Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Aina yhdessä (osa 9) - Sasha-chan
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 741 sanaa, 4692 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2006-08-01 19:59:16
Kansio: Muu - K13-K15

Tämä on mielstäni jännittävä, ja hyvin hyvin outo osa. o.O Mutta hei, elämä on! :P Joo lupaan etten enää sano noin! ja osa on lyhyt, mutta ajattelin sen olevan sopiva kohta, mihin jätin sen. ^__¨

Arvostelu
2
Katsottu 1168 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
”Hi-Hinata!”, Naruto puuskahti, kun oli päässyt Hinatan luokse huomattuaan tämän antaman merkin. Tai ei Naruto oikeastaan ollut varma oliko se merkin ansiota, että hän oli lötytänyt Hinatan, vai oliko hän vain jotenkin tiennyt  tytön sijainnin.

      Hän oli ehtinyt juuri nähdä kunain lentävän Shikamarua kohti, ja häntä kadutti jättää ystävänsä yksin kohtaamaan vihollista. Mutta toisaalta hänellä oli nyt etulyönti-asema, jos vihollinen ei ollut nähnyt tätä.

”Naruto, tiedätkö sinä sen naisen?”, Hinata kysyi vakavana. ”Naisen?”, Naruto kysyi ihmeissään. Ei kukaan nainen ollut vieraillut hänen luonaan, eikä hän ymmärtänyt, miksi Hinata yhtäkkiä tällaisella hetkellä vihjaili asiasta. ”Niin sen mustaan pitsiin pukeutuneen!”, Hinata puuskahti jo turhautuneena. Naruto kuvitteli tämän naisen astuvan kotiinsa ja punastui. Mitä Hinata oikein yritti saada hänet myöntämään? ”Hyvä on, hyvä on! Olen pettänyt sinua-”, Naruto huudahti samaan aikaan, kun Hinata melkein huusi: ”Se nainen juuri hyökkäsi Shikamarun ja Shinon kimppuun!” Vain hiljaisuus täytti ilmaa, kun Naruto ja Hinata katsoivat toisiaan hölmistyneinä silmiin. Hinata puhui ensimmäisenä, jos sitä puhumiseksi pystyi edes kutsumaan: ”Minä- meidän pitäisi mennä pe-pelastamaan heidät...” Naruto vain nyökkäsi punastuneena,mutta hetken kuluttua hän yritti puhua: ”Hi-hinata, se-” Mutta Hinata keskeytti Naruton sanoen jokaisen luun Naruton kehossa jäädyttävällä äänellä: ”Mennään.”


     Vaikka miten kuumeisesti Shikamaru mietti, hän ei keksinyt mitään keinoa pelastautua Shiroya-nimiseltä naiselta. Nainen katsoi poikia avoimen huvittuneesti heilutellen toista kunaita kädessään leikkisästi. Tämä nainen oli vahva. Vahvempi kuin ketä hän oli koskaan kohdannut.

    Shikamaru hikoili, eikä Shinolla näyttänyt menevän ollenkaan paremmin. Hän oli uskaltautunut siirtyä Shikamrun viereen ja Shikamaru näki tämän ilmeen.

     Shino ei pystynyt kääntämään päätään naisesta, sillä hän oli niin kaunis- ja samalla niin kammottava. Hänen mustat hiuksensa kiiltelivät auringonpaisteessa sokaisten jokaisen, joka katsoivat niitä, mutta ne myös kietoivat katsojan omaan mustaan, tiukkaan verkkoonsa, josta ei päässyt irti ja minkä ote vain tiukkeni, jos joku yrittikään rimpuilla irti. Shinon vakava ilme ei värähtänytkään, mutta useat hikipisarat tämän ohimolla kertoivat hänen sisäisestä kidutuksestaan. Hän oli rakastunut naiseen, mutta samalla inhosi ja kammoksui tätä. Shikamaru käänsi päänsä takaisin Shiroyaan päin, mutta sanoi käheällä äänellä vain että Shino kuuli: ”Sinun täytyy tulla takaisin.” Shikamarun sanat näyttivät vaikuttaneen poikaan, sillä hän sulki silmänsä, ettei näkisi naista, vaikka hänen kuvansa oli syöpynyt hänen silmäluomiensa alle. Hän hengähti syvään ja katsoi päättäväisenä Shikamarua samalla sanoen: ”Emme voi odottaa pidempään.” Shikamaru nyökkäsi, sillä hän tiesi Shinon tavoin, että heillä ei olisi muuta mahdollisuutta, kuin taistella.


    Shino ja Shikamaru vilkaisivat toisiaan. Salamannopeasti. adrealiinin virratessa suonissaan he hyökkäsivät kumpikin erisuunnilta yhtä aikaa. Kumpikaan heistä ei ollut nähnyt toista kunaita naisella, sitä kunaita lukuun ottamatta mikä lojui maassa joen rannalla. Toisen heistä olisi onnistuttava saamaan iskun perille.

    Ennen kuin Shino ja Shikamaru olivat hyökänneet Shiroya oli jo tiennyt heidän hyökkäävän siten. Hän levitti kätensä. Vasemmassa kädessään viimeinen kunai toisen ollessa tyhjillään. Juuri kun Shino oli voitonriemuisena ojentamasssa kättään lopulliseen iskuun hän kauhukseen näkin jonkin väreilevän naisen tyhjässä kädessä. Ennen kuin Shino ehti pysäyttää iskuaan kunai tunkeutui syvälle hänen rintaansa. Viimeinen asia jonka hän kuuli oli Shikamarun Shinon nimeä huutava ääni, joka katkesi tukahdettuun kivun aiheuttamaan parkaisuun.

    ”Voi ei.” Hinata voihakaisi kuultuaan Shinon ja Shikamarun sydäntä raastavat huudahdukset. ”Saatamme olla myöhässä”, Naruto sanoi, vaikka he kumpikin tiesivät sen varsin hyvin.

     He kiirehtivät joen rantaan, mutta päästyään sinne löysivät vain verta. Naruto pyyhki katseellaan joen rantaa ja rypisti sitten otsaansa toistettuaan saman uudelleen. Kunai oli kadonnut.

Kommentit (Lataa vanhempia)
Sasha-chan - 2006-08-02 16:49:58
ÄÄK! Kaikki ymmärtää väärin! Tai noh, en sano onko se totta vai tarua, mutta se on mun tyyli kirjoittaa "arvoituksellisesti"!

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste