Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Digitaalitaide
    -3D
    -animaatio
    -pikseli
    -vektori
    -oekaki
    -paint
    -muu
Perinteinen taide
    -lyijykynä
    -tussi
    -kuulakärki
    -muste
    -muu
Paritus
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muut
Sarjakuva
    -Doujinshi
    -Omat hahmot
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -Ryhmä
    -Chibi
    -Muut
Punainen aamunkoitto: Daigo
Tehnyt: Nuti - Lisää tämän käyttäjän taidetta
Lisätty
2010-04-19 19:29:27

Tagit Kansio
Muu - Muut

Arvostelu
7
Katsottu 2382 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Info
Luin jossain kohtaa Afenin "Punainen aamunkoitto"-ficcisarjan, ja pidin siitä kovin. Halusin jo pitkään tehdä jotain fanartia siitä kiitokseksi lukunautinnosta, ja lopulta, kesken matikanläksyjen, tein jotain: kas tässä Daigo, Afenin OC ja hahmo "Punaisesta aamunkoitosta"! Kuva perustuu tosin lähinnä sillä hetkellä päässäni olleeseen kuvaan Daigosta, en tarkasti katsonut ficin tekstiä tätä piirtäessäni. Munkkikaapuun otin kyllä mallia.

En kerro Daigosta tarkemmin, mutta kuten ehkä näette kuvasta, hän on kokelas Tulimaan munkkiluostarista. Hän on sellainen varhaisteini, tosin kuvassa hän taitaa näyttää vanhemmalta kuin mitä on. Pidin hahmosta ja tunsin sääliä häntä kohtaan, vaikka muut ficin lukijat tuntuivat inhoavan häntä, ilmeisesti hänen päällekäyvyytensä takia. Mutta minusta Daigossa oli jotain traagista hellyyttävyyttä. (Varmaan samasta syystä tunnen myötätuntoa Twillightin Jacobia kohtaan.)

Yritin tehdä hänen katseestaan tuijottavan (kuvatakseni paljon puhuttua "aavemaista olemusta"), siksi hänellä näyttää olevan kajalit :'D Käsistäkin taisi tulla himpun liian pitkät. Mutta ei silti, pidän tästä kuvasta, ja toivottavasti Daigon luoja Afenikin pitää! :)

Kolmosen ja alle pojottavat, selitystä. Kuva näyttää muuten zoomattuna paremmalta kuin pienenä.

E: Venkslasin vähän kontrasteja.
Kommentit (Lataa vanhempia)
Jatt-An - 2010-04-19 19:50:11
Oi, tykkään noista kasvoista hurjasti.~ Vaikuttaa sellaiselta hahmolta josta voisin tykätäkin, harmi ettei nuo OOC-ficit kuitenkaan ole oikein juttuni.: p

Mielestäni kädet näyttävät oikein hyviltä, enemmän pistää näin anatomisesti silmään jalat. Näyttävät vähän tuollaisilta puikuloilta. Varjostukset ovat tässä todella hienosti tehdyt, varsinkin tummemmassa pinnassa näyttävät makeilta. Tykkään. Tosin muutkin varjot voisivat olla tasapainottavasti hiukan selkeämpiä.

Perushyvä kuva, mutta kuitenkin vähän tylsä kun on vain hahmo poseeraamassa (oli se sitten tarkoitus eli ei). Jää puuttumaan "se jokin", joka nostaisin muiden kuvien yläpuolelle. Kolme pistettä.

Afeni - 2010-04-19 20:12:45
Jatt-An... kyllä se ficci ainakin yrittää olla kovasti In Character. En yleensä harrasta Out of Characterin kirjoittamista, vaan yritän välttää sitä viimeiseen asti. Eli älä nyt tuomitse sen perusteella, että siinä sattuu olemaan omia hahmoja ;) (Se kun ei automaattisesti tarkoita, että ne Naruto-hahmot ovat sitte OOC.)

Ja asiaan...

Kiitokset kovasti, Nuti, tästä vaivannäöstä ^^ Olen erittäin otettu siitä, että halusit kyseisen hahmon piirtää. Itse en olisi siinä koskaan onnistunut. Mukavaa on myös se, että edes joku pitää Daigosta... poikaparkaa kun niin kovasti myös vihattiin.

Aavemainen olemus, kyllä vain. Tuo katse on suorastaan pelottava. Minusta olet onnistunut luomaan mielenkiintoisen kuvan Daigosta. Omassa päässäni on harvoin täysin selkeää kuvaa hahmoista (mikä osaltaan vaikeuttaa piirtämistä), mutta minusta sinä olet kyllä aika hyvin luonut kasvot ja olemuksen Daigolle.

Jep, kiitokset hienosta kuvasta ^^ En nyt osaa mitään fiksumpaakaan sanoa :D

Jatt-An - 2010-04-19 20:21:14
Oops, pääsipä tipahtamaan paha ajatusvirhepaholainen.D : Tarkoitin tietenkin OC-ficcejä enkä OOC-ficcejä, näin väsyneenä pääsi käsitteet sekoittumaan. Että jotta en tarkoittanut loukata.

Thgilnoom - 2010-08-08 17:28:26
Hyvin on piirretty, pidän tuosta varjostelu/väritystyylistäsi sekä asujen rypytyksestä, luonnollisen näköinen. Hahmo on muutenkin hyvin piiretty. Enpä näe ruikuttamista.

Hyvää työtä!

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste