Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Aina yhdessä - Sasha-chan
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 716 sanaa, 4905 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2006-06-18 14:49:05
Kansio: Muu - K13-K15

Osa 4? Olen jo seonnut laskuissa. xD Se on hieman muita osia lyhyempi, mutta kun Kaya-chan vaatimalla vaati, sain tämän kirjoitettua. Menen ensiviikoksi mökille, joten kirjoitan siellä sitten viidettä osaa, mutta saan sen laitettua tänne parhaimillaan ensi sunnuntaiksi. Tämä on siis pyhitetty Kaya-chanille!

Arvostelu
2
Katsottu 1498 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Naruto ja Hinata olivat menneet Naruton kotiin ja nukahtaneet MELKEIN heti päivän tapahtumien aiheuttamasta uupumuksesta. Naruto oli ollut todella huolissaan tytöstä ja Hinata oli kertonut mitä oli tapahtunut, tai paremminkin, mitä hän oli luullut tapahtuneen. Naruto oli vain pyörittänyt päätään ja suudellut Hintaa: ”Minä rakastan vain SINUA ja-”, mutta Hinata oli painanut sormensa Naruton suulle nauraen sanoessaan, mitä poika olisi sanonut: ”ramenia!” Naruto oli kehunut Hinataa äärimmäisen tyytyväisenä: ”Aivan niin Hinataiseni!”
                   Nyt he kumpikin nukkuivat toisiinsa painautuen tietämättöminä, että se saattaisi olla viimeinen yö, jonka he viettäisivät vierekkäin.

     Seuraava päivä olisi aurinkoinen ja lämmin. Sen huomasi auringosta, joka mollotti itsepäisesti heti aamusta suurena taivaalla suostumatta liikahtamaankaan horisonttiin päin. Se ei haitannut ketään ihmistä Konohassa yhtä lukuun ottamatta.
                             Sakura hermoili kotonaan suunnitellessa iltaa. Ilta olisi liian valoisa, eikä hän voisi käskeä aurinkoa himmentämään valoaan. Varsinkaan, kun hänen oman kauneutensa loistokin valaisisi iltaa! ”Sakura! Tulisit nyt jo syömään”, tytön äiti huuteli luultavasti jo kymmenettä kertaa. Sakura oli seonnut laskuissa ja tyytynyt tulokseen ”liikaa”. Hinatan vinkki oli erikonen, eikä hän olisi itse osannut ajatellakkaan sellaista. Sasuke ei voisi olla huomaamatta häntä!

                                            Sakuran kiherrellessä tyytyväisenä kotonaan Tsunade oli mennyt jo aikasin ”töihin”. Siis jos työllä tarkoitetaan nukkumista paperipinkan takana, jotta kukaan ei näkisi sinua ja luulisi sinun tekevän työtä ahkerasti. ”Tsunade-sama. Tsunade-sama!”, Misumi kutsui nukkuvaa Tsunadea. Hän painoi korvansa ovea vasten ja kuuli hiljaisen grooh-äänen. Hän löi oven täysin selälleen ja rymisteli sisään. Misumi pyyhkäisi kaikki paperit lattialle Tsunaden pöydältä ja yllätti unen pöpperöisen naisen itseteosta. Misumi huokasi ja sanoi: ”Eipä olisi pitänyt olla yllättynyt! Mutta asiaan...”
                           Kun Misumi sai kerrottua asiansa Tsunade ei ollut enää ollenkaan uninen. Hänen otsaansa oli ilmestynyt muutama huolen ryppy, vaikka tämä näyttikin niin nuorelta. Kukaan ei kuitenkaan ehtinyt unohtaa hokagensa oikeaa ikää, sillä Naruto oli joka välissä muistuttamassa siitä. ”Hyvä on...Meillä ei ole vaihtoehtoja. Kutsu Shino, Shikamaru ja Naruto tänne.” Tsunade sanoi vakavana. Misumi näytti epäilevältä ja sanoi: ”Mutta Tsunade! Shino ja Naruto ovat vasta geninejä! Mi-”. ”Shikamaru on chuunin ja hyvä johtaja. Kyllä heidän pitäisi pärjätä”, Tsunade sanoi. Misumi tyytyi vain nyökkäämään. Tsunade ei ollut kuullostanut yhtään vakuuttavalta.

                           Äänekäs kuorsaus kuului Naruton ulko-oven sisäpuolelta. Ihmiset Konohassa kutsuivat sitä kukon lauluksi, sillä se oli voimakkaammillaan kuudelta aamulla. Silloin ihmiset heräsivät uuteen päivään. Vain kaksi ihmistä Konohassa joutuivat käyttämään herätyskelloja; Naruto ja Hinata. Hinata oli jo tottunut pojan kuorsaukseen, eikä ymmärtänyt, miksi se vaivasi ihmisiä. Yhtäkkiä kuorsaus loppui kuin seinään. Ehkä Narutolla oli jokin outo vaisto, tai mikä se lieneekään, että hän tietää milloin kaikki ihmiset Konohassa on herätetty. Hinata katsoi huvittuneena Narutoa, joka veti peiton päänsä yli haluamatta herätä. Tai niin Hinata luuli! Yhtäkkiä jokin tarttui Hinataa jalasta ja alkoi nousemaan ylemmäs. Pian peiton alta aivan Hinatan kasvojen edestä kurkistivat Naruton ilkikuriset kasvot. Naruto ei suudellut Hinataa, Hinata ei suudellut Narutoa. He vain makoilivat siinä päällekkäin ja tutkivat toistensa kasvoja. ”Kop kop”, oveen koputettiin, mutta kumpikaan ei halunnut heitä häirittävän. Kuin yhteisestä sopimuksesta he olivat ihan hiljaa ja liikkumatta. Kun vastausta ei kuulunut, koputtaja koetti ovea. Naruton kasvoille levisi virne, kun hän sanoi hiljaa: ”Ups”. Ovi aukesi ja henkilö astui epävarmana sisälle. Hinata työnsi kaikilla voimilllaan Naruton päältään kasvot punaisina juuri, kun koputtaja näki Naruton ja Hinatan. Koputtaja oli Kotetsu, punainen Kotetsu. ”Tsu-Tsunade käskee...pyytää Uzumaki Narutoa, Aburame Shinoa ja Nara Shikamarua ilmoittautumaan hänen korkeutensa- tarkoitan hokagen toimistoon”, hän änkytti koittaen olla katsomatta paria, joilla ei ollut päällään mitään peittoa kummempaa. Saatuaan puhuttua hän katosi kiireesti ulos kuullen Hinatan sanovan ankarasti nauravalle pojalle: ”Naruto!”

Kommentit (Lataa vanhempia)
Jadeile - 2006-06-18 16:26:52
Huu, saadanko me Shino mukaan?*.*<3 Hei, jos sä kerrot sitten Naruton ja porukoiden touhuista, niin kerro Shinostakin välillä jotain järkevää;_; Kun kaikki aina sivuuttaa hänet vain sillä, että "Naruto sitätätätota siellätääällätuolla siksitäksitoksi, Shikamaru totasitätätä siellätäällätuolla ja Shino vaan on taustalla". Kun haluaa kuulla Shinostakin jotain!<3
Ehm, muttamutta^^; Juu, tarina on edelleen hyvä ja mielenkiintoinen. Odotan innolla jatkoa<3

Sasha-chan - 2006-06-18 19:20:27
Olen käyttänyt heidän luonteitaan nykyisistä jaksoista, mutta en ole ikiä miettinyt O.O Hmm...Sanotaan näin: Riittävän ikäisiä!

Sasha-chan - 2006-06-18 19:21:25
Saa siis itse miettiä iän, joka itseä miellyttää, eikä häiritse. Itse tosin ajattelen heitä siinä 14-15 vuotiaina. ^__^

Oni-Chan - 2006-07-25 07:32:08
.....hänen korkeutensa...... öh just. --__--"

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste