Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Digitaalitaide
    -3D
    -animaatio
    -pikseli
    -vektori
    -oekaki
    -paint
    -muu
Perinteinen taide
    -lyijykynä
    -tussi
    -kuulakärki
    -muste
    -muu
Paritus
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muut
Sarjakuva
    -Doujinshi
    -Omat hahmot
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -Ryhmä
    -Chibi
    -Muut
The Deepest Despair
Tehnyt: EmBBu- - Lisää tämän käyttäjän taidetta
Lisätty
2012-06-26 18:21:04

Tagit Kansio
Perinteinen taide - muu

Arvostelu
10
Katsottu 1197 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Info
Elikkäs... Näin tossa aika jännää unta viime yönä.
Joku random jätkä päätti ampua Nozomun (kuvassa), mutta koska koulun oppilaat olivat niin tottuneet opettajansa ainaiseen masennukseen kaikesta, eivät he edes uskoneet Nozomun olevan oikeasti kuollut. Oppilaiden painuttua koteihinsa, Nozomu nousi ylös haamuna ja päätti mennä veljensä Mikoton luo. Mikoto oli ainut joka kykeni näkemään vielä Nozomun.
Noh, Mikoto jutteli jotain siinä veljensä kanssa, eikä edes ymmärtänyt tämän olevan kuollut. (Nozomu kyllä käyttäytyi kumman flirtisti, ja se hämmensi Mikotoa... .__.) Kun sitten vähän ajan päästä Mikoto yllättäen ymmärsi mistä oli kyse, tämä alkoi karjumaan veljelleen ja syytti tätä että miksi mokoma on nyt mennyt sitten kuolemaan. Mikoto sitten suutuksissaan hyppäsi autoonsa ja kaasutti kotiin. Sen jälkeen en muista unesta paljoakaan... Nozomu yritti kai ajaa toisella autolla veljensä perään tai jotain...

No muttah, kun en ole vesivärejäkään pitkään aikaan käyttänyt niin päätin tehdä tämän sitten niillä. :D Ensin tein yksinkertaisen lyijykynäluonnoksen alle ja maalasin sitten sen päälle.
Skannasin kuvan koneelle ja lisäsin digitaalisesti taustalle tuollaisen ruskehtavan tekstuurin. Valkoinen näytti niin tylsältä enkä kuitenkaan uskaltanut ruveta itse mitään kauheasti siihen väsäämään. (Pelkäsin pilaavani koko kuvan. :I)
Kommentit (Lataa vanhempia)
Andawarudoichi - 2012-06-27 01:33:55
Mua pelottaa... Just vasta aloin tutustumaan sarjaan ja sä piirrät sitten Nozomun. x'D

Mutta joo... miinuksia mä en osaa edes antaa tästä... Upea työ, kerrassaan.

horaaneko - 2012-06-27 17:30:37
Hieno! Jee, verta! :D (...)
Sarjaan en oo koskaan ehtinyt/jaksanut tutustua, oon niin huono ihminen... Mutta ei estä tykkäämästä tästä kuvasta! Ihanan pehmeää värien käyttöä ja luo kivan kontrastin tuon veren välille. :D Hahmossakaan en näe mitään valittamista. Yksinkertaisesti tosi onnistunut kuva. :3

Edely_san - 2012-07-01 22:50:57
mielenkiintoinen uni =D kannattaisiko ihan suositella sarjan piirtäjälle tätä ratkaisua?  =D (en ole lukenut tuota sarjaa)  mutta siis mahtavan nänköinen! todella niinkuin siis ruumiin mittasuhteet kohdallaan  ja jopa nuo vaikeat paikat (sormet ja jalat nilkasta alaspäin) ovat onnistuneet hienosti!! ja siis mitä vesivärien käyttöä!!! itse olen ihan tunari vesivärien käytössä! mahtavaa, ja varjostukset on huoliteltuja ja värisävyt pysyy kivasti! eri hieno kaikin puolin =)

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste