Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Elämä Kanssasi: osa 11 - Spica
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 2270 sanaa, 14199 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2007-05-01 17:15:27
Kansio: Paritus (S-K13) - poikarakkaus

Sisältää shounen-ai:ta (KakaIrua). Ikäraja jossain K-15 tienoilla.
Tässä osassa selviää, kuka tappaja on ja Iruka joutuu juoksemaan henkensä edestä, kirjaimellisesti.

Arvostelu
7
Katsottu 1527 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Jatko tuli nyt sitten nopeasti. Tämä osa on siis samaa kategoriaa kuin edellinen, eli K-15 tienoilla. Vähän kauhua, jännitystä jne. Kukaan tuskin menettää yöuniaan tämän takia.

***

Iruka seurasi talonmiestä kellarikerrokseen ja siitä liikuntasalin läpi varastoon. Kakashin pitäisi olla kohta perillä.
”Se on tuolla perällä”, talonmies huikkasi, osoittaen painavaa säkkiä. Iruka änki lähemmäksi, yrittäen mahtua kaikkien tavaroiden välistä. Talonmies tuli ähkien perässä.
”Tämäkö?” Iruka kysyi, päästyään viimein säkin luokse.
”Juuri se”, kuului vastaus. Iruka ryhtyi nostamaan säkkiä pystyyn. Kääntyessään katsomaan, miksei talonmies auttanut, Iruka huomasi suurehkon veitsen tämän kädessä. Hänen sydämensä tuntui pysähtyvän.


”Mistä sinä puhut?” Asuma kysyi Genmalta, joka pysähtyi huohottaen heidän kohdalleen.
”Se viimeaikainen tappaja on tunnistettu. Joku silminnäkijä tunnisti hänet kuvista. Katsokaa!” Genma huohotti ja tökkäsi juuri tulostetun paperin poikien nenien alle. Kakashi vilkaisi kuvaa, muttei tuntenut miestä.
”Tuo on se mies!” Asuma huudahti äkkiä kauhuissaan. Kakashi ja Genma tuijottivat häntä.
”Tuo on se talonmies, jonka kanssa Iruka meni!” Asuma huusi kovemmin. Kakashi valpastui heti ja Genma valahti täysin kalpeaksi.
”Minne he menivät?!” Kakashi tivasi, ravistellen Asumaa.
”Kellariin!” tämä vastasi. Kakashi irroitti otteensa ja ryntäsi kohti koulua. Asuma lähti perään.
”Soita poliisit!” hän huusi Genmalle, joka alkoi kiivaasti näpytellä numeroa, melkein pudottaen puhelimensa.


Iruka huusi kovemmin kuin koskaan ennen ja väisti tappavan puukoniskun. Hänen käsivartensa tuntui syttyneen tuleen puukon osuessa siihen, pään sijaan. Hän kompasteli välineiden, patjojen ja muiden keskellä, pyrkien ulos. Hänen mielessään ei ollut mitään muuta kuin halu paeta. Talonmies kirosi äänekkäästi ja lähti perään.
”Takaisin!” mies huusi Irukalle. Hän onnistui saavuttamaan pojan, mutta sai terävän potkun jalkoväliinsä. Iruka pakeni, minkä jaloistaan pääsi ja huusi keuhkojensa täydeltä. Hän juoksi liikuntasalin läpi ovelle, mutta huomasi sen olevan lukossa. Pakokauhu iski päälle ja Iruka ei tiennyt, minne paeta. Kyyneleet virtasivat huomaamatta poskia pitkin. Talonmies lähestyi jälleen, huutaen raivosta ja kivusta, jonka potku oli aiheuttanut.
”Saatanan kakara!”

Iruka livahti pukuhuoneisiin vain hetkeä ennen talonmiestä. Mielipuolisesti virnistäen mies asteli lokeroiden keskelle, etsien Irukaa katseellaan.
”Älä turhaan piilottele, Iruka. Tiedän, että olet täällä. Et pääse pakoon, vaikka kuinka juoksisit.”
Iruka tärisi kauttaaltaan. Hän kyykisteli lokeroiden välissä mahdollisimman hiljaa.
”Älä ota tätä henkilökohtaisesti. Minulla ei ole mitään sinua vastaan, mutta ihonvärisi todistaa, että olet samanlainen kuin vaimoni. Siksi sinunkin on kuoltava!” mies huusi, hypäten Irukan viereen. Kimeä kiljaisu täytti ilman ja Iruka kompuroi pois veitsen tieltä. Pieni tukku hiuksia jäi välkehtivään terään. Vikkelät jalat pelastivat Irukan jo toistamiseen. Hän lukittautui vessaan juuri ajoissa. Talonmies hakkasi ovea, saaden sen natisemaan saranoitaan vasten. Iruka nyyhkytti lattialla, pienessä kerässä. Vanha ovi ei kestänyt kauan, vaan levähti auki. Talonmies kohotti veitsensä iskuun. Iruka suojasi kasvojaan käsillään, anellen armoa. Hetken hän oli varma kuolemastaan.

”Hei!” Kakashi karjaisi. Talonmies käännähti yllättyneenä ja sai voimakkaan iskun pesäpallomailasta. Asuma ryntäsi ystävänsä rinnalle ja esti hädin tuskin tätä tappamasta miestä.
”Älä tapa häntä! Poliisi on pian täällä!” Asuma huusi ja kiskoi mailan Kakashin kädestä. Tajuttuaan miehen jo vaarattomaksi, Kakashi syöksähti Irukan luokse ja otti tämän syliinsä.
”Ei hätää, Iruka. Kaikki on nyt hyvin, olet turvassa. Olen tässä, ei hätää”, Kakashi rauhoitteli, keinuttaen poikaa sylissään. Hän silitti Irukan selkää ja hiuksia, painaen pieniä suukkoja tämän päälaelle ja kasvoille. Poliisi saapui Genman johdolla. Heillä oli aseet esillä, mutta huomattuaan talonmiehen kunnon, he panivat ne pois. Asuma alkoi selittää tilannetta samalla, kun mukana tulleet hoitajat kiskoivat Irukan Kakashilta.

”Viilto käsivarressa ja selvä shokkitila”, yksi hoitajista ilmoitti. Verenvuoto saatiin nopeasti tyrehtymään ja haava sidottua. Juuri, kun hoitajat olivat aikeissa viedä Irukan ylös, poika tuntui tulevan tietoiseksi ympäristöstään ja purskahti äänekkääseen itkuun. Kakashi tunki hoitajien ohi ja halasi tiukasti poikaystäväänsä.
”Ei hätää, olen tässä. Se on ohi, kukaan ei enää satuta sinua. Itke vain”, Kakashi hyssytteli hiljaa. Poliisit katsoivat toisiaan miettien, pitäisikö heidän irroittaa pojat toisistaan.
”Kuulkaahan, teidän pitäisi tulla kanssamme asemalle”, yksi poliiseista aloitti, laskien kätensä Irukan olkapäälle. Brunetti värähti kosketuksesta ja vinkaisi hiljaa. Kakashi mulkaisi poliisia murhaavasti ja tiukensi suojelevaa otettaan.
”Kaikki hyvin,Iruka”, hän vakuutti ja alkoi nousta betonilattialta. Irukan polvet tutisivat vaarallisesti, mutta hän nousi myös. Kakashi talutti hänet poliisien perässä portaille, ja siitä ulos.

Päästyään poliisien autoille, tuli ongelmia matkaan. Poliisit olisivat ottaneet Irukan toiseen autoon ja Kakashin toiseen, koska molempia haluttiin kuulustella erikseen. Iruka ei ollut missään kunnossa panemaan vastaan, mutta Kakashi nosti metelin.
”Mitä helvettiä?! En kyllä mene minnekään ilman Irukaa! Hän on aivan shokissa ja tärisee kuin haavan lehti! Luuletko sinä helvetin taliaivo, että jätän hänet yksin teidän käsiinne?!” Kakashi huusi edessään seisovalle poliisille.
”Soitamme kyllä hänen huoltajansa paikalle. He pitävät huolen hänestä”, poliisi tokaisi, tukkien Kakashin tien autolle, johon Irukaa paraikaa tungettiin.
”Siitähän onkin apua! Se ’huoltaja’ ei ole koskaan ollut muuta kuin aiheuttamassa harmia!” Kakashi huusi. Poliisi hätkähti ja vilkaisi taakseen, jossa Iruka nojasi auton ikkunaan. Pojan kasvot olivat niin lähellä lasia, ja silmissä oli kyynelten lisäksi pelkkää kauhua. Asemalla voisi syntyä tarpeettomia ongelmia, jos Iruka ei suostuisi kertomaan mitään ja sulkeutuisi itseensä. Ehkä tämän äänekkään räkänokan, oletettavasti poikaystävän, läsnäolo rohkaisisi brunettia puhumaan.
”Hyvä on. Saat mennä hänen mukaansa, mutta jos aiheutat minkäänlaista häiriötä, lukitsen sinut putkaan kuulustelujen ajaksi. Ymmärrätkö?” poliisi katsoi Kakashia tiukasti ja sai hyväksyvän nyökkäyksen.


Kuulustelut sujuivat enemmän tai vähemmän hyvin. Talonmiehen syyllisyys oli kiistaton, mutta ongelmaksi muodostui Kakashin turhankin kova tapa tehdä mies vaarattomaksi. Viimein, kuultuaan Asumaa, Irukaa ja Kakashia, poliisit julistivat hänet syyttömäksi pahoinpitelyyn. Genman isästä oli ollut tässä suuri apu, koska hän näki kuinka paljon Iruka tarvitsi Kakashia ja päinvastoin. Vain idiootti haluaisi järjestää oikeusjutun, kun kyseessä oli selvästi ollut vain tarkoitus pelastaa Iruka. Oikeuslaitos suojeli rikollisia jo aivan tarpeeksi.

Sinä yönä Kakashi siirsi sänkynsä kiinni Irukan sänkyyn ja asettui tämän viereen nukkumaan. Iruka nukkui levottomasti ja heräsi monta kertaa omaan huutoonsa, tai Kakashin lempeään ravisteluun. Tällöin hän ei heti päässyt kiinni todellisuuteen, vaan pyristeli toisen otteessa. Vasta, kun Kakashi oli aikansa ravistellut ja käskenyt häntä heräämään, Iruka hiljeni. Kakashi keinutti Irukaa kunnes tämä nukahti uudelleen, tai rauhoittui tarpeeksi. He nukkuivat monta viikkoa vieri vieressä ja vähitellen Irukan öiset kiljumiset vähenivät.


”Kauanko vielä?”
”Lopettaisi jo.”
“Mitä teet kesällä?”

Supinaa alkoi kuulua yhä enemmän joka puolelta salia, mitä pidemmäksi rehtorin puhe venyi. Kaikki valittivat puutuneita takapuoliaan ja haukottelivat avoimesti. Tietenkin heidän ikäisiltään saattoi odottaa ensiluokkaista käytöstä, mutta kun puhe alkoi venyä lähemmäksi paria tuntia, alkoivat opettajatkin liikehtiä levottomasti.

Iruka tuijotti kiinteästi muutamaa riviä edempänä istuvaa Kakashia, joka ilmiselvästi nukkui. Istumajärjestyksen mukaan, mitä ylemmällä luokalla oli, sitä edempänä istui. Iruka vaihtoi uudestaan asentoaan.
”Iruka”, Kotetsu yritti herättää hänen huomionsa. Iruka kääntyi kuuntelemaan takanaan istuvaa ystäväänsä.
”Lähdetkö illalla juhlimaan?” Kotetsu kuiskasi. Iruka mietti hetken. Hän oli kyllä melkein luvannut tulevansa, mutta se oli ollut kauan sitten ja nyt Irukalla oli paljon parempaa tekemistä, kuin juoda ja riekkua. Kakashi valmistuisi tänään, ja Iruka halusi juhlia tämän kanssa.
”Enpä taida”, Iruka kuiskasi takaisin. Kotetsu kohotti kulmiaan kysyvästi. Iruka yritti nopeasti keksiä tarpeeksi hyvän tekosyyn. Kotetsu voisi saada lievän shokin, jos kuulisi Irukan menevän Kakashin kanssa ja shokin saaminen kesken rehtorin puheen olisi vähintäänkin huono ajoitus.

”Minulla on menoa”, Iruka selitti toivoen, ettei Kotetsu haluaisi tarkempaa selontekoa.
”Mitä menoa? Minä aioin järjestää sinulle jonkun kuuman tytönkin!” Kotetsu sähisi.
”Täysin tarpeetonta, Kotetsu”, Iruka mutisi hikipisara ohimollaan. Eikö Kotetsu vieläkään käsittänyt, ettei hän pitänyt tytöistä? Pitäisi mainita Izumolle. Ehkä tämä saisi taottua tiedon Kotetsun paksuun kalloon.
”Iruka...”, Kotetsun ilme alkoi vaarallisesti muistuttaa innostunutta.
”Sinulla on joku!”
Iruka lähes loikkasi penkiltään.
”Hiljempaa”, hän sähähti. Kotetsun ilme oli aina vain virneisempi.
”Se on siis totta?” Kotetsu näytti siltä, että aikoi huutaa suoraan Izumolle paljastuksen.
”Älä mesoa, ole kiltti”, Iruka aneli. Heidän ympärillään istuvat alkoivat selvästi kiinnostua liiaksi keskustelusta. Kotetsu ehti kysyä ainoastaan, kuka, kun Iruka keskeytti hänet.
”Kerron myöhemmin. Lupaan”, Irukan kasvot muistuttivat ylikypsää tomaattia. Kotetsu nyökkäsi ja antoi Irukan olla rauhassa. Eikä puhekaan kestänyt kuin kaksi tuntia ja kaksikymmentäneljä minuuttia.


”No, kerro kaikki!” Izumo intoili. Iruka näpräsi hiuksiaan hermostuneesti.
”Tuota...siis, minä ja... Ka....” Irukan selityksestä ei tuntunut tulevan yhtään mitään.
”Kerro jo, kenen kanssa sinä seurustelet?!” Kotetsu karjaisi viimein.
”Kakashin!” Iruka säikähti niin, että vastasi välittömästi. Hän hautasi kasvot käsiinsä, tajuttuaan lipsauttaneensa totuuden. Izumo ja Kotetsu tuijottivat häntä.
”Siis se Kakashi? Huonetoverisi? Hatake Kakashi?” Izumo onnistui kysymään. Kotetsu näytti siltä, että putoaisi kohta persuuksilleen.
”Ni-niin...”, Iruka lähes kuiskasi. Hetkeen kukaan ei pukahtanutkaan.

”Ei kai sitten muuta kuin, onneksi olkoon! Toivottavasti hän osaa arvostaa sinua tarpeeksi”, Izumo toipui järkytyksestä ensimmäisenä.
”Nappasit varsinaisen jättipotin. Älä kuitenkaan leijaile täysin ulottumattomiimme”, Kotetsu naurahti, saatuaan äänensä takaisin.
”En, en”, Iruka lupasi.


”Vietä sitten hauska kesä! Äläkä unohda raportoida meille kaikesta!” Izumo huusi, Irukan odottaessa pääsyä linja-autoon.
”Mutta älä innostu liikaa ja muista, mitä olemme puhuneet ehkäisystä!” Kotetsu virnisti ja alkoi nauraa. Iruka tunsi kasvojaan kuumottavan.
”Todella hauskaa, Kotetsu!” Iruka tokaisi sarkastisesti. Tuttu, ja sivuun mennen sanoen erittäin seksikäs ääni, keskeytti heidät.
”Yo, Iruka!”

”Kakashi?!” Iruka suorastaan järkyttyi. Kakashi oli pysäyttänyt autonsa tien toiselle puolelle. Kotetsu ja Izumo virnistelivät vähän matkan päässä.
”Omassa persoonassani. Tule, heitän sinut kotiin!” Kakashi hymyili.
”Pääsen bussilla. Ei sinun tarvitse-” Iruka aloitti, viitaten linja-autoon, joka odotti.
”Mutta minä vaadin”, Kakashi sanoi painokkaasti. Iruka vilkaisi bussia ja sitten taas Kakashia. Bussikuski odotti. Izumo ja Kotetsu alkoivat huitoa Irukaa menemään Kakashin kyydillä.
”Mene vain, tai ystäväsi loukkaantuu. Olet varmasti paljon mielummin hänen kyydissään kuin minunlaiseni vanhan pierun”, bussikuski naurahti. Iruka punastui ja aikoi sanoa, ettei mies toki ollut niin vanha, mutta juoksikin sitten vain tien yli Kakashin autolle.

”Soitellaan!” Iruka huikkasi Izumolle ja Kotetsulle, ennenkuin istui autoon. Hänen ystävänsä tyytyivät vilkuttamaan, virnistellen samalla.
”Mikä lemmensairas hölmö”, Kotetsu naureskeli.
”Älä naura, poika-parkahan on ihan tosissaan rakastunut”, Izumo hymyili. Hän ei voinut mitään sille tosiseikalle, että oli tavattoman iloinen Irukan onnesta. Samaan tapaan kuin äiti, jonka lapsi on juuri oppinut lukemaan. Mutta sitä hän ei ikinä myöntäisi Kotetsulle.

***

Nyt annan lukijoille tilaisuuden vaikuttaa. Tai ainakin nopeimmille, sillä haluan pystyä jatkamaan kirjoitusta nopeasti. Olisin laittanut tähän mukaan pätkän yaoi:ta (eräiden henkilöiden eka kerta), mutta silloin teksti olisi tullut liian pitkäksi. Sen jälkeen olisi seurannut aikahyppy. Jos haluatte, voin laittaa seuraavaan osaan sen yaoin, mutta jos kukaan ei sitä halua/vaadi, niin jätän kuvailut pois ja mainitsen vain, että jotain intiimiä tapahtui. Joten saatte päättää, kerrankin.

Kommentit (Lataa vanhempia)
putr - 2007-05-01 17:51:44
Ja tämäkin osa oli hyvä. Yllätyskommentti x3
Tuosta sarjamurhaajasta olisi voinut kuitenkin kertoa enemmän. Tai siis, jos siitä ei tule myöhemmin enää mitään. Myös sitä mietin, miten Kakashi & kumppanit pääsivät tuonne kellariin, ovihan oli lukittu...? Mutta murhaajan viittaus vaimoon oli hyvä, se hieman selvensi asiaa, ja lukija siinä pystyy päättelemään jotain miehen menneisyydestä.
Mutta silti tuo kohtaus tuntui aidolta, tai siis tuollaisia toiminnallisia kohtauksia on ainakin minusta vaikea kirjoittaa... Tosin muutenkin itselleni on vaikeaa kirjoittaa pitkiä tarinoita, varsinkin niin että pitäisin näin hyvin juonen kasassa.

Nemo - 2007-05-02 10:34:51
Yaoita seuraavaan osaan! :D Pakkos aada pervoilua ! *virsnistelee* I like it^^ ja rakastan suo taas *hug* 5p

Yuno - 2007-05-02 13:01:34
*köh..* yaoita *köh* *yrittää olla vaikuttamatta pervolta* YAOIta.  
jälleen kerran virheetöntä ja muutenkin loistavaa tekstiä <3

fumajime - 2007-05-02 13:07:47
KYLLÄ!!!! YAOITA KIITOS!!!<3<3<3<3 *köh köh* siis yaoita oikein mieluusti kiitos. *wink* Jälleen yhtä ihana tarina kuin aina! *fanittaa ja palvoo* ZETAI5POJOO!

izumoampkotetsu - 2007-05-03 11:55:03
Vähän häiritsi tuo kun Kakashi kutsui Irukaa Ruka:ksi.

Jos inspiraatio tulee niin voi sitä yaoitakin laittaa.
Murhaajasta olisi voinut kertoa hieman enemmän tai ainakin hänen menneisyydestään.

ps. tuleeko sarjaan izumokotetsua?

Soldieri - 2007-05-05 11:21:15
*huokaus* olipa ihana... nyt vasta pääsin lukemaan.. sun on pakko laittaa yaoii seuraavaan jaksoo, mä vaadin.. :D toivottavasti ei tullut liian myöhään.. 5p. <3

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste