Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Digitaalitaide
    -3D
    -animaatio
    -pikseli
    -vektori
    -oekaki
    -paint
    -muu
Perinteinen taide
    -lyijykynä
    -tussi
    -kuulakärki
    -muste
    -muu
Paritus
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muut
Sarjakuva
    -Doujinshi
    -Omat hahmot
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -Ryhmä
    -Chibi
    -Muut
Wind blows gently in the night
Tehnyt: Bestlizard - Lisää tämän käyttäjän taidetta
Lisätty
2010-02-12 16:34:12

Tagit Kansio
Muu - Muut

Arvostelu
11
Katsottu 1243 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Info
Suurin ero tussien ja tietokoneen välillä on se, että kun tussilla kerran on vetänyt viivan sitä ei voi enää korjata. Tietokoneella se on toisin. Siksi rakastankin tietokoneella tekemistä, koska voi korjata virheensä aina kun niitä tulee XD Ja mii sählään tosissaan aika paljon, heh. Tällä kertaa kuitenkin tusseja käytin enempi, koska tietokoneeni vallattiin ja onhan tusseista hyvää vaihtelua. Viimeistely kuitenkin tapahtui koneella.

Aloitin oikeasti tämän väsäämisen jo pari viikkoa sitten mutta tuli erinäisiä pausseja, kuten parit synttärit ja facebook. Aloitin taas uuden pelin! Castle Age ¤3¤ om nom om, nyt kaikki pelaamaan sitä! Siinä on hienot grafiikat ja tekemistä enemmän kuin FarmVillessä!

Kuvasta kuitenkin vielä... hmmm... Toivoisin kommenttia etenkin seuraavista; puut, joki ja Sasuken jalka. Vesi ei oikein ole sellainen elementti jota olisin paljoa harjoitellut tekemään tussien ja rastereiden avulla. Väreillä se on niin paljon helpompaa... Ja puut sen takia että harkitsin lehtien piirtämistä noiden viivojen sijaan. Kaverini kuitenkin väittivät viivojen olevan parempia kuin lehdet joten... Viivoja tuli. Olisitko itse halunnut sitten lehtiä?

Näen edelleen painajaisia x_x mutta tällä kertaa tapoin ihmisen! Mitä tämä tarkoittaa?!
Kommentit (Lataa vanhempia)
Lily-Rose - 2010-02-12 17:12:41
Köh. En ole todellakaan mikään asiantuntija :D mutta asia, joka heti häiritsee minua tässä kuvassa, on tuo kaula. Se on tehty yhtä paksuksi kuin oikealla ihmisellä, vartalo taas on kuin mangahahmolla. Siis kun yleensähän mangassa ihmisille piirretään tosi ohuet kaulat. Minusta vaan näyttää jotenkin oudolta, kun kaula on paksu ja vartalo pieni. ^^

Muuten tämä on, umh, hieno. :3 En keksi oikein mitään järkevää sanottavaa. Sasukelta näyttää, kyllä. :D

ninnu - 2010-02-12 17:28:29
Ihan upee työ. Jäi vaan toi otsa suojus häirihtee en kyllä tiiä miks.
4 pojoo :)

ElectricBeat - 2010-02-12 21:22:51
Tykästyin tän kuvan tunnelmaan, jotenkin tulee heti mieleen semmonen ihana tuulinen ja viilee kesäyö :)
Anatomiassa on jotain heittoja, kuten tosta kaulasta sanottiin jaoisko silmät liian ylhäällä tai sitten toi otsasuojus on niin kapee ja alhaalla tai sitten otsaa on liian vähän, enpä tiiä :P
Toi kaiteelle nostettu jalka alkaa musta liian läheltä vartaloa, miten tän nyt selittäis, eli vartalo on muuten piirretty vähän sivultapäin, mutta haarat taas edestäpäin ja sillon toi jalka näyttää lähtevän väärästä paikassa (yritä nyt tästä jotain tajuta :D). Tosta etummaisen jalan polvesta tykkään, kivasti tulee noi polven luut esiin :)
Kämmen on vähän pieni? senhän pitäis peittää puolet kasvoista, mut toisaalta se voi mennä oikein jos toi kuvakulma pienentää sitä tai jotai, en taaskaan oo varma :D (Katoin muuten ekaks et sassu kourii sen haaroja :-D)

Tuo vesi on onnistunut just loistavasti (yhyy en osaa piirtää ite vettä), ehkä noi joen penkereet vois näkyä myös muualla kuin tossa sillan kaiteen välissä näkyvässä kaistaleessa (jos nyt tajusin oikein, että se on penkerettä), mutta rakastan joka tapauksessa sitä miten toi joki näyttää jatkuvan loputtomiin. Öööh ja tosta puusta vielä, että noi viivat on just loistavat, saa ne näyttämään jotenkin tuulen viistämiltä ja ne näyttää hyvältä tota mustaa taivasta vasten.
Väritys on tässä kuvassa tehty älyttömän hyvin, toi viivoitus toimii ja tästä tuli heti selvä tunnelma, eikä noi pienet anatomiset heitot ees häiritse :)
4p

Thgilnoom - 2010-05-10 10:02:52
Anatomiassa on muutamia virheitä, esim. Sasuken pää on liian suuri, mutta muuten kyllä todella hieno työ.
Työnjälki on näyttävää, ei voi muuta sanoa. I love it.

Hyvää työtä.

suvitin - 2010-10-22 18:31:01
OIW :3 ihana♥ mustavalkoisuus sopii hyvin kuvaan, 5p :3

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste