Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Rokudaime Naruto - Oni-Chan
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 829 sanaa, 5160 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2006-08-14 08:39:22
Kansio: Muu - K13-K15

tälle tulee joskus jatkoa.. 1 osa.

Arvostelu
7
Katsottu 1478 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
"....." puhe
'......' ajattelu
(.....) kirjoittajan kommentit
--------------------------------------

Oli sateinen päivä kun Sasuke oli saanut kutsun Hokagen puheille. Hän oli juuri muiden oppilaiden kanssa selviytynyt kokeesta jossa mitattiin kestävyyttä ja selviytymistaitoja. Hänet oli yhdessä muiden kanssa ylennetty Juoninniksi. (<--- eikös se noin kirjoiteta)

Joten mitä hän enää odottelemaan. Ulko-ovella hän kuitenkin epäröi. Tehtävien suorittaminen ei ollut enää samanlaista kuin ennen. Sen jälkeen kun Naruto oli lähtenyt kylästä.

Muistikuvia alkoi virrata Sasuken mieleen.

  Oli samanlainen ilma kuin nytkin sateinen ja sumuinen. Se varmaan oli aistinut Naruton lähdön.

"Mitä sinä tuolla tarkoitat?! Että olisit muka lähdössä!" kuului tutulta sillalta missä Tiimi 7 oli aamuisin tapana tavata. Sasuke katsoi Narutoa järkyttyneenä. Sakura saapui ja kysyi mikä Sasukella oli hätänä. "No kun tämä herra tässä kuvittelee lähtevänsä kylästä!" Sasuke huusi vastaukseksi. Nyt Sakurakin ymmärsi yskän. "Miksi?" tyttö kysyi ja vilkuili Narutoa joka istui sillan kaiteella.

"Sitä Naruto ei kerro!" Sasuke kuulosti vihaiselta. Naruto hätkähtänytkään Sasuken vihaisesta katseesta. Kuului humahdus kun Kakashi hyppäsi sillalle. "Tervehdys lapset! Sasuke mitä sinä-..?"
Kakashi ei ehtinyt sanoa sanottavaansa koska vihainen Sasuke oli tarttunut Naruton kauluksesta kiinni ja roikotti poikaparkaa ilmassa.
"Sinähän et lähde minnekkään, onko selvä!?" tämä huudahti blondille joka näyttänyt välittävän. "Sinä et ymmärrä. Kukaan teistä ei ymmärrä, ei kukaan." Naruto kuiskasi jonka jälkeen Sasuke kaatui taaksepäin koska Naruto oli tehnyt jonkun jutsun. "Minä lähden enkä kerro syytä. Näemme jos niin on tarkoitettu. Kyllä te minusta kuulette." tämän sanottuaan Naruto katosi.


Sasuke muisti vielä Kakashin kysyvän mistä oikein oli kyse. Sakura selitti asian senseille joka oli kaivanut oranssikantisen kirjansa esiin ja lähtenyt se kädessään Hokagen luo.

Naruton lähdöstä oli kulunut noin 5-vuotta. Kukaan ei ollut kuullut Narutosta. Ei sitten kukaan. Kylään oli kyllä tullut huhu että Naruto ei enää ollut ihminen. Sasuke tiesi Kyûbista, oli tiennyt koko ajan ja epäili sen liittyvän huhuun.

"Vihdoin Hokagen luona. Matka kesti tavanomaista pidempään." Sasuke mutisi päästyään talon luo jossa Hokage antoi tehtäviä.

Sasuke koputti oveen ja vastaukseksi kevyen sisään tulo vastauksen. Tsunade istui tavanomaisella paikallaan. kahden paperikasan vieressä. Tällä oli käsissään joku kansio. Sasuken lisäksi huoneessa oli Shikamaru ja Kiba. (sattuipa sopivasti*demoninaurua*)

"Uchiha Sasuke, suvaitsit sittenkin saapua." Sasuke oli ilmeisesti myöhässä. "Kyllä, ja anteeksi myöhästymiseni." Sasuke asettui pieneen riviin kahden muun Juoninin kanssa.

"Saatte erikois tehtävän." Tsunade aloitti. "Haluan että haette tämän henkilön takaisin Kokohaan." nainen antoi kansion Sasukelle.

Sasuke avasi kansion. Lattialle tippui valokuva mutta kukaan ei huomioinut sitä. "Hänen nimensä on "Verinen yö". Haluan teidän selvittävän hänen henkilöllisuutensa. Meillä on epäilymme mutta haluan teidän varmistavan sen!" Tsunade vilkaisi lattialle pudonnutta kuvaa. "Tuossa on hänen kuvansa. Se otettiin yöllä." Kiba nosti kuvan jakäänsi sen oikeinpäin. Hän henkäisi. Shikamaru teki samoin.

Sasuke otti kuvan ja tutki sitä hetken. Hänen kätensä alkoivat täristä ja kuva putosi lattialle.

"O-oletko varma että se on hän?" Sasuke kysyi toivuttuaan shokista.
Tsunade nyökkäsi. "Verinen yö: saanut nimensä siitä että tappaa yöllä, hän elää muiden kaltaistensa parissa vanhassa linnassa. Teidän tehtävänne on saada hänet muistamaan minkälaista hänen elämänsa oli ennen kuin hänestä tuli Demone."

"Demone?" Shikamaru kysyi. "Kyllä, siksi he kutsuvat itseään. Ihmisiä he kutsuvat nimellä Humane." Tsunade selitti.

"Mistä me tiedämme minkälaista hänen elämänsä oli ennen kuin hänestä tuli se Demone?" Kiba tiuskaisi.

Tsunadelle nousi varma hymy. "Te tunnette hänet hyvin. Hän lähti
5-vuotta sitten kylästä." Sasuke hätkähti. "Na-Naruto!?" Kiba ja Shikamaru vilkaisivat Sasukea kuin tämä oli menettänyt järkensä.

"Aivan." Tsunade vastasi.

--------------------------------
Tässä tämä toivottavasti tykkäätte. Jatkoa tulee joskus mutta ei ihan lähiaikoina koulu nääs alkaa.
Ja lähen Kreikkaan 17.8 ja tuun pois 24.8
Tietokoneella oloilu rajoittuu ja se on mälsää!!
Kommentteja?

Kommentit (Lataa vanhempia)
Hideto - 2006-08-14 09:45:44
Hyvin onnistunut ja välitön kirjoitustapa sulla :) Muutamia virheitä siellä täällä ja se on Jounin, ei Juonin... vai oliko se vitsi? No, kuitenkin hyvin kirjoitettu :) Neljä pojoa

Miharo - 2006-08-14 17:17:48
Tämähän menee mielenkiintoiseksi. Hyvä idea. Odotelkaamme jatkoa. 4 pistettä.

Nemo - 2006-08-29 16:21:09
JATKOAAA!! <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

SaNzU - 2007-01-15 05:52:36
OOOOOOOOOOOOH!! ei perskutaH! o_O seuraava..MISSÄ ON SEURAAVA!!<3<3 ;D

Mikea - 2007-03-11 08:43:27
Nyt jostain syystä päätyin lukemaan tätä ficciä enkä ole kyllä pettynyt. Juoni on mielestäni ihana (pisteet siitä ^^). Kirjoitusvirheitä oli melko paljon, ja ne häiritsivät jossain kohtia lukemista. Yhdyssana virheitäkin oli, mutta vain muutama, eli se ei haittaa yhtään, kaikkihan tekee joskus virheitä. ^^ Eli siis oli todella hyvä. ^^ 4 pistettä. :)

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste