Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Elämä Kanssasi: osa 12 - Spica
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 2932 sanaa, 18385 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2007-06-03 17:41:43
Kansio: Paritus (K13-K15) - poikarakkaus

Sisältää yaoi:ta (KakaIrua). K-18!! Ficci sisältää voimakasta seksuaalista materiaalia. (Tähdin ja varoituksin merkitty.)
Kakashi pääsee visiitille Irukan kotiin. Illemmalla syödään ja päätetään viedä suhde uudelle tasolle.

Arvostelu
11
Katsottu 1945 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Tämä osa on ikärajaltaan K-18!!! Ja syystä. Eli ficci sisältää voimakasta seksuaalista materiaalia (yaoi), joten mieti ennenkuin luet. Tämä kyseinen kohta on merkitty tähdin ja varoituksin. Se jatkuu loppuun asti, jonka jälkeen ovat vain kirjoittajan kommentit.
Nyt olen neuvoton. En saa millään tarinaa kulkemaan haluamaani suuntaan. Koko juttu yrittää mennä ihan väärille urille, ja pelkään, että joudun lopettamaan sarjan piakkoin. En vain yksinkertaisesti pysty kirjoittamaan niinkuin haluaisin, vaan tarina yrittää itse viedä itseään enkä pidä siitä vähääkään. Joten varautukaa siihen, etten jatka enää kuin korkeintaa parilla osalla, jollei ihmettä tapahdu, eli ellen saa taas otetta sarjasta.

***

Kakashi vei Irukan kotiin hakemaan vaatteita ja muita tarvikkeita. Lähestyttäessä taloa, Iruka alkoi liikehtiä hermistuneesti. Mitä jos Kakashi haluaisi tulla sisälle? Miten hän voisi kieltää loukkaamatta? Hän ei halunnut Kakashin näkevän, lähinnä sikolättiä muistuttavaa taloa, jonka lattiaa ja pöytiä peitti kasa pulloja ja tölkkejä.Olohuoneen lattialla, räjähtäneen sohvan vieressä makaisi luultavasti yhä sammuksissa oleva mies, päästellen vain epämääräisiä örähdyksiä. Pahimmassa tapauksessa mies olisi hereillä, täydessä kännissä ja paiskoisi jo ennestään rikkonaisia tuoleja. Ei, Iruka ei voinut antaa Kakashin nähdä sitä!
”Tästäkö?” Kakashi kysyi, kun tie haarautui pienelle hiekkatielle. Iruka onnistui äännähtämään hyväksyvästi, ja huomasi sydämensä takovan tuhatta ja sataa. Eikä tämä tunne ollut sitä miellyttävää ’olen-Kakashin-lähellä’-tunnetta.

Kakashi pysäytti ränsistyneen mökin eteen, koska muita taloja ei näkynyt missään. Iruka veti syvään henkeä ja alkoi nousta autosta.
”Voit odottaa autossa”, hän sanoi Kakashille, joka oli myös aikeissa nousta.
”Haluan tulla mukaan, ja nähdä huoneesi”, Kakashi hymyili ja nousi. Iruka valahti kalpeaksi eikä se jäänyt vanhemmalta pojalta huomaamatta.
”Hei, ei minua haitaa, vaikket olisikaan siivonnut. Oma huoneeni on aina kuin myrskyn jäljiltä, tulet kyllä huomaamaan sen”, Kakashi vakuutti, luullen Irukan epäröinnin johtuvan niin pienestä asiasta.
”Ei sinun tarvitse, ihan totta. Koko talo on aivan kaaoksessa, ja –”, Iruka yritti, mutta Kakashi oli jo lähtenyt ovelle päin.
”Hermoilet ihan suotta. Luuletko, että juoksen kirkuen karkuun, jos näen muutaman pölypallon lattialla, tai haisevan sukkaparin tuolilla? En ole sokerista tehty”, Kakashi naurahti leppoisasti. Mikä Irukan auttoi. Hän avasi vapisevin käsin lukitsematta jätetyn oven ja astui sisään. Luotuaan vielä viimeisen anovan katseen Kakashiin, hän astui sivuun ja päästi Kakashin pieneen eteiseen.

Kakashi tuijotti eteensä uskomatta omia silmiään. Eteisestä oli suora näköyhteys talon muuhun osaan, ja nyt hän ymmärsi täysin Irukan hermoilun. Lattialla lojui vaatteita, lasinsiruja, kenkiä, pulloja ja laseja yhdessä mytyssä. Pöydät olivat likaisten astioiden ja pahvisten noutoruokapakettien peitossa, ja seinien tapetti halkeili monin paikoin. Olohuoneen lattialla, vanhan sohvan vieressä, makasi keski-ikäinen mies, jolla oli selvä kaljamaha, sänki ja rasvainen tukka. Sohvalla makasi samanikäinen nainen, jolla oli voimakas meikki (tosin levinnyt), liian korkeat korot kengissään ja ’lievästi’ huorahtavat vaatteet.

Kakashi käänsi katseensa Irukaan, joka seisoi keskellä keittiötä, kengät yhä jalassaan ja näytti siltä, että haluaisi kadota maan alle. Hän katsoi Kakashia epätoivoisesti kuin odottaen, että toinen kääntyisi ja häipyisi talosta. Kun mitään ei tapahtunut hän käveli hitaasti olohuoneen poikki pieneen huoneeseen, jonka Kakashi oletti olevan hänen. Seurattuaan Irukaa huoneeseen hän näki, että tämän sängyllä makasi sammunut mies, samaa luokkaa kuin olohuoneessa olleet. Mies oli nähtävästi laskenut alleen, sillä huoneessa haisi voimakkaasti virtsa. Tai ehkä se tuli olohuoneesta. Kakashi ei totisesti haluaisi mennä katsomaan vessan kuntoa.
”Tässä se nyt on”, Iruka sanoi, kaivaessaan vaatteita pienestä kaapista. Hän sulloi ne pieneen kassiin, joka odotti lattialla, sisällään jo kaikki perustarpeet kuten hammasharjan ja yhden vaatekerran. Kakashin mieleen nousi kauhea kuva nuoremmasta pojasta pakenemassa pakkasyöhön tuon kassin kanssa.

Sängyllä makaava mies örähti unissaan. Kakashi käänsi katseensa takaisin Irukaan, joka oli ilmeisesti saanut koko omaisuutensa mahtumaan kassiin. He poistuivat talosta hiljaa, Kakashin potkaistessa ohimennen olohuoneessa makaavaa miestä. Istuttuaan takaisin autoon, Kakashi käynnisti moottorin ja ajoi pois pihalta. Iruka istui ilmeettömänä pelkääjän paikalla. Hiljaisuus oli painostavaa, ja Kakashi pani radion päälle. Muutaman kilometrin päässä talosta, Iruka viimein katkaisi hiljaisuuden.
”Anteeksi, että jouduit näkemään sen”, poika sanoi hiljaa.
”Ei sinun tarvitse pyydellä anteeksi. Ei se ole sinun vikasi”, Kakashi vastasi. Häntä inhotti ja suututti ajatus, että Irukan oli tarvinnut asua tuollaisessa läävässä niin monta vuotta.
”Ei se aina ollut tuollaista”, Iruka lisäsi kuin aistien Kakashin ajatukset. Viimein tämä ei enää voinut olla kysymättä.
”Onko hän satuttanut sinua?”
”Lyönyt muutaman kerran ja uhkaillut rikkinäisellä viinapullolla, ei muuta”, Iruka vastasi tunteettomasti. Aivan kuin muistot eivät herättäisi enää lainkaan tunteita.
”Miksi sitten laukkusi oli puoliksi pakattu?” Kakashi kysyi, lähestyessään asuntoaan. Iruka huokaisi syvään ja vastasi sitten:
”Joskus, kun hänellä on vieraita asiat menevät huonommin. He tappelevat ja paiskovat tavaroita, enkä viitsi olla siellä.”
”Tiedäthän...etten koskaan satuttaisi sinua?” Kakashi varmisti, parkkeerattuaan kerrostalon pihaan.
”Tiedän”, Iruka hymyili ja suuteli häntä hellästi. He nousivat autosta ja astelivat sisälle korkeaan rakennukseen.


Sinä päivänä Iruka tajusi, että Kakashi osasi todella laittaa ruokaa. Maut olivat kohdallaan eikä yhtäkään maustetta ollut liikaa. Viini maistui loistavalta, vaikkei Iruka mikään asiantuntija ollutkaan.
”Aah, Kakashi! Se oli hyvää!” Iruka huokaisi vatsa mukavan täynnä. Kakashi virnisti hänelle pöydän toiselta puolelta.
”Arvelinkin, että pitäisit siitä. Mitenkäs olisi pieni jälkiruoka?”
”Teitkö sinä jälkiruokaakin? Ei olisi tarvinnut”, Iruka häkeltyi. Kakashi huokasi teatraalisesti.
”Tarkoittiko tuo, ’ei’? En kyllä mitenkään jaksa syödä kaikkia mansikoita yksikseni –”
”Ei se ole ’ei’!” Iruka keskeytti nopeasti. Ei hän koskaan kieltäytyisi jälkiruuasta, varsinkaan mansikoista.
”Mennään sitten parvekkeelle syömään. Siellä on niin lämmintäkin”, Kakashi naurahti ja korjasi astiat pöydästä.
He pesivät tiskit yhdessä ja istuivat sitten parvekkeelle juomaan viinin loppuun ja syömään mansikoita ja kermavaahtoa. Kesäinen ilta oli valoisa ja mukavan rauhallinen.

”Joko olet päättänyt, miksi aiot isona?” Iruka kysyi leikkisästi, ottaessaan Kakashin tarjoaman mansikan hampaidensa väliin.
”Kotiorjaksesi?” Kakashi vastasi yhtä leikkisästi ja näykkäsi puolet Irukan pitelemästä marjasta. Heidän huulensa hipaisivat toisiaan pehmeästi ja Iruka naurahti:
”Tähtäät korkealle, vai?” Sitten hän lisäsi vakavammin.
”Ei, kun oikeasti. Minne hait?”
Kakashi dippasi pienen mansikan kermavaahtoon ja syötti sen Irukalle, joka alkoi hiljalleen punastua.
”Poliisikouluun. Hain, ja pääsin sinne”, Kakashi vastasi viimein. Iruka käännähti häneen päin eikä näyttänyt tietävän, ollako hyvillään vai huolissaan.
”Eivätkös tulokset tule vasta keskikesällä? Ja milloin muka olit pääsykokeissa?” Iruka kysyi.
”Pääsin heti läpi. Kokeet olivat parisen viikkoa sitten”, Kakashi vastasi ja asetti mansikat ja kermavaahdon sivuun. Iruka nyökkäsi vaitonaisena. Tottakai hän oli iloinen, että Kakashi oli pärjännyt niin hyvin, mutta jos ja, kun tämä päättäisi siirtyä rankempien juttujen pariin kuin juoppojen raahaamiseen kamarille, olisi aina vaara, että jotain sattuisi.
”Olet taas huolissasi”, Kakashi huomautti ja nousi penkiltään. Hän kiersi pienen pöydän toiselle puolelle ja kumartui Irukan eteen.
”Tietysti olen. Tämä kaupunki ei ole erityisen tunnettu turvallisuudestaan. Jotain voi sattua ja en halua, että mitään pahaa tapahtuu sinulle, kun -”, Irukan puhetulva katkesi pitkään suudelmaan. Hän äännähti hiljaa ja siirsi kätensä toisen hiuksiin. Kakashi asetti vasemman kätensä brunetin vyötärölle ja oikean tämän niskan taakse. Hän nuolaisi Irukan huulia muutaman kerran ja, kun tämä raotti huuliaan, antoi kielensä liukua sisään. Kakashi tunnusteli kevyesti toisen hampaita ja hieraisi kieltään Irukan kieltä vasten.

”Kakashi?” Iruka kuiskasi hiljaa, vedettyään ensin henkeä. Kakashi, jonka suu oli siirtynyt suklaanruskealle kaulalle, äännähti kysyvästi.
”Voisimmeko...ngh....voisimmeko siirtyä...ah...sängylle?” Iruka sai kysyttyä. Kakashi lopetti toisen kaulan syömisen ja katsoi suoraan ruskeisiin silmiin. Lantio, joka oli hetki stten hieronut Irukan jalkoväliä, perääntyi.
”Oletko nyt aivan varma? Ei meidän tarvitse, jollet ole valmis. Voimme aivan hyvin odottaa vielä”, Kakashi sanoi pehmeästi. He olivat puhuneet tästä aiemmin, ja Iruka oli ilmoittanut haluavansa häntä. Haluavansa sitä. He olivat silti päättäneet odottaa, että kokeet olisivat ohi.
”Olen. Haluan sitä, Kakashi”, Iruka vakuutti täysin rehellisesti. He jättivät jälkiruuat niille sijoilleen ja siirtyivät Kakashin suurehkolle sängylle.

***K-18 raja!!! Yaoi alkaa tästä!!!***

”Miten haluat tehdä sen?” Iruka kysyi, irroittauduttuaan hengen vievästä suudelmasta.
”Mikä tapa vain tuntuu sinusta hyvältä. Aivan, miten sinä haluat”, Kakashi vastasi, riisuessaan paitansa ja kömpiessään sängylle Irukan viereen.
”A-antaisit minun ottaa sinut?” Iruka hehkäisi silmät suurina, paidan pudotessa lattialle.
”Saat tehdä kanssani ihan, mitä haluat”, Kakashi vastasi ja jatkoi:
”Olen tosissani. Jos haluat ottaa minut, niin sano vain ja saat tehdä sen.”
”En...en ole varma”, Iruka kuiskasi.
”Voimme päättää myöhemmin”, Kakashi hymyili ja suuteli Irukaa, irroittaen samalla tämän vyön. Housut liukuivat hitaasti jalasta, ja Kakashi olisi vain halunnut tehdä saman omille vaatteilleen, mutta Iruka ehti ensin ja avasi fakkujen napin hänen puolestaan. He irtautuivat toisistaan hetkeksi ja Kakashi heitti housunsa lattialle, jonne liittyivät pian myös alusvaatteet.
”Ensimmäinen kertasi?” Kakashi varmisti vielä, brunetin asettaessa kondomia itselleen. Iruka nyökkäsi, punastuen hiukan, mutta unohti pian nolostumisensa, kun Kakashi otti hänet suuhunsa ilman varoitusta.

”Kakashi! Ah, ngh! Kakashi...niin, juuri...noin”, Iruka puoliksi huusi ja puoliksi voihki, tarttuen hopeisiin hiussuortuviin. Hänen jokseenkin sekava mielensä toivoi, että kondomi pysyisi.
”Iruka...Iruka, haluan sinua niin paljon. En ole koskaan –”, Kakashi huohotti, päästäen toisen suustaan.
”Ota minut sitten. Haluan, että otat minut”, Iruka keskeytti hänet, hengittäen raskaasti.
”Oletko varma? Et ole tehnyt tätä ennen, ja se voi sattua”, Kakashi kysyi.
”Tiedän”, Iruka vastasi ja suuteli toista intohimoisesti.
”Tiedän, miten kaikki menee teoriassa. Ja tiedän, ettet ikinä satuttaisi minua tahallasi.”
”En koskaan”, Kakashi vakuutti ja työnsi Irukan lempeästi selälleen, asetti hänen jalkansa erilleen ja istahti niiden väliin. Hän halusi nähdä poikaystävänsä kasvot ja suudella häntä heidän rakastelunsa aikana. Rakastelun? Kakashi piti ehdottomasti siitä sanasta.
”Oletko ihan varma, että haluat juuri tätä ja juuri nyt?” hän kysyi vielä. Iruka nyökkäsi.
”Haluan sitä sinun kanssasi.”

”Etenen hitaasti, ja lupaan olla hellä”, Kakashi lupasi ja levitti kahdelle sormelleen geeliä pienestä pullosta. Nuolaisten Irukan erektiota, hän asetti ensimmäisen sormensa tämän aukolle. Iruka veti terävästi henkeä, mutta Kakashin yhä nuollessa, tottui pian.
”Voinko jatkaa?” Kakashi kysyi hetken kuluttua. Iruka nyökkäsi ja kiskaisi hopeahiuksisen suudelmaan. Kakashi asetti varovasti toisen sormen Irukan sisään ja odotti, että tämä tottuisi tunteeseen.
”Sattuuko?” hän kysyi, liikuttaen sormiaan hiukan.
”E-ei oikeastaan. Tai, vähän. Tuntuu...oudolta”, Iruka vastasi. Kakashi virnisti ja taivutti sormiaan:
”Yritän saada sen tuntumaan hyvältä. Odota, kun löydän -.”
”Kakashi!” Iruka huusi silkasta nautinnosta. Kakashi hymyili tyytyväisenä, löydettyään toisen eturauhasen.
”Kakashi...älä pakota...minua odottamaan”, brunetti huohotti.
”Tämä voi sattua. Oletko valmis?” Kakashi kysyi, peittäessään kolme sormeaan kondomilla. Iruka nyökkäsi.

Kakashi työnsi hitaasti yhden, sitten kaksi ja lopulta kolmannen sormen Irukan sisälle. Siinä vaiheessa tämän kasvot vääntyivät jonkinasteisesta kivusta ja hengitys muuttui katkonaiseksi.
”Anteeksi”, Kakashi pyysi, kumartuen painamaan huulensa Irukan huulia vasten. Kun tämän lihakset alkoivat rentoutua, Kakashi uskaltautui liikuttelemaan varovasti sormiaan. Lopulta hän uskoi valmistelleensa Irukaa tarpeeksi.
”En pysty enää odottamaan, Iruka...Haluan sinua niin paljon”, Kakashi hehkäisi ja nappasi toisen kondomin pöydältä.
”Ota sitten minut”, Iruka hymyili rohkaisevasti. Kakashi asetti kondomin paikalleen.
”Haluan sinun tietävän...ennenkuin teemme sen...ennenkuin rakastelemme, että...”Kakashi yritti. Iruka katsoi häntä hämmentyneenä. Lopulta Kakashi sai kuiskattua:
”Rakastan sinua, Iruka.”
Iruka katsoi häntä hetken epäuskoisena, mutta hymyili sitten.
”Minäkin rakastan sinua, Kakashi.”

”Olet minun, ja minä sinun”, Kakashi huokaisi hymyillen. Muutaman yrityksen jälkeen hän sai asetettua elimensä oikeaan kohtaan. Iruka irvisti hiukan Kakashin työntyessä hitaasti hänen sisäänsä.
”Sinun...Rakastan sinua”, Iruka hehkäisi, kaiken tuntuessa heti paremmalta ja vähemmän kivuliaalta.
”Ja saat ottaa minut...milloin vain haluat, Ruka”, Kakashi vakuutti, odottaen paikoillaan toisen rentoutumista. Lopulta Iruka nyökkäsi häntä liikkumaan.
”Nyt...Kakashi.”
”Varmasti?” Kakashi kysyi, ja työnsi hiukan. Kun Iruka ei käskenyt häntä lopettamaan, hän uskaltautui vetäytymään hiukan ja työntymään takaisin. Muutaman työnnön jälkeen Irukan silmät levisivät ja hänen selkänsä taipui kaarelle.
”Aah!...Uudestaan, Kakashi”, brunetti hehkäisi nautinnosta, kertoen Kakashille selvästi, että hän oli löytänyt etsimänsä. Kakashi totteli enemmän kuin mielellään, vetäytyi hiukan ja työnsi takaisin, Irukan voihkaistessa onnesta. Samalla hän etsi Irukan jäykän elimen käteensä ja puristi sitä hellästi.
”Nopeammin...”, Iruka sai sanottua, ennenkuin Kakashi suuteli häntä. Tämä liikkui nopeammin ja voimakkaammin, saaden Irukan huutamaan suuhunsa. Jokainen työntö vei häntä lähemmäs orgasmia.
”Ka-Kakashi...kohta...kohta”, Iruka kuiskasi vaikeasti.
”Iruka...tule...anna tulla, Iruka”, Kakashi huohotti, ja parin työnnön jälkeen tunsi poikaystävänsä tulevan.
”Kakashi!” brunetti huusi ja veti hänen hiuksistään melkein kipeästi. Irukan jännittyneet lihakset saivat aikaan puristavan tunteen, jolloin Kakashi ei kestänyt enää. Voihkaistessaan Irukan nimen, hän lysähti brunetin viereen.
”Oh, Iruka”, Kakashi huokaisi, vedettyään hetken henkeä. Sitten hän veti itsensä varovasti ulos toisesta. Iruka inahti hiljaa.

”Sattuuko?” Kakashi kysyi, ja silitti ruskehtavaa kylkeä.
”Ei paljon. Ihan vähän”, Iruka vastasi, ja veti hiukset silmiltään.
”Anteeksi”, Kakashi kuiskasi ja suuteli rakastaan, hieroen samalla kevyesti tämän alaselkää.
”Pidin siitä. Todella paljon”, Iruka myönsi, ja punastui kevyesti. Ei hän se ollut mitään elokuvaseksiä, jossa kaikki olisi täydellistä, mutta Kakashin kanssa se tuntui taivaalliselta.
”Niin minäkin, rakas”, Kakashi vastasi, nousten seisomaan. Hän irroitti kondomit ja vei ne keittiön roskakoriin. Palattuaan, Kakashi huomasi Irukan nousseen istumaan sängylle.
”Haluat varmaan käydä suihkussa”, hän hymyili ja auttoi Irukan jaloilleen. Brunetti irvisti noustessaan, mutta ei valittanut. Pieni kipu oli vain väliaikaista, ja kuuma vesi varmasti auttaisi.
”Rakastan sinua”, Kakashi kuiskasi ja veti Irukan itseään vasten. Heidän huulensa kohtasivat ja kielet koskettivat hellästi toisiaan. Lämmin vesi valui heidän selkiään pitkin, pesten siemennesteet ja hien pois.
”Minäkin sinua”, Iruka vastasi Kakashin huulia vasten ja hymyili.

***

Huh, olipa urakka. Ei ehkä uskoisi, mutta yaoin kirjoittaminen on hankalaa. Itseltäni, kun puuttuu tuossa touhussa erittäin tarpeellinen elin, joten moni poika varmasti nauraisi tälle. Toisekseen en edes jaksa uskoa, että kenenkään ensimmäinen kerta on ollut noin ’tyydyttävä ja helppo’. Kuitenkin, jos tästä olisi tehnyt aidomman, olisi yaoi jäänyt aika vähille ja todennäköisesti koko homma olisi lauennut ensimmäisten parin minuutin aikana. No, mutta ehkä kestitte vielä yhden epätodellisen yaoi-kohtauksen. Ja odotan tietenkin rakentavaa palautetta, että tiedän, missä pitäisi parantaa. Hyvät kesät vielä kaikille!


Kommentit (Lataa vanhempia)
ABeKoBe - 2007-06-03 18:24:53
*nenästä valuu verta* ihana! Lähden tästä etsimään nenäliinoja..^^ 5 pojoo

izumoampkotetsu - 2007-06-05 09:15:42
Mielestäni tuota lapsuutta voisi vielä käsitellä esim. iruka kertoo illalla kakashille menneisyyttään/ reaktioitaan kun päivällä on tapahtunut jotain mikä järkyttää Irukaa.

Ei muuten tainnut olla Kakashin eka kerta :) kenenkäs kanssa sitä on oltu?

En osaa tuosta yaoista paljon sanoa, mutta se oli erilaista kuin olen tottunut lukemaan. siinä tarvittiin enemmän sanoja (siis sanat ei ole miinusta) mut välillä se tuntui jotenkin kaavamaiselta... tai no ääh. Miten sen sanoisi... Mutta siis pidin tästäkin osasta =)

pienenä toivomuksena: haluaisin mustasukkaisen kakashin vielä kehiin, onko se mahdollista?

putr - 2007-06-05 16:57:55
Kuten jo on sanottu, tuosta Irukan lapsuudesta voisi kertoa enemmän. Oikein järkytyin, missä oloissa Iruka on elänyt O__O
Ja tässä osassa taas jatkuu tämä sujuva teksti, oli jälleen ilo lukea ^^

Soldieri - 2007-06-06 12:15:55
ihan tässä meinaa mennä sanattomaks. tätä olikin jo odotettu... mitä täydellisin yaoi kohtaus... ei huomaa et olis sun eka kerta ku tuollasta kirjoitat. onnistuit tosi hyvin... ja tää sarja ei saa loppua. :/ eiköhän sun ajatukset tasaannu tuosta kun saat nuo siun pervot mielikuvitukset hiukan purettua, ihan ilmi selviä patoutumia siulla ;) toivotaan et tulee nopeasti jatkoa... :D 5p. en tiedä oliko kirjoitusvirheitä ku keskityin niin syvästi.

Fuyu - 2007-07-21 17:24:32
*ei saa nenä verenvuotoa loppumaan* minkä sille mantaa jos olen täys pervo? kohta lähtee taju... *pyörtyy liiasta veren hukasta* x_x

Tomo-San - 2011-07-02 17:38:47
OK stoori. Pitkästi kirjoitit.Lukea jaksoin mutt että kirjoittaa,jaa-a...:DD

-naruto- - 2011-07-02 17:48:36
oohhh... ehhehhheeee : DD sori et oon pervo.. : D mut oli kyll kuumaa kamaa.. :D *nenästä valuu verta ja paljon*

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste