Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Kakashin syntymäpäivätoive - Millie
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 796 sanaa, 4881 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2006-11-05 11:04:30
Kansio: Paritus (S-K13) - poikarakkaus

Tämä tulee sisältämään SasuNarua, ja pienen määrän Sakuraa ja Rock Leetä jos kiinnostusta jatko-osia kohtaan löytyy. Kirjoitusvirheiden määrää ei edes jaksa laskea!! Ensimmäinen ficcini joten kommentteja kiitos.

Arvostelu
4
Katsottu 1674 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Toinen osa tästä poistettiin yhdessä vaiheessa, koska olin postannut sen samana päivänä toisen ficcini kanssa. Jos täällä on yksikään ihminen, joka haluaa jatkoa niin pistäkää kommenttia sinne alas niin lisään sen uudestaan. Minä lupaan, laatu kyllä paranee jatkossa.
--------------------------------

Oli aikainen aamu Konohan kylässä kun eräs harmaahiuksinen mies heräsi linnunlauluun. Hän katsoi kelloa yöpöydällään. Ajatukset muistuttivat häntä kahdesta asiasta.
- Olen kaksi tuntia myöhässä ja minulla on tänään SYNTYMÄPÄIVÄ!!! Eli syntymäpäiväsankari saa kyllä olla neljä tuntia myöhässä.
Kakashi tyytyi kääntämään kylkeään.

Kaksi tuntia aikaisemmin:

Tummahiuksinen nuorukainen heräsi siihen että joku oli suunnilleen hajottamassa hänen oveaan. Hän meni unen pöpperössä avaamaan ovea ja ehti vilkaista kelloa nopeasti.
- Kello neljä yöllä. Helvetti. Tapan sen joka uskaltaa häiritä minua tähän aikaan. Oven takaa löytyi ylipirteä pinkkihiuksinen tyttö jonka takana seisoi blondi haukottelemassa sekä näytti kirjaimellisesti sängystä ylös potkitulta.
-Sasukee!! Huomenta!! Muistatko ne Kakashi-sensein syntymäpäivät!! Meidän pitäisi tehdä joitain valmisteluja kuten vaikka kakku ja .... Sasuke miksi sinä tuijotat noin.

Takaisin nykyaikaan

- Se  harmaahiuksinen harakanpelätin on myöhässä omilta syntymäpäiviltään jo neljä tuntia. Naruto puhisi ärsyyntyneenä. Sakura oli tullut potkimaan hänet ylös jo puoli neljän aikaan ja Kakashin myöhästely ei tosiaankaan parantanut hänen oloaan.
- Äh rauhoitu Naruto. Eihän Kakashi-sensei olisi Kakashi-sensei jos ei myöhästelisi. Vai mitä Sasuke-kun. Sasuke pysyi hiljaa. Häntä ei kiinnostanut tuo tyhmä keskustelu sen paremmin kuin Sakurallekaan vastaaminen.
.-Hyvää huomenta rakkaat oppilaani!! Olen pahoillani että olen myöhässä mutta tällaisena päivänä saa olla myöhässä. Kuului pirteä ääni heidän takaansa.    
- Hyvää syntymäpäivää!! Sakura melkein kiljaisi sen. Narutolta tulivat sanat hampaidenvälistä puristettuna ja Sasuke pysyi hiljaa.
- Voi tekö muistitte ja hän otti palasen kakkua jota Sakura tarjosi. Oikeasti ei ollut mitään mahdollisuutta että tiimi 7 olisi voinut unohtaa syntymäpäivät , sillä Kakashi oli muistuttanut niistä jo monta kuukautta Hän kääntyi katsomaan sillalta kaunista vettä ja alkoi syödä kakkua. Sakuran piti pitää kiinni Naruton takista että tämä olisi mennyt kurkkimaan Kakashin kasvoja sillä tämä oli ruokailun ajaksi ottanut maskin pois päästään. Kun kakku oli syöty (Oikeastaan Naruto oli syönyt siitä yli puolet) Sakura halusi kertoa Kakashille tämän syntymäpäivälahjan.
- No koska et antanut mitään lahjatoivetta päätimme yhdessä (tai no oikeastaan minä päätin) , että saat itse päättää mitä haluat ja me toteutamme toiveesi. Kakashi hymyili oppilailleen. Tuo oli tosiaan niin mukava lahja ettei hän itse olisi parempaa keksinyt. Hän olikin usein miettinyt mielessään tämän valmiiksi.
- Haluan teistä kahdeksi viikoksi eroon. Kakashi lausui  lämpimästi.
-MITÄ?!?!?? Koko porukka oli aivan äimänä. Jopa Sasuke näytti hämmästyneeltä Narutosta puhumattakaan.
- Sakura sinä hallitset mielestäni parhaiten chakran käytön mutta suora hyökkäys esimerkiksi nyrkeillä on sinulle vaikeata. Siirrän sinut kahdeksi viikoksi Gai-sensein tiimiin jossa sinulle parasta opetusta antaa Rock Lee. Te kaksi taas. Kakashi tuijotti poikia ja oli valmis antamaan armoniskunsa.
- Te taistelette toisianne vastaan jatkuvasti mikä ärsyttää minua suuresti. Määräajan päättyessä  haluan tietää kumpi teistä on voimakkaampi eikä teidän siis tarvitse enää tapella siitä tittelistä vai mitä pojat. Enkä sitä paitsi tarkoita voimakkaammalla pelkästään tappelutilanteita. Ai niin.Nämä kaksiviikkoa teidän on oltava toistenne näköetäisyydellä että todella näette toistenne arjen vahvuuden. Onko selvä??
- Mitä?? Tuon Idiootin kanssa kaksi viikkoa näköetäisyydellä . Naruto huudahti.
- Phm. Sitä paitsi kaikki tietävät että minä olen meistä kahdesta voimakkaampi. Sasuke tuhahti
- Rock Leen kanssa samassa ryhmässä. Sakura ei onnistunut muuta kuin kuiskaamaan sen järkyttyneenä.
  
Kakashi huokaisi. Näistä kahdesta viikosta tulisi kyllä mielenkiintoisia. Hän pitää poikia silmällä ja Gai voi hoitaa Sakuran vartioinnin. Kävipä miten tahansa nämä kaksi viikkoa olisivat mielenkiintoisia.

Okei.Sain sen päätökseen.Siitä tuli superlyhyt.Jatkoa tulossa jos siitä pidetään.Tämä ei tosiaankaan ole parasta tekstiäni mutta kirjoittaessahan sitä kehittyy.Eikö?

Kommentit (Lataa vanhempia)
xenophile - 2006-11-05 11:10:55
Mielenkiintoinen idea ja olisi mukava saada jatkoa. :3 Ihan humoristinen alussa. Kannattaisi katsoa nuo kirjoitusvirheet (paraski puhuja 8D), nii tekstiä olisi vielä mukavempi lukea. ^^ Kuvailua enemmän, niin tekstin ulkoasukin paranee. \o/ Olen kuitenkin kiltti ja annan 4 pojoa. X3

Millie - 2006-11-05 13:32:58
No ennenkun tänne ehtii pahempia haukkuja tulla ni mä voin luvata et kirjotan jatkoa.Koitan muistaa Arbiterin neuvot tulevaisuudessa.

Oni-Chan - 2006-11-05 13:47:29
JATKOOJATKOOJATKOOJATKOOO~~~~~~~~~!!!!!! 5 pjoo!

Michiyo - 2007-03-25 16:47:48
Oikein IHANA! Olen nämä kait jo kertaallen lukenut, muuta on vain niin hyvä, että täytyy lukea uusiksi! 5p.

Dadoo-Dattoo - 2009-11-19 19:45:14
Ihuna.. :3 Viitsitkö laittaa sen kakkos osan? :< Jää nin kovin häiritsemään jos sitä ei löydy..

4p. Olli hyvä mutta niinkuin itsekin sanoit, hitusen lyhyt.

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste