Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Fate, osa 7: Illan viimeiset hitaat. - Cresta
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 1570 sanaa, 9704 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2007-04-29 19:38:39
Kansio: Paritus (K13-K15) - hetero

Jatkoa viimeinkin tullut! Anteeksi oon ollut vähän laiska. Oon hidas kirjoittamaan, tai voi olla että aina välillä kyllästyn itsekin.

Eli siis. No tämä osa perustuu melkeinpä yhteen diskoiltaan.

Parituksina ykspuolista NaruSakua, NaruHina, NejiTen, lähinnä nyt nuo. Lopussa EI ole SasuSakua.
Tässä osassa on tosi paljo eri biisien sanoja. :D

Toivottavasti tykkäätte.

Arvostelu
5
Katsottu 1654 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Yksi hengenveto
Yksi hymy
Yksi halaus
Yksi suudelma
Yksi sana
Rakastan.
Se sun ruumiis myrkyttää
Se myrkky ei ruumiistasi katoa
jos annat sen sun mieles viedä
ei tuu tälle kivulle loppua
jos et sä osaa irroittaa..


Sakura ampaisi penkiltä ylös ja lähti kävelemään kohti ulko-ovea. Miten Naruto kehtaa? Kehtaa heti seuraavana päivänä liehitellä toista tyttöä? Paskiainen! Tenten tuli vähän matkan päästä Sakuran perään. Sakura jäi seisomaan selkä seinää vasten kylmään tiiliseinään. Tenten katsoi Sakuraa peloissaan.
"Mä vihaan sua.. mä vihaan, vihaan, VIHAAN!" tyttö huusi kivusta.
"Sakura.."
"Älä! Älä koske.." Syntyi hyytävä hiljaisuus kylmässä talvipakkasessa. Sakura oli aivan suunniltaan.

Päiviä myöhemmin Sakura seuraili Narutoa ja huomasi tämän liehittelevän Hinataa yhä enemmän ja enemmän. Ja ny he nauroivat jo aivan ilman mitään ujoutta. Ei. Kenties he olivatkin vain ystäviä? Tai sitten.. jos.. ei. Sakura ei edes halunnut kuvitella.
"Hei ootko sä tulossa sinne diskoon?" Ino kysyi Sakuralta joka tuskin kuuli Inoa.
"En tiedä jaksanko tällä kertaa."

Ino sai kuitenkin Sakuran suostuteltua tulemaan. Saisi Sakurakin jotain piristävää päiviinsä. Tenten ei kuitenkaan pitänyt ajatuksesta.
"Tuota, en mä tiedä kannattaako sun mennä sinne, Naruto on kuitenkin siellä Hinatan kanssa.. mä en olisi ihan varma kestätkö sä nähdä niitä.."
Sakura ei sanonut tuohon mitään. Tietenkin, Hehäh olivat kavereita.

Päivä ennen diskoiltaa kului älyttömän hitaasti. Se oli tappavan hidasta. Tunnelma oli aluksi hieman kuiva, eikä paljon kukaan tanssinut. Ino, Tenten ja muut pyörivät eteisessä odottamassa lisää porukkaa. Sakura pyöri naulakoiden seassa ja katseli ulos.

"Oletko varma että pärjäät? Kun jos Naruto ja Hinata.."
"Ihan varmasti. Mennään tanssimaan" Sakura keskeytti ja tarttui Tenteniä kädestä ja hinasi tämän keskelle salia muiden sekaan.

"Jotain Boten Annaa. Voi luoja" Sakura marisi tanssilattian jytkeessä. Basso tärisi suoraan Sakuran korvan juuressa kun Tenten oli pysähtynyt sanomaan biisitoiveita.
"Vihaan tätä laulua" Sakura murisi yhä.

Lopulta laulu loppui, jonka jälkeen tuli hidas. Kitarasoolo ja rummut. Sakura tunnisti laulun ja meni istumaan tuolille salin reunaan.
Hän katsoi tiiviisti yhden salin nurkkaan, missä näki Naruton ja Hinatan tanssivan. Nuo tuskankipeät sanat tuntuivat niin sopivan Sakuran ajatuksiin, se tuntui kohtalon ivalta.

En aina voi sua ymmärtää
Oisit ees voinut yrittää
Vaikka joskus tuntuu
Että kaikki on turhaa
Sä koitit mulle selittää
Ei oo järkee jatkaa elämää
Mä tahdoin olla sulle
Syy jatkaa huomiseen..


Sakura vain tuijotti ja huomasi kyyneleen valuvan poskellaan.
Samassa Kiba tönäisi häntä. Poika katsoi hymyillen ja heilutteli limsapulloaan. Sakura kohottautui istumaan kunnolla ja kysyi "Saanko?"
Kiba ojensi pullon Sakuralle ja tämä joi kylmänrauhallisesti pari kulausta. Sakura oli aivan hikinen. "Kiitti" hän sanoi vielä ja Kiba nyökkäsi vastaukseksi.

Tuon Sakuran hermoja kirvelevän laulun loputtua Sakura ampaisi tuolilta ja palasi takaisin keskelle. Tuon pienoisen hetken Sakura tunsi itsensä kuolleeksi. Niin, kuolleeksi. Tuo hetki unohtui hetkeksi kun hän näki Tentenin ja Inon nauravan iloisesti. Taustalla värisi basso ja tunnelma tuntui korvissa kyllä vielä taatusti kotonakin.

This can not be for real
Can't tell you how I feel
I want you so damn much
I can't believe it's real


Sakura istui Inon kanssa tyttöjen vessan aulassa. Inon laittaessa ripsiväriä jo kolmannen kerroksen lisää tämä kysyi: "Noh?"
Sakura kohotti hitaasti katseensa peilikuvastaan. "Mitä noh?"
"Miltä tuntuu nähdä Naruto.. Toisen kanssa?"
"E-ei ne ole yhdessä! Ne on vaan.. ystäviä.."
"Älä viitsi Sakura.. Sä tiedät että ne ei oo vaan ystäviä.. ne on paljon enemmän"
Sakura ei vastannut. Hän lähti pois ovet paiskien ja etsi Tentenin.
"Tanssitaan.." Sakura sanoi kun kuuli hitaan soivan. Hän tarttui Tenteniä lanteista ja alkoi kävellä hitaasti ympyrää. Tenten hymyili. Häntä alkoi naurattaa. Sakura yritti hymyillä myös. Se tuntui olevan vaikeaa, kun aivan vieressä..
"Älä kato sinne.." Tenten sanoi kun näki Sakuran vilkuilevan Narutoa ja Hinataa. Sakura sulki hetkeksi silmänsä ja hymyili vaisusti. "En katso"
Sakura ja Tenten lopettivan tanssahtelun jo laulun ollessa kesken. Jonkin aikaa Sakura seuraili Naruton ja Hinatan tanssahtelua, hieman ehkä hymyillen. Mutta silti heidän katsominen sattui ja kovasti. Sakura sulki silmänsä hetkeksi ja toivoi olevansa Hinatan tilalla. Mutta silmänsä aukaistessaan hän toivoi että olisi vaan jättänyt silmät kiinni. Mutta Sakura ei pystynyt sulkemaan silmiään. Hän vain tuijotti.

Niin he löytävät toisensa
tuhansien tähtien joukosta
Loistavat niin kirkkaina
toisiinsa ovat sidottuina


Noiden sanojen väristessä Sakuran korvissa, hänen sydämensä halvaantuvan. Hitaasti ja kivuliaasti. Kaikki oli kuin hidastetusta elokuvasta. Aika pysähtyi. Lopulta Sakura kuuli mielessään vain sydämensä kipeät lyönnit.



Yksi kosketus..


Yksi hymyn vilkahdus..


Yksi katse..


Yksi halaus..


Yksi rutistus..



Yksi suudelma..



.....................................................

He suutelivat.  Hän juoksi naulakoiden ohitse ikkunoiden luo. Tenten tuli hetken matkaa perässä ja rutisti Sakuraa.
"Mähän sanoin.." Tenten sanoi vaikkei halunnut kaan kuulostaa ilkeältä.
"Pystytkö tulemaan?"
"tottakai, mitenkä ni" Saruka mumisi ja lähti takaisin saliin.

"Hei kuule, etitään nyt jotkut kenenkä kans tanssitaan" Tenten sanoi ja tytöt palasivat saliin etsien jotakuta kenen kanssa tanssia. He istahtivat hetkeksi portaille katselemaan, ketä pyytäisi.
"Pyydä Nejiä" Sakura sanoi Tentenille.
"En! En mä viitti. Meillä on muutenkin ollu huonot välit" Tenten vastasi pikaisesti. Sakura hymähti ja huomasi Nejin tulevan tämän viereen istumaan.
"Moi tytöt" Neji sanoi ja katsoi Tenteniä.
"Moi" Sakura sanoi tekovirne päällä ja tönäisi Tenteniä. "Neji tanssi Tentenin kanssa" Sakura vinkkasi Nejille.
Tenten ja Neji kinastelivat siinä hetken, kunnes he menivät lopulta tanssimaan, kun seuraava hidas soi. Sakura jäi katselemaan heitä. Söpöä, hän ajatteli ja hänen mielensä muuttui taas hieman haikeaksi. Noustessaan portailta kävelläkseen penkeille hän näki Sasuken. Sasuke oli kavereidensa, ja muutaman tytön - yllätys yllätys, Inon ja muiden - piirittämä. Sakura huokaisi itsekseen ja istahti penkille. 'Pyytäisipä nyt edes joku tanssimaan'

Eikä aikaakaan, kuin Sakuran ajatukset olisi luettu. Hetkisen kuluttua Sakuraa kohti käveli mustahiuksinen poika harmaassa hupparissaan. Tukka pystyssä kuten aina, tuo sama axen tuoksu kuin aikoinaan. Vuosi sitten.
"Tuutko tanssimaan?" poika kysyi hymyillen ja otti Sakuraa kädestä.
"T-tottakai" Sakura hymyili pojalle ystävällisesti. "Tottakai Sasuke"

Hassua. En olisi ikinä kuvitellut tämän kaverin pyytämään minua tanssimaan.

Now I can't sing a love song
Like the way it's meant to be
Well, I guess I'm not that good anymore
But baby, that's just me..

And I will love you, baby - Always
And I'll be there forever and a day - Always
I'll be there till the stars don't shine
Till the heavens burst and
The words don't rhyme
And I know when I die, you'll be on my mind
And I'll love you - Always...



Laulun loputtua Sasuke palasi takaisin ystäviensä luokse. Sakura etsi Tentenin käsiinsä ja lähti juoksemaan tämän kanssa ympäri salia. Hän halusi hetken ajan unohtaa Naruton ja Hinatan. Silloin Sakuralla oli oikeasti hauskaa.
Disko oli loppumassa, vielä oli jäljellä yksi laulu. Yksi hidas, illan viimeinen hidas. Sakura käski Tenteniä etsimään Nejiä. Samassa Tenten vinkkasi Sakuraa katsomaan taakseen. Sasuke pyysi vielä kerran tanssimaan tämän kanssa. Illan viimeisen hitaan.

Sakura havahtui, melkein järkyttyi, kun huomasi, mikä viimeinen laulu oli. Tämäkin laulu toi mieleen Sasuken, he olivat tämänkin tanssineet aiemmin yhdessä. Sakura oli hieman järkyttynyt, mutta hymyili sitten, ja antoi jalkojen viedä musiikin mukana.

Near, far, wherever you are
I believe that the heart does go on
Once more you open the door
And you're here in my heart
And my heart will go on and on...

Illan viimeinen hidas.


----------------------------------------------------------------


Kyllä mä tätä taas joskus jatkan.

Kommentit (Lataa vanhempia)
SaNzU - 2007-05-02 04:49:29
wii! jatkoo! :D tuntuikin, että sakura alkais sasunkaa ;D se narskan welmuuh! naruhina on hyvä, mutta...murr! mokoma ;3 boten anna..ääk! xP hyi kun mä vihaan sitä kappaletta....sweduu..jne. mutta nää sun fictit on niin mukavaa luettavaa ^___^ kunhan tulisi onnellinen loppu ^o^
sitä vaan jos tulee surullinen...oo...se jää "harmittamaan" tai sillein x) 5 pojjoo! ja jatka ihmeessä kun osaat kirjottaa! ~<3<3<3<3<3 ;3

Blue_Hill-san - 2007-05-13 08:31:47
Nyt vasta löysin tämän osan, "sniff" mahtavaa taas...  Sä vaan osaat kirjoittaa näitä, tykkään <3   Ei mitään moitittavaa, puhtaan 5 suoritus (tällä arvosteluasteikolla (0-5) ;D)   Jotain pitäis viel kehua: 1)tunteiden kuvailu sulla on hallussa   2)löydät Naruto hahmoista aivan mahtavia puolia  joita ei todellakaan näytetä animessa mutta sopivat hahmoille  3)TenNejiä <3 THAT is so great! (lisää tätä lajia)

Whaitti - 2008-04-05 13:20:46
nyt oon lukenu nää putkeen ^^ ihan mahtavia kaikki ^^ sun on pakko jatkaa tätä ;D 5p

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste