Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Piraatin elämää yhdeksäs luku - ABeKoBe
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 1465 sanaa, 9123 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2007-06-15 11:35:34
Kansio: Paritus (S-K13) - poikarakkaus

Täällä taas^^ toiseksi viimeinen osa on täällä^o^ aika kuluu niin nopeasti*herkistyy* no lukekaa ja kommntoikaa. Tässä ei ole sasunarua eikä kakairua, vaan Itachin löytämistä^^ ja seuraava osa pursuaa kakairua, sen voin luvata

Arvostelu
7
Katsottu 1161 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
’ajatus’
”repliikki”
**takauma**
Tähän alkuun Kakashin ja Itachin miehistöt. Itachin miehistöön on eksynyt sitten tyyppejä, jotka ois oikeesti hyviksii narutossa… ja joidenkin tyyppien luonteesta en tiiä yhtään mitään, koska en oo kattonu Narutoo ja oon lukenu pokkareitakin vaan kaks, mutta tiedän sarjasta sen verran että voin kirjoittaa ficsejä^^  (kiitos kaikki kaverit jotka on valistanu mua<3) no niin ja sitten miehistöt:
      Niin ja älkää välittäkö minun pikku kommenteistani tuossa ”Itachi tulee kuvaan” kohdassa^^ en voinut hillitä itseäni ^^”              
Kakashi: Neji, Iruka, Kiba(ja Akamaru), Chouji, Genma, Sasuke, Naruto, Mizuki, Gai, Lee ja Shikamaru

Itachi: Haku, Kisame, Kimimaro, Zabuza, Tayuya, Shino, Zaku, Sakon, Itachi, Kankuro, Temari, Sai ja Gaara  
                                                  
                           Yhdeksäs luku

Kakashi liikkui hiljaa kuin tiikeri. Hiipien hitaasti eteenpäin, kunnes… joku kompastui.
”Ai!” Lee oli kompastunut puunjuureen. Kakashi pyöräytti silmiään ja kääntyi.
”Ole hiljaa. Muuten meidät huomataan”, Kakashi kuiskasi.
”Anteeksi”, Lee kuiskasi itkuisesti. Kakashi kääntyi ja luuli jo, että he voisivat vihdoin jatkaa matkaa, mutta turha toivo.
”Lee, viisisataa punnerrusta nyt heti!” Lee teki mitä Gai käski. Kakashin otsalla tykytti verisuoni.
”Nyt jatketaan matkaa”, Kakashi kuiskasi hampaidensa välistä. Leellä oli punnerrukset kesken, joten hän ei osannut päättää kumpaa tottelisi, Gaita vai kapteenia. Kompromissiksi hän päätti jatkaa matkaa ottaen yhden askeleen ja teki sen jälkeen yhden punnerruksen. Askel, punnerrus, askel… Näin jatkui kunnes Kakashille riitti.
”Nyt lopetat tuon ja kävelet normaalisti!” Huuto sai linnut lähtemään puista.
’Ups, meidäthän voidaan huomata’, Kakashi tajusi virheensä, mutta koska mitään ei kuulunut, hän rauhoittui. Sitten hän kuuli nyyhkytystä. Lee itki ja Gai piteli tätä sylissään. Kakashilta pääsi huokaus.

Kun Lee oli saanut itkettyä jatkettiin vihdoin matkaa. Gai valisti Kakashille sitä, miten hänen omaa pikku Leetänsä tulisi kohdella. Lee nyökkäili vieressä. Kakashin päätä alkoi kivistää, joten hän teippasi Gain suun jeesus-teipillä kiinni.

Itachista ei näkynyt jälkeäkään. Kakashi miehistöineen oli kulkenut metsässä jo pari tuntia. Kaikki alkoivat olla väsyneitä ja nälkäisiä.
’Missä he voivat olla?’ Kakashin otsaa pitkin valui hikikarpaloita. Etsintä tuntui olevan aivan turhaa. Hän päätti, että oli aika levätä hetki.
”Onkohan tämä ihan turhaa?” Iruka oli tullut vesipullon kanssa Kakashin luo ja tarjosi tätä nyt hänelle. Kakashi joi pitkään, kunnes tunsi janon tunteen katoavan.
”En usko. Emmeköhän me löydä Itachin varsin pian”, vastaus sai Irukan miettimään.
’Mitä jos Kakashi ei selviäkään tästä?’ Paniikki hiipi Irukan mieleen. Kakashikin alkoi hermostua.
’Mitä jos Iruka ei selviä tästä?’ Ajatus sai Kakashin värisemään. Hänen olisi kerrottava tunteensa tässä ja nyt.
”Iruka, minä…”
”Kakashi, minä…” Molempien miesten lauseet jäivät kesken.
”Itachi miehistöineen on tulossa!” Chouji juoksi metsästä. (Huom. Chouji ei ole tässä läski, hieman pyöreä vain)
”Vai niin. Miehet! Valmistautukaa!” Kakashin huuto sai miehiin liikettä.
’Voi saatana! En kerinnyt edes kertoa”, Kakashi puristi kätensä nyrkkiin. Nyt hänen täytyi selvitä tästä ja varmistaa, että Iruka selviää myös.

Itachin joukot lähestyivät Kakashin miehistön lepopaikkaa. He eivät olleet huomanneet, että Chouji oli nuotiopuun hakumatkallaan huomannut heidät.
”Nyt Kakashi saa köniinsä”, Itachi hymyili pirullisesti. Haku ja Gaara vilkaisivat toisiaan, mutta eivät sanoneet mitään. He uskoivat, että Kakashi oli hiukan vahvempi kuin Itachi. Eivät he tosin sitä varmaksi tienneet, olivat vain kuulleet juoruja.
”Heitähän on vähemmän?” Kankuro kysyi. Itachi nyökkäsi. Ainakin niin hän oli kuullut. Hänen ja Kakashin miehistöt eivät olleet koskaan ottaneet yhteen, mutta Tortugassa kuuli juoruja milloin mistäkin.

”No niin miehet. Emme saa antaa periksi, vaikka heitä onkin enemmän”, Kakashi jakoi viimehetken ohjeita.
”Mistä tiedät, että heitä on enemmän? Et ole koskaan ottanut yhteen Itachin kanssa”, Kiban kysymys sai Kakashin hiljenemään hetkeksi.
”Juoruja. Tortuga on paras paikka selvittää tällaiset asiat”, vastaus sai Kiban nostamaan toista kulmakarvaansa. Akamaru haukahti.
”Juoruihinko sinä uskot?” Kiban kysely alkoi ärsyttää Kakashia todenteolla. Suoni tykytti kapteenin otsassa uhkaavasti.
”Juoruihin ei ole uskominen, sitä minulle on..” Kiba hiljeni äkkiä. Kakashi oli vetänyt pistoolinsa esiin(heikkohermoinen tyyppi). Se osoitti suoraan Kiban sydämeen.
”Okei, okei. Olen hiljaa”, poika nosti kätensä ilmaan, Akamaru vingahti.

Metsästä alkoi kuulua ääntä. Äkkiä Itachi miehistöineen ryntäsi aseet ylhäällä Kakashin miehistön lepopaikkaan. Yllättyneenä Itachi huomasi, että Kakashi oli osannut odottaa heitä.
”Vai niin. Täällä on jo odotettukin”, Kakashin maskin alle syntyi virne. Mutta (seksikkään ja ihanan) Itachin onnistui säilyttää (seeeeeksikääääs *Grau*) äänensä viileänä.
”No hyvä, voimmekin sitten heti aloittaa, Ei tarvitse odottaa surkean miehistösi valmistautumista”, miehistö Itachin takana räjähti nauruun. Kakashin ohimolla alkoi tykyttää verisuoni.
”Tulitteko tänne tappelemaan, vai nauramaan. Tosin ette te osaa tapellakaan”, nyt oli Kakashin miehistön vuoro nauraa. (seksikkään) Itachin ohimolla alkoi nyt vuorostaan sykkiä verisuoni.
”Selvä se sitten! Kimppuun!” Itachi miehistöineen rynnisti kohti Kakashin miehistöä. Nämä kohottivat aseensa ja lähtivät Itachin miehistöä vastaan.
”Sasuke sopiiko, että minä aloitan Itachin kanssa ja sinä lopetat?” Kakashi kysyi. Sasuke nyökkäsi. Koston aika oli vihdoin koittanut.

Tappelu oli tasaväkinen. Naruto oli ottanut ”parikseen” Gaaran, joka todella osasi käyttää miekkaa.
”Luovuta jo! Et pärjää minulle!” Gaaran silmät leiskuivat. Naruto oli vahvempi kuin hän oli ensi näkemältä luullut. Tämän silmät olivat päättäväiset. Hän nautti taistelusta.
”Hah! En anna sinun voittaa edes omissa unissasi!” Naruto huusi ja sivalsi miekallaan haavan Gaaran poskeen. Pojan naama vääntyi tuskalliseen irvistykseen.

Sillä välin metsässä oli toinen yhteenotto menossa(paljon rauhallisempi vain). Miehet seisoivat paikoillaan. Molemmat hengittivät raskaasti. He olivat liian tasaväkisiä. Kumpikaan ei ollut saanut yhtään osumaa. Kauempaa kuului muiden miesten huutoja. Itachi ja Kakashi olivat muista paljon kauempana. Molemmat mittailivat toisiaan katseillaan. Etsivät heikkoa kohtaa.
’Hän on vahvempi kuin luulin’, miesten ajatukset kulkivat samaa rataa. Kumpikin tiesi ettei voisi voittaa, jos tämä jatkuisi näin. Oli hyökättävä juuri oikeaan aikaan ja oikeaan kohtaan. Mutta mikä se kohta oli? Kumpikaan ei tiennyt sitä.

Sasuke alkoi menettää malttinsa. Missä Kakashi oikein oli? Hänen piti hoidella Itachi loppuun, kunhan Kakashi ensin vähän lämmittelisi tätä. Mutta miten se oikein voi onnistua, jos miehiä ei näkynyt mailla halmeilla? Turhautuneena Sasuke hoiteli vastustajansa. Zabuza kaatui maahan. Sasuke katsoi ympärilleen. Hän näki kuinka miehet silpoivat toisiaan minkä kerkesivät. Oli siellä ollut yksi nainenkin. Temari nimeltään. Mutta tämä oli kaatunut Irukan iskusta. Brunetti oli parempi taistelija kuin Sasuke oli odottanut. Nytkin hän taisteli täyttä päätä Kisamen kanssa.

Kuului huuto, näkyi verta. Chouji kaatui kuolleena maahan. Nuori (aivan naiselta näyttävä) mies seisoi ruumiin vieressä. Sasuke lähti kostamaan ystävänsä kuoleman.

Tapettuaan Hakuksi kutsutun miehen, Sasuke lähti etsimään Kakashia.
’Siellä missä Kakashi, on myös Itachi’, niinpä hän lähti metsään.

Hetken kuljettuaan hän saapui Kakashin ja Itachin ”piilopaikkaan”. Molemmat miehet seisoivat vieläkin paikallaan. Sasuke katsoi näkyä hämmästyneenä.
’Luulisi nyt noidenkin olevan toistensa kimpussa’, hämmästyneenä hän käveli eteenpäin. Kakashi huomasi hänet ja siirtyi pois tieltä.
”Hän on nyt sinun”, nuo sanat riittivät. Sasuke syöksyi Itachin kimppuun miekka koholla. Lopullinen taistelu oli alkamassa.

Tässä tämä taas^^ lukekaa, kommentoikaa ja antakaa anteeksi^^” kirjoitin tämän ihan unenpöpperössä….                    

Kommentit (Lataa vanhempia)
fumajime - 2007-06-15 12:28:26
kyaaa~~~!!!! itachi ON ssssseeeeeeeexxxxiiiiiikkkäääässss~~!!!<3 *grauh!* *fanityttökiljuntaajamuutavastaavaapalvontaa*

joo elikkäs asiaan ^^'
tämä on nyt tähänastisista luvuista paras^^ (ja itachi astui viimein kehiin) =^^= <3
kaikki on niinkuin pitää, en keksi moitittavaa^^ 5pojoo

mayssi - 2007-06-15 17:02:24
Hmmm :) Mielenkiintoinen tuo merirosvoaihe, Naruton hahmot sopii ihmeellisesti merirosvoiksi. :D  Nuo "taistelukohtaukset" oli vähän toimettomia, vois siis vähän kuvailla enemmän sitä taistelua, eikä vain "tämä tappoi tämän ja tämä tappoi tuon".  Muttei se niin paljon haittaa, varsinkaan jos tässä kuuluu keskittyä vaan päätaisteluun, elikkä Kakashin, Itachin ja Sasuken lopulliseen kamppailuun. Mutta whatever, Naruto on ihana. :) (pääasia, pääasia!)

amadare - 2007-06-24 16:11:35
vauuuuuuuu~ mahtia, 5 pojoa. korjaus:
"Sasuke alkoi menettää malttinsa." <--- Eikö se olisi pikemminkin MALTTIAAN.

Lots of verisuonia.

Hime-Chan - 2010-08-06 08:31:00
nhih nhih!!!! AAAAAAARRRRRGGGHHHHH!!!!! >DD minä en voi lopettaa lukemista!!! :DXD täyttyy jatkkaaaa.... 5pojjooo...:DD

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste