Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Digitaalitaide
    -3D
    -animaatio
    -pikseli
    -vektori
    -oekaki
    -paint
    -muu
Perinteinen taide
    -lyijykynä
    -tussi
    -kuulakärki
    -muste
    -muu
Paritus
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muut
Sarjakuva
    -Doujinshi
    -Omat hahmot
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -Ryhmä
    -Chibi
    -Muut
Pitkä hiekkatie
Tehnyt: JiiBee - Lisää tämän käyttäjän taidetta
Lisätty
2010-02-09 17:18:49

Tagit Kansio
Muu - Muut

Arvostelu
8
Katsottu 1422 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Info
Tunnustan nyt heti kättelyssä niille, ketkä ei sitä kuvan katsottuaan käsittänyt, että olin ihan helvetin laiska tämän kanssa. Olin vähän huonolla tuulella, eikä ollu mitää muutakaa tekemistä, nii aloin sitten piirtää, mut eipä tahtonut siitäkään tulla mitään, joten päätin vaan hutaista tämän pois alta vainoamasta.

Eli oma tuotokseni musakisaan (ja ensimmäinen työni täällä sitten joulukalenterificin, herra paratkoon!!). Olen ollut ihan hemmetin laiska käymään täällä, ja sain vasta jokunen päivä sitten itseni raahattua penkomaan uutisia että sain kunnon infoa tuosta jo jonkin aikaa pyörineestä kisasta. Ajattelinpa, että kun onhan tuossa vielä kuukausi aikaa, ja lukulomakin osuu kohdalle, ettei ehkä tulisi kiire, niin ilmoittauduin mukaan - kuka tietää, ehkä saan inspiraationi takaisin ja löytäisin vielä jonkun uuden kipaleen, mitä kuunnella. Se kuulosti hyvältä idealta. Ja arvatkaas mitä? Meikä sai just sen yhen biisin, mikä kuuluu siihen hyvin lyhyeen inhokkilistaani (mulle kelpaa oikeestaa millai musiikki vaa)! Ja se on:

Antti Tuisku ~ Juuret

Nice. No, päätin sitten kuitenkin vielä yrittää ja ajatella sitä haasteena (en kuitenkaan saanut itseäni koskaan oikeasti kuuntelemaan kyseistä kipaletta, vaan pöllin idean lyriikoiden kautta). Kyllähän ideoita tuli, mutta kun toteuttamaan lähdettiin tajusin piirtäjän lahjojeni olevan vielä aivan liian heikot niihin. Tämä sitten syntyi, ja saa luvan kelvata. En vaan jaksa enää uutta yrittää tehä, sen verran jäi kismittämään omat failailut.

Elissiis joo, siinähän tallustelee Sakura teini/aikuisena(whatever) viljapellon laidalla (joo, kuvitellaan et se on viljapelto), takana juoksentelee kakruversio hänestä sekä Inosta. Työ on toteutettu lyikkärillä, Copiceilla ja pinkillä ProMarkerilla (jonka sävy failas) sekä 'watercolor' puuväreillä (biiiggg mistake...) jollekin hyllystä löytämälleni luonnostelu paperille (another biiiggg mistake...). Kun on niitä vesivärejä aina pakko päästä koittamaan, vaikka olen jo miljoonaan otteeseen todennut, ettei ne oo mun juttu. Halusinpa kuitenkin kokeilla niitä kyniä, kun luulin jo keksineeni teorian miten ne toimii... kunnes tajusin että olin ihan hakoteillä, ja paperi oli aika paskaa siihen tarkoitukseen. Alunperin piti tehä työ koneella, mutta sitten sain tämän kyseisen 'mahti'-idean... *sigh*

Nopjoo. Kylhä tota tarinaa vielä riittäis, mut en jaksa kirjottaa ettekä te kuitenkaa jaksa lukea. Ja enpä ketään pakota näin paksua schaissea kommentoimaan... mutta ei se toki tarkota ettenkö kommenteista pitäisi...
Kommentit (Lataa vanhempia)
Thgilnoom - 2010-05-03 08:58:00
Kuva on minun mielestäni kaunis, samoin sen ajatus. Eikä se näytä ollenkaan epic faililta, ei.
Sakurat ja Ino ovat onnistuneet kumpainenkin hyvin ja tausta on hieno. Väritys on myös sopiva tähän.

Hyvää työtä.

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste