Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Digitaalitaide
    -3D
    -animaatio
    -pikseli
    -vektori
    -oekaki
    -paint
    -muu
Perinteinen taide
    -lyijykynä
    -tussi
    -kuulakärki
    -muste
    -muu
Paritus
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muut
Sarjakuva
    -Doujinshi
    -Omat hahmot
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -Ryhmä
    -Chibi
    -Muut
Naruto OC:t ja heidän vaatteensa...
Tehnyt: Nuti - Lisää tämän käyttäjän taidetta
Lisätty
2010-07-04 16:55:00

Tagit Kansio
Muu - Ryhmä

Arvostelu
40
Katsottu 4107 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Info
Jossain kohtaa se mitta kilahti täyteen, ja päätin piirtää tämän kuvan. Tämän kuvan tarkoitus ei ole mollata ainuttakaan yksittäistä ihmistä vaan yleisesti koko ilmiötä.

Eli. Naruto-sarjaan sijoittuvat omahahmot ja heidän vaatteensa. Olen mielestäni turhan monta kertaa nähnyt OC:ita, joilla on ainoastaan nykymuodin puitteisiin sopivat vaatteet, siis ei sarjaan sopivat vaatteet. Miettikää nyt pikku ihmiset ja tarkkailkaa Naruto-sarjan vaatteita! Ovatko ne samanlaiset kuin mitä meidän maailman ihmiset käyttävät? Kyllä, välillä näkyy t-paitoja ja shortseja, mutta minulle ainakaan ei ole tullut vastaan ainoitakaan lenkkareita, taskukettinkejä tai röyhelöhameita. Lisäksi sarjassa, kun kuvataan kaupungilla liikkuvia ihmisiä, useimmilla ihmisillä on ainakin jossain määrin vanhanaikaiset japanilaiset vaatteet.

Tämän ristiriidan vuoksi saan aina hiljaisia pahoinvointikohtauksia, kun näen nykymuodin mukaisesti puettuja Naruto-OC:ita. Ne eivät sovi ollenkaan sarjan maailmaan. Ne ehkä näyttävät hienoilta nykymaailmassa, mutta Naruto-maailmassa joitain nykymuodin piirteitä pidettäisiin varmasti friikkimäisinä!

Vihje: Iso asia, joka vaikuttaa hahmon ulkoasun narutomaisuuteen on KENGÄT. Oletteko kertaakaan nähneet Narutossa lenkkareita tai koriskenkiä? Minä en ole. Harvoja poikkeuksia lukuun ottamatta (mm. Gatou ja Tazunen työmiehet) kaikilla, KAIKILLA Naruto-hahmoilla on joko a) ninjasandaalit b) jonkinlaiset perinteiset japanilaiset sandaalit c) paljaat jalat. Ei lenkkareita. Ei koripallokenkiä. Ei, vaikka ne olisivat kuinka hienoja. Sori.

Kuvassa esiintyvien hahmojen repliikkejä:

OC: Hei, olen Maarii Suu ja tulin vahvistukseksenne tiimiinne!
Gai: ...tässä on nyt varmasti sattunut jokin erehdys...
Neji: Mikä alieni tuo oikein on? Onko se edes ihminen?
Tenten: Kyllä minäkin voisin hienostella, ellen rämpisi puskien läpi... kyllä tuokin ämmä oppinee tavoille.
Lee: Ei! Apua! Gai-sensei, mitä minä teen? Näin hänen alushousunsa!

Ugh. Nuti on puhunut.

E: Eipäs olekaan. Laitoin vähän maltillisemman värisen taustan.

EE: Koska tästä niin kovin pidetään, taidan tehdä tästä kisatyön. Jippii, työ tehty eikä tarvitse kaivaa vanhoja raapustuksia!

EEE: Jatko-osa
Kommentit (Lataa vanhempia)
Jateku - 2010-07-04 17:11:51
Tämä on kyllä valitettavasti ihan täyttä totta.
Se on niin, niin ärsyttävää, kun joka puolella pursuilee OC hahmoja, jotka on nimetty niillä yleisillä 'Yumi' jne nimillä ja ne on vaan screenshotteja tai jopa muiden piirtämiä töitä paintilla muokattuina.
Grrr... D:<<<<<

Mutta siis... itse kuvaan... :--- D
Hyvin väritetty, piirretty ja toteutus muutenkin on hyvää jälkeä, mutta tuo tausta... imaisee ne hahmot varjoonsa, kun ensimmäiseksi huomaa taustan.
No... niin, ei oikein nyt mitään muuta rakentavaa irtoa :-- D

Genma - 2010-07-04 17:12:44
Tässä on piirros, joka ei taatusti jätä ketään kylmäksi, joten avataan keskustelu. Itse virnuilin kuvalle, etenkin kun näin OC:n kengät. Muutenkin tuo asu oli huvittava. Jätitkö otsapannan tahallaan pois? No joo OC:hin olen itsekin sortunut, mutta sentään joku roti kledjuissa. Oukei eiköhän tuo nelonen heilahda. Olisi kyllä hauska lukea Maarii Suun seikkailuista XD.

Kipsi - 2010-07-04 17:13:39
I totally agree with you.
Tokihan OCt saavat olla minkälaisia vain, mutta kyllähän se pistää aika törkeästi silmään.. ninjamaailmassa tuollaiset vaatetukset olisivat vain haitaksi, jos tuon kuvan esimerkkiäkin katsoo.
Unohdin mitä muuta minun piti vielä sanoa. --''
Mutta joop, hienoa työtä olet tehnyt, niin kuin aina ja kiva että ihmisillä on omia mielipiteitä eri asioista. :D
Annoin 4 pojoa.

EgyLynx - 2010-07-04 17:44:31
=O Ööh Nuti kyllä nyt lipsahti liootelun puolelle... (tyttön asu)

tai noh ... ****

ainoboy - 2010-07-04 18:19:21
Täysin samaa mieltä! OC-hahmoa kehitellessä pitäisi oikeasti miettiä hahmon liikkuvuutta ja sopivuutta sarjaan. Siis eihän ''Maarii Suu'' pysty tuossa hameessa mitään tekniikoita tekemään :DD Ja kuten Jateku jo mainitsikin, nuo nimet ovat rasittavia. Aina samaa 'Yumia' yms. Siitä juuri pidänkin Narutossa, kun hahmojen nimet eivät tavallaan ole ns. 'oikeita' nimiä. Siis esim. Iruka, joka on delfiin.

Mutta itse kuvasta. Tentenin nilkat jäivät vaivaamaan, mutta muuten kuva on hyvin toteutettu. Se on neljä pojoo ! :D

musapa - 2010-07-04 19:23:59
Unohdit sen pienen riipuksen, missä on Uchiha -merkki :)))) Sasuke ei ollutkaan ainut eloonjäänyt -hahmohistoriat on mun mielestä niitä kaikista pöljimpiä juttuja :D Mut yleensähä ne OC:t on niin superkyvykkäitä et kyllä ne nyt pystyy tollasessaki asusteessa taistelemaan.
Tottakai OC:ita voi tehdä ja miljöön voi säätää 200 vuotta eteenpäin, jollonka ninjamuoti on muuttunu (muttei olla tietenkään keksitty tuliaseita, mutta valosapelit on arkipäivää).
Mutta tehköön ihmiset mitä huvittaa.. mä en oo kiinnostunu muiden OC:ista, enkä ite oo niin mielikuvituksellinen, et tekisin omia. Ja ku en ite oo kiinnostunu muitten hahmoista nii kuinka suurella todennäkösyydellä muut ois kiinnostunu mun hahmosta? Joku ylpeys mulla on vielä tallella.
Hieno kuva kuitenki :) sain vähän piristystä darraseen päivään.

Bai-Ju-Li - 2010-07-04 19:39:12
OLET NIIN, NIIIN NIIIIIIIIIIIIIIIIIIN OIKEASSA TÄMÄ ASIAN SUHTEEN!
Tuo kuva on tosi hieno ja kuvaa asiaa oikein mainiosti.
Kuva on muuten todella hyvä, mutta hahmoilla on anatomisesti liian pitkät jalat.
4 pistettä.

Jatt-An - 2010-07-04 19:52:24
You said it, bro.

No-chan - 2010-07-04 19:54:46
Täysin samaa mieltä!!
Neji osoittelee :DD
Voi team Gai parkaa, joutuivat lissuhyökkäyksen uhriksi...

Mahtavat värit, hauska tausta! mahtava kuva!!
Tuubiketun kanssa olen muuten erimieltä noista jaloista. Tottakai jalat on pidemmät kuin keskivartalo + pää, muutenhan hahmot näyttäis ihan tyhmiltä, kääpiöiltä tai silleen. Onhan oikeillakin ihmisillä jalat pidemmät ku se keskivartalo+pää, joten en löydä valittamista mieltä. Redbull antaa viidelle pojolle siivet, ja sitte ne lentelee sinne Nutin suuntaan. :3

ooonas - 2010-07-04 23:12:11
ihan samaa mieltä kanssasi !

en jaksa kirjoittaa mitään rakentavaa tähän mut hieno kuva ja toi tausta olis ehkä voinu olla muun värine mut muute iha tosi hieno (:

imma - 2010-07-04 23:55:36
hieno!

ps.
"olkoon voima kanssasi"

Supatus - 2010-07-05 02:53:59
So sad, so true.

Violetu - 2010-07-05 13:09:00
Idea hyvä ja ihan tottakin, hyvin usein OC:t puetaan epäninjamaisesti, ja sitten niillä on vielä kaikkein tylsimmät nimet...
Mutta kuvaan... :D
Ensimmäisenä kiinnittyi jostain syystä huomioni Nejin kasvoihin, hän on jotenkin kovin miehekkään näköinen, mikä on ehdottomasti hyvä juttu *drool*
Leelle repesin, ihana tärinä ja "puhekupla". Tosi huvittava ajatus, että Lee saa traumoja pantsuista, mutta jotenkin istuu hyvin kuvaan canon-Leestä :DD
Hieno kuva, ja vielä plussaa hyvästä sanomasta :)

goodboyTobi - 2010-07-07 12:15:42
värit on kyl kivat =)

hallikoira - 2010-07-08 10:29:29
Voi, ihana! >w<
Kissankorvat, röyhelö-"goottiloli"mekot minimitassa, kummalliset kengät, verkkosukat, basic nimet "Maarii Suu"<-- jösses! xD, yms. yms., tämä on ASIAA!! 8DD

Itse olen täsmälleen samaa mieltä ja viisi pistettä tulee!

Ja kaikki ne Ichigot, Yumit, Yukit, Michikot yms. yms., miten olisi nimeksi vaikka Amaya tai Emiko? Tai jokin ei-japanilainen? Kuten Anke, Iwona tai Irenka?

Ja Tentenin ilme on kultaa. >:3

Jufi - 2010-07-10 02:40:21
Tämä on kyllä niin totta! :D

Lähes kaikki Naruto OC:t ovat juuri tehty noin... Vohi, niin ikävää. T_T
Varsin nuo kissankorvat, miten ihmeessä ninjalla voi olla kissankorvat ja mitä hyötyä niistäkin on? Missä Narutomaisuus? D:<

Mutta, itse kuvaan.
Aivan ihana toteutus! Anatomia 10, väritys 10 ilmeet 10... Eli aivan kaikki! :D Varmaankin arvaat jo kuinka paljon annoin pisteitä. :'3

nakkisormi-chan - 2010-07-28 18:05:29
joo siis ajattele että naruto hyppii puissa pitäen yllään nahka housuja, hupparia ja tennareita x''D
joo täysin samaa mieltä...>:I

Nepatus - 2010-08-29 18:37:41
Khahahaha XD joo nauroin vähän tentenille ja leelle X''D ja tuolla... sun oclla on hienot vaatteet O__O en ite koskaan keksis nuin hienoja~! hyvä piirtotyyli ja hienosti väritetty :3 en yleensä anna niitä "pojoja" mutta kuitenki pakko antaa ... nii paljon ku niitä vain voi antaa :DD

Thgilnoom - 2010-09-01 16:29:33
Ah, voi juuri tämä on niin ihanaa aina OC:issä ihan naurattaa se niiden epänarutomaisuus.
Hahmojen nimetkin ovat joko kliseisiä tyyliin Yumi tai sitten länsimaisia kuten Maria jne. Ja kappas kummaa, ne ovat myöskin Jinchuurikejä, vaikka kaikille häntäpedoillemme on jo omistajansa paljastettu (tietävätkönehän, ei kai sitten). Ja Uchihoita. Ja "Naruto-viiksillä" varustettuja. Ja Akatsukiin kuuluvia. Ja naisilla Tsunade-rinnat. Ja eriväriset silmät ja multicolorhair, joita henkilökohtaisesti pidän hirveinä. Joo, aloin selittämään omiani taas.
Mutta kuva on hieno ja ajaa asiansa hyvin. Team Gain reaktiot kuvaavat loistavasti sitä, mitä varmaan ajateltaisiin Narutoversumissa random OC:ista. Toivottavasti tämä on DA:ssa, hah...

horaaneko - 2010-10-25 16:36:09
Päätinpä kommailla jonkun työsi, ja tää pisti silmään tuon pisteytysten takia (50, kohta tosin 51! XD)

Jees jees I agree with you. 0_____0
Joskus mua noin neljä, viis vuotta nuorempi kaveri ihastui Narutosarjaan. Kun sitten kerroin hälle OC-hahmoista, hän innostui niiden piirtämisestä. Jonkin ajan kuluttua tyttö tuli luokseni paperi kädessä...
Katsoin kuvaa...
0__________0
Sanoin suoraan:
"Onko tää jotain Tokyo mew mewiä?"
Se tietysti suuttu siitä..... XD
Joo, mutta kuva oli juuri sellainen ihku taikatyttö suden korvien kera, joka oli olevinaan jinchuuriki. Tuollaiset "Marii Suu"-vaatteetkin löytyi, suurinpiirtein.
Rakastan Narutomaailman vaatetusta. Muutenkin sarja on kaukana nykymaailman älyttömistä asioista, esim tuliaseista ja nykytekniikasta. Narutoon uppoutuminen on pako nykymaailmasta. ^^

JA JOS SINNE PRKL LAITETAAN JOTAIN FURRY-TYTTÖJÄ LEIKKIMÄÄN NINJOJA, NIIN SE OLI SIINÄ, HORAANEKO HÄIPPÄSEE!!!! Ò________Ó

Noniin, kuvaan... Hieno kuva. XD Tykkäät näköjään käyttää Gain tiimiä tällaisissa jutuissa... @w@ Gain tiimiä kidutetaan! >:D
Repesin kyllä tuolle Leelle... XD
Viis pojoa. Sait sellaisen tunnekuohun valtamaan Horaanekon, että täydet on pakko antaa... >:3

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste