Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Tehtävä Fudji, osa III - Dokuritsuno
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 5195 sanaa, 33932 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2007-02-06 21:15:19
Kansio: Paritus (K13-K15) - hetero

Kolmas ja viimeinen pysähdys ennen todellista tehtävää. Naruton ja Hinatan yö kaupungissa on kaikkea muuta kuin rauhallinen.

EXTREAME WARNING: Sisältää seksuaalista materiaalia, joten ikäraja ehdottomasti NC-17! Lisäksi toimintaa pursuava kappale on ERITTÄIN pitkä! Lukijat siis varautukoot pahimpaan.

Laittakaahan sitten kommenteja, jotta tiedän poistanko tarinan vai en.

Arvostelu
7
Katsottu 3057 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Aurinko nousi hitaasti metsän ylle. Ensimmäiset valosäteet osuivat puunkolossa nukkuvan oravan silmiin ja se säpsähti hereille. Hetkessä se oli vipeltänyt ulos kolosta ja kadonnut lehvästöön. Tämä sai kaikkien läheisten puiden linnut lehahtamaan lentoon säikähdyksestä. Niin paljon elämää, kuin metsässä olikin, se ei tarvinnut paljoa herätäkseen täysin. Mutta metsän laidalla virtaavan joen varrella sijaitsevassa teltassa ei näkynyt vähäisintäkään liikettä. Siellä Naruto Uzumaki ja Hinata Hyuuga kuitenkin nukkuivat – läheisimpinä, kuin koskaan. Hinata oli käpertynyt Naruton kainaloon ja laskenut päänsä tämän rinnalle. Naruton kädet olivat kiertyneet tytön ympärille hellään halaukseen. Molemmat olivat vasta eilisiltana antaneet tunteittensa purkautua aivan itsestään. Vaikkei mitään vakavaa vielä ollutkaan tapahtunut, oli heidän suhteensa todellinen.


Tunnin kuluttua auringonsäteet osuivat teltan ikkunaan ja kohdistuivat suoraan Naruton kasvoihin. Tämän kulmat kurtistuivat lievästi ja hitaasti hänen silmänsä avautuivat. Hänen päässään pyöri hetken, ennen kuin hän tajusi Hinatan nukkuvan hänen kyljessään. Naruto hymyili itsekseen. Hän katseli tytön nukkumista hetken ja kurkotti sitten antamaan tytölle pehmeän suudelman otsalle. Hinata hymisi hiljaa unissaan ja avasi sitten hiljaa silmänsä. Hän vilkaisi Narutoa ja punastui välittömästi.
”Naruto-kun….”
”Luulen että meidän on nyt jatkettava matkaa.” Naruto sanoi.
Hän yritti nousta ylös, mutta Hinata painoi päänsä hänen rintaansa.
”Vielä muutama minuutti.” Hinata sanoi anellen.
Naruto hymyili ja avasi sitten suunsa.
”Olemme yhä keskellä tehtävää. Mutta, kun palaamme takaisin Fudji-kaupungista, meillä on runsaasti aikaa.”
Hinata kohotti päätään ja hymyili vuorostaan.
”Olet oikeassa.”
Naruto nyökkäsi ja nousi ylös.
”Puretaan teltta nopeasti ja lähdetään. Ensi yön saamme nukkua pikkukaupungissa nimeltä ’Nuko’.”
Hinata nyökkäsi uudestaan.


Muutamaa tuntia myöhemmin metsä loppui ja Naruto ja Hinata saivat kävellä tietä pitkin. Naruto oli taas kaivanut kartan repustaan ja tarkkaili sitä silmä kovana.
”Mikäli luen tätä karttaa oikein, olemme noin 25 km päässä siitä Nukosta. Meillä on siis edessämme vajaan viiden tunnin marssi.” hän totesi lopulta. ”Mutta emmeköhän me siihen pysty.”
Hinata nyökkäsi.
”Tsunade kertoi, että temppelin kultapatsas aiotaan varastaa viikon päästä. Meillä on siis vielä viisi päivää aikaa.”
Naruto nyökkäsi vuorostaan.
”Siinä ajassa pystymme varmasti miettimään toimivan suunnitelman patsaan suojelemiseksi.”
Geninit vilkaisivat toisiaan ja hymyilivät leveästi.


Päivä kääntyi hiljaa illaksi ja aurinko alkoi värjätä taivaanrantaa oranssiksi. Naruto ja Hinata seisoivat ruohoisen kukkulan laella ja katselivat alas laaksoon, jossa lepäsi pienehkö, mutta väkirikas ja värikäs kaupunki.
”Olemme perillä.” Naruto sanoi iloisesti. ”Tuolla on Nuko.”
Hinata huokaisi ilahtuneena.
”Ihanaa! Jalkani ovat aivan rikki! Onneksi hotellissa pääsee kuumaan kylpyyn.”
Naruto katsoi tyttöön ja hymyili entistä leveämmin.
”Täällä on paljon parempaakin: kuuma lähde.”
Hinata henkäisi entistä äänekkäämmin.
”Pääsisimmekö tosiaan kuumaan lähteeseen?!”
Naruto hymyili yhä.
”Etsitään nyt kuitenkin ensin hotelli.”
Sitten hän tarttui Hinataa kädestä ja he lähtivät yhdessä kävelemään mäkeä alas. Hinata painautui Naruton kylkeen, ja puna ja hymy levisivät hänen kasvoilleen.


Vaikka kaupunki olikin ulkoapäin pienen näköinen, siellä liikkuessa se vaikutti paljon suuremmalta. Useita liikkeitä, ruokakojuja, ravintoloita ja hotelleja pursui kaduilla ja lukuisat ihmiset kulkivat niissä edestakaisin. Naruto ja Hinata kävelivät rauhallisesti katua pitkin etsien katseellaan sopivan näköistä hotellia. Kohta Hinata pysähtyi ja osoitti kadun varrella olevaa rakennusta, jonka takaa nousivat ilmeisesti kuuman lähteen höyryt.
”Kävisikö tuo?” hän kysyi Narutolta.
Naruto vilkaisi hotellia ja nyökkäsi.
”Sopii. Mennään.”
Yhdessä he astelivat hotellin ovista sisään. Hotellin henkilökunta toivotti heidät tervetulleiksi. Naruto meni tiskin luo, jossa istui nuori nainen.
”Olisiko teillä vapaita huoneita?” Naruto kysyi.
”Vain yksi huone on enää vapaa. Huoneet ovat erittäin suosittuja tähän vuodenaikaan.” nainen vastasi.
”Otamme sitten sen.” Naruto sanoi. ”Viivymme vain yhden yön.”
Hän maksoi huoneesta ja nainen ojensi hänelle avaimen.
”Hintaan sisältyy myös vapaa pääsy hotellin kuumaan lähteeseen.” nainen lisäsi.
Naruto kiitti, ja viittilöi Hinatan mukaansa.


Naruto käänsi avainta lukossa ja ovi aukeni. Huone oli suurehko ja siihen kuului pieni keittiö, olohuone, kylpyhuone ja makuuhuone kahdella sängyllä. Lisäksi huoneen perällä oli parveke, josta avautui näkymä vihreille niityille niin, että auringonlasku näkyi. Naruto lysähti heti sohvalle ja heitti reppunsa lattialle. Myös Hinata istui nojatuoliin voipuneena ja alkoi hieroa särkeviä jalkojaan.
”Mennään vain heti sinne kuumaan lähteeseen.” Naruto ehdotti. ”Otetaan kylpyhuoneesta kylpytakit ja pyyhkeet.”
Hinata nyökkäsi kiitollisena.


Naruto riisui oranssin pukunsa ja alusvaatteensa, ja kiersi sitten pyyhkeen lantiolleen. Hinata itse oli naisten puolella. Hetken kuluttua hän asteli ulos ja saapui höyryävän ja houkuttelevan lähteen reunalle. Lähde oli isokokoinen ja jaettu kahtia bambuseinällä, erottaen miesten ja naisten puolet toisistaan. Naruto laskeutui varovasti lähteeseen, joka oli hänen hämmästyksekseen tyhjä.
”Luulisi, että kuuma lähde vetäisi paljon ihmisiä puoleensa.” hän ajatteli samalla kun istuutui bambuseinän viereen.
”Aah, tämä on kyllä paras mahdollinen tunne.” hän huokaisi nauttien kuumasta ja rentouttavasta tunteesta koko kehossaan.
Hetken päästä hän kuuli hiljaista loisketta naisten puolelta. Joku istuutui aivan hänen taaksensa, toiselle puolelle aitaa.
”Hinata?” Naruto kysyi epävarmasti.
Kuului toinen loiskahdus, aivan kuin jokin olisi kaatunut veteen. Naruto ei voinut olla hymyilemättä.
”Naruto-kun?” kuului epävarma ääni toiselta puolelta. ”Säikäytit minut.”
”Mikä on olo?” Naruto kysyi. ”Eikö tunnukin hyvältä?”
”Kyllä.” Hinata vastasi. ”Melkein tunnen jalkojeni elpyvän sisältäpäin.”
Naruto mietti mahtoiko Hinata ikinä ollut käynyt missään virkistäytymispaikoissa.
”Oletko ensi kertaa tällaisessa paikassa?” hän kysyi tytöltä.
Toisella puolella Hinata punastui jälleen. Häneltä ei koskaan oltu kyselty niin paljon asioita.
”Kyllä. Emme oikein koskaan tehtävien aikana ole ehtineet tehdä mitään tällaista.”
Naruto tiesi tarkkaan mitä Hinata tarkoitti.
”Niin. Meillä kävi tuuri, että saimme Tsunade-mummolta tällaisen tehtävän, jossa meillä on enemmän aikaa ennen tositoimia.”
”Niinpä.” Hinata nyökkäsi.
Hinatan onni ei kuitenkaan johtunut vain kuumasta lähteestä. Tämä tehtävä oli tuonut hänet ja Naruton yhteen ja syvällä sisimmissään hänen sydämensä itki ilosta. Hän kuitenkin heräsi haaveistaan, kun kuuli taas Naruton äänen.
”Luulen, että minulle riittää tältä erää.”
Myös Hinatasta alkoi tuntua, että hänen kehonsa oli jo saanut voimansa takaisin.
”Niin minullekin.”


Hetken päästä Naruto seisoi huoneen oven edessä vihreä kylpytakki päällään ja odotti Hinataa. Kohta hän kuulikin jo askelia ja Hinata ilmaantui käytävän päähän yllään syvänsininen kylpytakki.
”Naruto-kun…” Hinata aloitti hämillään ja punastui. Häntä nolotti seistä Naruton edessä pelkkä kylpytakki päällään. Naruton kasvot olivat kuitenkin Hinatankin kasvoja punaisemmat. Hän yritti pitää katseensa Hinatan silmissä, mutta kuin jonkin voiman pakottamana ne kiersivät koko Hinatan solakan ja kauniin kehon varpaista aina rintaan saakka. Lopulta Naruto sai katseensa irti Hinatan valkeasta rintakehästä, joka pilkisti kylpytakin kaula-aukosta ja suoristautui.
”Tilasin meille illallista huoneeseen. Niin meidän ei turhaan tarvitse pukeutua.” hän sanoi.
Hinata nyökkäsi kasvot yhä punaisina.


Tunnin kuluttua huoneen pöydällä lojui illallisen rippeet. Naruto makoili sohvalla Hinata edessään ja hieroi tämän hartioita. Hinata nojasi sohvaan ja hänen päänsä taipui nautinnosta taaksepäin.
”Hieman alempaa Naruto-kun.” Hinata sopersi.
Naruton kädet värisivät hivenen, koska tällaista kontaktia hänellä ei ollut ennen ollut tyttöihin. Hetken päästä hän irrotti kätensä ja napsautti TV:n päälle pöydällä lojuvasta kaukosäätimestä. Ruutuun syttyi valo ja kohta elokuva alkoi pyöriä lasin toisella puolella. Hinata istui hetken lattialla vilkuillen vähän väliä taakseen. Lopulta hän rohkaistui tarpeeksi ja nousi ylös lattialta. Naruto katsoi tyttöä ja tämä katsoi takaisin. Hetken oli hiljaista, kun nuoripari tuijotti toinen toistensa punastuvia kasvoja.
”Istuudu tähän.” Naruto kehotti vaisusti.
Hinata nyökkäsi ja istuutui Naruton viereen. Molemmat katsoivat hetken jäykkinä elokuvaa. Vähän ajan kuluttua Hinata nojautui varovasti Naruton kylkeen ja nosti tämän käden hartioidensa päälle. Naruton ihoa alkoi kihelmöidä kun tyttö nojasi häneen. Koska Naruto oli hivenen korkeammalla kuin Hinata, hän saattoi tarkkailla tyttöä tämän huomaamatta. Kun hän vilkaisi Hinataa hieman ylempää, tämän kylpytakki oli avoimempi, jolloin Naruto näki vilauksen tytön pienehköistä rinnoista. Naruto nielaisi ja väreet kulkivat hänen selkäpiitään pitkin. Nyt hän kuitenkin oli löytänyt täysin uuden tunteen sisältään. Tunteen, jota hän ei kyennyt hillitsemään. Varovasti hän liikautti kättään kohti Hinatan kättä. Yritys tuntui mahdottomalta, mutta lopulta käsi saavutti tavoitteensa: Hinatan käden. Tyttö yllättyi hivenen, muttei vastustellut yhtään. Naruton käsi puristi kevyesti Hinatan kättä ja Hinata vastasi samalla tavalla. Käsihippa jatkui muutaman minuutin, mutta kumpikaan osapuoli ei liikahtanutkaan. Lopulta Hinata ei enää jaksanut odottaa, ja kääntyi Naruton puoleen. Ja lähes saman tien tämän silmät kääntyivät Hinataan päin.
”Naruto-kun…”
”Hinata…”
Naruto nosti kätensä Hinatan poskille ja silitti niitä peukaloillaan. Hän siirsi varovasti Hinatan hiuksia syrjään, ennen kuin painoi huulensa Hinatan suulle. Tytön punastus syveni entisestään, mutta hän kiersi kätensä Naruton niskan taakse ja veti heidät yhä tiiviimpään suudelmaan. Ja tällä kertaa se ei ollut tavallinen suudelma. Suudelma oli täynnä voimaa ja intohimoa. Hinata painoi Naruton makuulle sohvalle ja suuteli tätä kuin henkensä edestä, hengittäen lujaa nenänsä kautta. Narutolle tämä tuli suurena yllätyksenä. Ikinä hän ei olisi uskonut, että tytön, jota hän oli pitänyt niin ujona ja outona jonkin aikaa, sisältä löytyi intohimoinen ja rakastava ihminen. Mutta mitä väliä? Nyt hän tahtoi vain rakastaa tuota tyttöä niin kovin kuin vain pystyi. Lopulta Hinatan oli pakko lopettaa saadakseen ilmaa paremmin. Kun tyttö kohottautui, Naruto huomasi hänen hikoilevan ja tärisevän.
”Oletko kunnossa?” Naruto kuiskasi.
”O-o-olen….” Hinata sopersi. ”Olen vain niin onnellinen.”
Tytön silmät kiilsivät vetisinä. Naruto nousi istumaan Hinata sylissään ja pyyhkäisi peukalollaan tämän silmäkulmia.
”Niin minäkin.”
Hinata hymyili vaisusti.
”En voi sille mitään, mutta haluan olla kanssasi niin paljon, että sydämeeni sattuu. Rakastan sinua niin paljon.”
Naruto hymyili vuorostaan. Hän siirsi suunsa Hinatan korvalle.
”Minulla on….himokas olo.” hän kuiskasi tämän korvaan.
Hinata kikatti hiljaa. Ensin Naruto luuli, että hän oli vahingossa kutittanut Hinatan korvaa, mutta kun punasteleva Hinata kohotti kätensä kylpytakkinsa kauluksille, hän tajusi välittömästi olleensa täysin väärässä.
”Niin minullakin…” Hinata sanoi hiljaa ja veti hitaasti kylpytakin pois hartioiltaan.
Naruton tunsi sisuksiensa jäätyvän, kun Hinatan kylpytakki valahti hänen vyötäisilleen paljastaen hänen valkeat rintansa ja pyykkilautavatsansa. Näky oli luultavasti kiihottavin, minkä Naruto oli nähnyt ikinä. Tyttö kohotti hämillään kätensä suulleen ja sopersi:
”E-enkö ole……?”
”Olet kaunis.” Naruto sanoi väliin.
Hinatan sydän alkoi sykkiä lujaa Naruton sanojen jälkeen. Vilunväreet kulkivat hänen nahkaansa pitkin, mikä sai hänen nänninsä kohoamaan. Naruto pysyi täysin liikkumatta tuijottaen vuoroin Hinatan kasvoja, vuoroin rintoja. Lopulta Hinata kurkotti Naruton käteen ja nosti sen toisen rintansa päälle. Naruton sydän tuntui jättäneen lyönnin väliin. Hänen vatsaansa kihelmöi, kun hän tunsi pehmeän rinnan ja kovan nännin kämmenpohjaansa vasten. Kohta Hinata alkoi liikuttaa Naruton kättä pienessä ympyrässä. Liike lähetti mielihyvän sykäyksiä Hinatan kehon joka kolkkaan ja sai tämän huokailemaan nautinnosta. Naruto ei tiennyt yhtään mitä tehdä.
”Hinata…en tiedä….”
Hinata sulki sormellaan Naruton suun ja hivuttautui lähemmäs poikaa. Samalla hän tarttui tämän kylpytakkiin ja parissa sekunnissa sekin oli valunut omistajansa vyötäisille. Naruto avasi suunsa kuin sanoakseen jotain, mutta Hinata ehti vetämään itsensä häneen kiinni ja painamaan heidän huulensa toisiaan vasten. Naruto tunsi Hinatan kielen painavan hänen huuliaan ja päästikin sen halukkaasti omaan suuhunsa. Hän tunsi miten Hinatan kieli tuntui suorastaan tanssivan hänen omansa kanssa. Vaikka Naruton sisukset tuntuivatkin liuenneet, hänen ihoaan kuumotti. Etenkin kun Hinatan rinnat hankautuivat hänen rintakehäänsä vasten. Lopulta Hinata irrottautui ja tuijotti Naruton sinisiin silmiin silittäen hänen poskeaan.
”Luota vaistoihisi.” Hinata kuiskasi ja iski silmää.
Naruto tuijotti hetken Hinataa ja siirsi sitten katseensa tämän rintoihin. Vaikka häntä hiukan hävettikin tuijottaa niitä, hän ei voinut olla tuntematta suurta halua, mikä sai hänen verensäkin kiehumaan. Hän kohotti molemmat kätensä ja painoi ne kummallekin valkealle rinnalle. Hinata huokaisi ja hänen päänsä taipui nautinnosta taaksepäin. Kun Naruto huomasi tytön nauttivan niin paljon, hän rohkaistui ja alkoi pyöritellä rintoja käsillään puristaen niitä kevyesti. Hinatan hengitys kiihtyi ja lopulta hän alkoi inahdella hiljaa. Naruto irrotti heti kätensä.
”En kai satuttanut?” hän kysyi säikähtäneenä.
Hinata veti kuitenkin Naruton kädet takaisin hänen rintojensa päälle.
”Ei…..jatka vain…Naruto-kun…” hän sai sanottua huokausten välissä.
Naruto rentoutui hivenen ja jatkoi käsiliikkeitään hivenen nopeammin. Mutta pystyasennossa hänen kätensä väsyivät äkkiä. Silloin hän sai idean. Hän vei jälleen suunsa Hinatan korvalle ja kuiskasi:
”Tässä on aika epämukavaa. Mitä jos siirtyisimme makuuhuoneeseen?”
Hinata nyökkäsi hymyillen ja nousi seisomaan. Naruto teki samoin.
”Naruto-kun…” Hinata kuiskasi. ”Haluan tehdä tämän ensin….”
Hitaasti hän alkoi näpelöidä kylpytakkinsa vyötä. Naruton sydän alkoi lyödä niin lujaa, että se melkein sattui. Lopulta tummansininen vyö aukeni ja Hinatan kylpytakki lysähti kasaksi lattialle. Hinatan kasvot helottivat, kuin kaikki veri olisi pakkautunut hänen päähänsä. Naruton katse siirtyi hiljaa Hinatan kasvoista vatsaan ja hivuttautui siitä tämän herkimpään, jota koristi ohut ja pehmeä karvoitus. Naruto seisoi taas paikoillaan täysin tietämättä mitä tehdä. Hinata selvästi huomasi tämän, koska siirtyi askeleella aivan Naruton eteen.
”Olet niin kaunis.” Naruto sopersi.
Hinata hymyili ja alkoi silittää Naruton rintaa.
”Sinä näit minut, anna minun nyt nähdä sinut.” Hinata kuiskasi.
Naruton silmät laajenivat yllätyksestä. Mutta hän tiesi, että nähtyään Hinatan kauniin kehon, oman kehon paljastaminen oli ainoa reilu teko vastineeksi. Hän siirsi kätensä omalle vyölleen. Mutta juuri kun hän aikoi avata solmun, Hinatan käsi pysäytti hänet.
”Hinata?” Naruto kysyi epävärmana.
”Anna minun.” tyttö pyysi ja laskeutui polvilleen.
Naruto laski kätensä sivuilleen ja antoi jännittyneenä Hinatan näprätä solmua. Kohta hän tunsi miten hänen takkinsa valahti alas. Nyt hänen omat kasvonsa punastuivat. Hän ei ollut vielä koskaan paljastanut itseään tytölle. Kaiken kukkuraksi Hinatan kasvot olivat vain muutaman sentin päässä hänen elimestään. Tyttö vain katsoi sitä poskipäät punaisina.
”Se on niin….” Hinata kuiskasi kohottaen kätensä.
Naruton sydän hypähti kuperkeikan, kun hän tunsi pehmeän ja viileän käden tarttuvan hänen elimeensä, saaden sen kohoamaan ja kovettumaan kuuman, kiehuvan veren täyttämänä.
”…iso.” Hinata jatkoi. Hän ei ollut vielä koskaan tuntenut mitään sellaista: niin kova sisältä, mutta niin pehmeä ulkoa.
Naruto avasi jälleen suunsa.
”Sinun ei ole pakko tehdä tätä.”
Hinata katsahti ylös Narutoon.
”Mutta minä haluan tehdä tämän. Kuten tämänkin.”
Hinata iski pikaisesti silmää, taivutti erektiota hiukan ylöspäin ja teki kielellään pitkän ja märän nuolaisun sen varresta kärkeen. Mielihyvä iski Naruton kehoon kuin miljoonan voltin sähköisku ja levisi kuumana aaltona hänen kehoonsa. Hänen päänsä rävähti taaksepäin ja hänen oli purtava huultaan, ettei olisi päästänyt äänekästä huokaisua mielihyvästä. Hinata hymyili onnellisena: Hän oli hyväillyt Narutoa ja tämä oli nauttinut siitä. Siitä hän oli jo pitkän aikaa haaveillut. Naruton kasvot kääntyivät takaisin Hinataan ja hän hengitti nopeaan tahtiin.
”Hinata, se oli….”
”Niin?” Hinata kyseli malttamattomana.
”…aivan uskomatonta!” Naruto henkäisi.
”Sitten varmaan rakastat tätä.”
Hän avasi huulensa ammolleen ja liu’utti erektion pimeään ja lämpimään suuhunsa. Naruto tunsi lämmön ja kosteuden nahassaan ja sulki silmänsä nauttien tunteesta. Kohta hän tunsi kuin märkä ja liukas käärme olisi kiertynyt erektion ympärille. Hän avasi suunsa onnistuen tukahduttamaan huokaisunsa Hinatan kielen hyväillessä hänen elimensä vartta. Hinata ei välittänyt oudosta mausta. Ainoa asia, josta hän tällä hetkellä välitti, oli Naruto. Varovasti hän alkoi liikutella päätään edestakaisin pitkin erektion vartta. Naruto luuli halkeavansa mielihyvästä. Hän ei ollut ikinä tuntenut mitään vastaavaa. Pehmeät huulet hankasivat erektiota ja märkä kieli lipoi sen päätä. Kohta hän tunsi, kuin jokin olisi kiehunut hänen nivustensa välissä.
”Hinata…” Naruto kuiskasi. ”…se on tulossa…”
Hinata irrotti huulensa erektiosta ja siveli sitä varovasti sormillaan.
”Anna sen tulla.” hän sanoi melkein anovalla äänellä ja veti elimen takaisin suuhunsa.
Toinen kerta oli vielä nautinnollisempi, kuin ensimmäinen. Naruto melkein romahti polvilleen tunnettuaan jälleen hyväilyn. Hinata kiihdytti tahtiaan ja mielihyvä moninkertaistui välittömästi.
Naruton silmät puristuivat pieneen irvistykseen, kun hänen alaruumistaan alkoi kihelmöidä. Sitten se tapahtui: hän tunsi kuin erektio olisi ladattu täyteen.
”Hinata, se tulee nyt!” Naruto melkein huusi.
Tyttö ehti tehdä vielä kaksi liikettä ja irrotti sitten huulensa avaten suunsa ammolleen. Kuuma neste melkein suihkusi elimestä, kun räjähdys tapahtui. Osa siitä osui Hinatan kasvoihin jättäen siihen läiskiä, mutta osa lensi hänen suuhunsa. Hinata sulki suunsa ja nielaisi. Naruto lysähti lattialle voipuneena ja hengitti ilmaa suurina annoksina sydän sykkien kuin kone. Hän vapisi hiljaa ja kaikki oli kuin sumua hänen päässään. Hetken päästä hän avasi silmänsä vähitellen ja näkö terävöityi. Hinata oli kontillaan hänen edessään kasvoillaan yhä nesteläiskät, mutta leveä ja lämmin hymy huulillaan. Naruton kasvot punehtuivat ja hän tunsi ihoaan kuumottavan. Hinata pyyhkäisi tahrat kasvoiltaan sormellaan ja nuolaisi viimeisenkin pisaran.
”Anteeksi.” Naruto sanoi lopulta. ”Olit niin……hyvä.”
Hinata konttasi Naruton luo ja suuteli tätä nopeasti suulle.
”Se oli ihanaa.” hän kuiskasi. ”Miltä se sinusta tuntui?”
Naruto kuuli Hinatan sanat ja ryhdistäytyi. Hän ei voinut jänistää enää. Se mikä oli jo aloitettu, oli vietävä loppuun. Hän oli juuri kokenut elämänsä nautinnollisimman tunteen Hinatan vuoksi. Hän oli vähintään saman velkaa tälle. Nopealla liikkeellä hän nosti Hinatan syliinsä ja nousi seisomaan.
”Saat tuntea sen itse.”
Hinata kiersi kätensä Naruton kaulan ympärille ja suuteli tätä jälleen. Samalla Naruto asteli makuuhuoneeseen, jossa isot sängyt suorastaan vaativat rakasteluun. Hän käveli ensimmäisen vuoteen luo ja laski Hinatan varovasti sille makaamaan. Sitten hän asettui kyljelleen Hinatan viereen ja katsoi tämän valkoisia silmiä.
”Anna minun nyt tehdä sama.”
Hän painoi huulensa Hinatan suulle. Suudellessaan hänen kätensä hivuttautui Hinatan rinnoille puristaen niitä kevyesti. Tyttö nytkähti hivenen, mutta vain kerran. Naruton käsi laskeutui hitaasti Hinatan vatsalle silittäen sitä kevyesti. Pieni kikatus pääsi taas Hinatan suusta, koska käsi kutitti häntä. Naruto hymyili vaisusti ja laski kättään hivenen alemmas. Hinatan hihitys lakkasi välittömästi ja tilalle tuli nautinnon hyminä. Hinata avasi silmänsä ja katsoi Narutoa silmiin. Tytön katseessa näkyi selvä anomus.
”Älä kiusoittele minua, Naruto-kun.” hän piipitti ja kohotti hivenen lantioitaan.
Naruto hymyili ja laski taas kättään. Hän kohtasi pehmeän karvoituksen, jota seurasi märkyys. Hinata päästi voihkaisun ja Naruto säpsähti hivenen.
”Miltä tämä…..”
Hinata veti Naruton uuteen suudelmaan.
”Älä vain lopeta.” tyttö anoi.
Naruto kiihdytti tahtiaan. Hänestä tuntui oudolta vain kosketella märkää ja herkkää kohtaa Hinatan kehossa ja katsella, miten tyttö huokaili selvästä nautinnosta. Mutta oliko sillä loppujen lopuksi mitään väliä. Jos Hinata nautti siitä, hänen oli vain annettava kaikkensa, jotta tyttö kokisi saman, kuin hän äsken ja ehkä enemmänkin. Lopulta hän rikkoi suudelman ja katseli miten tyttö huokaili ja hymisi. Kohta hän painoi huulensa Hinatan valkealle kaulalle ja suuteli tätä vain pienellä näykkäisyllä. Näykkäisyt etenivät kaulalta rinnoille ja pian ne kohtasivat kohonneet nännit. Hinatan hengitys tiheni, kuin hän olisi juossut henkensä edestä ja Naruto tiesi löytäneensä toisen nautinnonpisteen. Hän työnsi kielensä esiin ja pyöritteli sitä hetken nännin ympärillä ja painoi siihen lopulta huulensa.
”Naruto-kun……Naruto-kun……..” Hinata huohotti ja tarttui kiinni pojan päästä painaen sitä rintaansa vasten.
Leikittyään aikansa Hinatan rinnoilla, Naruto siirtyi vähitellen alemmas suudellen samalla Hinatan vatsaa. Hetken päästä hän kohtasi Hinatan reidet ja tiesi, että oli aika viedä nautinto seuraavalle tasolle. Hän siirsi hitaasti päänsä Hinatan jalkojen väliin ja nuolaisi vielä tämän reisiä. Sitten hän katsahti tytön herkimpään kohtaan, joka odotti märkänä ja kiihottuneena. Hän katsoi Hinatan kasvoihin.
”Jos haluat, voimme lopettaa.”
Hinata kuitenkin pudisti päätään.
”Ei. Tee se Naruto-kun. Minä luotan sinuun ja haluan että teet sen.”
Naruto nyökkäsi lyhyesti ja painoi huulensa ilman epäilyjä Hinatan herkimmälle kohdalle. Hinata peitti suunsa käsillään. Mielihyvä levisi hänen kehoonsa, kuin hänen verensä olisi ollut tulessa. Hän tunsi Naruton kielen lipovan itseään lähettäen nautinnon sykkeitä ruumiin joka kolkkaan. Ennen kuin hän huomasikaan, hänen kätensä olivat Naruton pään päällä painaen sitä lähemmäs nautinnon ydintä. Puna syveni ja syveni Hinatan kasvoilla ja hän huohotti kuin kuumeessa. Tältäkö Narutosta oli tuntenut? Oliko pojan tuntemus samanlaista kuin tytön? Hän ei kuitenkaan ehtinyt miettiä vastausta, koska tunsi jonkin kihelmöinnin alaruumiissaan, joka tuntui pyrkivän väkisin ulos.
”Naruto-kun….luulen, että minäkin…..”
Naruto irtaantui hetkeksi ja hymyili.
”Tulet pitämään siitä. Lupaan sen.”
Jatkettuaan hetken, Hinata alkoi inahdella voimakkaasti.
”Nyt….nyt….nyt…..NYT!” hän huudahti.
Neste purkautui kuin pienenä aaltona suoraan Naruton kasvoille. Naruto kohotti ruumiinsa istumaan ja nuolaisi huuliaan. Hinata makasi yhä voimattomana sängyssä pidellen rintaansa, josta sydämen lyönnit kaikuivat läpi ja hengitti raskaasti. Lopulta hänen hengityksensä tasaantui tarpeeksi ja hän kykeni puhumaan.
”Naruto-kun……kiitos.” Hinata sopersi. ”Se oli……ihanaa.”
Naruto hymyili taas ja pyyhki kasvojaan.
”Olin sen sinulle velkaa.” hän vastasi.
Hinata kohotti hivenen päätään ja katsoi Narutoa suoraan silmiin.
”Oletko väsynyt?” tyttö kysyi varovasti.
Naruto painautui hänen kylkeensä ja silitti hänen tummia hiuksiaan.
”En oikeastaan.”
Hinata kurkotti reppuunsa, joka lojui yöpöydällä ja alkoi kaivella sen sivutaskua. Kohta hän ojensi nyrkkinsä ja pudotti Naruton kädelle jotain, mikä muistutti valkeaa, puhaltamatonta ilmapalloa. Naruto avasi suunsa hämmästyneenä.
”Onko tämä…?”
Hinata nyökkäsi ennen kuin Naruto ehti loppuun.
”Se on ollut repussani koko matkan ajan.” hän kertoi. ”En aluksi uskonut, että suhteemme etenisi näin pitkälle, mutta ajattelin, että on kuitenkin syytä varautua sellaista siunausta varten.”
Naruton ajatukset jämähtivät. Oliko Hinata aavistanut, että tehtävän aikana tapahtuisi jotain tällaista? Hän ei kuitenkaan ehtinyt kauan miettiä, kun hän tunsi jälleen Hinatan käden alapäässään.
”Kokeile sitä.” tyttö kehotti.
Naruto veti kondomin erektionsa yli ja kääntyi Hinataan päin punastellen.
”Kai se näin menee…” hän mutisi epävarmasti. Hinata hymyili ja kiersi kätensä pojan kaulan ympärille.
”Älä pelkää.” hän sanoi lohduttavasti. ”Ensimmäinen kerta on aina vaikein.”
Naruto kiersi kätensä hellästi Hinatan selän taakse ja kallisti tämän selälleen sängylle suudellen häntä hellästi.
”Oletko valmis?” Naruto kuiskasi.”
”Enemmän kuin koskaan.” Hinata vastasi.
Naruto siirsi kätensä Hinatan kummallekin puolelle saaden siten paremmin tukea sängystä ja alkoi liikkua kohti tytön lemmenpesää. Kohta hän tunsikin, miten erektio kohtasi pehmeät huulet ja Hinata inahti ja sulki silmänsä. Naruto veti syvään henkeä, sulki itsekin silmänsä ja painautui hitaasti Hinatan sisälle. Kumpikin osapuoli haukkoi henkeään ja huokaisi kovaan ääneen. Naruto tunsi Hinatan pehmeän lihan kiertyvän erektionsa ympärille puristaen sitä hellästi juuri oikeasta kohdasta. Myös Hinata tunsi erektion työntyvän sisäänsä hyväillen hänen sisäisiä nautinnonpisteitään. Kun Naruto oli niin syvällä kuin mahdollista, hän pysähtyi antaen molempien tottua uuteen ja vahvaan tunteeseen. Hän avasi silmänsä ja katsoi alas Hinataan, joka puristi silmiään ja hymisi mielihyväänsä.
”Oletko kunnossa?” Naruto kysyi.
Hinata avasi silmänsä ja hymyili.
”Se tuntuu niin…..ihanalta.”
Nämä sanat rohkaisivat Narutoa ja hän päätti ottaa askeleen eteenpäin. Hitaasti mutta varmasti hän veti elimensä ulos Hinatasta ja painoi sen kevyesti takaisin. Hinatan huokailut eivät enää pysyneet hänen sisällään, vaan purkautuivat melko äänekkäinä. Mielihyvä tuntui iskostuneen jokaiseen soluun hänen ruumiissaan. Lopulta hän ei voinut enää pidätellä halujaan, vaan tarrautui Narutoon ja veti itsensä häneen kiinni.
”Nopeammin….N-n-naruto-kun…”
Naruto nyökkäsi ja pari hikipisaraa tipahti Hinatan harteille. Hän kiihdytti vauhtiaan ja hänen silmänsä rutistuivat kiinni. Hinatan ääni alkoi jo muistuttaa huutoa. Nautinto kävi ylivoimaiseksi hänen sietokyvylleen. Tuttu tunne alkoi lähestyä.
”Se tulee taas Naruto-kun….” Hinata sanoi tärisevällä äänellä, koska Naruton liikkeet vapisuttivat koko hänen kehoaan.
Myös Naruto tunsi tutun latauksen alaruumiissaan.
”N-niin minullekin…”
Naruto liikkui kuin kone – kuin moottori. Hän ei voinut saada tarpeekseen mielihyvästä, jonka hän tunsi. Hän avasi suunsa ja lähes karjui:
”HINATAAAAA!!!”
”NARUTO-KUUUUUUUN!!!”
Rakastavaisten maailma täyttyi valolla. Sokaisevan kirkkaat tähdet täyttivät heidän päänsä, kun tunteiden huiput purkautuivat yhtäaikaa. Hiki kiilsi heidän ihoillaan, kun molemmat läähättivät kuin maratonin juostuaan. Naruto tunsi itsensä kuin kuivaksi väännetyksi rätiksi ja melkein rojahti Hinatan päälle, mutta sai tukea viime hetkellä sängystä. Hän vapisi kuin kuumeessa ja hänen oli pakko lepuuttaa kehoaan laskemalla itsensä Hinatan vatsan päälle. Tyttö silitti pojan vaaleita hiuksia ja siirsi hänet varovasti viereensä kääntäen heidän kasvonsa vastakkain.
”Sinä vapiset.” Hinata kuiskasi.
”Ei tässä mitään.” Naruto sopersi takaisin ja painoi päänsä patjaan. Uupumus rasitti hänen silmiään ja hänen täytyi sulkea ne. Ennen kuin kaikki pimeni hänen silmissään, hän tunsi käden poskellaan ja haistoi miedon ja hyvän tuoksun – Hinatan. Sitten maailma sammui ja oli täysin hiljaista. Kuin kuolema olisi vallannut huoneen asukkaat.


Naruto heräsi pimeässä huoneessa. Ikkunoista kuitenkin tulvi täydenkuun kirkasta sinertävänhohtoista valoa. Hän nousi istumaan ja valkoinen peitto valahti pois hänen päältään. Hetken kaikki oli sekavaa hänen päässään. Hän vilkaisi kelloa. Se näytti puoli kahta aamuyöllä. Sitten hän muisti kaiken illasta. Hän katsahti vuoteen toiselle puolelle ja erotti tumman hahmon peiton alta. Hinata kuorsasi hiljaa hymy huulillaan. Naruto hymyili nähdessään tytön nukkuvan täydessä rauhassa. Eilinen olisi uuvuttanut kenet tahansa tyystin. Hiljaa kuin varjo Naruto nousi ylös sängystä, ja koska tajusi olevansa yhä alasti, kietaisi eilisillalta jääneen pyyhkeen vyötäisilleen. Hän asteli parvekkeelle ja nojasi kaiteeseen hengittäen syvään raikasta yöilmaa ja märän ruohon tuoksua. Vaikka se olikin jo tapahtunut, Naruto ei vieläkään tahtonut uskoa eilistä todeksi. Hän oli ensimmäisen kerran elämässään rakastellut. Mutta hänen mieltään puudutti jokin outo tunne. Hän ei pystynyt millään keksimään, miksi hän tunsi sellaista huolta, kuin olisi tehnyt jotain väärää.
”Naruto-kun?”
Naruto melkein putosi kaiteen yli säpsähtäessään ääntä selkänsä takana. Hinata seisoi parvekkeen ovelle ohut peitto vartalonsa ympärillä.
”Onko jokin vialla?” Hinata kysyi.
Naruto yritti virnistää.
”Ei. Kaikki on hyvin.” hän totesi. ”Luultavasti ensimmäinen kerta vain hivenen ällistyttää.”
Hinata asteli Naruton viereen.
”Se on aivan normaalia.”
Naruto yllättyi nähdessään Hinatan niin tyynenä, vaikka tämä oli juuri kokenut aivan saman.
”Eikö sinua arveluta?”
Hinata pudisti päätään hymyillen.
”Ei silloin, jos on odottanut tätä hetkeä pitkään.”
Naruto hämmästyi ensin, mutta purskahti sitten nauruun.
”Mitä?”
”Ei mitään. Se on vain niin hassua, että sen ujon kuoresi alta löytyykin tuollainen tyttö, joka ei epäile tai pelkää paljastaa tunteitaan.”
Hinata punastui ja Naruto nauroi taas.
”Älä nyt palaa sellaiseksi.”
Nyt Hinatakin nauroi. Sitten hän asteli Naruton taakse ja kiersi kätensä tämän ympärille painaen päänsä tämän selkää vasten. Naruto tunsi ensin lämpimät ja pehmeät hiukset, mutta sitten hän tunsi selvästi, miten kaksi vesipisaraa tipahti hänen niskaansa. Hän käänsi päänsä ja huomasi kyynelten valuvan Hinatan poskilla.
”Mitä nyt?” Naruto kysyi ja nosti kätensä tytön harteille.
”Ei mitään.” Hinata sanoi ja pyyhkäisi kädellään kyynelvanat pois. ”Olen vain niin onnellinen.”
Naruto hymyili ja veti tytön hellään halaukseen.
”Niin minäkin.”
Hetken oli täysin hiljaista lukuun ottamatta etäisiä väenpaljouden ääniä. Vain kevyt tuulahdus sai heidät liikkeelle. Molemmat astelivat huoneeseen ja Hinata sulki parvekkeen oven.
”Jospa nukkuisimme. Tehtävämme on yhä kesken ja tarvitsemme voimia.”
Naruto nyökkäsi ja aikoi jo avata toisen vuoteen, mutta Hinata tarttui häntä kädestä.
”Nukutaan yhdessä.”
Niinpä he käpertyivät jo valmiiksi myllättyyn sänkyyn peiton alle. Hinata ryömi aivan Naruton kylkeen ja sulki silmänsä tuntien olonsa täysin turvalliseksi. Naruto hymyili ja silitti Hinatan hiuksia vielä hetken, ennen kuin uni vei voiton hänestäkin.


Seuraavana aamuna Naruto ja Hinata seisoivat hotellin aulassa pukeissa ja reput selissään. Naruto ojensi avaimen tiskin pitäjälle ja kiitti huoneesta.
”Toivottavasti viihdyitte.”
Naruto vilkaisi Hinataan ja iski tälle silmää.
”Ehdottomasti.”
Sitten he astuivat ulos hotellista ja kävelivät kohti kaupungin takaporttia, josta lähti suora tie Fudji-kaupunkiin.
”Matkaa ei ole kuin kymmenen kilometriä. Olemme vajaassa parissa tunnissa perillä.” Naruto kertoi.
”Hyvä. Meille jää mainiosti aikaa miettiä strategiaa kultapatsaan puolustamiseksi.” Hinata totesi.
Ja niin kahden Geninin matka jatkui heidän levättyään kaupungissa, joka antoi heille niin paljon. Mutta todellinen tehtävä oli vielä edessä. Ja vaarat sen myötä.

Kommentit (Lataa vanhempia)

Ei kommentteja!

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste