Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Paluu 5 - Hatha
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 2999 sanaa, 18436 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2006-10-30 16:05:00
Kansio: Paritus (K13-K15) - hetero

Päätösosa. Suosittelen aikaisempien osien lukemista.  (KakashixOC) K-15

Arvostelu
2
Katsottu 1356 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
"Herätys", Kakashi kuiskasi Yoyrin korvaan ja suuteli Yoyrin poskea hellästi.

Yoyri ynähti ja hipaisi kädellään poskea. Kakashi hymähti ja nousi ylös. Nopeasti hän puki yllensä ennen kuin astui teltasta ulos.

Kakashin kadottua ulos Yoyri nousi venytellen ylös. Hän vilkaisi olkansa yli teltan ovelle päin ennen kuin kaivoi pienen viestikapselin esille. Nopeasti hän kirjoitti siihen viestin ja summonoi esiin valkoisen kyyhkyn. Sitten hän kiinnitti viestikapselin kyyhkyn jalkaan kiinni.

Yoyri puki yllensä ja astui kyyhkyä kantaen ulos teltasta. Hiljainen helpotuksen huokaus kuului hänen huuliltaan hänen huomatessaan Kakashin olevan selin häneen. Yoyri päästi kyyhkyn lentoon ja katsoi sen lentoa hetken aikaa.


"Mitä katsot?" Kakashi kysyi äkisti Yoyrin selän takaa. Yoyri säpsähti ja kääntyi ympäri. Hän mulkaisi Kakashi ja istuutui alas Kakashin virittämän nuotion ääreen.

"Toivon, ettet tekisi tuota. En kuitenkaan ole vihollinen", Yoyri mumisi ja nyhti maasta ruohoa. Kakashi hymähti ja kaivoi heidän repuistaan aamiaista ja ojensi sen Yoyrille. He söivät syvän hiljaisuuden vallitessa heidän välillään.

"Lähdetään", Kakashi murahti ja nousi ylös. Nopeasti he purkivat teltan ja siivosivat yöpymisensä jäljet. Sitten katsoen nopeasti ympärilleen Kakashi singahti matkaan Yoyrin seuratessa perässä.

**
"Itachi-sama"

Itachi käänsi päätänsä äänen suuntaan ja ojensi kätensä. Valkoinen kyyhky laskeutui Itachin kädelle. Laiskasti Itachi otti kyyhky kantaman viestikapselin itselleen.

"Heillä taitaa olla riitaa", kyyhky sirkutti ja pöyhi nokallaan sulkiaan.

Itachi murahti ja luki viestikapselin sisältämän viestin. Sitten hän heilautti kättään ja kyyhky lähti hänen kädeltään pois laskeutuen läheiselle pöydälle.

"Ilmeisesti", Itachi mutisi ja rutisti viestipaperin mytyksi, jonka hän heitti maahan. Laiskasti hän otti kynän ja pienen palan paperia ja kirjoitti viestiin vastauksen. Hän sitoi kyyhkyyn jalkaan viestikapselin ja lähetti kyyhkyn lentoon.

"Älä petä minua", Itachi mutisi katsoessaan kyyhkyn lentoa taivaalla.

**
"Tiedätkö sinä minne olemme menossa?" Yoyri kysyi ja katsoi tiukasti Kakashia. Kakashi vilkaisi Yoyri laiskasti.

"Hai", hän vastasi ja kiihdytti juoksunopeuttaan. Yoyri irvisti yrittäen pysyä Kakashin perässä.

"Oletko kuullut klaanista jotakin, vai?" Yoyri kysyi yrittäen kätkeä sarkasmin ja pelon äänestään. Kakashi vilkaisi Yoyria terävästi ja käänsi sitten katseensa eteenpäin.

"Jotakin", hän vastasi. Yoyri huokaisi syvään. Hän tiesi kokemuksesta, että Kakashia oli turha saada puhumaan, jos hän ei halunnut puhua. Hän myös pelkäsi, että Kakashi aavisti jotain. Se voisi pilata tehtävän kokonaan. Yoyri puraisi huultaan. Hän ei saisi antaa pelkonsa näkyä tai Kakashin orastava epäily saattaisi syventyä.

"Oletko huolissasi? Suuri kopio-ninja Kakashi ei voi olla huolissaan", Yoyri yritti peittää sanoillaan ajatuksiaan ja tunnustella Kakashin mielialaa.

Kakashi hymähti Yoyrin kiusoittelulle. Hän ei juuri tällä hetkellä halunnut puhua. Hänellä oli mietittävää, joka koski Yoyria ja tehtävää. Hän ei ollut halunnut ottaa Yoyria mukaan vain sen takia, että halusi olla naisen kanssa, vaan koska hänellä oli epäilyksensä naisen paluusta kylään. Kakashin vaisto kertoi, että oli viisaampaa ottaa nainen mukaan, kun antaa hänen kulkea ympäri Konohaa. Jokin Yoyrissa oli muuttunut, mutta Kakashi ei ollut varma mikä. Hän ei täysin luottanut naiseen. Ei enää.

"Minulla on syyni", Kakashi murahti lopulta.

Yoyri nielaisi ja puristi kätensä nyrkkiin. Hitto, hän mietti ja paransi vauhtiaan. Kakashi kiiti jo kaukana hänen edellään.

**

"Sisään", Tsunade huusi kuullessaan koputuksen oveltaan.

"Kutsuit Hokage-sama", Gai sanoi ja paransi ryhtiään Tsunaden edessä. Tsunade huokaisi ja kaivoi esille paperirullan.

"Sain tiedon, että kylään on sulattautunut vakooja. Sain myös tietooni hänen henkilöllisyytensä. Taitaa olla joku, jonka tunnet", Tsunade sanoi ja ojensi paperirullan Gaille. Gai avasi rullan ja henkäisi.

"Ei voi olla totta", hän sanoi.

"Hai", Tsunade sanoi synkeän näköisenä. "Saat tehtävän. Etsi Kakashi ja auta häntä kaikin tavoin. Ja toivo, että kaikki ei ole myöhäistä".

**

Yoyri pysähtyi yhtäkkiä ja kääntyi katsomaan taaksensa. Kyyhky lensi häntä kohti. Yoyri ojensi nopeasti kätensä ja nappasi viestikapselin kyyhkyn jalasta. Hän viittasi kyyhkyä katoamaan ennen kuin vilkaisi olkansa yli Kakashin suuntaan.

"Mitä nyt?" Kakashi kysyi ja tuli Yoyrin luokse.

"Viesti Konohasta", Yoyri sanoi nopeasti ja luki tekstin itsekseen. "He kaipaavat tietoa", Yoyri vastasi nopeasti Kakashin kysyvään ilmeeseen ja piilotti viestikapselin vaatteidensa alle. Kakashi katsoi naista pitkään ennen kuin nyökkäsi.

"Jatketaan", hän totesi hiljaa. Yoyri nyökkäsi ja seurasi miestä.

**

Kaksi shurikenia lensi kohti Kakashia metsän siimeksestä. Kakashi hypähti syrjään ja kaivoi kunain taskustaan. Yoyri vilkaisi hyökkääjään päin ja valmistautui itsekin taisteluun. Heidät oli yllätetty. Yoyri irvisti ja otti selässään olevan katanan käteensä.

"Are, are.. Veljeiletkö sinä yhä konohalaisten kanssa?" ivallinen ääni kuului metsästä. Yoyri tuhahti ja tiukansi otettaan katanastaan. Kakashi vilkaisi terävästi Yoyria.

"Mitä tarkoitat?" Yoyri huusi takaisin yrittäen kuulostaa huolettomalta.

Ajatuksissaan hän kuitenkin kirosi hyökkääjää. Hänen tehtävänsä menisi pilalle, jos hän paljastuisi. Sivusilmällään hän vilkaisi Kakashia. Kakashi vilkaisi häntä takaisin terävä katse näkyvillä olevassa silmässään. Yoyri puraisi huultaan. Mies aavisti jotain!

"Tarkoitan, vain että olet matkalla klaanin piilopaikkaan konohalaisen ninjan kanssa. Oletko sinä pettänyt meidät?" ääni kysyi.

Yoyri olisi voinut huutaa kiukusta. Hän oli paljastunut tuon idiootin takia. Miksi heidän piti kohdata yli-innokas vartija juuri nyt?

"En tiedä mistä puhut. Mutta haluaisin nähdä moisten typeryyksien laukojan kasvot", Yoyri huusi takaisin yrittäen saada Kakashi uskomaan vartijan puheet valheiksi.

Kakashin asennosta Yoyri kuitenkin pystyi päättelemään, että mies oli varuillaan. Hän ei luottanut Yoyriin.

"Saamasi pitää" ääni vastasi ja esille astui mustiin pukeutunut mies, joka heitti kasan kunaita Kakashi kohti. Kakashi loikkasi kunaiden yli ja laskeutui kauemmas.

"Ja kuka sinä olet?" Kakashi kysyi katsoen mustapukuista ninjaa. Ninja tuhahti kysymykselle.

"Vain palvelija, joka yrittää saada tehtävänsä tehtyä", ninja vastasi ja hyökkäsi taas Kakashi kohti.

Yoyri huudahti ja hyökkäsi ninjaa päin. Hän iski katanallaan ninjaa selkää juuri, kun hän oli tekemässä käsimerkkejä. Ninja vavahti ja kaatui kuolleena maahan. Yoyri vetäisi katanan pois ninjan selästä ja kääntyi katsomaan Kakashia.

"Iso mies ja silti saa tapella puolestasi", Yoyri virnisti. Kakashi katsoi Yoyria ja puristi nyrkkinsä yhteen.

"Sinulla taitaa olla jotain kerrottavaa", Kakashi sanoi.

Yoyri nielaisi ja katsoi maahan. Hän oli viimein paljastunut. Kaikki oli ohi. Ellei…

Yoyri nielaisi ja nosti katseensa Kakashiin. Hänen katseensa oli kylmä ja ivallinen. Hänen oli tapettava Kakashi. Konoha ei saisi tietää mitään Akatsuki- klaanista, eikä heidän vakoojistaan. Hänen oli noudatettava Itachin määräystä. Hänen oli tapettava Kakashi.

**
"He ovat lähellä", Pakkun sanoi Gaille, joka seurasi hänen perässään.
Gai nyökkäsi. Hän oli lähellä ja valmis auttamaan ikuista kilpailijaansa.

Gai vilkaisi koiraa vierellään ja hymähti kiitollisena Kakashin kauaskatseisuudelle. Kakashi oli summonoinut Pakkunin ennen lähtöään, jotta hänet voitaisiin löytää helposti tarvittaessa. Kakashilla oli ollut omat epäilyksensä tehtävästä ja sen kulusta, sekä Yoyrista.

"Kestä Kakashi", Gai sanoi ja kiristi vauhtiaan.

**

"Olet Akatsuki-klaanin jäsen?" Kakashi kysyi epäuskoisena. Yoyri naurahti ja vei toisen käden lanteilleen.

"Ei. Vain vakooja", hän vastasi ja syöksyi kohti Kakashi valmiina iskemään katanan Kakashiin. Kakashi torjui iskin kunailla ja iski Yoyria vuorostaan.

"Miksi?" hän kysyi ja valmistautui ottamaan Yoyrin vastahyökkäyksen vastaan.

"Koska maailmassa on niin paljon muutakin kuin Konohan palveleminen. Etkö näe sitä Kakashi? Miksi olla yhden kylän talutusnuorassa, kun voi olla oman itsensä herra", Yoyri vastasi.

"Olet väärässä", Kakashi sanoi ja nosti otsapantaansa paljasten Sharingan silmänsä.

Yoyri hymähti ja nosti toisen käden sormet huuliensa tasalle. Katanan terä alkoi hehkua chakrasta. Yoyri virnisti ja hyökkäsi taas kohti Kakashia.

Kakashi loikkasi syrjään ja teki nopeasti käsimerkit. Valtava lehtivalli nousi maasta suojelemaan häntä Yoyrin uudelta hyökkäykseltä. Yoyri pysähtyi ja otti taistelu asennon. Lehtivalli laskeutui ja paljasti tyhjän maan. Yoyri vilkaisi sivuilleen ja sitten yläpuolelleen.

"Hitto", hän mutisi ja kääntyi katsomaan taakseen.

Kakashi oli kadonnut. Yhtäkkiä käsi tarttui hänen toiseen jalkaansa ja veti hänet maahan. Yoyri iski nopeasti katanan maahan ja sinkautti itsensä pois Kakashin otteesta. Kakashi ilmestyi hänen taaksensa ja heitti kunailla Yoyria. Yoyri torjui miekkansa avulla kunait.

"Olet muuttunut", Yoyri sanoi katsoen mistä edessään.

"Samat sanat", Kakashi sanoi ja teki käsimerkit.

Chakra alkoi hehkua Kakashin toisessa kädessä. Yoyri kurtisti kulmiaan ja valmistautui väistämään Kakashin hyökkäyksen. Hän ei kykenisi torjumaan Chidoria katanallaan. Kakashi syöksyi Yoyria kohti valmiina iskemään Yoyria Chidorilla. Yoyri hyppäsi sivuun mutta sai haavan olkapäähänsä Chidorista. Yoyri parahti ja vaipui polvilleen. Hän tarttui loukkaantuneeseen olkapäähänsä hengittäen raskaasti.

"Siitä on aikaa, kun olen nähnyt Chidorisi voiman", hän sanoi huohottaen.

Kakashi kurtisti kulmiaan ja syöksyi uuteen hyökkäykseen. Yoyri heilautti katanaansa kaikella voimalla edessään. Kakashi hypähti syrjään ja tarttui rintaansa. Katana oli viiltänyt pitkän poikittaisen haavan hänen rintakehäänsä.

Kakashi yskäisi ja tunsi kuinka pieni verivana valui hänen suupielestään.  Hän nousi vaivalloisesti ylös ja valmistui hyökkäämään uudestaan.

Yoyri sulki silmänsä ja hengähti. Hän tunsi kuinka hänen voimansa alkoivat olla lopussa. Hän tarttui tiukemmin katanaansa ja käänsi tiukan katseensa Kakashiin. Kakashi hengitti raskaasti ja piteli oikealla kädellään rintakehäänsä.

Yoyri tunsi kuinka yksinäinen kyynel nousi hänen silmäkulmaansa. Hänen olisi tapettava mies, jota rakasti, vain uskollisuutensa vuoksi. Itachin määräys oli ollut ehdoton: tapa Kakashi.

"Itachi…" Yoyri mutisi ja ravisti olkapäitänsä. Hän oli valmis.
  
Kakashi kurtisti kulmiaan nähdessään muutoksen naisen asennossa. Hän puraisi huultaan ja keräsi viimeisiä voiman rippeitänsä. Hänen oli tapettava nainen. Akatsuki-klaanin vakoojana hän oli saattanut saada Konohasta tietoa, joka voisi olla vahingollista konohalaisille.

Kakashi tunsi kuinka hänen kurkkuaan kuristi. Shinobi koulutuksen antaman kurinalaisuuden avulla hän työnsi tunteensa syrjään. Yoyri ei ollut enää se nainen, jota hän rakasti. Hän oli muuttunut liikaa.
  
Yoyri huudahti ja syöksyi kohti Kakashia. Hän iski katanallaan Kakashia. Savupilvi pöllähti ilmaan ja Kakashin tilalle ilmestyi puunrunko. Yoyri kirosi ja yritti selvittää Kakashin olopaikkaa. Yhtäkkiä hän tunsi käden olkapäällänsä.

"Olet varomaton", Kakashi murahti ja iski kunain Yoyrin käteen. Yoyri parahti ja tipautti katanan maahan.

"Paraskin puhuja", Yoyri sähähti ja heitti hiekkaa Kakashi kohti toivoen sokaisevansa tämän hetkeksi.

Kakashi hypähti syrjään. Yoyri vetäisi kunain pois käsivarrestaan ja käänsi katseensa Kakashiin. Hän karjahti ja syöksyi kunai kädessä kohti Kakashia.

Kakashi väisti iskua, mutta samassa hän tunsi kuinka katanan terä painui hänen vatsaansa. Hän tarttui nopeasti katanan terään estäen sitä tunkeutumasta pidemmälle. Hän katsoi hämmästyneenä kuinka Yoyri seisoi hänen edessään pitäen kiinni katanasta.

"Kagebunshin", Kakashi mutisi ja näki sivusilmällään kuinka Yoyri hänen takanaan katosi savuna ilmaan.

Viimeisillä voimillaan hän kiskaisi katanan irti vatsastaan ja Yoyrin kädestä. Hän keskitti viimeiset chakran rippeensä oikeaan käteensä, joka alkoi hehkua sinisestä valosta ja iski sen suoraan Yoyrin sydämeen. Yoyri hätkähti ja kumartui kaksinkerroin. Kakashi veti kätensä irti ja otti naisen hervottoman ruumiin vastaan.

"Olen pahoillani", Kakashi kuiskasi ennen kuin kaatui tajuttomana naisen ruumiin päälle.

**

Pakkun pysähtyi äkkiä ja haisteli ilmaa.

"Olemme aivan lähellä", hän sanoi ja jatkoi matkaansa. Gai seurasi sanaa sanomatta perässä.

Yhtäkkiä he molemmat pysähtyivät. Metsäaukiolla makasi kolme ruumista. Gai huudahti nähdessään yhdellä ruumiista hopeat hiukset. Hän syöksyi Kakashin luo ja nosti tämän toisen ruumiin päältä. Hän kumartui Kakashin rinnan ylle.

"Hän on elossa. Juuri ja juuri", Gai sanoi ja nosti Kakashin selkäänsä.

"Entä nuo?" Pakkun kysyi ja osoitti Yoyrin ja mustapukuisen ninjan elottomia ruumiita.

"Lähetän lääkintäninjat hautaamaan heidät. Kakashi on nyt saatava sairaalaan", Gai sanoi ja ponkaisi juoksuun kohti Konohan kylää. Hän toivoi mielessään, ettei ollut tullut liian myöhään.

**
"Itachi-sama".

Itachi kääntyi äänen suuntaan. Mustapukuinen miesninja juoksi häntä kohti ja kumartui polvilleen hänen edessään.

"Yoyri-sama ja yksi vartija löydettiin kuolleina metsästä. Kopio-ninja Kakashi oli kadonnut", mies sanoi puuskuttaen raskaasti.

Itachi katsoi miestä pitkään ennen kuin heilautti kättään. Mies nousi nopeasti ylös ja lähti juoksuun aikomuksenaan haudata toverinsa.

"Sinä petit minut", Itachi kuiskasi. Äkkiä hän tunsi jotain kosteaa silmänsä tienoilla. Itkikö hän? Se ei ollut mahdollista.

Itachi sulki silmänsä ja jatkoi matkaansa. Hänellä oli tekemistä.

**

"Kakashi-sensei?".

Kakashi avasi silmänsä ja kohtasi huolestuneet vihreät silmät edessään. Kakashi sulki silmänsä uudestaan ja avasi ne uudestaan. Vihreät silmät olivat väistyneet ja tilalle olivat tulleet tiukat ruskeat silmät. Yoyri? Kakashi mietti ennen kuin hän ymmärsi mitä oli tapahtunut. Hän sulki silmänsä uudestaan ja puristi kätensä nyrkkiin.
  
Sakura katsoi huolissaan opettajaansa. Tsunade huokaisi ja viittasi Sakuran pois huoneesta. Kakashin tehtävä oli selvästi epäonnistunut ja hän halusi tietää miksi. Hän ei ollut saanut Gaista mitään irti hänen tuotuaan pahasti loukkaantuneen Kakashin sairaalaan. Hän oli vain mutissut liian myöhään tulemisesta ja kadonnut sitten.

Tsunade huokaisi uudemman kerran.

"Mitä tapahtui Yoyrille?" Tsunade kysyi ja vei kädet lanteilleen. Kakashi avasi silmänsä ja kääntyi katsomaan Tsunadea.

Tsunade hätkähti nähdessään kyyneleet Kakashin silmissä. Sitten hän muisti Kakashin sanat hänen vaatiessaan Yoyria mukaansa.

"Mitä tapahtui?" hän kysyi tällä kertaa lempeämmin.

"Minä tapoin hänet. Hänestä ei ole enää huolta", Kakashi sanoi hiljaa ja kääntyi katsomaan ikkunasta ulos.

Hän tunsi kuinka jokin hänen sisällään pyrki ulos. Jokin, jota Kakashi oli yrittänyt tukahduttaa koko ikänsä. Ja nyt Yoyrin kuoltua, se viimein halusi vapautua. Kakashi sulki silmänsä ja nielaisi. Hän ei kykenisi itkemään sen enempää. Muuttuuko sisimpäni nyt kiveksi? Viimeinkin? Hän ajatteli.

Tsunade huokaisi ja lähti pois huoneesta. Hän ehtisi kuulla tapahtumat myöhemminkin.
  
Kuukausia myöhemmin Kakashi seisoi muistokiven edessä. Hän katseli ystäviensä kaiverrettuja nimiä kivessä ja tunsi kuinka turtumus täytti hänen mielensä. Hän ei osannut enää surra. Yoyrin nimeä ei ollut kaiverrettu muistokiveen. Se ei ollut vakoojien paikka.

Kakashi avasi yhden liivinsä taskuista ja otti esille sormuksen. Hän laski sen muistokivelle ja sulki silmänsä. Hänen oli viimeinkin aika jatkaa elämäänsä. Yoyri ei enää palaisi.

Kakashi avasi silmänsä ja vei kädet taskuunsa. Hitaasti hän lähti muistokiveltä kohti tiiminsä tapaamispaikkaa. Hänellä oli tehtävä edessään.

Kommentit (Lataa vanhempia)
Engaru - 2009-05-08 14:01:55
....Saitpas minut ihan peräti kyyneliin......Voi Yoyri ja Kakashi parkoja.........

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste