Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Sasorin ja Deidaran seikkailut osa 2 - Temotemo
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 2005 sanaa, 12120 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2006-09-09 13:02:55
Kansio: Muu - K13-K15

Jatkoa sille ekalle osalle, olkaa hyvät. X3

Arvostelu
2
Katsottu 1816 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Jatkoa edelliselle.. En oikein tykkää jatkaa ficcejä ( Se on totuus, ku en keksi ikinä hyviä jatkoja)
mutta pakkohan se on. :p
Ja tästä tuli aika pervo. XS
Olen tyhmä! 8D
Ja tässön vähän selvennystä:
-------------------------
Puhuu = ¨-Blaablaa¨

Ajattelee = < blaablaa >
------------------------
Eipä muuta, kun hyviä lukemishetkiä teille. x3
_________________________________________________________________________________

Kunai lensi tosi läheltä Deidaraa ja lopulta lensi seinää.¨ -APUA! hyökkääjiä!! Deidara säikähti ja meni paniikissa lattialle makaamaan. ¨- Älä pelkää minä suojelen sinua!¨ Sasori sanoi ja kyykistyi Deidaran viereen.
¨- Mua pelottaa¨ Deidara kuiskasi pelosta. Sasori halasi Deidaraa ja sanoi ¨- Ei tarvitse pelätä.. Minä olen täällä kanssasi¨. ¨- Aaaaw~ Onpa suloista¨ Kuului ikkunasta.
Sasori katsoi ikkunaa päin murhaavalla katseella. ¨-KUKA OLET?! JA MITÄ TEET TÄÄLLÄ?!?!?!¨
¨-Upsita.. niin joo.. Nimeni on Fluor.¨ Fluor sanoi sydämmet silmissä, kun katsoi Sasoria ja Deidaraa.
¨- Olette täydellinen pari.. Aaaw¨ Fluor sanoi sydämmet silmissä ennen kuin hyppäsi ikkunasta ulos. ¨-Hä?¨ Sasori ihmetteli kun Fluor sanoi, että hän ja Deidara ovat täydellinen pari.

*Hiljaisuus*
Deidaran maha alkoi kurnia ¨- Ömm.. Mullon nälkä.. Mennään syömään aamupalaa.. Jookos Sasori?¨. Sasori oli omissa ajatuksissaan eikä kuullut tippaakaan mitä Deidara sille sanoikaan. ¨-Sasorii! Kuunteletko sä mua?!¨ Deidara sanoi vähän kiukkuisella äänellä. ¨-Hä? mitä mitä?! Olin omissa ajatuksissani!¨ Sasori sanoi. <Olen täys idiootti> Sasori haukkui itseään mielessä. ¨- Sanoin että minulla on nälkä ja, että me mentäisiin syömään.¨ Deidara sanoi lempeällä äänellä..

[ Muut Akatsukit puistossa ] _________________________________________________________

Itachi istui penkillä ja luki sanomalehtiä.Taustalla kuului:  ¨- Apuaaa!! ISO KISSALAUMA!!¨ Kisame huusi täyttä kurkkua juostessaan kissalaumaa pakoon ja sen jälkeen hyppäsi Itachin syliin ¨-PRKL! AUTAAA!¨ Kisame halasi Itachia ja itki.¨- OMG! POISPOIS!¨ Itachi huusi ja tönäs Kisamen kauemmas itsestään.¨IIik!! Kissaaat!! Pelkään kissoja!¨ Kisame huusi ja hyppäsi lähimpään puuhun. ¨-Lälläslää! Ette saa minua kiinni¨ Kisame sanoi ilosta ja näytti kissoille kieltä.
Zetsu, Tobi ja Liideri pelasivat korttipelejä. ¨- JESS! Voitin!¨ Liideri huusi onnesta. ¨- Justjoo! Sä voitat jo viidennen kerran!! Alan jo epäillä että fuskaat!¨ Zetsu Sanoi. ¨- Niin just saat aina ässiä¨ Lisäsi Tobi. Zetsu ja Tobi lähestyivät Liideriä.. ¨- Hei kamut.. M-mitä teitä v-v-vai...¨ Liideri ei saanut lausettaan loppuun koska Zetsu meni Liiderin taakse ja laitto jalan johon Liideri sitten kompastui. Liiderin hihoista tippu pari korttia. ¨- Ahaa! Tässä on todisteita, että Liideri Fuskailee!¨ Zetsu valitti.¨- Öööh.. Kello on jo noin paljon.. ehe.. Sori kamut pitää sii-iisögl.. mennä!!!¨ Liideri sano ja lähti pakoon Zetsua ja Tobia.<Olen tyhmien seassa..> Itachi ajatteli katsoessaan Kisamea puussa ja Liideriä, Zetsua ja Tobia tappelemassa.
¨-Huoh..¨ Itachi huokkasi..

[ Saso ja Dei ramenkiskalla ]_____________________________________________________________________

¨- Meow~ Syötä sun kisuas¨ Deidara teki ihanan kissan ilmeen ja pyyteli Sasoria. ¨ Apua! Ei saa tehä tuollaisia ilmeitä!¨ Sasori sanoi ja alkoi syöttää Deidaraa. Naruto saapui paikalle. ¨- Yks Ramen kulho!¨ Naruto sanoi tarjoilialle joka anto sille sitten ramen kulhon. Deidara antoi Sasorille suukon.  Sasori punastu hieman ja suukotti Deidaraa takasin. Naruto söi jo kolmannen annoksen eikä vieläkään huomannut kahta Akatsukia jotka istuivat toisessa päässä. ¨- Lisää kiitos!¨ Naruto sanoi. ¨Ole hyvä¨ Tarjoilia sanoi ja ojensi Ramen kulhon Narutolle. ¨- Eiks toi ole kettu-poika Naruto?¨ Deidara kysyi hiljaa Sasorilta. Sasori kääntyi katsomaan Narutoa. ¨- On se, se kettu-poika Naruto¨ Sasori vastasi Deidaralle.
¨- No mitä me sitten odotamme? Napataan se! Sillähän on se kettu demoni sisällä!¨ Deidara sanoi hiljaa Sasorille, ettei Naruto kuulis mitään.
¨Uukkelis puukelis¨ Sasori sanoi ja otti taskustaan mustan säkin.
Sasori meni Naruton taakse ja tökki sitä selkään. (Näin: *töks töks, tökkii lukioita kynällä käteen* ›83 ) Naruto katsoi taakseen. ¨- Jumala sentään..¨ Naruton silmät menivät pyöreiksi, kun näki Akatsukin edessään. ¨Maksatko nyt vai myöhemmin?¨ Deidara kysyi Narutolta ja pamautti heti paistin pannulla Narutoa päähän. Naruto pyörtyi.
¨Sori Saso.. Oli pakko lyödä¨ Deidara sanoi Sasorille. ¨- . . .Viet aina kaiken hauskuuden.. Kaipa mun pitää sitte laittaa se tähän säkkiin..¨ Sasori sanoi tylsistyneellä äänellä.

[Myöhemmin, kun Sasori ja Deidara ovat Itachin luona]_______________________________________________________

¨-Yeah.. Itatti me saatiin kettu-poika!¨ Deidara sanoi ylpeällä äänellä.
¨- EN MINÄ OLE MIKÄÄN ITATTI! MUN NIMI ON I-T-A-C-H-I!!¨ Itachi huusi täyttä kurkkua Deidaralle.
¨- Yeah.. Rauhitu ny.¨ Dei sanoi tavallisella äänellä Itachille.
¨- Mitä kettu-pojasta?¨ Itachi kysyi Deidaralta.
¨- Me saatiin se¨ Deidara vastasi ja meni Sasorin viereen.
¨- Näyttäisitkö Itachille kettu-pojan, Sasori? Deidara kysyi kiltisti Sasorilta.
Sasori oli hetken hiljaa, kunnes vastasi ¨- . . .Joo¨ ja alkoi ottaa Narutoa pois säkistä.
¨- Tässä on teidän kettu-poika¨ Sasori sanoi, kun on saanut Narutoa pois säkistä.
<Oletpas sinä söpö Narutoiseni... Olet nyt mun<33 > Itachi sanoi mielessään, kun katsoi pientä, söpöä ja avutonta kettu-poikaa.
  Deidara otti Sasoria kädestä kiinni ja  kuiskasi ¨Jätetään noi tänne ja mennään kävelylle¨.
Aurinko alkoi pikku hiljaa laskea.. ja romanttinen tunnelma alkoi tulla ilmaan. Sasori ja Deidara lähtivät jäätelölle. Sasori tilasi jäätelöä¨- Kaksi suklaa jäätelöä kiitos¨.  Tarjoilia alkoi tekemään kaksi jääteleöä ja antoi ne kahdelle pojalle ¨- Se tekee 3 euroa ja 45 senttiä¨ Tarjoilia sanoi. Sasori antoi tarjoilialle 3 euroa ja 45 senttiä. Deidara ja Sasori menivät popsimaan jäätelöä rannalle.. Fluor seurasi Deidaraa ja Sasoria kokoajan lähimpään puskaan ja otti jopa kamerallaan kuvia. Sasori ja Deidara saivat jäätelöään syötyä. Sasori katsoi Deidaran ihania sinisiä silmiä ja punastui hieman. Deidara katsoi auringon laskua. ¨- De..Deidara..  öhh¨ Sasori punastui.  ¨- Nii-iin..?¨ Deidara sanoi ja katsoi Sasoria päin. ¨- Öh.. ei sittekkää mitään¨ Sasori sanoi punastuneena. ¨- Sano nyt vaan.. En minä pure.. Ainakaan kovaa.¨ Deidara sanoi ja meni Sasorin nenän eteen niin, että Dein nenä kosketti Sasorin nenää. ¨- Huh?¨ Sasori sanoi ja punastui vielä enemmän. ¨- KissKisskiss!!!¨ Fluor kuiskasi puskassa. Sasori ja Deidara pussasivat. ¨- JESSS!¨ Fluor huusi ilosta ja otti nopeasti kuvan joka meni vähän pilalle, koska Sasori ja Deidara olivat lopettanu pussuttelun ja olivat jo kaukana Fluorista. OIi jo aika hämärää ja Fluorin äiti huolestui, koska Fluor oli luuhaillut ulkona aamusta asti mitä lie olisi voinut sattua Fluorille.
¨-Paskat sentää!! En saanut SasoDei pussaus kuvaa!¨ Fluor valitti kun käveli kotia päin. Fluor kävelee katua pitkin ja törmää Sasukeen. ¨-Aih! Katsoisit nyt vähän minne m...enet¨ Fluor pelästyi, kun näki vihaisen Sasuken edessään. ¨- Narutoako etsit?¨ Fluor kysyi Sasukelta. ¨- Täh? Mistä hitosta sä sen tiedät?¨Sasuke ihmetteli. ¨- Öööh.. Jos etsit Narutoa niin kato kaikissa Konoha hotelleissa.. muuten en voi jäädä rupatteleen enempää. Olen luuhaillut ulkonakauan ja äiti huolestuu niin.. joo. heippa moi¨ Fluor vastasi ja lähti käveleen taloa kohti joka oli noin 10.m päässä. < Mitä ihmettä? Tapahtuiko Narutolle jotakin?!? > Sasuke jäi ihmettelemään paikalle. ¨- Sinä tyttö siel!¨ Sasuke huusi Fluorille. ¨- Täh?¨ Fluor sanoi ja kääntyi Sasukea päin.  ¨- Tapahtuiks Naruolle jotaki?!¨ Sasuke kysy Fluorilta. ¨- No maailmahan on täynnä seikkailua. Mitä jos tapahtuikin?¨ Fluor vastasi Sasukelle ja lähti jatkamaan tietä.  < No maailmahan on täynnä seikkailua. Mitä jos tapahtuikin? Mitä ihmettä se tyttö hölisee? Pitääköhän seurata tyttöä.. > Sasuken pää oli täynnä kysymyksiä lopulta Sasuke päätti seurata tyttöä eli Fluoria. Fluor ehti mennä jo kotiin niinpä Sasuke kiipesi heidän talon katolle ja jäi sinne  istumaan.

(Palataan Sasoriin ja Deidaraan)

Oli yö. Sasori ja Deidara olivat hotellissa kahdestaan ketään muuta Akatsukia ei ollut paikalla, koska Liideri sai kaikkia baariin paitsi Itachia. Itachilla oli paljon muutakin tekemistä kettu-pojan kanssa. Deidara meni suihkuun sillä aikaa, kun Sasori keitti kaakaota. Deidara avasi suihkun ja sieltä tuli jää kylmää vettä. ¨-AAAA!! JÄÄKYLMÄÄ VETTÄÄH! Kuka sen teki?¨ Deidara kysyi vihaisella äänellä, kun kurkisti ovesta. ¨- Aijotko olla vielä kauan suihkussa ? Kaakao on valmis¨ Sasori sanoi rakkalleen. ¨- Joo tulen just just¨ Deidara vastasi, kun alkoi levittää shamppoota hiuksiin.
Parin minuutin kuluttua, kun Deidara oli peseytynyt..
¨- mmmm.. Hyvää kaakauta!¨ Deidara kehusteli. ¨-Kiitos¨ Sasori kiitti Deidaraa ja joi samalla kaakaonsa. ¨- Haluatko lahjan?¨ Sasori kysyi Deidaralta. Deidara katsoi sydämmet silmissä Sasoria päin ja sanoi ¨- Tottakaaai¨.  Sasori lähestyi Deidaraa ja alkoi suutelemaan häntä kiihkeästi. Suudelma kesti neljä minuuttia. Suudelman jälkeen Sasori laittoi sormensa Deidaran huuleille ja sanoi kuiskaten ¨- Huomenna saat lahjasi¨ Deidara punastui ja sanoi ¨-oki~..Mau¨. < Minkänköhän lahjan Sasori antaa mulle huomenna<33 > Deidara ajatteli mielessään. Deidara alkoi unelmissaan katsoa muualle. Oli hetki hiljaisuus kunnes Sasori rikkoi sen ¨- D..Deidara?¨ Sasori kysyi Deidaralta. ¨-Mitähäsanoikojokumitä?¨ Deidara sanoi paniikissa. ¨- Oiskohan aika mennä nukkumaan?¨Sasori jatkoi. ¨- Joo kyllä kai.. öö.. entiedä paljonko kello on?¨ Deidara vastasi. "-Tarpeeksi paljon" Sasori vastasi Deidaran kysymykseen. Sasori nousi pöydän ääreltä ja Deidara kans. Deidara ja Sasori kävelevät kohti ovea. Sasori avaa sen oven. ¨- Na...Ystävät ensin¨ Sasori sanoi Deidaralle hiykan nolona, sillä meinasia sanoa, että "Naiset ensin", mutta ehti korjata sen äkkiä.  Deidara astui ovesta makuhuoneeseen. Sasori sammutti keittiössä ja Ooohuoneessa valot. Deidara hyppäsi sängylle makaamaan. Sasori meni Deidaran perässä ja yhtäkkiä.. Sasori meni Deidaran päälle makaamaan ja alkoi suutelemaan häntä. Ensin Sasori suuteli Deidaran huulia sitten Sasori siirtyi Deidaran kaulaan..
---------------------------------------------------
Jatkuu osassa kolme XDD
Kiitus Sisko Saku-papalle joka autto mua lopussa keksimään tarinaa, kun omat aivot ei taho toimia. XD Siskollani on niin hyvä mielikuvitus niin. :p Tästä tuli vähän liian pitkä.. Ja voitte varmaanki arvata että kolmannes osa tulloo jtn. vuoden päästä jos mua ei vedä hiuksista kiinni. ›X´D ja tuskin siitä kolmannesta osasta mitään järkevää tulloo :´D                                                                                                                                                                                                                         Tämän Ficin tehdessä minä Tein vaikka mitä kivaa.. Esim. Katselin Fan-artteja, Väritin kuvan, Katsoin Tv:tä, luin toisten ficcejä ja kuuntelin musaa~

Mulla oli ainakin todella kivaa tätä tehdessäni. XD

Kommentit (Lataa vanhempia)
Kadelma - 2010-02-07 15:59:09
jatkoo ^^ ihana tarina... kisame+kissalauma= <3 xD

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste