Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Digitaalitaide
    -3D
    -animaatio
    -pikseli
    -vektori
    -oekaki
    -paint
    -muu
Perinteinen taide
    -lyijykynä
    -tussi
    -kuulakärki
    -muste
    -muu
Paritus
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muut
Sarjakuva
    -Doujinshi
    -Omat hahmot
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -Ryhmä
    -Chibi
    -Muut
Rai to Mizu no Kunoichi
Tehnyt: Kitsu - Lisää tämän käyttäjän taidetta
Lisätty
2008-05-24 06:33:38

Tagit
Kansio
Muu - Muut

Arvostelu
15
Katsottu 1913 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Info
asd. Kone ei antanu >___> Siis laittaa tätä tänne :'D Piti pienentää aika tosi paljon. eli siis.. yli 10 kertasesti alkuperäsestä jotta suostu postaan :'D kun ei suostunu vaikka oli alle 500? mut juu, Nyt sain tän tänne, kirjotan pikaiset ja surkeat tiedot tähän nyth:


Nimi: Suitenchii Raimizu
ikä: 16
luonne: Tavallisesti rauhallinen ja tyyni, mutta joskus hän on äkkipikainen ja vihainen. Näiden luonteenpiirteiden sanotaan kuvaavan hänen kahta chakraluontoaan: vettä ja sähköä.
klaani: Suitenchii
perhe: Vanhemmat, veli, ja toinen sisko murhattiin gekkei genkain takia, mutta hän ja hänen kaksoissiskonsa selvisivät. Raimizun kaksoissisko kuitenkin lopulta kuoli sairauteen. Nykyään hän asuu isoäitinsä kanssa.
arvonimi: Jounin
- Jutsu: Pystyy hallitsemaan sähkö- ja vesichakraa, vesichakraa tosin taitavammin. Sitä hän pystyy muotoilemaan samaan tapaan kuin Haku. Hän on kehittänyt kolme omaa jutsua gekkei genkainsa avulla: Kirirai (sumusalama, luo ensin vesichakralla sumua käteensä, ja sitten johtaa siihen sähköchakraa, jolloin siitä tulee chidorin tapainen jutsu, tosin hän pystyy levittämään sumun isolle alueelle, tai heittämään pienen keskittymän vastustajaa kohti, toisin kuin vaikkapa Kakashi), Suitenchii no genjitsu (vesisalaman todellisuus, siinä Raimizu luo ympäröivästä ilman kosteudesta (nopeiten sumusta) ohuen vesikalvon vastustajan silmille, ja laittaa siihen sähköchakraa, ja vesi chakralla kalvoa ja sähköä muotoilemalla hän tekee genjutsun tyylisen jutsun) ja viimeiseksi raimizu bunshin (sähkövesi klooni, tekee mizu bunshinin ja laittaa siihen chidorin verran sähköchakraa, joka sekä pitää kloonin koossa pidempään, että vapautuu Raimizun omasta tahdosta, tai tuhoutuessaan)
- Jokin turha elämänkerta:
Raimizu ja hänen kaksoissiskonsa asuivat Amegakuressa vanhempiensa kanssa, kunnes vanhemmat sekä sisko ja veli murhattiin gekkei genkain takia. Raimizua ja hänen kaksostaan ei löysetty, koska he olivat piiloutuneet majaansa onttoon puuhun, ja kaikki olivat nähneet, kuinka siihen onttoon puuhun oli osunut salama, ja kukaan ei edes viitsinyt tarkistaa olisiko siellä ketään. Tämä 'salama' oli kuitenkin toiasiassa chakrapurkaus, jonka Raimizun viha aiheutti. He olivat tällöin kahdeksan vuotta.
Raimizu hortoili siskonsa kanssa isoäitinsä kartanolle, joka sijaitsi lähellä olevan vuoren rinteellä. Iosäiti hoiti heitä kumpaakin, mutta sodan sytyttyä he joutuivat lähtemään Konohaan, jossa Raimizun kaksoissiskolla huomattiin vakavaa sydämen vajaatoimintaa, jonka oli aiheuttanut suuri sähköshokki. Tämä sähköshokki paljastui myöhemmin olleen se 'salama', minkä Raimizun vihan purkautuminen oli aiheuttanut kun he olivat kahdeksan vuotta. Raimizun kaksoissikon kuoltua hän opetteli Kakashin johdolla sähköchakran manipulointia, ja kehittyi siinä yllättävän nopeasti. Sähköchakran luonne oli hänelle hankala oppia, sillä hän oli koko elämänsä harjoitellut vesichakraa, mutta syvä viha itseään, sekä perheensä tappajia kohtaan auttoi häntä ymmärtämään sähkön luonnetta.
Myöhemmin Raimizu ja hänen isoäitinsä muuttivat takaisin Amegakureen *SPOIL* kukistaakseen Peinin. *END OF SPOIL*
THE END OF THE REALLY LONG STORY

Photaril tein taas~ linet käsin ylipaksulla tussilla >___>
Kommentit (Lataa vanhempia)
Thgilnoom - 2008-05-24 11:58:05
Erittäin kaunis työ. Yksityiskohdat, kuten valon säteet, on hienosti toteutettu ja aseteltu. Väritys on todella hyvä ja pehmeä. Tuo sähköjuttukin on siisti. Ja hahmon kuvaus ja tarina hyvin tehty. Hahmokin on kaunis. Neljä pistettä ja onnea kilpailuun.

ShtinkyPudding - 2008-05-24 15:55:32
Hahmon vaatteita ei näy kunnolla, ylävartalon anatomia ontuu, tausta horisontista alaspäin on sekava ja oot käyttäny mun mielest blurria liikaa.

Joo. Tiiän. Olen ilkeä ihminen. ;_;

Väri ja tunnelma menevät kyllä noiden edellisten ohi. \o/
Jutsussa myös chakran käyttäytymisen olet miettinyt hyvin; vesi ja sähkö sopivat yhteen kuin nyrkki naamaan.
mietin 3 ja neljän pojon välillä, mut annan neljä, koska tunnen huonoa omatuntoa. @w@

Sanzen - 2008-05-28 16:17:09
Kai mun on sitten pakko kommentoida tähän ^_________^
Ehkä parhain työsi tähän asti \o/ Sen jalat näyttää olevan vähän hassusti. Puu on upeesti tehty ja tykkään tuosta lyhdystä. Varjostukset voisivat olla hivenen tumempia ja selkeämpiä jos haluaa kuvaan lisää tunnetta 8--DDD Sen käsi on ihana. Kaula on liian paksu ja tämä o jämtti mielipiteeni.

Sanzen - 2008-05-28 16:18:26
Tykkään tuosta sähköjutusta sen jalassa!!!

Sanzen - 2008-05-28 16:23:18
Jos haluat et tuo ala osa on niinku veden alla tee siitä sit epäselvempi. ^___^ Sorry en jatka kirjottaa näitä kaikkia samaan kommennttiin tulis liian pitkä.

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste