Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Piraatin elämää Ensimmäinen luku - ABeKoBe
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 1096 sanaa, 6974 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2007-05-26 15:45:57
Kansio: Paritus (S-K13) - poikarakkaus

Joo tää on tämmönen tuhat ja yks kirjotusvirhettä sisältävä jatkis... Tulee jatkoo jos lukijat tykkää... että kommentoikaa!! Eli siis ei vielä tässä osassa kakairua mutta sitä tulee jos annatte mun kirjottaa... Sasunaruun viittauksia eli ei sen kummempaa shounen-ai:ta tässä... lukekaa ja kommentoikaa niin olen iloinen! tää on sitte mun eka ficti!!! huhhahhei ja rommia pullo!!

Arvostelu
13
Katsottu 1560 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
"repliikki" 'ajatus' **takauma**
Ensimmäinen luku

Nuori kapteeni katsoi merelle. Lokit pyydystivät kirkuen kalaa delfiinien kisatessa keskenään meren herruudesta. 'Turha noiden on kisata. Kaikki tietävät kuka Karibialla määrää.' Mies ajatteli omahyväisesti. Ajatusta seurasi pieni tuulenvire. Se leikki hetken kapteenin harmaissa, pystyssä sojottavissa hiuksissa, joita suojasi yleensä kapteeneille tuttu lierihattu. Tänään tosin oli niin kuuma, että kapteenikin oli päättänyt kulkea vähemmissä vaatteissa. Tosin kapteenisuuden säilyttämiseksi hän oli ottanut pois vain hattunsa, takkinsa ja mustan naamarinsa joka peitti tavallisesti miehen kasvoista kaksi kolmasosaa. Musta silmälappu oli entisellä paikallaan; Kakashin vasemman silmän päällä. Hän ei ottanut sitä pois edes näin kuumalla säällä. Kukaan ei tiennyt miksi. Kapteeni katsoi merelle. Voisi kuvitella että hänellä oli kaikkea: oma laiva (=kaapattu), oma miehistö ja loppumattomasti rommia! Mutta se ei ollut kaikki mitä hän halusi. Ei läheskään. Jotain puuttui, mutta mitä? Sitä ei Kakashi itsekkään tiennyt. Hän huokaisi surullisesti. Pitikin olla niin kuuma että ajatuksetkin sulavat.

Alhaalla kannella muuan mustahiuksinen merirosvo huomasi kapteeninsa oudon käytöksen. "Onkohan kapteenilla jotain huolia vai onko sen aivot lopullisesti sulaneet?" Hän kysyi kantta hinkkaavalta, itseään pari vuotta nuoremmalta merimieheltä. Kyseinen poika nosti päätään vastatakseen. "Eihän sillä ole koskaan mitään korvien välissä ollutkaan. Veikkaan siis että sillä on huolia. Ehkä se pelkää rommin loppuvan ennen kuin löydetään uusi ryöstökohde." Sasuke hymyili. Blondi osasi lyödä kaiken aina leikiksi. Siihen Sasuke oli ensimmäiseksi pojassa tykästynytkin. Tämän iloisuuteen ja pirteyteen. "Se tuntuu olevan angstimpi kuin sinä." Sasuken hymy vaihtui virneeksi. Tottahan Naruto puhui. Hän oli ollut angsti tullessaan töihin Kakashin laivaan. Sitten eräänä kauniina iltana, Nauto oli löytänyt Sasuken kittaamassa rommia jo kolmatta pulloa. Työpäivä oli ollut tavallista rankempi. Naruto oli silloin kolmentoista vanha ja sasuke viidentoista. Naruto oli istunut Sasuken viereen ja ottanut tältä pullon pois. Hän kehotti Sasuken puhumaan tälle jos jokin vaivasi. Niinpä Sasuke oli puhunut suunsa puhtaaksi. Siitä kuinka oli ollut töissä toisella laivalla vahmempiensa ja veljensä kanssa. Veli oli pettänyt heidät ja ruennut merirosvoksi. Hän oli tappanut koko miehistön, paisti Sasuken joka oli Itachin mielestä liian surkea edes tapettavaksi. Siitä illasta lähtien Sasuke oli päättänyt kostaa veljelleen ja ruennut merirosvoksi löytääkseen tämän. Naruto oli luvannut auttaa Sasukea ja heistä oli tullut erottamattomasti ystävät. Jos totta puhutaan Sasuke halusi Narutolta jotain muutakin kuin ystävyyttä, mutta ei uskaltanut sanoa sitä tälle, koska peläsi tämän reaktiota. Niinpä hän tyytyi vahvaan ystävyyteen poikien välillä. "Huhuu! Meri kutsuu Sasukea!" Tuo suloinen ääni oli Naruton. Sasuke herkesi haaveilemasta ja jatkoi kannen luuttuamista.

Sillä aikaa Kakashi oli käynyt ruumasta pari rommipulloa ja joi niitä nyt hytissään, kunnes yhtäkkiä hytin ovi aukesi ja sisään tuli pinkkiin vekkihameeseen ja seiloripaitaan (Tiedättehän. Sellaiseen joita japanissa käytetään tyttöjen kouluasussa.) pukeutunut Gai. "Mitä..?" Kakashi aloitti, mutta ei saanut jatkettua loppuun asti kun Gai jo hyppäsi tämän kaulaan. "Oi Rakas kapteeni! Olen sinun orjasi!" Hän huusi ja rutisti kapteenia entistä lujempaa. "Gai! Nyt irrotat limaiset kätesi minusta!!" Kakashi huusi niin kovaa kuin vain voi Gain roikkuessa kaulassa kuin mustekala. Gai hyppäsi pelästyneenä taaksepäin ja näytti nololta. (Uskokaa pois. Gaikin voi näyttää nololta.) "Anteeksi kapteeni mutta miehistö halusi vain ilahduttaa teitä." Hän sanoi anteeksi pyytävällä äänellä. 'Ilahduttaa?! Miten pinkkiin koulutyttö-asuun pukeutunut Gai voisi ilahduttaa?! Pikemminkin järkyttää...' Kakashi ajatteli hieroen kaulaansa. "No kerro sitten miten tässä kävi näin." Hän sanoi hiukan käheällä äänellä. Ja Gai kertoi:

**Genma istui pienessä ringissä muutaman muun miehistön jäsenen kanssa. "No niin miehet. Olette varmaan huomanneet, että kapteenimme on ollut hieman (lievä ilmaisu) kireä viime aikoina." Muut miehet nyökkäsivät Genman puheille. "Olemme kokoontuneet tänne miettimään sitä, kuinka saisimme hänet iloisemmaksi. Ehdotuksia otetaan vastaan." Hän jatkoi. Kun mitään ei kuulunut Genma huokaisi ja laittoi rommipullon kiertämään. Kaikki paitsi Gai ja Lee ottivat huikan toisensa jälkeen. Kolmannen pullon ollessa tyhjä alkoi kuulua ehdotuksia. "Minulla on hik idea." Kiba sanoi ja huojui epäilyttävästi. Kun vastaväitteitä ei kuulunut Kiba rupesi selostamaan suunnitelmaansa: "Otetaan ensinnäkin hik mahdollisimman hik selvä mies." Kaikki katsoivat Gaita, joka ei ollut ottanut tilkkaakaan rommia. "Sitten otetaan tämä asu." Kiba otti pussista pinkin koulutyttö-asun. Kaikki katsoivat ensin asua ja sitten Gaita, joka näytti lievästi sanottuna pahoinvoivalta. "En ole ollenkaan varma tästä..." Hän aloitti, mutta muut katsoivat häntä hullunkiilto silmissään. "AARRGH!!!" Gai huusi ja Lee änkytti jotain joka kuullosti jotenkuten tältä: "Gai-semeä ei saa satuttaa..."**

"...ja niin minä sain tämän nuoruuden voimaa ja rohkeutta vaativan tehtävän." Gai lopetti selostuksensa kun Kakashi katsoi häntä lievästi typertyneenä. "Selvä voit poistua." Gai näytti peukaloa ja lähti helpottuneena hytin ovea kohti. Juuri kun hän oli avaamassa ovea sisään pelmahti Gain kaksoisolento: LEE!! Täysin samanlaiseen asuun pukeutuneena. "Jos sinusta tulee kapteenin orja niin minusta tulee sinun orjasi!!" Lee suorastaan huusi kyyneleet silmissä. "Voi Lee-uke!!" Gai sanoi liikuttuneena ja syösyi halaamaan poikaa. Viulumusiikin soidessa taustalla aallot löivät kallioon kahden miehen halatessa toisiaan auringonlaskun värjätessä maisemaa punaiseksi. Kakashi oli tukehtua siirappiin ja lähti ulos hytistä kertomaan miehistölle uudesta suunnitelmastaan, jonka Gai oli hänelle antanut.

"Mitä??" Asuma kysyi kun sai puhekykynsä takaisin. "Kuulitte jo! Töihin siitä! Suunnatkaa laiva kohti Tortugaa!" Kapteeni huusi käskyjä ja lähti itse laivan kärkeen katsomaan maisemaa. 'Tästä se sitten alkaa.' Kakashi ajatteli tyytyväisenä. 'Orjan metsästys.'

Tässä se sitten oli kaikkine kirjoitusvirheineen. Olkaa hyvä ja kommentoikaa. Ruusut ja risut otetaan vastaan. ^^

Kommentit (Lataa vanhempia)
ABeKoBe - 2007-05-26 15:50:18
Tässä tämä...älkää olko ilkeitä... tai joo sanokaa mitä ajattelette!!! ^^" *pelottaa*

fumajime - 2007-05-26 16:02:02
aannnuuuuuuuuu!!!!!! UPEA! ottaako kaksu irukasta henk. koht. seksi orjan !?!? *wee* *pursuaa verta* ZETTAI5POJOO!!! *pyyhkii kyyneliä* sillä lailla uke!

Oni-Chan - 2007-05-27 07:31:56
MINÄ OLEN TÄTÄ NYKYÄ FANISI! PIRAATTITARINAT ON NANNAA~! kävin eilen kattoo Piraatti elokuvan, MUT TÄMÄ ON UPEA FICCIN ALKU! JATKOO VAAN! *jää laiturille odottamaan* *'mille hiton laiturille!?'* 5p!

Hen-chan - 2007-05-27 08:16:23
Uijui! ehdottomasti jatkoa ^^ olen fanisi...tästälähtien :3 kävin eilen kattomassa PotC 3 ja olen hurahtanut merirosvoihin...noin...*laskee* no...ainakin kolmevuotta sitten? :D ehdottomasti 5 pojoo aiheen ja selvän tekstin takia

Nemo - 2007-05-27 17:50:45
Hoo sait fanin! (mine) ihana Haarhaar! 5p kai kakairua tää si on? *puppy eyes*

Spica - 2007-05-28 10:42:13
Joku muukin näköjään katsonut Pirates-leffoja, ja Kakashihan on synnynnäinen merirosvo ;)
Tykkäsin, vaikka vähän lyhyt osa olikin. Ja yhdyn Jikin sanoihin, tuo angsti-sana ei oikein sovi tuon kirjakielen keskelle. Muuten hyvä alku, voin jo kuvitella kuinka ne sieppaavat Irukan jostain hämyisästä kuppilasta.

Mutta Iruka tuskin ilahtuu orja-ideasta. Taitaa siinä Kaksu joutua matelemaan aika kauan, jos meinaa voittaa tämän sydämen.

Afeni - 2007-05-29 08:06:41
Sellainen pikkuvihje tähän väliin, että jos tiedostat tekstissäsi olevan "tuhat ja yks kirjotusvirhettä", niin etsi ne ja korjaa ne :P Sanomalla noin osoitat vain, ettet välitä tekstisi laadusta, kunhan vain saat sen mahdollisimman hätäiseen tungettua ulos. Ei kannata antaa sellaista vaikutelmaa, vaan oikeasti nähdä vaivaa asioiden eteen. Anteeksi suorasanaisuuteni, mutta minusta tuota sietää oikeasti miettiä.

amadare - 2007-05-30 12:28:47
MAHTIA!!! rakastan piraattitarinoita!!! ei voi muuta sanoi kuin että 5 pistettä ja papukaijamerkki, nam.

Millie - 2007-06-17 17:17:28
Yleensä en laita jatkoficceihin, jotka löydän myöhemmin välikommentteja, mutta nyt teen poikkeuksen. Aloitetaan helpoimmasta. Pientä jaottelua kaivattaisiin vielä ja muutama kirjoitusvirhe löytyi. (Yksi kysymys: Tarkoittaako vahmempiensa vanhempiansa vai vahvempiensa??) Muuten uskomaton alku. (Tuo siirappiin tukehtuminen on jotenkin tuttu. Oletko kopsannut sen jostain *murhaava mulkaisu* ^^) Sitten vielä viimeinen kohta. Gai-seme ja Lee-uke WTF!?! Ootko sää tehny niistä parin. *Rukoilee sormet ristissä, että kuvitteli koko jutun*eli ihana tarina. Saat minulta toisen kommentin sitten kommentin kun olen ehtinyt lukea kaikki ilmestyneet osat. Tähän mennessä olet todella hyvä kirjoittaja, kun ottaa huomioon tämän olevan ensimmäinen ficcisi. Neljä pistettä ja papukaijamerkki tulevalle kirjailijalle.

ankkapoika - 2010-07-25 19:02:24
Hmm... tämä kuulostaa kivalta. Mitä Kakashille oikein tapahtuu, mua kiinnostaa se miksi se on tuollainen ja millaista orjia se halua, noit mua kiinnostaa eniten. ^^

Toi Gain ja Leen vaatteet sai mua... anteeksi oksentamaan. XP MITEN NE VOI PUKEUTUU SELLAISEEN. Jos oisin Kakashi en uskaltaisi edes vilkaista noihin.

Aaah kuitenkin muutaman semmoinen ei niin hyvä juttu. Kirjoitit kyllä hienosti tekstit todella hyvää oikeastaan ja kappalejako sekä kuvailu on hyvää, paitsi, et kappalejako sais vähän lisää tulla, koska se helpottaa paljon parempi lukemista, eikä sekoittaa lausetta. Tiedäthän, et lukee tämän lauseen loppuun sit menikin vahingossa kaks lausetta yli tai lukikin taas sama lausetta sen alun vahingossa ja se tekee semmoinen kyllästyttävää tunnetta.

Sitten noita repliikkejä, jos laittaisit ne eri riville sitä on helposti lukea, ymmärtää ja se on oikeinkirjoitusta. esim.

"Mitä..?" Kakashi aloitti, mutta ei saanut jatkettua loppuun asti kun Gai jo hyppäsi tämän kaulaan.
"Oi Rakas kapteeni! Olen sinun orjasi!" Hän huusi ja rutisti kapteenia entistä lujempaa.
"Gai! Nyt irrotat limaiset kätesi minusta!!" Kakashi huusi niin kovaa kuin vain voi Gain roikkuessa kaulassa kuin mustekala.

Tuli vähän pitkäksi, mut tuollainen… Ei sitten muuta. ^^ Oi tästä tulee kivaaa kun Iruka tulee kuvioihin~ Kiitos paljon tästä, kiiitooooss!!!

Hime-Chan - 2010-08-06 07:46:40
ahahhahahahahahahahaahahahahahah!!!! ;DD naurattaaa8DD ihan siis mielettömästi!!!! nauroin jo ennen kuin aloin lukea tätä!!!! :DD ahahahahahahahahahahhehehehehehehehahahahah!!! AHHAHHAHHAHHAHHA!!!!! AIWAN MAHTAWA!!!!! mie olen myyty!!! lovelovelovelovelovelovelove :DD pystyn kuwittelemaan kaiken tapahtuman mielessäni, ihan uppoudun tarinnaan!!! >DD ihanaihanaihana!!!! pitää lukkee muut osat, joten suat niistäkkii kommenttia!!! ;DD

haru-97 - 2012-04-15 08:50:12
Gai-seme ja Lee-uke XD Repesin niin tälle!!! Mus tuntuu ett tää on ihan hyvä ssarja XD # Siirtyy kuola valuen lukemaan seuraavaa ficciä # :)

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste