Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Rokudaime Naruto. - Oni-Chan
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 851 sanaa, 5282 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2006-10-26 07:54:56
Kansio: Muu - K13-K15

Otsikko on...no mitä on. Hi, be nice! --__--" osa 2.
(KIRJOITUSVIRHEITÄ!) lyhyt... TT__TT;; (muokattu paremmaksi lukea)

Arvostelu
5
Katsottu 1420 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
(....) kirjoittajan kommentit
'.....' ajatukset
"....." puhe
-----------------------
(AAAARGH!! Kuka vois sammuttaa ton tv:n!? Mä en haluu kuunnella tota Kaunotar ja Kulkuri-elokuvan sanoja! HELP!!)
-----------------------

Shikamaru huokaisi. Kiba hytisi ja Sasuken olisi tehnyt mieli ravistella itseään jotta uskoisi tämän olevan totta. Hän kertasi vielä mitä Tsunade oli sanonut.

Noin tunti sitten:-
"Ja mitenköhän saamme Naruton takaisin?" Tsunade vilkaisi kolmea Jouninia pöytänsä edessä. "Niin, mitä jos hän ei haluakkaan tulla takaisin!?" Sasuke tuijotti kuvaa, joka esitti Narutoa.

Se oli jonkun verran sumea ja pimeä. Se oli kuullemma otettu yöllä. Hän erotti, että selvästi se, jota oltiin kuvattu. Kääntyi ja katsoi kuvanottajaa murhaavasti ja samalla pelokkaasti. "-ja jos herra Uchiha voisi mitenkään keskittyä siihen mitä sanon. Eikä vain tuijottaa sitä kuvaa!!" Sasuke havahtui Tsunaden karjuessa. Pieni puna nousi hänen kasvoillee. "Anteeksi, Hokage-sama."

"Niin siis, siitä ei tule helppoa, mutta luotan teihin. Olette koko kylän ainoa toivo ja myös parhaimmat ninjat mitä täällä on. Matka linnalle kestää noin.... hmm.. 2-5 päivää. Riippuu mitä vauhtia sinne menette. Koko linnan omistaa Loka, hän on päädemoni. Hän käyttää Narutoa hyväkseen ja tujoaa kyliä toisensa jälkeen." Tsunade piti tauon. Ovelta kuului koputus. "Anteeksi, että häiritsen, mutta tässä ovat ne paperit jotka käskitte tuoda." tulija oli Iruka. Iruka ei ollut oikein voinut hyvin sen jälkeen kun Naruto oli lähtenyt. "Kiitos Iruka, voit mennä." Iruka kääntyi lähteäkseen. Sasuke kohtasi Irukan tuskastuneenilmeen. Hän pystyi lukemaan miehen kasvoilta. 'Pyydän, tuokaa Naruto takaisin.' Sasuke nyökkäsi ja Iruka hymyili kiitokseksi.

"Siis, Loka on päädemoni ja linnassa asuu noin 500 demonia ja ihmistä. Kääpiöitä tai menninkäisiäkin siellä on. He ovat niinkuin jonkin sortin palvelijoita. Loka on palkannut heidät. Naruto on hyvää pataa niiden kanssa." Tsunade otti paperit, jotka Iruka oli tuonut. Hän selasi niitä hetken ajan, ja kun hän oli päässyt jonkin veerran loppuun nousi hänen kasvoillen pelko. "M-mikä hätänä?" Shikamaru kysyi ja kiersi Tsunaden pöyden toiselle puolelle. Pian hänkin näytti pelästyneeltä. "E-ei ole totta!? Eihän, Hokage-sama?" Tsunade pudisti päätään. "Kunpa voisinkin sanoa 'Ei'. Mutta se on." Shikamaru kiersi takaisin Kiban ja Sasuken viereen.

"Na-Naruto, joka on tuhonnut kyliä on vain.. Klooni! Oikea Naruton jossain linnan uumenissa. Kuulemma jossain suuressa koeputkessa vihreän veden saartamana.
Tajuttomana tietenkin." Kiba kaatui, hän oli aina vihannut koeputkia, ja ihmisiä jotka lilluvat siellä sisällä ilman mitään hajua maailan menosta. Hän oli nähnyt kerran kuinka joku tyyppi oli laitettu lasiputkeen ja sen jälkeen kun ihminen oli suljettu putkeen se täytettiin eri värisellä vedellä. Hän oli nähnyt kuinka Akamaru oli vahingossa joutunut sinne ja putki oli täyttynyt sinisellä vedellä.

"Hän on ollut siellä melkein kolme vuotta! Vanhematta yhtään tai nuorenematta." Tsunade jatkoi. 'Eli jos Naruto lähti 5-vuotta sitten. Ja hän on ollut siellä koeputkessa 3-vuotta, hänen täytyy siis olla...'
"Nyt kun te olette 20-vuotiaita, hän on 18-vuotta." Tsunade selvästi luki heidän ajatuksiaan.

"Saatte tästä passit, joita näytätte linnan herralle. Ja kaikille niille jotka sitä kysyvät." Hokage-sama ojensi passit. "Pyytäisin teitä esiintymään joissain siviiliasuissa. No, niin ja nyt menkää ja laittakaa pillit pussiin ja lähtekää hakemaan seuraava Hokagemme taisin kylään!!" Sasuken, Kiban ja Shikamarun suut loksahtivat auki. "Ho-Hokagemme!?" Tsunade nyökkäsi.


----------------

Enenpää Sasuke ei muistanut tai oikestaan jaksanut miettiä, koska he olivat lähteneet vähin äänin. "Kiba, saisinko vilkaista sitä karttaa?" Shikamaru kysyi. "Öh, mitä karttaa?? No ei kai nyt sentään!! Se oli vain pientä huumoria, hei. Tunnelma on niin lattea joten ajattelin hieman piristää teitä!" Kiba oli säihkänyt Sasuken totista ilmettä, hän ojensi kartan Shikamarulle. Sasukea ei pahemmin naurattanut kuten ei Shikamaruakaan. 'Naruto, missä olet?'

-------------------------------------------------------------------------
HAHAA!!!! Naru-Chan iski jälleen!! Ja tällä kertaa varmemmin kuin koskaan! ^^;; Siinä minä hieman paljastin Naruton taustoja 5-vuoden takaa ja niin eespäin. Joo Loka, jos mietitte kuka piru se on niin kerron nyt vähän enenmän siitä tyypistä.

Sir Fire Loka. (= etu.n.Loka, suku.n. Fire, Sir tulee hänen asemastaan.)
Hän omistaa koko maailman tunnetuimman  demonilinnan, hän lähetti Narutolle kirjeen jossa kertoi linnasta ja keroi Naruton olevan tervetullut.
Kommentteja? *menee nurkkaan pelkäämään kommentteja*

Kommentit (Lataa vanhempia)
SaNzU - 2007-01-15 05:59:56
ONII-CHAAAN!! TEE LISÄÄÄ!! yks niistä parhaimmista mitä oon lukenut! 100p.! *rukoilee,palvoo,ANELEE* :3 ;D :D

Kawamaru - 2010-02-26 17:23:44
Pieni puna nousi hänen kasvoillee.
ja tujoaa kyliä toisensa jälkeen."
tulija oli Iruka.
Sasuke kohtasi Irukan tuskastuneenilmeen.
...ja kun hän oli päässyt jonkin veerran loppuun nousi hänen kasvoillen pelko.

Kiba oli säihkänyt Sasuken totista ilmettä,...

Noissa kohdissa oli virheitä. Oletko harkinnut betaajaa? Auttaisi lukemisen sujuvuuteen ehkä =3

Ihan mielenkiintoinen, tosin, hieman kliseinen tarina. Tosin, koska tämä vaikutti hieman kauhu-/scifitarinalta, lievät kliseet ovat välttämättömiä jotta tarina kuuluisi lajiluokkaansa ^^

Kerronta oli ihan sujuvaa, tosin, hieman häiritsi kun osa oli aika lyhyt. Mutta, teksti ei siis tökkinyt noita kirjoitusvirheitä lukuun laskematta =D

Annan 3,5, toisin pyöristettynä 4 pojoa ^^

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste