Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Pelastaja. - Mizu
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 1308 sanaa, 7606 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2006-07-06 14:40:50
Kansio: Muu - K13-K15

No joo.. Täst tuli vähä outo. Kommentoikaa ankaralla kädellä sillä tää on vähä mitä on :/
Mut jos kiinnostaa ni lukekaa pois.

Arvostelu
3
Katsottu 1037 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti

Aamu alkoi sateisena Konohassa. Oli satanut jo monta päivää joten veden pinta nousi uhkaavan korkealle. Sateen keskellä kaksi poikaa valmistautui lähtöön. Heidän piti mennä auttamaan satamaan, sillä vesi oli siellä noussut jo kylän tasolle ja uhkasi hukuttaa pian koko kylän. Tsunade oli valinnut vain kaksi sillä muut saivat auttaa Konohassa. Nuo kaksi olivat tietenkin Naruto ja Sasuke. Ei paras mahdollinen valinta sillä Naruton ja Sasuken välit eivät olleet sieltä parhaimmasta päästä.
” Että pitääkin sataa, olen jo nyt ihan läpimärkä.” Naruto valitteli. Sasuke ei kommentoinut. Häntä raivostutti jo muutenkin kun joutui tehtävään Naruton kanssa. He olivat samassa ryhmässäkin ja saivat siellä ihan tarpeeksi toisistaan.
” Okei. Lähdetään.” Naruto sanoi iloisena ja nosti ison repun selkäänsä. Sasuke laittoi kädet puuskaan ja lähti Naruton perään.
” Joudun kestämään Narutoa koko tämän ajan. Käsittämätöntä.” Sasuke mutisi hiljaa itsekseen.
” Sanoitko jotain Sasuke?” Naruto kääntyi ja kysyi. Sasuke oli hiljaa. Naruto raapi päätään ja kääntyi. Naruto kulki edellä iloisesti ja Sasuke tuli sen sijaan vähän taempana.

Satama kylään ei ollut pitkä matka joten kaksikko oli nopeasti perillä.
” Luojan kiitos että tulitte. Olemme evakoineet asukkaista jo puolet ja vesi vain nousee.” Kylän päällikkö sanoi hädissään.
” Mitä meidän pitäisi tehdä?” Naruto kysyi.
” Auttakaa muita kyläläisiä asettamaan noita säkkejä tuonne talojen suojiksi. Se estää vettä nousemasta.” Päällikkö osoitti ensin säkkejä ja sitten kyläläisiä jotka tekivät parhaansa estääkseen veden tulvimista kylään. Naruto nyökkäsi ja kävi oitis töihin.
” Kylläpä nämä painavat.” Naruto puhkui kun yritti nostaa ensimmäistä säkkiä.
” Totta kai. Säkin sisällä on hiekkaa jotta säkit pysyvät paikoillaan.” Päällikkö sanoi ja katsoi hölmistyneenä Naruton yritystä nostaa säkkiä. Sasuke käveli yhden säkin luo ja nosti sen ilman minkäänmoisia ongelmia. Naruto seurasi pettyneenä Sasuken menoa.
” Ää! Nouse!” Naruto tarttui säkkiin molemmilla käsillä ja nosti.
” Jess!” Naruto hihkaisi iloisena ja vei säkin kyläläisille jotka sitten asettivat säkin paikoilleen.    

Sade jatkui. Se ei näyttänyt laantumisen merkkejä. Merellä oli hirveä myrsky ja aallot olivat hurjan korkeat.
” Vesi nousee edelleen! Lisää säkkejä!” Yksi kyläläisistä huusi hädissään. Naruto ja Sasuke tekivät työtä käskettyä. He olivat rehkineet oikein olan takaa.
” Varokaa aalto!” Kyläläiset juoksivat pois aallon alta.
” Naruto varo!” Sasuke huusi ja heitti säkin pois ja hyppäsi syrjemmälle. Narutokin heitti säkin muualle ja hyppäsi talon katolle. Aalto nousi kepeästi säkkimuurin yli ja huuhtoi kylän kujat.
” Se oli lähellä. Lisää säkkejä!” Yksi kyläläisistä karjui. Kyläläiset palasivat töihin.
” Oletko kunnossa?” Sasuke kysyi Narutolta joka hyppäsi alas katolta.
” Olen. Älä minusta huolehdi.” Naruto sanoi ja meni kantamaan säkkejä. Sasuke seurasi Naruton rehkimistä.
” Mitä sinä seisot siellä? Töihin siitä!” Naruto huusi. Sasuke heräsi haaveistaan ja meni auttamaan Narutoa. Naruto ja Sasuke lastasivat säkkejä pinoon jotka kyläläiset sitten asettivat muuriksi.
” Eikö sade nyt saisi jo loppua.” Naruto murisi. Myrsky oli yltynyt. Aallokko oli hullaantunut. Sade piiskasi kyläläisten ja kaksikon kasvoja. Joka paikka oli märkä, mikään paikka ei voinut selvitä kuivana siinä myrskyssä.

” Aalto!” Kuului huuto. Kaikki juoksivat piiloihinsa.
” Idiootti tule pois! Aalto!” Sasuke huusi Narutolle joka oli kaatunut yrittäessään paeta. Sasuke hyppäsi alas katolta ja juoksi Narutoa kohti.
” Ei mene pois!” Naruto huusi. Sasuke ei kuunnellut. Aalto oli jo Naruton päällä valmiina iskemään.
” NARUTO!” Sasuke heittäytyi ja tönäisi pystyyn nousseen Naruton pois aallon alta. Aalto iski voimalla pyyhkäisten kujat ja talojen seinät.
” SASUKE!” Naruto huusi. Hän nousi pystyyn ja hyppäsi säkkimuurin yli rantaan.
” SASUKE!” Naruto huusi ja odotti vastausta. Hän etsi katseellaan Sasukea aallokosta.
” Tuolla!” Yksi kyläläisistä osoitti aallokkoon. Naruto katsoi kyläläisen osoittamaan suuntaan.
” Sasuke!” Naruto huudahti ja hyppäsi aaltoihin. Hän ui Sasuken luo ja toi tämän rantaan.
” Oletko kunnossa?” Naruto kysyi tuotuaan Sasuken turvallisesti säkkimuurin taakse.
” Oletko hullu? Et olisi saanut tulla.” Sasuke ärähti. Naruto säpsähti. Hänhän oli juuri pelastanut ystävänsä varmalta kuolemalta.
” Uusi aalto!” Kuului tuttu huuto jolloin kaikki juoksivat pakoon. Naruto ja Sasuke nousivat ylös. Aalto tuli kovaa, ihan kun sillä olisi aikomuksena tuhota koko kylä. Naruto tönäisi Sasuken syrjemmälle.
” Häntä ette saa!” Naruto huusi aalloille jotka kohosivat Naruton ylle.
” Idiootti! Tule pois!” Sasuke huusi. Naruto käänsi päänsä Sasuken suuntaan. Sasuke näki Naruton vettyneet silmät ja juuri silloin aalto iski tavallista voimakkaammin.
” NARUTOO!” Sasuke huusi järkyttyneenä. Kyynel nousi hänen silmäkulmaan. Sasuke hyppäsi alas katolta ja juoksi rannalle. Narutoa ei näkynyt eikä kuulunut.
” Naruto..” Sasuke kuiskasi.
” NARUTOO!” Sasuke huusi ja toivoi että Naruto vastaisi. Kyläläiset olivat kerääntyneet rannalle yrittäessään etsiä Narutoa.  
” Kamalaa.” Päällikkö sanoi hiljaa. Sasuke kaatui polvilleen rantahietikolle. Hän puristi kätensä nyrkkiin.
” Naruto. Senkin.. Menit kuolemaan tuolla lailla. En koskaan pyytänyt apuasi, et olisi saanut..” Sasuke sanoi mielessään. Yksinäinen kyynel valui Sasuken poskelle.
” Katsokaa, aurinko!” Yksi kyläläisistä huusi ja osoitti taivaalle. Aurinko pilkisti paksun pilvi verhon takaa ja levitti valoa joka puolelle. Sasuke katsoi taivaalle samoin kun kyläläisetkin.
” Naruto.. Olet sydämessäni aina..” Sasuke kuiskasi ja sulki silmänsä. Sade oli lakannut ja pilviverho väistyi. Merikin rauhoittui. Kyläläiset poistuivat korjaamaan myrskyn aiheuttamia tuhoja. Päällikkö käveli Sasuken luo ja laski kätensä Sasuken olalle.
” Olen pahoillani. Hän taisi olla sinulle hyvä ystävä.” Päällikkö sanoi hiljaisella ja rauhallisella äänellä. Sasuke vilkaisi päällikköä olkansa yli. Päällikkö hymyili ja poistui sitten. Sasuke käänsi katseensa kohti merta.
” Naruto ei ollut pelkkä ystävä.. Hän oli enemmän.. Paljon enemmän.. En vain koskaan kertonut sitä hänelle.” Sasuke sanoi mielessään ja sulki taas silmänsä. Kyyneleet tekivät tuloaan ja Sasuke päätti antaa kyynelten valua.” Pyydän, älä itke.
Minun elämänlanka katkesi, mutta sinun on vielä ehjä.
Sinun täytyy jatkaa elämää ilman minua.
Pyydän vain, älä ole onneton.
Jos sinä olet onneton siellä, minä olen onneton täällä.
Me tapaamme sitten kun sinun vuorosi koittaa.
Pyydän, älä itke…”


Päätin kirjoittaa Hanan pyynnöstä ja omasta halusta tarinan, mikä perustuu Hanan yhteen sasunaru piirustukseen. Siitä myös tuo lopputeksti.  

Kommentit (Lataa vanhempia)
Oni-Chan - 2006-07-10 10:16:43
surullinen. söpö. ihan kiva ja....... byäääääääääääh! liian surullinen!  mutta söpö. 5 pojoo.

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste