Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Amazing Ninja Race Jakso 7: osa 1 & 2 - Spica
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 4310 sanaa, 27737 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2007-04-21 19:14:54
Kansio: Paritus (S-K13) - poikarakkaus

Tässä on lievä shounen-ai sekä spoiler vaara. Kyseiset kohdat on merkitty tähdin, joten halukkaat voivat ne skipata.
Tässä osassa on luvassa oikeudenkäynti, ninjojen pyöräilyä sekä mutapainia...

Toinen osa on poikkeuksellisetsi tässä samassa.

Arvostelu
8
Katsottu 1509 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Uusi osa, viimeinkin. Lähestymme sarjan loppua, mutta ei huolta. Vielä on muutamia osia julkaistavana, sekä mahdollisia extra-jaksoja. Tässä osassa löytyy muutama varoitus. Ensinnäkin lievä shounen-ai, ja uutena lievä spoiler-vaara. Ne on kyllä hyvin merkitty.

***

    ”Tämä on niin väärin!” Tenten kiljaisi, ja viskasi kunainsa vihaisesti hiekkaan. Shino, joka makasi hiukan kauempana kuin ruumis, ei vastannut. Tenten alkoi suuttua yhä enemmän. Mikä oikeus niillä hemmetin tuomareilla oli rangaista kaikkia. Kisamehan oli aloittanut koko jutun!
    ”Tällainen kohtelu on ihmisoikeuksien vastaista!” Tenten huusi kovemmin, saaden Shinonkin ärtymään.
    ”Ole jo hiljaa! Muut yrittävät nukkua!”
Tenten mulkaisi Shinoa ja keikautti ärtyneesti niskojaan, mutta vaikeni silti.

Eilisen ruokasodan seurauksena tuomaristo oli päättänyt rangaista kilpailijoita eväämällä heiltä loputkin yöpymistarvikkeet. Niinpä kaikki makasivat yhä kylmenevällä hiekalla, tuulen ja kylmyyden armoilla. Kisame ja Itachi olivat yhä oikeudenkäynnissä, josta saataisiin päätös, josko heidät pudotettaisiin kisasta.


***Lievä shounen-ai vaara!!!***

    ”Kakashi. Jos vielä kerran huomaan, että yrität hivuttaa kätesi housuihini, syötän sinut hiekkakirpuille”, Iruka ärähti. Kakashi nosti kätensä ylös ja hymyili viattomasti. Ilmeisesti Iruka ei ollut kovin hyvällä tuulella.
    ”Onko hiekka-alustasi epämukava, rakkaani?” Kakashi kysyi rakastavasti ja hivuttautui aivan kiinni pariinsa. Iruka oli hetken kahden vaiheilla. Pitäisikö hänen häätää Kakashi kimpustaan, vai nauttia tämän ruumiinlämmöstä? Kylmä ilma teki päätöksen helpoksi.
    ”Eikä sitten mitään temppuja”, hän varoitti vielä. Kakashi hymyili leveästi maskinsa takana ja painoi kevyen suukon Irukan ohimolle ennen nukahtamistaan.

***Turvallista jatkaa lukemista!***

    ”Minulla on kylmä”, Hinata valitti. Aavikkotuulet lennättivät hiekkaa ja lämpötila läheni nollaa.
    ”Lämmitä itseäsi nuoruuden voimalla!” Lee kannusti. Hinata halusi lyödä päänsä kaktukseen. Tämä oli niitä kertoja, jolloin Leen löpinät tosiaan kävivät hermoille. Silti hän onnistui hymyilemään kauniisti, ennenkuin käänsi kylkeään, poispäin Leestä.

***Spoiler-vaara!!! Jätä lukematta, jos et tiedä Akatsukin jäseniä!***

Oikeussalissa

    ”Hoshigaki Kisame, teitä syytetään lapsellisen ruokasodan aloittamisesta ja sitä kautta kermakakun heittämisestä kohti studiota. Mainittu kakku osui tuomariston korkea-arvoiseen jäseneen ja vaaransi myös kaikki muut huoneessaolijat sekä herkän laitteiston. On ehdotettu teidän ja parinne pudottamista kisasta. Onko teillä jotain sanottavaa?” Tsunade kysyi tuomarinpaikalta. Kisame istui, mielestään liian pienellä penkillä Itachi vieressään. He olivat kyllä soittaneet pomonsa, Akatsukin johtajan paikalle, mutta ilmeisesti matka aavikolle kestäisi tovin.

    ”Minut lavastettiin! Joku älykääpiö heitti minua karjalanpiirakalla!” Kisame huusi ja iski nyrkkinsä pöytään. Itachi kohotti kulmiaan ärtyneesti, mutta piti suunsa tukossa. Hän ei varmasti tunnustaisi!
    ”Vai lavastettiin? Miksi minun on vaikea uskoa tuota?” Tsunade mutisi kuuluvasti. Kisamen ylilyhyet hermot pettivät.
    ”Kuules, vanha kotka!” Pidemmälle Kisame ei päässyt (mikä oli toisaalta hyvä, koska Tsunade ei näyttänyt ilahtuneelta nimityksestä), kun salin ovet lensivät auki.
    ”Pidä pienempää ääntä, Kisame”, Akatsukin johtaja tokaisi, astuessaan saliin. Valotkin himmenivät juuri parahiksi eikä kukaan nähnyt tulijan kasvoja.

    ”Pomo, tulit sittenkin!” Kisame ilahtui liikuttuneena.
    ”Pakkohan minun oli, koska maineemme on nyt vaakalaudalla. Eikä Kakuzu suostunut sijoittamaan rahojamme oikeaan asianajajaan”, pomo vastasi, mutisten viimeisen osan. Tsunade naputti pöytää kynsillään, tarvitsematta lainkaan nuijaa salin hiljentämiseen.
    ”Turhat löpinät pois! Päämieheänne syytetään naurettavasta rikoksesta, joka olisi voinut maksaa maltaita! Miten selitätte sen?!” Tsunade pauhasi, alkaen olla kärsimätön. Syyttäjän paikalla istuvat BugShino ja Spica alkoivat olla yhtä kiukkuisia. Akatsukin johtaja vilkaisi heitä.
    ”Saanko puhua hetken syyttäjien kanssa, neiti tuomari?” hän kysyi kohteliaasti. Tsunade heitti kätensä ilmaan ja nyökkäsi turhautuneesti.

    ”Ymmärrän alaiseni aiheuttaman häiriön ja vaivan, mutta turha julkisuus ei ole hyväksi organisaatiolleni. Ehkä voisimme sopia tämän jotenkin”, pomo aloitti. BugShino ja Spica näyttivät epäileviltä, mutta kehoittivat johtajaa jatkamaan.
    ”Pääsemme varmasti yhteisymmärrykseen korvaussummasta. Nimetkää vain hinta”, johtaja pyysi ja kaivoi Kakuzulta viemänsä salkun pöydälle. Spica ja BugShino vilkaisivat toisiaan. Pikaisen keskustelun jälkeen Spica ilmoitti summan, joka sanalla sanoen oli varsin korkea. Akatsukin johtaja otti kuitenkin mainitun summan ja ojensi rahat BugShinolle.
    ”Juttu on selvitetty! Oikeudenkäynti perutaan!” Spica ilmoitti ja lähetti kaikki matkoihinsa.

***Turvallista jatkaa lukemista!***

Seuraavana aamuna

Jiraya lähestyi varoen kilpailijoita. Hän sai osakseen murhaavia katseita, mutta työ oli tehtävä joka tapauksessa.
    ”Älkää nyt minua syyttäkö. Keskitytään ennemmin kilpailuun, joka on tällä kertaa hyvin yksinkertainen. Teidän täytyy vain matkata takaisin Konohaan”, Jiraya hymyili innoittavasti. Hymyllä ei tuntunut olevan mitään vaikutusta ärtyneisiin kilpailijoihin.
    ”Tästä jokainen pari saa oman tandem-pyörän, jolla te poljette merkittyä reittiä pitkin. Ja tässä ne ovat!” Jiraya sanoi mahtipontisesti, osoittaen tandem-pyöriä, jotka olivat dramaattisesti valokeilojen ympäröimiä. Ne eivät kuitenkaan olleet mitenkään upea ilmestys, sillä ne näyttivät sellaisilta kuin olisivat jääneet alennusmyynnissä suuren mummolauman tallomaksi. Jiraya lisäsi vielä lopuksi:
    ”Ja muuten. Onnea matkaan, sitä tulette tarvitsemaan!”

Voisi kuvitella, että ninjat ovat monilahjakkaita, joka lajin asiantuntijoita, mutta ne, jotka väittävät niin, ovat pahasti pellolla.
    ”Mikä tämä on? Jonkinlaista ulkoavaruuden teknologiaa?” Lee ihmetteli. Hinatallakaan ei ollut harmainta aavistustakaan kuinka tuo vekotin toimisi.
    ”Hätä ei ole tämän näköinen, selvitämme tämän vekottimen arvoituksen nuoruuden nokkeluudella!” Lee melusi.
Hetken mietiskelyn jälkeen, Lee oli ’sisäistänyt’ kuinka pyörä saataisiin liikkeelle.
    ”Lee-kun...luulen, että se ei toimi tuolla tavalla”, Hinata yritti, kun Lee polki pyörän polkimia käsillään, nojaten leukaansa istuimeen, jalat ilmassa.


    ”Kuinka tämä hökötys toimii? Eihän tällä voi mitenkään päästä eteenpäin”, Shino mutisi, potkien renkaita. Tenten tarkasteli pyörää asiantuntevasti, kokeili muutaman kerran ja onnistui kuin onnistuikin selvittämään, miten tandemia ajettaisiin.
     ”Ei se ole vaikeaa. Istu vain tuohon istuimelle, pane jalkasi näihin polkimiin, kädet tangolle ja ala polkea!” Tenten selitti, selvästi ylpeänä. Shino tuijotti Tentenin asentoa epäilevästi.
    ”Oletko varma, tuo näyttää aika huteralta”, Shino kysyi, kilauttaen samalla soittokelloa. Ääni sai kaikki säpsähtämään. Mikä hirviönkarkoitin tuo oli?

    ”Etkö luota kykyihini?” Tenten tivasi haastavasti. Shino vilkaisi uudestaan pyörää.
    ”Kysyin vain, oletko varma, että se toimii noin.”
Tenten mulkoili Shinoa murhaavasti, ja hyppäsi pois pyörän selästä. Tandem kaatui kovasti kolahtaen.
    ”Ai, etten minä osaa tehdä mitään, vai?! Väitätkö, että olen typerä?! Luuletko osaavasi paremmin, oi suuri ja älykäs mies?!!” Tenten huusi, kädet nyrkissä. Shino perääntyi viisaasti pari askelta.
    ”Ja mikä tuo ilme on?!! Älä yritä väittää, ettet sanonut mitään, kuulin kyllä, että olen mielestäsi pelkkä aivoton pimu, joka ei osaa ajatella itsenäisesti!!” Tenten jatkoi huutamista. Shino löi käden naamalleen. Miten ihmeessä naiset onnistuivat kääntämään yksinkertaisen kysymyksen hirveiksi syytöksiksi? Tästä tulisi pitkä lepytystuokio...jollei Tenten oikeasti aikonut käyttää tuota moukaria ja kunaita ja...ja...moottorisahaa!


Kisamella ja Itachilla ei mennyt sen paremmin. Itachi oli saanut neronleimauksen ja kopioi nyt muiden kilpailijoiden pyöräily-tyyliä. Valitettavasti hänen kohteenaan toimi Lee.
    ”Itachi, vaikken tiedäkään pyöristä mitään, niin luulen, että tuo ei ole oikea tapa”, Kisame tokaisi, katsoessaan kuinka Itachi sähläsi Leen tapaan pyörällä. Itachi vaivautui ainoastaan tuhahtamaan.

Kisame rupesi pohtimaan kuinka he pääsisivät Konohaan ’tuolla vehkeellä’.
    ”Jos kantaisin pyörää selässäni ja Itachi saisi limputtaa vieressä. Mutta kannattaako minun ottaa sitä riskiä, että emme ehdikään ensimmäisinä?” Kisame ajatteli, mitä muut akatsukilaiset tekisivät hänelle, kun he jo menettivät omaisuuden oikeudenkäynnissä ja jos he eivät saisi pääpalkintoa lohdutukseksi siitä.
    ”Itachi, mitä jos yrittäisit kopioida tuon pompulapään tekniikan”, Kisame vihjasi toverilleen, osoittaen peukalollaan Tenteniä.
    ”Miten vain, ainakaan hiukseni eivät menisi niin pahasti pilalle”, Itachi myöntyi, kääntäen katseensa tyttöä kohti.


    ”Ei voi olla totta. Katso nyt Itachin temppuilua. Luulisi vastaavan neron jo tajuavan, ettei Leen tekniikka voi mitenkään toimia käytännössä”, Iruka puheli. Kakashi punastui ja veti otsasuojuksensa takaisin sharinganinsa suojaksi. Iruka ei ikinä lakkaisi nauramasta jos kuulisi, että Kakashi oli aikonut yrittää samaa.
    ”Joko olet muuten keksinyt, miten tällä pyörällä ajetaan?” Iruka kysyi, pidellen tandem-pyörää pystyssä. Kakashi yritti keskittyä kovemmin. Hän oli nero, pahus soikoon! Ei yhden pyörän ajaminen voinut olla niin vaikeaa...
    ”Kakashi...en ole koskaan ajanut pyörällä, mutta luulen, että tuolla tangolla on aivan toisenlainen tarkoitus”, Iruka huomautti. Kakashi vaihtoi asetoa. Tästä tulisi pitkä kisa.


    ”Et kai sinä enää murjota?” Shino ähkäisi lopulta. He olivat polkeneet jo hyvän matkaa aavikon ainoata valtatietä pitkin. Aurinko porotti, kuten aina ja ilma oli hiostava. Tenten istui hänen edessään ja polki hullun lailla.
    ”Miksi olisin?” tyttö kysyi aivan liian pirteästi. Shinon mielessä kävi, että tyttö oli saanut auringonpistoksen.
    ”Oikeastaan taisin hieman ylireagoida aiemmin. Anteeksi”, Tenten jatkoi. Shino oli pudottaa silmät päästään. Nyt jotain oli todella pahasti pielessä.
    ”En minä oikeasti ollut vihainen, mutta Leen kanssa meillä on tapana kinata vähän väliä. Se on todella rentouttavaa huutaa, tiuskia ja yrittää lyödä toiselta taju kankaalle”, Tenten jutteli iloisesti. Shino räpytti silmiään muutaman kerran.
    ”Olihan tuo vitsi?” hän kysyi viimein. Tyttö vain hymyili takaisin.
    ”Älä kerro Leelle. Hän ei enää suostuisi riitelemään kanssani jos kuulisi, että nautin siitä.”

    ”Tenten, Shino!” Leen ääni huusi juuri parahiksi. Tenten hymyili lämpimästi, kun toinen joukkue polki heidän rinnalleen.
    ”Hei, Lee ja Hinata!” tyttö tervehti. Hinata hymyili ujosti heille.
    ”Poljetaanko yhdessä loppumatka?” Tenten kysyi, saaden Leeltä myöntävän nyökkäyksen. Ei kulunut puolta minuuttiakaan, kun Lee jo alkoi höpistä ’nuoruuden voimasta’ ja muusta vastaavasta.
    ”Miten upeaa, että olemme nuoruutemme kevätajassa! Voitamme helposti jo nuoruuden kesäaikaan ehtineet miehet!”
    ”Tarkoitat kai keski-ikää lähestyvät miehet”, Tenten hihitti.


Toisaalla neljä ’keski-ikää lähestyvää’ miestä aivastivat yhtä aikaa.
    ”Voisin vaikka vannoa, että joku puhuu pas*** selkämme takana”, Kisame totesi. Itachi tyytyi hymähtämään.


Viimein kaksi ’nuoruuden kevätajan’ joukkuetta saapuivat metsän reunaan. Poljettuaan siitä muutaman kilometrin eteenpäin, heidät pysäytettiin.
    ”Tervetuloa ensimmäiselle kisapaikalle!” Jiraya toivotti. Nelikko vilkaisi ympärilleen, mutta ainoa, minkä he havaitsivat oli jonkinlainen aidattu mutalammikko.
    ”Tässä kisassa ei saa pelätä likaa. Vain toinen joukkueen jäsenistä saa osallistua. Valitkaa yhdessä, kumpi”, Jiraya hymyili arvoituksellisesti. Nelikko jäi miettimään hetkeksi. Lopulta he päättivät, että Hinata ja Tenten osallistuisivat.

    ”Selvä. Asettukaa siis kehään!” Jiraya intoili. Kaikki kohottivat kulmiaan kysyvästi kunnes tajusivat, että mutainen lammikko oli itseasiassa taistelukehä.
    ”Tässä kisassa saatte käyttää ninjutsua, genjutsua tai taijutsua. Voittaja on se, joka voittaa vastustajansa”, Jiraya selosti, työntäen tytöt kehän reunalle. Molemmat näyttivät pudonneen kärryiltä. Heidän piti siis peitota toisensa mutaisessa kehässä? Kuulosti lähinnä jonkun perverssin ukon märältä unelta.

    ”Luotan sinuun, Hinata! Voitat nuoruuden voimalla ja nokkeluudella!” Lee kannusti ja näytti peukaloa. Hinata katsoi epäröiden Tenteniä, joka raksautteli rystysiään.
    ”Kisa alkaa, nyt!” Jiraya huusi, ja kello kumahti. Molemmat tytöt arvioivat hetken toisiaan, ennenkuin riisuivat paitansa ja housunsa. Turha tässä oli kaikkia vaatteita liata.
    ”Oletko valmis?” Tenten kysyi ja hyökkäsi vastausta odottamatta. Hinata ehti väistää ajoissa, mutta liukastui mudassa ja lensi selälleen. Tenten ei jäänyt miettimään, vaan loikkasi oitis perään. Pian molemmat painivat yltä päältä mudassa. Välillä oli mahdotonta sanoa, kumpi oli kumpi. Muta roiskui ilmassa, valui pitkin tyttöjen lähes paljasta ihoa ja liimautui hiuksiin. Pari kameramiestä pyörtyi.

    ”Luovuta, Hinata!” Tenten huudahti, onnistuttuaan lukitsemaan tytön alleen. Hinata haukkoi henkeä, pää puoliksi mutaan uponneena.
    ”10...9...8....” Jiraya laski sekunteja. Hinata oli varma häviöstään. Silloin jokin suurempi voima (tai painovoima) tuli hänen avukseen. Tentenin rinnat olivat vähällä pulpahtaa ulos rintaliiveistä ja, kun tyttö irroitti toisen kätensä Hinatasta, korjatakseen liivejään, Hinata iski lempeän nyrkkinsä keskelle tytön vatsaa. Tenten älähti yllättyneenä ja lennähti pari metriä taaemmas. Hinata ryntäsi vuorostaan toisen tytön päälle ja piteli tätä aloillaan, kiitollisena toppimaisista rintaliiveistään.
    ”Voittaja on, Hinata!” Jiraya huusi viimein. Molemmat tytöt nousivat mudasta, auttaen toisiaan pysymään pystyssä kuin taistelua ei olisi ollutkaan.

    ”Hieno voitto, Hinata” Tenten onnitteli, hymyillen lämpimästi. Taustalla kuului Leen äänekäs hurraus ja löpötys uskomattomasta nuoruuden voimasta.
    ”Voittajajoukkue saa puolen tunnin etumatkan ja saa siten suuremman mahdollisuuden päästä suihkuun ennen seuraavaa kilpailua”, Jiraya ilmoitti, tuijottaen avoimesti mutaisia tyttöjä. Tenten älähti inhosta ja alkoi raapia mutaa irti ihostaan, huonolla menestyksellä. Lee ja Hinata jatkoivat nopeasti matkaa.

***

Tämä osa oli aika pitkä, toivottavasti jaksoitte lukea. Ja jos huomasitte virheitä, informoikaa toki minua. Seuraavan osan kanssa yritetään olla ripeämpiä kuin tämän kanssa, mutten uskalla luvata mitään tarkempaa aikataulua.

*********

Osa 2 on poikkeuksellisesti siirretty tähän loppuun. Mahdollisesti teknisistä vioista johtuen osa on kadonnut sivuilta ja sen uudelleen lisääminen ei järjestyksen kannalta tuntunut miellyttävältä. Muuten teksti on tismalleen sama kuin alkuperäinen.


Kärsivällinen odotuksenne palkitaan viimein. Saimme tämän lopulta kirjoitettua, paljolti BugShinon ansiosta. Varoituksia ei ole tällä kertaa ainuttakaan, mutta toivottavasti nautitte silti tekstistä.

***

Muta-areenan oli vallannut painostava hiljaisuus sen jälkeen, kun Lee ja Hinata olivat lähteneet. Tenten istui hiljaa areenan sivussa ja yritti irrottaa kuivunutta mutaa iholtaan. Vaisto varoitti Shinoa menemästä lähelle, naiset kun osasivat olla välillä melko pelottavia, joten hän pysytteli turvallisen matkan päässä.

Vihdoin ja viimein paikalle pyöräilivät kilpaa Kakashi, Iruka, Itachi ja Kisame. He lähestyivät areenaa kovalla vauhdilla, liiankin kovalla.

    ”Polje lujempaa, Itachi! En aio hävitä noille luusereille!” Kisame karjui ja polki niin lujaa kuin pystyi.
    ”Hidasta! Tätä menoa törmäämme tuohon aitaan!” Itachi huusi takaisin. Kisame mulkaisi edessä olevaa estettä ja arvioi mahdollisuutta törmäykseen.
    ”No, jarrutetaan sitten!” Kisame totesi, mutta ei tiennyt miten. Itachikin näytti epätoivoiselta.
    ”Näin kerran sellaisen elokuvan, jossa joku puhui jostain nenällä jarruttamisesta!” Kisame huudahti ja löi kätensä yhteen, mutta joutui pian oikaisemaan otteensa, ettei pyörä kaatuisi.
    ”Oliko siinä sellaisia isoja, valkoisia ja isoturpaisia otuksia?” Itachi kysyi, Kisame nyökätessä myöntävästi.
    ”Siinä tapauksessa luulen, että se ei ole oikea tapa!” Itachi raivosi ja valmistautui törmäykseen.

Shino huomasi tulevat pyöräilijät, jotka ajoivat suoraan heitä kohti. Hän ehti juosta Tentenin luokse ja napata tämä mukaansa. Juuri ja juuri Shinon onnistui hypätä Tenten olallaan pois alta. Molemmat pyörät törmäsivät yhtä aikaa areenaa ympäröivään aitaan. Edessä istuneet Kisame ja Iruka lensivät suuressa kaaressa aidan yli. Itachi ja Kakashi, jotka olivat pudonneet pyörän kyydistä hetkeä ennen törmäystä, katselivat nyt ilman halki lentäviä parejaan.

Pitkän hiljaisuuden jälkeen Iruka ja Kisame putosivat mutaan, johon jäi tismalleen heidän muotoisensa kuopat. (Onneksi oli ollut kypärät päässä.) Pari kameramiestä kävi noukkimassa heidät ylös ja vihdoin Jiraya sai selittää säännöt. Mudassa kylpeneet Kisame ja Iruka olivat juuri lähdössä areenalta, kunnes Jiraya pysäytti heidät.
    ”Tehän näytättekin olevan siellä sopivasti, joten eiköhän laiteta kisa vihdoin käyntiin”, Jiraya totesi. Iruka tuijotti suurta haimiestä, joka virnisteli ’syön-tuollaisia-penskoja-aamiaiseksi’ ilmeellä.
”3-2-1-Aloittakaa!” Jiraya kuulutti.

Kisame syöksyi täydellä vauhdilla kohti Irukaa ja iski nyrkillään tätä mahaan. Iruka katosi kuitenkin savunpöllähdyksessä, asettaen läheisen tukin paikalleen. Kisame kääntyi ympäri kohti Irukaa, heilautti Samehadaa ja Iruka ehti juuri ja juuri pois alta. Kisame valmistautui toiseen iskuun.

Aidan toisella puolella, Kakashi ja Itachi katsoivat ottelua kiinnostuneina.
    ”Mitä sanoisit pienestä vedosta?” Kakashi kysyi. Itachi kohotti kulmiaan.
    ”Lyön vetoa, että Kisame voittaa ottelun. Irukalla ei ole juuri mitään mahdollisuuksia S-luokan rikollista vastaan”, Kakashi totesi rauhallisesti. Itachi tyrskähti epäuskoisena.
    ”Höpö höpö, kyllä Iruka voittaa ihan varmasti. Kisame on liian tyhmä siihen”, Itachi vakuutti. Rahat lyötiin tiskiin.


    ”Sinähän olet yksi iso piru!” Iruka totesi heittäytyessään maahan Kisamen heilauttaessa Samehadaa hänen päänsä korkeudella.
    ”Niin sinäkin, mutta paljon pienempi!” Kisame härnäsi.
    ”Etujesi kannalta olisi fiksumpaa miettiä, miten kuvittelit voittavasi minut!” Kisame huusi heiluttaen miekkaansa rajusti.

Se oli totta, Iruka ei voisi väistellä iskuja loputtomiin eikä hän ollut tarpeeksi nopea, jotta pärjäisi Kisamelle. Toisaalta vahvallakin vastustajalla oli aina heikkous, mutta mikä voisi olla Kisamen?
    ”Äh, miksi Kakashin piti jättää minut tällaiseen kiipeliin tuon ’haimiehen’ kanssa?!” Iruka mietti turhautuneena. Silloin hänen päähänsä iski aivan järjetön idea: hai.

    ”Valmistaudu loppuusi!” Kisame huusi, kun huomasi Irukan epätoivoisen ilmeen. Hän lähti uuteen hyökkäykseen. Kisame oli jo heilauttanut miekkansa olkansa yli taakseen, kun yhtäkkiä savuverho peitti hänen näkyvyytensä.
    ”Piiloutuminen on turhaa! Tapan sinut kuitenkin!” Kisame karjui. Savun hälvetessä, Kisame huomasi kammottavan näyn: pieni ja avuton hain poikanen räpiköi mudassa!


Shino ja Tenten katsoivat mudassa ottelevia hahmoja.
    ”Luulen, että Kisame ottaa tämän kisan liiankin tosissaan...” Tenten huokaisi. Shino nyökkäsi takaisin. Siinä samassa Jiraya saapui heidän luokseen, kertomaan, että he voisivat nyt jatkaa matkaa. Shino ja Tenten hyppäsivät pyörän selkään ja polkivat nyt entistä nopeammin.


Kisame katsoi silmät suurina tuota säälittävää olentoa, joka epätoivoisin liikkein haukkoi henkeä.
    ”Apua! Hai kuivalla maalla! Tänne tarvitaan äkkiä vettä! Vettä! Kuuletteko te?!” Kisame panikoi , juosten ympyrää. Viimein hän muisti olevansa sumu-ninja ja osaavansa vesi-jutsuja.
    ”Suiton...!” Kisame aloitti, tehden muutaman käsisinetin.
    ”Ei, Kisame! Älä...!” kaikki muut paikallaolijat huusivat yhteen ääneen, mutta liian myöhään. Vesi ja muta upottivat koko alueen alleen.
    ”Iruka!” Kakashi parahti mutavyöryn pysähdyttyä. Brunetti pulpahti yskien pinnalle, yltä päältä mudassa. Myös Kisame oli päätynyt pinnalle, löydettyään rakkaan Samehadansa.
    ”Kaikki kunnossa?” Kakashi kysyi, kahlaten Irukan luokse. Chuunin nyökkäsi, pyyhkien kuraa naamaltaan. Vähän matkan päässä heistä, Itachi raivosi avoimesti Kisamelle.
    ”Kisame, sinä aivoton tollo! Pilasit kampaukseni, idiootti!...”

Viimein kaikki uhrit saatiin kaivettua ylös, jonka jälkeen seurasi pieni ilmoitus.
    ”Koska kumpikaan ottelijoista ei voittanut toista, niin ehdotan tasapeliä”, Jiraya julisti. Kaikki huokaisivat.
    ”Joten teidän on lähdettävä molempien saamaan aikaan, eli nyt!” Jiraya ilmoitti kuin ei mitään. Molemmat parit lähtivät kahlaamaan pyörien suuntaan, vaikka mutavesi hidasti heidän vauhtiaan valtavasti. Kesken kaiken Kisame tönäisi Irukan nurin ja mulkaisi tätä ’seuraavalla-kerralla-et-pääse-näin-vähällä’-ilmeellä. Iruka ei sanonut mitään, nousi vain ja jatkoi kahlaamista.

Päästyään vihdoin paikalle, jonne luulivat jättäneensä pyörät, ei näkynyt kuin mutaa. Lopulta he löysivät pyöränsä ja pääsivät jatkamaan matkaa.

    ”Miksi ihmeessä muutuit haiksi? Mikä idea siinä oli?!” Kakashi ähkäisi, kun he olivat päässeet muta-alueen ulkopuolelle.
    ”Ajattelin, että voisin hyökätä Kisamen selän takaa, kun tämä kääntyisi etsimään vettä”, Iruka myönsi ylpeänä neronleimauksestaan. Kakashi nosti kulmiaan.
    ”Olisihan tuo idea voinut toimia, jos ei oteta huomioon, miten sinä olisit jaksanut taltuttaa Kisamen sen jälkeen. Kisamella nyt on kuitenkin paljon enemmän massaa kuin sinulla...” Kakashi jatkoi. Irukalle nousi pala kurkkuun, kun hän kuvitteli, mitä olisi tapahtunut jos Kisame ei olisi käyttänyt sitä tekniikkaa. Samalla häntä loukkasi Kakashin äänensävy ja se, ettei tämä selvästikään luottanut tippaakaan hänen kykyihinsä. Se, että hän oli chuunin eikä jounin ei tarkoittanut, että hän oli täysin hyödytön.


Hinata ja Lee olivat saapuneet seuraavalle kisapaikalle hyvissä ajoin, joten he ehtivät käväistä suihkussa. Tullessaan ulos, Hinata oli taas puhdas ja hyvällä tuulella. Kuuma kylpy teki ihmeitä monen hirvittävän yön jälkeen.
    ”Joko muut saapuivat, Lee-kun?” tyttö kysyi pariltaan, joka kampasi hiuksiaan pienen peilin edessä.
    ”Eivät vielä. Ehdimme hyvin lämmitellä ja verytellä ennen kisaa! Voisimme aluksi juosta kymmenen kilometrin metsäpolun!” Lee innostui. Hinata tuijotti pariaan epäuskoisena. Kai tuo oli vitsi?
    ”Luulen, ettemme ehdi, Lee-kun”, Hinata aloitti, muttei ehtinyt jatkaa, kun Shino ja Tenten saapuivat. Tenten oli yhä mudassa rypeneen näköinen, ja raapi itseään turhautuneena.
    ”Tenten! Pidä kätesi tangolla!” Shino hermostui ties monennenko kerran matkan aikana. Onneksi kisapaikka oli aivan edessä.
    ”Mutta, kun tämä muta kutittaa!” Tenten puolustautui, kääntyen katsomaan takanaan polkevaa Shinoa.
    ”Ja katso eteesi!” poika huusi. Tenten tuijotti yhä edelleen taakseen ja voihkaisi:
    ”Ei taas.”
Shino kääntyi katsomaan, pysäytettyään ensin pyörän. Lee ja Hinatakin tuijottivat näkyä silmät suurina. Kisame ja Itachi polkivat sellaisella vauhdilla heitä kohti, että uusi törmäys olisi lähes väistämätön. Kakashi ja Iruka tulivat vain vähän heidän jäljessään, samanlaisella vauhdilla.
    ”Kisame, pysäytä!” Itachi karjui. Kisame yritti kyllä, muttei onnistunut edes hidastamaan.
    ”Luulen, että jarrut levisivät edellisessä törmäyksessä.”
Kuului kovat rysähdys, kun pyörä törmäsi yhteen korkeista tolpista. Kisame ja Itachi nousivat vaikeasti jaloilleen, ja väistivät täpärästi ohi kiitävät Kakashin ja Irukan. Nämä onnistuivat pujahtamaan tolppien välistä ja pysähtyivät vähän matkan päähän.

    ”Hienoa, olette kaikki paikalla!” Jiraya ilahtui. Kilpailijat kokoontuivat kuuntelemana seuraavaa tehtävää.
    ”Tällä kertaa testaamme kärsivällisyyttänne ja kestävyyttänne”, Jiraya ilmoitti ja osoitti ylpeänä kahdeksaa tolppaa. Kaikki katsoivat ylös. Tolpat olivat reilut kymmenen metriä korkeita, halkaisijaltaan oli noin 30cm.
    ”Kiipeätte vain tuonne ja pysytte siellä mahdollisimman kauan”, Jiraya jatkoi. Kaikki tuijottivat nyt Jirayaa. Ihanko tosissaan tuo ukko luuli, että he viettäisivät loppupäivänsä kirjaimellisesti tikun nokassa?
    ”Se, joka ei puolessa minuutissa ole paikallaan, putoaa heti!” Jiraya huusi, saaden tehokkaasti kaikki yrittämään tolppaan kiipeämisen maailmanennätystä. Noin kymmenessä sekunnissa, kaikki seisoivat omilla paikoillaan.

***

Kiitokset ajastanne, toivomme, että piditte. Tuosta Kisamen jutsusta vielä sen verran, ettemme laskeneet sitä spoileriksi, koska kyseinen kohta kirjoitettiin jo ennen sen anime-jakson julkaisua, jossa samantapainen tekniikka näkyi. Yritämme olla nopeampia seuraavan osan kanssa, kun suurin osa kokeista ja vastaavista on suoritettu. Mukavaa kesää kaikille!



Kommentit (Lataa vanhempia)
mayssi - 2007-04-22 10:04:37
Mukavaa päivänpiristystä. :D Kiitos.

Yuno - 2007-04-22 10:50:18
tätä on odotettu! eikä ollut yhtään liian pitkä, olisi jaksanut lukea pitemmänkin osan ;) ihanan virheetöntä tekstiä ^^ ja huumori pelittää :D tandempyörällä ajo-yritykset... *reps*
jatkoa kehiin!

Soldieri - 2007-04-22 11:13:07
hahah.. :P Vähän oli hyvä jakso. :D 5p. Varmaan BugShinon päätös et Hinatan on pakko voittaaa.. Repesin ku Tenten rupes liivejään korjailemaa.. :P Hihiii..

Tonnikala - 2007-06-03 15:45:10
OOOO!!!!

Kisame selvisi---huh! olin pelätä ettei se selviä..... Hyvä jakso!
5 pojoo!

Kanaye - 2009-06-03 15:23:03
Ookkei, eli kuten äsken myös BugShinollekkin ilmoitin, rakastan tätä ficciä ja luin juuri äsken kaikki osat :D
Mutta eipäs mittään erikoista oo (huono kommentoija.com)
Kiitos~ 5 pojoa joka osaan laitoin juuri ^^ Chakrapojoja tuli siullekkin joka osasta ;3

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste