Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Elämä Kanssasi: osa 9 - Spica
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 1537 sanaa, 9889 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2007-04-14 14:10:32
Kansio: Paritus (S-K13) - poikarakkaus

Sisältää shounen-ai:ta (KakaIrua).
Kakashi ja Iruka jatkavat lasten vahtimista ja päätyvät lopulta saunaan.

Arvostelu
7
Katsottu 1731 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Päästyään takaisin sisälle, lapset alkoivat leikkiä piilosta. Kakashi ja Iruka ripustivat Naruton ja Sasuken vaatteet kuivumaan. Ovikello soi , ja Hinatan isä tuli noutamaan tyttärensä. Iruka antoi Hinatalle pienen yllätyspussin mukaan, ja Naruton vilkutus sai tytön helakan punaiseksi. Pian muutkin vanhemmat hakivat lapsensa ja jäljelle jäivät vain Sasuke ja Naruto.
”Sitten pesulle ja iltapalalle”, Iruka käski.
”Minä tahdon mennä saunaan. Voidaanko mennä?”, Naruto pyysi, ja Sasukekin näytti toiveikkaalta. Iruka vilkaisi epäröiden Kakashia, joka antoi hänelle ’sopii-minulle’-ilmeen.
”Hyvä on, mutta sitten teidän täytyy syödä ensin. Panetko saunan päälle, Kakashi?” Iruka pyysi, ja alkoi ottaa ruokia jääkaapista.
”Jee!” Naruto hurrasi ja istui pöytään. Sasuke hymyili tyytyväisenä ja istui myöskin. Kakashi hävisi yläkertaan ja tuli takaisin hetkeä myöhemmin.
”Menee puolisen tuntia, että sauna lämpenee tarpeeksi”, hän ilmoitti. Iruka nyökkäsi ja ojensi Kakashille leipäkorin. He söivät, kuunnellen samalla Naruton loputonta puhetulvaa. Televisiosta tuli tavanomaisia uutisia, suurimmalta osalta huonoja. Kuten kolmen auton kolari, hukkunut pilkkijä, surmattu nainen ja verojen nousu.

Syötyään niin pikaisesti kuin 5-vuotiailta voi odottaa, Naruto ja Sasuke riisuivat vaatteensa keskellä keittiötä. Sitten he juoksivat kylpyhuoneeseen, jättäen vaatteensa lattialle.
”Heitä pitää varmaan mennä vahtimaan, etteivät putoa kiukaaseen”, Kakashi arveli ja meni hakemaan kassistaan kylpytarvikkeet.
”Sinä voit mennä. Minä tulen sitten teidän jälkeenne”, Iruka ehdotti ja alkoi noukkia pudonneita vaatteita. Kakashi tuijotti häntä kuin ei ymmärtäisi, mistä Iruka puhui.
”Se on iso sauna, mahdumme kyllä kaikki”, Kakashi huomautti. Iruka punastui, yrittäen kätkeä sen hiustensa taakse.
”Emme me voi molemmat mennä sinne. Se olisi..outoa, ja Naruto ja Sasuke voisivat tuntea olonsa vaivautuneiksi”, Iruka mutisi, katsomatta Kakashiin päinkään.
”Höpö höpö. Nuo penskat ovat taatusti nähneet vanhempansa saunassa ja suihkussa alasti monta kertaa. Ei siinä ole mitään ihmeellistä”, vanhempi poika vakuutti. Iruka tuijotti edelleen lattiaa, ja puri alahuultaa. Silloin Kakashilla leikkasi.
”Ahaa. Tässä onkin kyse meistä, vai?”
Iruka puri huultaan kovemmin, mutta ilmeestä näki selvästi, että Kakashi oli osunut oikeaan.

”Kuule, jos se yhtään auttaa, niin lupaan olla kunnolla. En korruptoi herkkiä lapsia, tai muuta sellaista”, Kakashi hymyili. Hänen mielessään oli kyllä pyörinyt runsaasti ideoita, joilla saada saunareissusta kaikki irti.
”Joko te tulette?!” Naruton ääni kuului portaista. Iruka riensi hakemaan pyyhkeensä. Kakashi naurahti pehmeästi ryntäilylle.
”Muistakin olla kunnolla”, Iruka mutisi, kavutessaan ylös portaita, Kakashi kannoillaan. He riisuutuivat pienessä kodinhoitohuoneessa, josta pääsi suoraan kylpyhuoneeseen. Iruka piti tiukasti katseensa seinässä, yrittäen olla välittämättä Kakashista, joka äänteli kummallisesti sitä mukaan, kun vaatteet vähenivät Irukan yltä. Viimein hän kääntyi lähteäkseen suihkuun, mutta sattui huomaamaan Kakashin alastoman kropan ja pysähtyi niille sijoilleen. Veri pakkautui hänen poskilleen, ja uhkasi purkautua nenän kautta ulos.

Iruka tuijotti Kakashia, pystymättä ajattelemaan mitään järkevää. Tämä oli tyrmäävä, suorastaan jumalainen näky. Kalpea, lihaksikas kroppa näytti uskomattoman kauniilta, jos sitä sanaa saattoi käyttää. Hoikka vartalo ja pitkät sääret joista kuka tahansa olisi ollut kateellinen. Siellä täällä näkyi arpia, mutta ne saivat Kakashin näyttämään elävämmältä ja todelliselta. Irukan jalat alkoivat tuntua löysältä makaronilta, ja hän pakotti katseensa pelkästään toisen silmiin. Se oli kauhea virhe. Kakashin silmät kiilsivät samanlaisesta ihastuksesta kuin Irukankin. Pitkän aikaa he vain katsoivat toisiaan silmiin, antaen sanattomien katseiden puhua.

Kakashin aivot tuntuivat pysähtyneen täysin. Iruka riisuutui hänen edessään, onnistuen näyttämään niin ihanalta, että Kakashi uskoi pyörtyvänsä. Ruskehtava iho, poikamaisen hento ruumiinrakenne ja vapaana roikkuvat hiukset olivat kuin suoraan hänen märistä unistaan. Hetken Kakashi vertasi itseään Irukaan, todeten jälkimmäisen selvästi upeammaksi. Hänen oma ihonsa tuntui luonnottoman kalpealta, arpensa lähinnä rumilta ja sojottava tukkansa epäluonnolliselta. Samassa Iruka kohtasi hänen katseensa ja kaikki äskeiset ajatukset huuhtoutuivat pois kuin kuuma vesi olisi vyörynyt hänen ylitseen. Iruka katsoi häntä kuin taivaasta laskeutunutta enkeliä, silmät niin täynnä lempeyttä, että vatsassa muljahti.

Iruka ei tiennyt, miten suhtautua intensiiviseen katseeseen. Hän ei ollut koskaan ajatellut itseään erityisen viehättävänä, tai hyvännäköisenä. Oikeastaan hän uskoi olevansa tylsän ja aivan liian tavallisen näköinen. Kakashin ilme sai hänet kuitenkin tuntemaan itsensä jollain lailla erityiseksi ja kauniiksi, niin tyttömäiseltä kuin se kuulostikin. Vielä pienen hetken hän nautti katseen lämmöstä, ennenkuin livahti kylpyhuoneeseen. Kakashi asteli perässä, hipaisten kevyesti Irukan kättä ovensuussa.

Naruto ja Sasuke yrittivät mahtua yhtä aikaa suihkun alle, koska molemmat halusivat olla saunassa ensimmäisinä. Viimein molemmat olivat tarpeeksi puhtaita, ja alkoivat kavuta lauteille. Kakashi ja Iruka tulivat pian perässä, täyden kiulun kanssa.
”Koetetaanko, kumpi jaksaa olla kauemmin saunassa?” Naruto innostui. Sasuke tyytyi nyökkäämään hyväksyvästi.
”Ei tuollaisia kisoja. Poltatte vielä nahkanne, tai pyörrytte”, Iruka ehätti kieltämään, istuessaan kulmapaikalle pienen ikkunan viereen. Siinä hän saattoi nojata seinään ja nostaa silti jalat suoriksi lauteille. Kakashi teki samoin, saunan toisessa kulmassa. Hän heitti ensimmäiset löylyt, ja pian kuuma vesihöyry sai hien nousemaan pintaan.

Iruka ja Kakashi saivat hyvin pian huomata, että Naruto ja Sasuke jaksoivat istua löylyssä, vaikka kuinka kauan. Yhä uudestaan he vaativat lisää löylyä, ja lopulta Irukan oli pakko istua alemmalle lauteelle. Kakashi sinnitteli ylempänä, kehtaamatta laskeutua poikaystävänsä viereen.
”Heitä lisää löylyä!” Naruto huusi innoissaan. Iruka voihkaisi äänekkäästi ja hautasi päänsä jo valmiiksi polviinsa.
”Ettekö te kohta kärvenny?!” Kakashi ähkäisi, mutta heitti silti hiukan vettä kiukaaseen. Pienet pojat pudistivat päitään. Iruka kurottautui kohti punaista vatia, ja kaatoi kauhalla aimo annoksen vettä tukalleen, joka poltti kipeästi olkapäitä. Sitten hän sanoi:
”Lopetetaan jo tältä illalta. Meillä on kohta kaikilla nestehukka ja hirveä päänsärky.”

Saatuaan pienet viimein nukkumaan, Iruka ja Kakashi kaivoivat patjat komerosta ja asettivat ne vierashuoneen lattialle. Valot sammutettiin ja molemmat makasivat patjoillaan miettien, mitä sanoa. Lopulta Iruka rikkoi hiljaisuuden.
”Luuletko, että he nukahtivat jo?”
”Luultavasti”, Kakashi vastasi, nojaten kyynärpäähänsä. Iruka kääntyi myös kyljelleen. Huone oli pimeä, lukuunottamatta verhojen raosta siivilöityvää katulampun loistetta.
”Olet kaunis, tiesitkö sen?” Kakashi kysyi hetken hiljaisuuden jälkeen. Iruka sipaisi hiuksensa korvan taakse hiukan vaivautuneena.
”Niin sinäkin”, hän hymyili pienesti, saaden kerrankin Kakashin punastumaan. Hetken mielijohteesta hän nojautui edemmäs ja suuteli Kakashia hellästi.

Kakashi oli yllättynyt, että Iruka teki aloitteen niin nopeasti. Yleensä poika oli hirveän tarkka, ettei lapsia vain olisi lähimaillakaan. Nyt Iruka kuitenkin suuteli häntä varsin innokkaasti, näykkien kevyesti vanhemman pojan alahuulta. Kakashi raotti huuliaan mieluusti, ja päästi Irukan kielen liukumaan sisään. Heidän kielensä kohtasivat ja, kun Iruka nojautui kokonaan toisen rinnan päälle, Kakashi uskoi ensimmäistä kertaa häviävänsä taistelun oman suunsa herruudesta. Ei hän halunnut valittaa, Irukan lämmin yläkroppa oli kuin peitto hänen rintansa päällä, ei suinkaan taakka. Lisäksi nuoremman pojan kädet olivat onnistuneet sujahtamaan Kakashin paidan sisään, ja tunnustelivat nyt jännittynyttä vatsaa.

Iruka olisi halunnut hyppiä ylpeydestä, kuullessaan Kakashin voihkaisevan hiljaa. Siirtyessään Kakashin kaulalle, Iruka tunsi tämän käsien koskettelevan tummempaa ihoaan. Nuolaistessaan Kakashin korvaa, tämä puolestaan pääsi käsiksi Irukan kaulaan.
Avautuvan ulko-oven ääni keskeytti heidät, ja molemmat palasivat omille patjoilleen. Teeskennellen nukkuvansa, he odottivat Yondaimen kurkistavan huoneeseen. Pian mies raottikin ovea, mutta sulki sen heti, kun oli laskenut nukkujat. Loittonevat askeleet vaimenivat ja teeskentelijät siirtyivät hiljalleen oikeasti unten maille.

***

Nyt oli sitten sitä toivottua pervoutta mukana. Vähän lyhyehköhän tuo oli, mutta luultavasti seuraavaan osaan saadaan enemmän tekstiä. Informoin teitä nyt samalla, että tekstit saattavat tulla aika epätasaisesti, koska tällä hetkellä koulu vie lähes kaiken aikani. Tässä jaksossa minulla on kahdeksan kurssia, kolme niistä iltalukiossa, joten en edes ehdi olla juurikaan koneella. Yritän kyllä saada aina vähän kirjoitettua, yleensä yöllä, mutta tarina siis jatkuu. En aio jättää tekstiä kesken, pyydän vain lukijoita olemaan kärsivällisiä. Kiitos huomiostanne!

Kommentit (Lataa vanhempia)
putr - 2007-04-14 18:11:05
Aww, ihuna~
Saunakohtauksen Naruton ja Sasuken taisto oli hyvin keksitty, koska useat pikkulapset (kyllä, pikkulapset, enhän minä nyt voisi.. juu, tuota noin...) tekevät juuri niin.
On niin ihana miten saat hahmoista persoonia kirjoittamalla... kun voi eläytyä oikein tarinan mukaan :3 Olisin vain toivonut pitempää pätkää.

izumoampkotetsu - 2007-04-14 19:55:38
Loppu oli erityisen hyvin tehty, ei makeaa mahan täydeltä ;)
Ehdin jo säikähtää että saunakohtaus olisi samanlainen kuin mitä olen suunnitellut, mutta onneksi oli erilainen.
Kuvailua oli mukavan paljon, se sai aikaan aidon vaikutelman.
Jatkoa~~<3

mayssi - 2007-04-15 06:53:28
Jihuu, uusi osa :) Hyvä oli (niinkuin odotinkin). Vain vähän lyhyt. 5

Tonnikala - 2007-04-15 19:36:14
YAY!

Ihania velikultia. Sinä se kirjoitat luonteikkaasti.Tuo teki hyvää,kiitos Spica! ehd.5.

Nemo - 2007-04-16 07:52:43
pervoilua! yattaa!  piristi mun kuumeista päivääni! nyt voi mennä taas nukkumaan :D

Soldieri - 2007-04-20 19:00:20
eiih.. mihin kohtaa jäi.. :D sie oikeen kidutat miuta. en oo päässy taaskaan koneelle kun mullakin kiirettä koulussa. tää kruunas kyl viikonlopun alun. <3 kakashi ja iruka on niin sulosii. ens kerral saat kyl laittaa enempi pervoja juttui. :P ihan rupee innostumaa.. x) 5p.

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste