Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Foxlife. - Oni-Chan
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 1183 sanaa, 7121 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2006-10-14 14:24:22
Kansio: Paritus (K13-K15) - poikarakkaus

Enpä tiedä laatua. SasuNarua. Omistettu rakkaalle ystävälleni    Kurpalle  ^^  Kirjoitusvirheitä.

Arvostelu
4
Katsottu 1989 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Täällä minä odotan. Odotan sinua, sovimme treeneistä.
Emme muusta. Se on mielestäni väärin. Niin väärin.

Kuulen kuinka laho oksa katkeaa allasi. Olet tulossa, mietin mitä sanoa. Tyydyn samaan kuin ennenkin, en sano mitään.

---------------------------

Sasuke seisoi metsän keskellä ja nosti katseensa suuntaan josta kuului oksan katkeaminen. Parvi lintuja lentää hänen ylitseen.
     "Vihdoinkin suvaitsit saapua. Oliko ruuhkaa Ra-men baarissa?" Sasuke vaihtoi painonsa toiselle jalalleen ja jäi katse tiukasti suunnattuna seuraamaan kunka hahmo tuli hitaasti näkyviin. "Se ei taas sinulle kuulu pätkän vertaa, itsehän minut sinne jätit." vaaleatukkainen poika tiuskaisi. "Tsh.Voi se olla niinkin. Mitäs jäit sinne leikkimään se kissan kanssa." Sasuke loi jäätävän katseen Narutoon joka vastasi siihen vähintäänkin jäätävällä katseella. "Äh, pidä se turpasi kiinni."


Sasuke tiesi, että jos ärsyttäisi Narutoa liikaa niin saisi tästä edes sen verran vastusta, että voisi käyttää Sharingania. Naruto virnuili toisella puolella aukiota, hän piti päätään niin alas suunnattuna ettei tämän silmiä edes nähnyt. "Mikäs nyt on? Itkeäkkö aloit?" Sasuke virnisti.

Samassa hän tunsi oudon voiman jossain lähellä. Se oli hyvin voimakas, ja täynnä......jotain, josta Sasuke ei saanut selvää. Sasuke huomasi Naruton tekevän jotain kummallista. Jotain joka ei kuulunut ihmisten tavoille. "Naruto, oletko kunnossa?"

---------------------


Naruto huomasi kuinka Sasuke kääntyi suuntaan josta tulvi jotain voimakasta.
Hullu, huomasit jotain josta ei edes pidä huolta kantaa. Keskittyisit ennemmin taisteluun.

Naruto meni risti-istuntaan ja nosti oikeaa jalkaansa. "..kutittaa.." hän mumisi ja alkoi raapia jalkansa avulla korvansa alta. Hänen silmänsä muuttivat muotoaan vinoiksi ja värjäytyivät punaisiksi. Jotain muutakin tuli ulos hänestä. Korvat muuttuivat ketun korviksi ja kohosivat ylemmäs. Nenän pää tummui mustaksi. Sormet sulivat yhteen ja muodostivat käpälät, samoin kävi varpaille. Jokin tuli ulos housujen takaosasta, vyötärön kohdasta. Häntä. Hän myös pieneni hieman. Hampaat muuttuivat hieman terävemmiksi.

Naruto laski jalkansa alas ja yritti nousta ylös. Mutta se ei onnistunut. Hän kohtasi  Sasuken säikähtäneen ilmeen ja kuuli kuinka tämä kysyi hänen oloaan. Ennen kuin hän ehti vastata hän huomasi jonkin heiluvan hänen takanaan. Jokin oranssin valkoinen. Ja se oli kiinni hänessä!
"Mitä minulle tapahtui!?" Naruto kirkaisi. Sasuke nosti käden silmiensä eteen ja toisen hän laski mahansa päälle. "HAHHAHAHHAAA~~!! Olet hyvän näköinen Naruto! Vai pitäisikö kutsua, Naru-Fox?!" Sasuke räkätti ja kaatui. Hän hakkasi maata ja nauroi niin, että happi oli loppua.

Nrutoa ei naurattanut. Hän tuijotti eteensä tietämättä edes mitä näki. Hän oli kettu. Eläin, metsän murhaaja ja rosvo. Tai niin ainakin koulunkirjojen mukaan. Naruto nosti käpälänsä kasvojensa eteen. Kynnet putkahtivat ulos. Hän tuijotti niitä, pelkoa silmissään.

Sasuke hakkasi vieläkin maata, nauru ei oolut loppua. 'Happea, tarvitsen happea.'  Sasuke otti hieman rauhallisemmin ja haukkoi henkeään. Hän käänsi katseensa Narutoon. Tämä oli jähmettynyt paikoilleen.  Pian tämä kuitenkin tepsutteli pienen joen luo ja katsoi itseään siitä. "Na-Naru-.." enempää hän ei ehtinyt sanoa kun Naruto keikahti jokeen. Jotenkin näytti siltä kuin joen kulku olisi nopeutunut kun poika putosi sinne. Sasuke nousi ja juoksi jouksi joen luo.  Hän vilkuili jokeen mutta ei nähnyt Narutoa missään.
'Entä jos-..EI!!' Sasuke lähti seuraamaan joen kulkua.  

-------------

Naruto ei oikeasti ollut pudonnut jokeen vaan oli luonut itsestään kopion ja se oli pudonnut tarkoituksella jokeen. Itse hän oli piiloutunut puun koloon. Puu oli ontto joten sinne mahtuisi kyllä aikuinenkin. Naruto tuijotti suuntaa jonne Sasuke noli rynnännyt.  "Mitä minulle tapahtuu?" hän toisti kysymyksen. Yhtäkkiä hänestä tuntui taas oudolta. Hän tuijotti eteen päin kunnes kaikki sumentui. Sillä aikaa kun hän oli tajuton hänen jalkansa ja kätensä huuttuivat entiselleen. Kaikki muut palasivat paitsi korvat. Ne jäivät hännän kanssa.

------------

Sillä aikaa Sasuke oli juossut kloonin kiinni ja saanut sen myös pois vedestä, ennen kuin se katosi. "Naruto ei siis pudonnutkaan jokeen." Sasuke huokaisi helpotuksesta. Nyt oli vain yksi kysymys: Missä oli oikea Naruto?  Sasuke lähti kävelemään takaisin päin.

Naruto oli herännyt tajuttomuudestaan ja vilkuili paikkaa jossa oli. Ontto puu jossa hän oli, oli kotenkin ahtaampi. Hän nosti kätensä ohimolleen ja hieroi sitä. Hän tuijotti taas kasiään, ne olivat normaalit samoin jalat. Häntä kuitenkin oli kietoutunut mahan ympärille ja korvat olivat ketun edelleen. Kun Naruto oli päässyt pois kolosta hän tutki ympäristöä. "Joo ja missäs minä mahdan olla?" äkkiä jokin tarttui häntä niskasta. "Ja täällä sitä vain töllistellään kun minä etsin sinua joka paikasta!" Sasuke karjui Naruton korvaan. "Itaitaita~! Älä karju, ketun kuulo on parempi kuin ihmisen joten et viitsisi?" Naruto valitti. Näinhän se oli.

Ilta hämärtyi ja Sasuke laski Naruton maahan. "Ei sitten ehditty harjoitella." Sasuke mumisi, Naruto vain nyökkäsi. "Minun vika, anteeksi." Sasuke pudisti päätään. "Eihän se sinun vikasi ole jos muutut tietämättäsi ketuksi....Näytät muuten aika söpöltä tuollaisena." Naruto tunsi punastuvansa. "Njaaaah~.."hän ei voinut olla hymyilemättä. Hän tunsi kuinja Sasuke painautui häntä vasten ja veti syliinsä. "Ja tarkoitan sitä." Sasuke silitteli Naruton päätä.

Sasuke tarttui Narutoa toisesta korvasta ja veti hellästi. "Aiiiih~!!" Naruto vinkui. Sasuke virnuili. "Pientä härnäystä vain." Naruto kääntyi Sasukeen päin ja tuijotti tätä vihaisesti. Sasuke nirnisti ja nosti Naruton päätä hieman ja painoi pojan huulet omilleen.

-----------

Sain mitä halusin. Toivottavasti sinäkin sait. Elämme yhdessä ja ikuisesti. Sinä Kettuna ja minä ihmisenä. Se riittää minulle.

Kunhan sinä olet minun. Se riittää...

----------------------------------------------------------------------
Tässähän tämä. Kirj.virheitä löytyi varmaan liuta. En tiedä mitä mieltä tästä ollaan mutta tuli vain niin kauhea hinku kirjoittaa jotain. Draamaa tai jotain sinne päin. *huokaus* Kommentteja? *menee vaatehuoneeseen leikkimään saksilla* *mökötimököti sai arestia vaatteiden leikkelemisesta*

Kommentit (Lataa vanhempia)
fumajime - 2006-10-15 05:04:53
Nyaaa~!!! Pikku chibi kettu Naruto~!! Kawaaiiiiiii~!
ZETTAI 5P!

SaNzU - 2007-01-15 05:37:27
OIH! aivan ihana tarina! kettu naruto<3<3 pisti oikein hymyilyttämään :D 5p.!!

Jing-chan - 2008-12-13 17:33:19
WoW..... .:'D ihana... rakastin tota loppua... :'D <3

yhden pikku kirjotusvirheen ainakin pongasin tuolta: Ontto puu jossa hän oli, oli kotenkin ahtaampi. (kotenkin = jotenkin.) mutta ei tuu vaikuttaa mun arvosanaan sillä tästä tulee ehdottomasti 5. :D <3333

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste