Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Digitaalitaide
    -3D
    -animaatio
    -pikseli
    -vektori
    -oekaki
    -paint
    -muu
Perinteinen taide
    -lyijykynä
    -tussi
    -kuulakärki
    -muste
    -muu
Paritus
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muut
Sarjakuva
    -Doujinshi
    -Omat hahmot
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -Ryhmä
    -Chibi
    -Muut
Shimizu Seiko
Tehnyt: hamano-chan - Lisää tämän käyttäjän taidetta
Lisätty
2008-05-25 00:16:38

Tagit
Kansio
Muu - Muut

Arvostelu
5
Katsottu 1660 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Info
Nimi: Shimizu Seiko
Ikä: 22
Klaani: Shimizu (=pure water)
Kylä: Konoha
Arvonimi: Chuunin
Perhe: Isä, joka on aina poissa jounin-tehtävien takia; äiti kuollut siskon synnytyksessä; pikkusisko Natsumi, 13 vuotta, genin.
Erikoispiirteet: Asespesialisti, jonka chakratyyppi on vesi (kulkee suvussa). Seiko osaa kuitenkin vain muutaman vesielementtitekniikan. Hän on keskivertotasoinen ninjutsussa ja genjutsussa, mutta käyttää viekkautta hyväkseen taisteluissa, joissa aseet eivät ole suureksi hyödyksi lähitaistelussa. Hän ei mielellään käy nyrkkirysyyn, hän tarvitsee aina aseen käteensä taistellakseen.
Luonne: Älykäs, herkkä, tasapainoinen sekä äitihahmo pikkusiskolleen, mutta osaa kuitenkin olla kovanaama ihmisille, joista ei pidä.

Muuta: Seiko oli pitkään katkera pikkusiskolleen heidän äitinsä kuoleman takia, ja jonkin aikaa pikkuista Natsumia hoitivat Shimizujen naapurit, sillä tyttöjen isä oli suurimman osan ajasta hoitamassa tehtäviään ja Seiko kieltäytyi edes katsomaan siskoaan ja lähti aina kiireellä pois vauvan luota. Seiko kuitenkin tajusi, että hän ei käyttäytynyt niin kuin hänen äitinsä olisi halunnut ja kasvatti Natsumin lähes kokonaan yksin.

Seikolta on usein kysytty, miksei hän yritä läpäistä jounin-testiä. Seiko ei kuitenkaan tahdo edes koittaa, sillä chuuninina hän on useimmiten paikalla, kun Natsumi tarvitsee häntä. Hän myös pitää enemmän chuunin-tason tehtävistä. Kaiken takana piilee halu olla erilainen kuin huono jounin isä.

Kuvassa Seiko on menossa harjoittelemaan, ja pysähtyi kuullessaan nimeään huudettavan ja on juuri kääntynyt katsomaan, kuka huikkasi. Natsumi on juuri kiikuttamassa Seikolle toista kunai ja shuriken koteloa (vaikka Seiko tieten tahtoen jätti ne kotiin harjoitellakseen, mutta mistäs Natsumi sen olisi tiennyt).

EDIT! Kuvassa Seiko on juuri kääntynyt nopeasti oikean jalkansa varassa katsomaan, kuka häntä huusi. Eli siis pakovoiman ja tuulen (jota ei kuvassa näy *mustia hattaroita leijuu pään ympärillä*) takia Seikon hiukset liehuvat painopisteestä poispäin.

***************

Sain sen valmiiksi! \o/ Ensimmäinen fanarttini täällä (tai missään muuallakaan netissä), ja vielä kisatyö... Aikaa meni KAUAN x.x Aivan alkuperäinen työ syntyi historian monisteelle, mutta en saanut sitä siihen kokonaan koska tila loppui -> siirto toiselle paperille. Niin ja hei anteeksi, en osaa tehdä taustoja >.< ja huomasin just etten oo tehny varjostuksia paljoltikaan...

Toteutettu erilaisilla lyijykynillä (0.5 lyijytäytekynä, 2B lyikkäri, normaaleja lyikkäreitä...), toimivilla mustilla tusseilla ja kuivuvilla/kuolevilla tusseilla. En ole tottunut värittämään kuviani, ja jälki on sen mukaista... Olen kuitenkin tyytyväinen työhön (lineen), entäs te? :3 Risuja, ruusuja, muinaisia keihäitä, kaikki kelpaa~
Kommentit (Lataa vanhempia)
Wacke - 2008-05-25 06:15:43
Ainakin hahmon kuvaus on hyvä :)
Mua hämää vähän tossa Seikon takakenossa joku.. tai sit kuva on  jotenkin vinonpuoleinen kuten itselläni..
Varjoja ja ryppyjä olis tosiaa voinu olla enemmänkin.
Anatomiassa ei mun mielestä ainakaa hirveemmin vikaa, paitsi kämmenet on vähä liian pienet (ota huomioon et kämmen ja isoimmillaan kasvojen kokonen (auki siis)) ja pää taitaa olla vähän liian iso kroppaan verrattuna, mut siitä en miinusta koska se ei oo pahasti.
Ja toi maassa oleva varjostus on kyllä hieno!
ja väritetyt alueet on erittäin toimivia..
mutta viä lisää harjotusta nii kyl se siitä! ^^
hmm.. 3 pinnaa tällä kertaa ja good luck..
ja tietysti onnittelut ekasta fan-artista :D

Thgilnoom - 2008-05-25 10:31:42
Wacke sanoi virheet. Hahmon tiedot olivat oikein hyvät ja itse henkilökin on onnistunut hyvin. Häiritsee vain se, että taustassa ainoa väritetty osa on portaat, ja portaissa pitäisi näkyä se sivu, etteivät olisi noin ohuen näköiset. Kumminkin, kolme pistettä ja onnea kilpailuun.

Minna7 - 2008-05-25 13:33:22
Ihan miellyttävä työ. Aloitan nyt huonosti "huonoista"-asioista ja menen parempaan suuntaan lopussa.

Minua mietityttää tuo valkoisuus taustassa. Onko rakennus valkoinen vai onko hahmo ainoastaan ilmassa leijuvilla portailla? Kummin tahansa perspektiivi portaitten teossa on onnistunut. Se ei mene mitenkään väärin, mutta pienet varjostukset portaissa olisi ollut nannaa.

Mennäämpä itse hahmoon. Hahmolla on mielenkiintoinen asento ja se on virkistävää, koska hän vain röhnöttää (huono sana mutta tarkoitus on positiivinen) kuin normaalit ihmiset. Hahmon anatomiassa on kuitenkin pieniä heittoja. Katsoin kaulaa ja se vaikutti paksulta, hän on nojautunut oikean jalan puoleen, joten hiustenkin pitäisi kallistua oikealle ja hahmossa on jotenkin jäykän oloinen. Ja kuten Rika totesi, varjostuksia olisi mukava olla lisää työssä.


Kuvailu on loisteliasta jälkeä. Hahmoon saa hänen sisäisen olemuksen koettua mutta koska hahmo on jotenkin jäykähkö, se ei heijastu täysin katsojalle. Posiitiivistä voin sanoa että työssä on hyvä kokonaisuus, jota valkoisuus heittää hiukan sivuun. Hahmo on hyvin onnistunut ja asekin on mainio (tahdon tuollaisen itselleni <3) .

Koska kuva on kuitenkin ensimmäisesi, on ymmärrettävää, että parantamista löytyy. =D Joten ensikertaa varten:

* Enemmän varjostuksia.
* Tarkasta hahmon paino piste ihan varalta (pikku juttu).
* Totuttele väritykseen. Se on hyvä, kun oppii aina uusia kikkoja! =D (Ihan oman kokemuksen takaa).
* Älä missään nimessä poista työtä! Kaikki on vain muistuttamassa myöhemmin sinua, että tästä se lähti! ^o^/

Annan itse 3p. työlle, koska siinä on puutteellisuuksia mutta se on ymmärrettävää. =D Onnea kisaan ja toivonmukaan Sinulta tulee tulevaisuudessa lisääkin töitä! @^________^@

LaughMaker - 2008-12-27 23:04:17
Hieno ^W^  Mä en osaa piirtää rappusia! X'DD 5p

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste