Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Kuuden bändi - Oni-Chan
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 1194 sanaa, 7541 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2006-06-16 12:30:34
Kansio: Muu - K13-K15

Otsikko ei ole paras mahdollinen mutta en keksinyt muuta.jaa niin ja tää on mun versio Lovex:ta. jos joku sattuu olemaan fani niin älköön tappako, olkaa niin kiltti.

Arvostelu
6
Katsottu 1421 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Laulaja:-Naruto
Joutuu kestämään muiden rähinöitä ja Uchihan poikien omistusluvat.(siis kumpi omistaa Naruton)

Kitaristi 1:-Sasuke
Soittaa Naruton oikeallapuolella. Rähinää Leen ja Itachin kanssa.
Kilpailee Narutosta.

Kitaristi 2:-Neji
Naruton vasemmallapuolella. Rähinää Shikamarun ja Itachin kanssa. Roikkuu Leessä.

Kitaristi 3:-Lee
Soittaa Sasuken takana. Rähinää Sasuken kanssa.

Rummut:-Shikamaru
Soittaa  Leen ja Itachin välissä. Rähinää Nejin kanssa.

Synteettisaattorit (= Sähköurut):-Itachi
Soittaa Nejin takana. Rähinää lähes kaikkien kanssa. (enimmäkseen Sasuken kanssa) Kilpailee Narutosta.

---------------------------------------------------------------------------

"Ihan totta tytöt. Minulla on bändi-harkat, en ehdi jakaa nimmareita!" Naruto huusi perässään roikkuville tytöille. Onneksi harjoittelusali oli vähän matkan päässä. Ei muuta kuin nopeampaa juoksua. Tyttöjen kiljunnat katosivat oven pamauduttuaan kiinni. "PUH! En varmaan ikinä totu tähän." Naruto sanoi Shikamarulle joka auttoi häntä lukitsemaan oven.

"Joka nurkan takana on verenhimoisia faneja pyytämässä nimmaria. Miten te oikein pärjäätte niiden kanssa?".

Shikamaru ei ehtinyt vastaamaan kun Itachi tuli väliin. "Yritätkö sinä viedä minun Narutoni! MINUN! Häh mitäh?!" Itachi huusi niin että koko sali kuuli sen.

"Miten niin sinun? Hän ei ole sinun, vaan minun!" Sasuke tulistui ja alkoi riidellä vanhemman veljensä kanssa.

'Aina sama juttu, ei muuta kuin juttelemaan jonkun kanssa ja heti tulee rähinöintiä.' Naruto ajatteli eikä huomannut kävelevänsä päin Leetä. "Oih. Anteeksi Lee olin niin ajatuksissani etten huomannut sinua." blondi pyyteli ja poistui takavasemmalle.

Leekään ei ollut huomannut blondia ennen kuin tämä pyyteli anteeksi ja katosi. Hän yritti piiloutua Nejiltä joka etsi häntä koko ajan.

"Hei! Eikö me voitaisi aloittaa tänään vai pidetäänkö ne harkat huomenna?!" Neji kuulutti ja lähti etsimään Leen sijasta kitaraansa.(joka löytyi samasta piilosta missä Lee oli.)

Niinpä he aloittivat.

Kaikki sujui hyvin, kunnes......

"Hei, Lee! Onko sinun pakko soittaa eritahtiin kuin me muut?" Sasuke kysyi takanaan soittavalta jumppapuvulta.

Siitä alkoi sellainen sanaharkka mitä Naruto ei jäänyt kuuntelemaan vaan lähti. 'Eikö ne voisi joskus, edes joskus olla rähinöimättä?' blondi kysyi itseltään kävellessään talvista tietä pitkin. Oli keski talvi ja bändillä olisi joka vuotinen reissu edessä."Tuskinpa vaan."

Salissa oli kauhea hässäkkä. Lee riiteli paraikaa Sasuken kanssa siitä, että onko hänen pakko pitää kokoajan sitä jumppa pukua.
Neji taas siitä, että oliko Shikamarun pakko paukuttaa niitä rumpuja hänen korvansa vieressä. Itachi taas rähinöi juuri kiistansa voittaneen Sasuken kanssa Narutosta.
"Hei muuten missä se meidän rakas pikku blondimme on?" Itachi ja Sasuke keksivät ja vilkuilivat ympärilleen. Niin tekivät muutkin.

"Minä näin hänen lähtevän ulos jo tunti sitten." Shikamaru sanoi ja tutkiskeli kelloa. "Jokos te olette rauhoittuneet?" kuului oven suusta. "NARUTO!" kaikki huusivat hyökkäsivät halaamaan blondia.

"Missä olit?" Neji kysyi laulajalta joka yritti saada happea. "Ulkona. En kestä teidän rähinöintiä.Kun joulureissukin on tulossa." Naruto sanoi ja työnsi ystävänsä pois päältään noustakseen. "Jos edes muistatae sen." hän lisäsi ja suoristautui.

"Kyllä me se muistettiin. Eikös se ollutkin huomenna?" Sasuke mietiskeli ja nousi hänkin. "Juu, on se. Muistakaa siis: huomenna klo.8 lähtee meidän keikkabussi." Narut sanoi ja sammutti valot. Harkat päättyivät.

Aamulla.

"On se kumma, kun ei näy sitä meidän blondia." Itachi mutisi ja huomasi savupilven ja sitä karkuun jouksevan keltatukan. "Jaaha, sieltä sitä tullaan.". Shikamaru sanoi ja avsi bussin oven ja kiirehti sisään muiden mukana. Narutokin tuli sisään juuri parahiksi ennen kuin fanilauma sai hänet kiinni. Ovet sulkeutuivat ja fanit jäivät Konohaan. "Miksi teidän perässänne ei ikinä juosta?!" Hengitystään tasaava Naruto mietti ääneen ja istahti Sasuken viereen joka puolestaan virnisti Itachille.

Matka taittui mukavissa merkeissä: Itachi pelasi yhdessä Nejin, Leen ja Shikamarun kanssa pokeria. Naruto oli nukahtanut Sasuken olkapäähän nojaten. Sasuke taas ihasteli maisemia. (tai oikeastaan Narutoa.)

Perillä heitä odotti heidän joka vuotinen mökki. Itachi jakoi huoneensa Shikamarun kanssa. Neji Leen. Ja Naruto Sasuken. Kun matkatavarat oli purettu menivät kaikki omiin puuhiinsa: Shikamaru veti sikeitä sohvalla, Lee piti Nejille jumppatunnin jos toisenkin. Itachi oli shoppailemassa. Sasuke oli kantanut yhä nukkuvan blondin  heidän huoneeseensa ja oli nukahtanut siinä samalla.

Kun Itachi tuli Shoppailemasta hän käväisi Naruton ja Sasuken huoneessa. Hän huomasi Sasuken pitävän blondia kädestä ja oli asennossa jota voisi kuvata halaukseksi. Hänestä näky vaikutti niin suloiselta että päätti luopua unelmistaan Naruton suhteen ja antoi Sasuken pitää blondin. Ennen kuin hän poistui huoneesta Itachi otti viltin ja levitti sen kahden Enkelin päälle.

Illalla he kerräntyivät takan eteen ja tekivät mitä tekivät. Shikamaru koisi (kuten arvatenkin saattoi) Neji ja Lee olivat löytäneet söpön pikku pupun ja leikkivät sillä. Itachi tyytyi vain katselemaan liekkeihin. Entäs Sasuke ja Naruto?

No, he olivat menneet kuuma kaakaokuppi kädessä ulos terassille. Naruto nojaili kaiteeseen ja ihaili täyttäkuuta. Sasukekin ihaili jotain. Nimittäin Narutoa. "Umm.. Naruto, minun pitäisi kertoa jotain." Sasuke sanoi ja seurasi kuinka blondi käänsi päänsä Sasuken suuntaan. "Mitä?" Sasuke empi hetken mutta päätti jättää epäröinnin sikseen. "Minä..minun..on jo kauan pitänyt kertoa sinulle että...Rakastan sinua!" hän sanoi ja suuteli Narutoa intohimoisesti.

Sasuke huomasi kuinka Naruto vastasi suudelmaan ja vei kätensä Sasuken kaulan ympärille. Sasuke puolestaan vei kätensä lyhyemmän pojan vyötärölle ja veti tämän kiinni itseensä.

Suudelman keskeyttivät rajut taputukset ja vihellykset. "Ihmettelinkin kuinka kauan teillä kestää että kerrotte tunteistanne!" Neji sanoi ja vihelsi taas. Shikamarukin oli vaivautunut heräämään ja taputti Sasuken selkää virnistäen. Vihellykset loppuivat  ja alkoi nauru kaikkien huomattua Naruton punastuttua rajusti. Punastus loppui kuitenkin myös Sasuken suudeltua jälleen kerran Narutoa.

Täysikuu ja kimaltava lumi saivat todistaa että se oli onnellinen loppu
vauhdikkaalle päivälle.

-----------------------------------------------------------
Ja minä saan todistaa etten ole mikään maailman parhaiden loppujen kirjoittaja. Kommentteja? niin hyväll kuin pahalla

Kommentit (Lataa vanhempia)
Jadeile - 2006-06-16 13:36:08
Aww, suloinen tarina^^ Kiva ja aika erikoinen idea sinänsä, ja kirjoitusasukin oli ihan kelvollinen. Ei ollut kovin hirveästi virheitä, ja nekin oli lähinnä typoja.
Miksei niillä ole ollenkaan basistia? Ja muuten, kiva homobändi niillä>XD Yli puolet jäsenistä on homoja, ainoastaan Shikamaru ei ilmeisesti ole, ja Lee ei välttämättä ehkä oleXDD Muwahaa.
Mimmoista musiikkia ne soittaa? Pitää tietää, jotta voin alkaa fanittamaan, mikäli ne soittaa hyvää musaa;D

Sasha-chan - 2006-06-16 14:13:36
Mielenkiitnoinen ja jännittävä tarina! Tykkäilin! Hei! Mäkin taisin juosta siellä Naruton perässä? :0 5 pistettä, koska mäkin pääsin tarinaan! ^__^

Sasha-chan - 2006-06-16 14:14:09
mielenkiintoinen*

Karkki - 2009-01-12 13:24:22
Hehee löysin taas tämmösen vanhan ficcin;) ja se oli mahtava!! Nejillä hauskaa; ) pupun kans leikkii>.<
5p

Mary-chan - 2009-08-18 15:24:01
MITÄMITÄMITÄ?!?! *Heiluttaa käsiään ja yrittää pysyä pystyssä tuolilla ettei kaatuisi jo toista kertaa tänään* Tämän piti olla paritukseton!! Ja mitä minä näenkään! Sassen ja narskan kaulailemassa! Ei sillä että se mua haittais... ~w~ Mutta silti! No söpö tarina tää oli, kirjoitus tuntu kyllä hieman nopelta mutta siihen se sitten jääkin. ei mitään raketavaa tuu nyt, anteeksi!

4 p.

Sasuruto - 2012-01-10 20:37:18
Nyaaa-aaah!! *pyörii ympyrää paikallaan (yhdellä jalalla XD) ja punastelee onnesta* Mjihihihhii x3 *ei saa selvää suomee suustaan*
WHIIIIIIIIIIII
....
Phuuh no niin olen rauhoittunjut, mja! Sweet let's celebrate this fic!! Njahaha eli tyxin XD vähä turhan nopeesti meni mutta mutta tää oli söpöö ja tää oli huumoril höystetty, kirsikka kakun koristeena oli Shikamaru >/////< myah rakastin sitä lausetta: ...ja Shikamarukin oli vaivautunut heräämään... <333 mya!

Sasuruto - 2012-01-10 20:39:51
Nyaaa-aaah!! *pyörii ympyrää paikallaan (yhdellä jalalla XD) ja punastelee onnesta* Mjihihihhii x3 *ei saa selvää suomee suustaan*
WHIIIIIIIIIIII
....
Phuuh no niin olen rauhoittunjut, mja! Sweet let's celebrate this fic!! Njahaha eli tyxin XD vähä turhan nopeesti meni mutta mutta tää oli söpöö ja tää oli huumoril höystetty, kirsikka kakun koristeena oli Shikamaru >/////< myah rakastin sitä lausetta: ...ja Shikamarukin oli vaivautunut heräämään... <333 mya!

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste