Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Paluu 2 - Hatha
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 2018 sanaa, 12457 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2006-07-09 16:37:50
Kansio: Paritus (K13-K15) - hetero

Jatko-osaa.. K-13 (KakashixOC)

Arvostelu
2
Katsottu 1596 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Jatkoa Paluuseen, jossa siis seikkailee pääasiassa Kakashi ja oma keksimä hahmoni Hotake Yoyri. Kakashilla ja Yoyrilla on yhteinen salattu, jokseenkin romanttinen, menneisyys *köh* ei siitä sen enempää. Lukekaa ykkösosa niin saatte murto-osan enemmän infoa ;P
Ja periaatteessa tästä tarinasta alkaa siis jatkotarina. Lukeaa ja nauttikaa. Kommentteja otetaan mielellään vastaan. Kiitän.


******

   "Kakashi!" naisen kiukkuinen ääni kaikui metsässä. Puusta lehahti lentoon lauma lintuja naisen äänen pelästyttämänä.

"Tiedän, että olet siellä. Tule tänne ja hoida hommasi. Minä en ole mikään lapsenvahti!" nainen jatkoi antaen katseensa kiertää ympäröivissä puissa.

Kakashi oli vienyt heidät metsäaukiolle ja sen jälkeen kadonnut yhtäkkiä. Yoyri tuijotti eteensä kiukkuisena. Hän ei ollut opettaja. Hän ei ylipäätään osannut opettaa kenellekään yhtään mitään.

Yoyri vilkaisi kolmea oppilasta, jotka istuskelivat maassa tylsistyneen näköisenä. Yoyri huokaisi. Vuodet olivat kuluneet mutta Kakashi ei ollut muuttunut mihinkään. Hän luisti opetustehtävistään, jos vain pystyi. Varsinkin, jos hän kykeni antamaan vastuun jollekulle yhtä pätevälle kuin hän itse.

Yoyri sulki silmänsä ja hengitti syvään. Lopulta hän ei kyennyt estämään pienen hymyä kasvoillaan. Hän nosti katseensa edessään oleviin puihin ja keskittyi etsimään Kakashia.
  
Naruto, Sasuke ja Sakura istuivat maassa tuijotellen pilviselle taivaalle ja kuunnellen Hotake Yoyrin kiukkuista ähinää hänen seistessään metsäaukiolla yrittäen selvittää Kakashin piilopaikkaa.

Naruto haukotteli syvään ja vilkaisi naisjouninia. Hän, eikä Sakura tai Sasuke, ollut nähnyt tai kuullut Yoyristä mitään ennen kuin tänä aamuna hänen ilmestyessään Kakashin asunnosta. Yhtäkkiä hänen mieleensä juolahti ajatus, joka sai hänet virnistämään. Ähkäisten Naruto nousi ylös ja käveli Sasuken ja Sakuran luokse. Virnistäen Naruto kumartui heidän puoleensa.

"Hei, mitä luulette.. Onkohan Yoyri-sensei Kakashi-sensein.. ehhehee.. tiedätte kyllä.. tyttöystävä", Naruto sanoi ja rääkäisi loput sanat melkein ulvoen naurusta.

Sasuke ja Sakura tuijottivat hetken Narutoa, kunnes sanat menivät heidän tajuntaansa.

"Hei, odotas nyt hetki. Tyttöystävä? Kakashi-senseillä?" Sakura änkytti kääntäen katseensa Yoyriin, joka vilkaisi oppilaita laiskasti. Sasuke tuhahti kääntäessään katseensa naisninjasta ylös taivaalle.

"Luuletko Kakashin kohtelevan tyttöystäväänsä näin?" hän kysyi oikeastaan edes odottamatta vastausta. Naruto tuijotti hetken Sasukea.

"Luulen", hän sanoi ja kumartui lähemmäs tovereitaan.

"Ettekö te yhtään ihmettele, mitä Yoyri-sensei teki Kakashi-sensein asunnossa aikaisin aamulla? Ja miksi häntä ei ole ennen näkynyt? Ja mitä he asunnossa oikein tekivät?" Naruto sanoi ja iski silmäänsä leveän virneen levitessä hänen kasvoilleen. Sasuke tuhahti uudestaan ja nousi ylös.

"Baka. Jos sinulla ei ole muuta mietittävää, niin voisit hyvin harjoitella heittojasi. Vai pelkäätkö häviäväsi?" Sasuke sanoi ja vilkaisi Narutoa haastavasti. Naruto nousi ylös heristäen nyrkkiään.

"Sinä senkin", hän tuhisi. Sakura pudisti päätänsä nousten myös ylös.

"Me emme pääse koskaan harjoittelemaan, jos Kakashi-sensei jatkaa piileskelyään", hän sanoi venytellen itseään.
    
Yhtäkkiä Kakashi ilmestyi aukiolle rapsuttaen toisella kädellään niskaansa.

"Eh, anteeksi viivytys", hän sanoi.

"Minun piti auttaa eksynyt mummo takaisin asuntoonsa ja.. odota nyt hetki Yoyri", Kakashi jatkoi ja nosti viimeisten sanojen kohdalla kätensä ylös heilutellen niitä hermostuneena edessään. Yoyri oli ottanut katansa selästään ja piteli sitä kädessään vihaisen näköisenä.

"Kakashi..", Yoyri sanoi tuijottaen Kakashia äkäisesti.  Sasuke tuhahti ja nappasi kunain käteensä heittäen sen lähimpään puuhun.

"Hei rakastavaiset. Kyse oli uudesta jutsusta.. muistatteko?" hän sanoi vieden kädet taskuunsa.

"Minulle se piti opettaa! Minulle! Kuulitkos!" Naruto huusi syöksyen nyrkit pystyssä Sasuken eteen. Yoyri vilkaisi oppilaita, ja laittoi katanan takaisin tuppeen.

"Minä en opeta mitään ennen kun saan kuulla syyn Kakashin katoamiseen", hän sanoi ja siirsi katseensa takaisin Kakashin kasvoihin. Kakashi vilkaisi taivaalle ennen kuin vastasi.

"Syyn saat kuulla myöhemmin. Nyt harjoitellaan", hän sanoi. Yoyri hymähti ja viittasi Narutoa seuraamaan itseään.

Sakura ja Sasuke katsoivat Naruton loittonevaa selkää ennen kuin käänsivät katseensa Kakashiin, joka oli kaivanut kirjansa esille.

"Hei! Kakashi-sensei!" Sakura sanoi ja tuijotti vaativasti senseitään. Kakashi nosti katseensa kirjasta ja katsoi hölmistyneenä oppilaitaan.

"Tiedätte, mitä tehdä", hän sanoi ja istui maahan nojaten puunrunkoon.

Sakura huokaisi ja alkoi laiskasti harjoitella taijutsu liikkeitä. Sasuke hymähti ja kulki kauemmas metsään aikomuksenaan harjoitella yksin heikkoja kohtiaan.

*****

"Iruka-sensei!" Naruto huusi ja heilutti kättänsä ilmassa laajassa kaaressa.

Hän, sekä Kakashi, Yoyri ja Sakura ja Sasuke, olivat juuri lopettaneet päivän treeninsä ja vaelsivat kohti yhtä Konohan lukuisista ramen paikoista.

"Naruto!" Iruka huudahti, ja heilautti kättään tervehtiäkseen häntä lähestyvää joukkoa.

Yhtäkkiä hänen silmänsä laajenivat hämmästyksestä ja käsi pysähtyi kesken heilautuksen tippuen rennosti vartalon sivulle.

"Ei voi olla totta", Iruka kuiskasi ja tuijotti herkeämättä ruskeahiuksista naisjouninia, joka jutteli iloisesti elehtien vieressään kulkevalle harmaahiuksiselle miehelle.

"Yoyri-kun", hän henkäisi ja rykäisi selvittääkseen kurkkuaan. Naruto juoksi Irukan luokse ja vilkaisi entistä senseitään kummastuneena.

"Tunnetko sinä Yoyri-sensein?" hän kysyi ristien kädet rinnalleen.

"Hän on ystävä", Iruka sanoi ja sulki silmänsä hetkeksi ennen kuin avasi ne pieni hymy huulillaan.

"Yoyri-kun. Onpa tosiaan mukava nähdä sinua", hän sanoi kuuluvasti Kakashin ja Yoyrin tullessa puhe-etäisyydelle.
Nopeasti Yoyri käänsi katseensa Kakashista Irukaan ja hymyili leveästi.

"Iruka-kun!" hän huudahti ja syöksyi halaamaan miestä.

Hämmentyneenä Iruka halasi Yoyria takaisin ennen kuin erkani Yoyrin syleilystä.

"Siitä on tosiaan aikaa", Iruka sanoi ja jatkoi tuhahtaen:

"Miksi sinä edes lähdit?". Yoyri vilkaisi nopeasti Kakashia, joka seisoi rennosti kädet taskuissa välinpitämättömän näköisenä.

"Pitkä juttu", Yoyri mutisi lopulta katsellen taivaalle.

"Hai, ihan liian pitkä juttu", Kakashi sanoi ja tarttui Yoyria olkapäästä.

Iruka katsoi kummastuneena kahta jouninia edessään aikomuksenaan kysyä jotain, kun Naruton luja ääni keskeytti hänet.

"Hei! Iruka-sensei! Tuletko sinä olleenkaan? Minun on jo nälkä!". Iruka vilkaisi olkansa yli.

"Aina yhtä kärsimätön", hän sanoi hymyillen ja lähti hölkkäämään kohti kärsimättömästi odottavaa Narutoa.

"Nähdään Yoyri-kun. Kakashi-sensei", Iruka sanoi ja heilautti kättänsä hyvästeiksi.

"Hei Kakashi-sensei! Yoyri-sensei! Tuletteko te?" Sakura huusi Naruton viereltä. Kakashi heilautti kättään oppilailleen ilmoittaen jättävänsä ramenin tällä kertaa väliin.

"Mitä sinulla on mielessä?" Yoyri kysyi Kakashilta ristien kädet rinnalleen ja tuijottaen miestä vaativan näköisenä.

Kakashi naurahti hiljaa ja tarttui Yoyria vyötäisistä vetäen hänet mukanaan lähimmälle varjoisalle kujalle. Työntäen Yoyrin hellästi seinää vasten Kakashi kumartui Yoyria kohti kuiskaten käheästi hänen korvaansa:

"Sen mitä olet minulle velkaa". Yoyri nosti toista kulmakarvaansa katsoen miestä virne kasvoillaan.

"Velkaa?" hän kysyi.

"Hai", Kakashi mutisi vetäessään hitaasti maskinsa alas.

"Velkaa", hän jatkoi suudelleen Yoyrin jäntevää niskaa.

Yoyri hengähti mielihyvästä tuntiessaan Kakashin hellät mutta päättäväiset kädet lanteillaan. Hitaasti Kakashi nosti kasvonsa Yoyrin niskasta suudellen Yoyrin avonaisia huulia hellästi. Äkkiä Kakashi vetäisi käsillään Yoyrin lähemmäs itseään painaen lanteillaan Yoyrin lanteita. Yoyri voihkaisi heittäen päänsä taaksepäin.

"Kakashi..meidät..voidaan nähdä..", Yoyri sanoi katkonaisesti pystymättä estämään mielihyvän huokausta Kakashin puraistessa hellästi hänen korvaansa. Yhtäkkiä Kakashi lopetti ja vetäytyi taaksepäin hymyillen pirullisesti.

"Haittaako se sinua?" hän sanoi virnistäen. Yoyri virnisti takaisin ja suuteli Kakashia intohimoisesti.

"Kakashi-kun!" kuului yhtäkkiä heidän takaansa. Salamannopeasti Kakashi vetäytyi Yoyrista irti ja veti maskinsa takaisin. Hitaasti kääntyen hän vilkaisi laiskasti huutajaa.

"Gai. Läsnäolosi on aina yhtä miellyttävää", hän sanoi sarkastisesti. Gai hymyili ja nosti peukalonsa pystyyn.

"Hieno homma Kakashi-kun", hän sanoi ja iski silmää viitaten Yoyriin. Kakashi huokaisi ja vei kädet taskuunsa.

"Oliko sinulla jotain asiaa?" hän kysyi.

"Tulin kilpailemaan kanssasi tämän kauniin-", Gai vilkaisi tarkemmin Yoyria ja jäi hämmästyneenä katsomaan naista.

"Yoyri-kun!" hän huudahti ja syöksyi halaamaan Yoyria.

"Sinä tulit takaisin! Oii! Tämä on niin hienoa! Kaksi synkkää hahmoa ovat löytäneet toiseensa", Gai hihkui silmät kyynelissä.

"Minun ikuinen kilpailijani on löytänyt naisen. Jätän tämän naisen rauhaan kunnioituksena sinua kohtaan, koska olen herrasmies", Gai jatkoi hymyillen nostaen peukalon pystyyn.

"Hai, ihan miten vain", Kakashi sanoi ja huokaisi syvään.

"Oliko sinulla jotain muutakin asiaa?" hän jatkoi. Gai laski kätensä ja huokaisi syvään.

"Hai. Hokage-sama haluaa sinut välittömästi luokseen. Hän haluaa puhua kanssasi tehtävästä, jonka otit aamulla vastaan", Gai sanoi katsoen vakavasti Kakashia. Kakashi nyökkäsi ja vilkaisi Yoyri vierellään. Yoyri katsoi hämmästyneenä miehiä.

"Siksikö sinä katosit aamulla? Sinulla on tehtävä?" hän kysyi vieden kädet ristiin rinnalleen.

"Hai", Kakashi sanoi kääntäen katseensa ylös taivaalle. Hän sulki silmänsä ja hapuili Yoyrin kättä käteensä.

"Tehtävä on vaarallinen. Hyvin vaarallinen", hän sanoi hiljaa puristaen Yoyrin kättä hellästi. Yoyri nielaisi.

"Ymmärrän", hän sanoi ja hymyili heikosti.

"Sinun on mentävä Hokagen luo. Välittömästi". Kakashi katsoi hellästi naista vierellään.

"Sinä tulet mukaan", hän sanoi ja veti Yoyrin mukaansa kulkien kohti Hokagen toimistoa.

"Nähdään Gai", Kakashi sanoi vielä ja heilautti kättänsä hyvästeiksi.

Gai jäi katsomaan etääntyvän parin perään huokaisten syvään.

"Toivottavasti", hän sanoi ennen kuin katosi kujalta Konohan kylän vilinään.  

Kommentit (Lataa vanhempia)
Engaru - 2009-05-08 13:32:30
<3

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste