Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Piraatin elämää kymmenes luku (viimeinen) - ABeKoBe
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 1974 sanaa, 12096 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2007-06-17 17:20:45
Kansio: Paritus (K13-K15) - poikarakkaus

Vihon viimonen osaTT_TT aika menee liian nopeesti... *huokaus* Tässä on kakairua ja yaoita... eka yaoi-kohtaukseni...*apuaa*^^" te päätätte kirjoitanko enää yaoita vai jätänkö sen tulevista ficseistä pois... Älkää alentako pisteitänne yaoin takia, kiltiiit! (toi sama lukee ficsin lopussa, melkein samalla tavalla^^") lukekaa ja kommentoikaa=^^=

Arvostelu
7
Katsottu 1421 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
**takauma**
’ajatus’
”repliikki”

Tästä se sitten lähtee, viimeinen lukuTT_TT aika menee niin nopeasti… *huokaus* no niin minä ryhdistäydyn ja alan kirjoittaa…


                                  Kymmenes luku

”Hän on nyt sinun”, nuo sanat riittivät. Sasuke syöksyi Itachin kimppuun miekka koholla. Lopullinen taistelu oli alkamassa.

Sasuke sivalsi miekallaan ilmaa. Itachi oli liian nopea. Kakashi oli lähtenyt miehistönsä luo ja jättänyt veljekset ”sopimaan” riitansa ihan rauhassa.
”Kappas vain pikkuveli, sinustahan on tullut nopea”, Itachin äänessä oli pelkkää kylmyyttä. Sasuke värähti. Ääni oli niin kylmä ja (seksikäs xD) läpitunkeva. Sasuke hyökkäsi. Miekka viilsi Itachin poskeen syvän haavan. Itachi iski takaisin. Nuorempi lensi Itachin voiman alaisena taaksepäin. Sasuken selkä osui puuhun. Se teki kipeää. Itachi oli liian vahva.
”On tullut aika tasata tilit, pikkuveli. Sinä kuolet tänne”, Itachi asteli hänen eteensä.
’Kaikki on ohi’, ajatus iskeytyi Sasuken aivoihin kuin terävä miekka. Samanlainen, kuin se jolla Itachi kohta päättäisi hänen elämänsä. Juuri kun Itachi oli iskemässä, Sasuken mieleen nousi Naruton kasvot. Hän hyppäsi äkkiä ylös, lyöden samalla Itachin miekan tämän kädestä. Kohottaen miekkansa Sasuke lävisti Itachin rinnan, juuri sydämen kohdalta.
”Väärin isoveli, sinä olet se, joka kuolee tänne”, Sasuke sanoi ja katsoi, kun Itachin silmistä katosi murhaava katse ja mies lakkasi hengittämästä.

”Sasuke!” Naruto syöksyi pojan syliin.
”Luulin jo että kuolit tuonne, kun sinusta ei kuulunut mitään”, blondi itki. Sasuke rutisti tätä sylissään.
”Minähän lupasin etten kuole”, hän sanoi rauhallisesti. Naruton ansiosta hän oli voittanut. Hän oli vihdoin kostanut vanhempiensa kuoleman.

”Minne kaikki muut Itachin miehistöstä ovat menneet?” Sasuke kysyi.
”He lähtivät, kun huomasivat että me olemme ylivoimaisia”, Kakashi sanoi. Sasuke hymyili. Oli aika palata laivalle.

Täysikuu valaisi rannan, kun Iruka katseli merelle. Muutama lokki lensi meren yllä. Kakashi oli sanonut, että hänellä oli tärkeää asiaa. (He olivat Tortugassa muiden miehistön jäsenten kanssa)  Iruka oli odottanut jo puoli tuntia, mutta eipä toista ollut kuulunut paikalle. Juuri, kun Iruka oli lähtemässä, hän kuuli tutun äänen takaansa.
”Iruka! Anteeksi että olen myöhässä, mutta avaruus-oliot kaappasivat minut(voi älkää kysykö) ja..” Kakashin selitys oli kaikkea muuta kuin uskottava.
”Kakashi, voisitko lopettaa valehtelemisen ja kertoa miksi kutsuit minut tänne?” Irukan äänestä kuulsi nauru. Kakashi näytti niin hauskalta punastuessaan.
”Niin, joo… Siis minulla on jotain todella tärkeää asiaa”, Kakashi selitti hieman vaikeana.
’Oho, hänhän näyttää peräti vakavalta’, Iruka hymyili suloisesti.
”Niin?” Hän kannusti Kakashia jatkamaan. Tämä oli vieläkin hiukan punainen.

Äkkiä Iruka huomasi yhden asian. Kakashilla oli toinen käsi selän takana, ja hän oli jättänyt maskinsa ja silmälappunsa pois. Iruka katsoi miestä ihmeissään. Ei hän jättänyt noita vaatekappaleita koskaan pois. Ne olivat hänellä ihan koko ajan. Vain kerran Iruka oli nähnyt Kakashin kasvot kokonaan. Ne olivat niin kauniit. Irukan teki mieli koskettaa niitä.
’Äh, miksi minun tekee kokoajan mieli koskettaa Kakashia?’ Iruka yllätti itsensä ajattelemassa itseään ja Kakashia pienessä komerossa, vain he kaksi. Tunnelma kävisi niin kiihkeäksi, että molempien piti riisuutua. He menivät lähemmäs toisiaan, aivan kiinni. Erektiot koskettivat…
’Ei! Taas minä kuvittelen tuollaisia!’ Irukan kasvoille levisi puna. Milloin hänestä oli tullut tuollainen? Tuo oli Kakashin ajattelutyyli, ei hänen. Kakashi oli ilmeisesti päättänyt jatkaa puhettaan, koska köhi hieman saadakseen Irukan irrottautumaan ajatuksistaan. Irukaa kiinnosti kumminkin nyt se, mitä Kakashilla oli selkänsä takana. Hän lähti kohti Kakashia. Tämä jähmettyi paikoilleen. Iruka tuli lähemmäs ja lähemmäs.
’Hän on niin ihana!’ Kakashin ajatukset eivät tahtoneet pysyä enää kasassa. Mitä lähemmäs Iruka tuli, sen vaikeampi Kakashin oli keskittyä. Lopulta Iruka pysähtyi, aivan Kakashin eteen.
”Mitä sinulla on toisessa kädessäsi?” Irukan kysymys yllätti toisen miehen täysin. Kun vastausta ei alkanut kuulua, Iruka päätti ottaa itse selvää. Hän kurotti toista kättään Kakashin omaa kättä kohti. Tämä huomasi toisen aikeet, ja otti vapaalla kädellään kurottelevasta kädestä kiinni. Vielä ei olisi aika paljastaa pikku lahjaa. Iruka tympääntyi. Hän halusi tietää, mitä toisella oli selkänsä takana. Hän kurotti toisenkin kätensä, mutta kompastui ja kaatui eteenpäin, jättäen Kakashin alleen.

Hiekka rahisi miesten alla. Kakashi oli huudahtanut Irukan kaatuessa hänen päälleen, ja ottanut vasemman kätensä pois selän takaa. Hän piteli sillä ruusua. Aivan verenpunaista, täydellistä ruusua. Iruka huokasi ihastuksesta. Sitten hän älysi missä makasi. Äkkiä hän hyppäsi pois Kakashin päältä ja kävi istumaan hiekalle. Kakashi nousi ja kävi hänen viereensä.
”Onneksi ruusu säilyi ehjänä”, hän sanoi ja ojensi sen Irukalle. Tämä punastui hiusjuurtaan myöten ja otti ruusun käteensä, kohotti sen nenälleen ja haistoi. Se tuoksui taivaalliselta.
’Kakashi antoi minulle ruusun! Kakashi antoi minulle punaisen ruusun!’ Iruka ajatteli iloisesti ja sydän heitti kärrynpyörää hänen rinnassaan.

Kakashi katseli Irukaa, miten suloinen hän olikaan.
”Se minun asiani.. Se tuota..”, Kakashi takelteli jälleen. Iruka irrotti katseensa ruususta ja käänsi sen vanhempaan mieheen. Tämä oli taas punastunut ja haroi hopeisia hiuksiaan.
’Aivan, hänen hiuksensa ovat kuin hopeaa’, Iruka katsoi miestä ihaillen. Tämä oli niin kaunis ja komea.
”Minä, tai siis silloin kun otin sinut laivaani, minä, minä.. Minä rakastuin sinuun”, viimeiset sanat tulivat hiljaa, mutta tarpeeksi lujaa, että Iruka kuuli ne.
’Rakastui? Minuun?’ Irukan ajatukset olivat yhtä sotkua. Hän ei voinut uskoa kuulemaansa.
”Rakastuit?” Iruka kuiskasi punaisena. Kakashi nielaisi kuuluvasti.
”Niin. Sinä olet niin ihana, kuuntelit minua ja välitit. Sitä minä olen kaivannut pitkään”, Kakashi huokasi. Vihdoin hän oli saanut sanottua sen Irukalle. Nyt piti vain odottaa, miten tämä reagoisi.
”Minäkin rakastan sinua”, Iruka käänsi päänsä Kakashiin päin. Nuoremman miehen kasvoilta paistoi onni. Kakashi hymyili. He nojautuivat toisiaan kohti. Kasvot lähenivät toisiaan. Hengitys muuttui raskaammaksi. Huulet huulia vasten. Molemmat miehet sulkivat silmänsä. Tätä he olivat odottaneet. Sen pystyi tuntemaan iholle, haistamaan ilmasta, kuulemaan merellä. Se oli rakkautta.

VAROITUS! Tästä alkaa yaoi. Se on ensimmäinen minun kirjoittamani seksi-kohtaus, joten pliis, älkää olko ankaria. En osaa kirjottaa tämmöstä^^” no yrittäkää lukea ilman oksentamista. Se on tietysti sallittua^^”  

”Oletko nyt varma tästä?” Kakashi kysyi ties kuinka monetta kertaa. Iruka nyökkäsi. He olivat siirtyneet sisätiloihin. Pieni mökki oli omiaan heille kahdelle. Täällä he tulisivat viettämään ensimmäisen yhteisen yönsä.

He siirtyivät sängyn luo. Kakashi kaatoi itsensä ja Irukan varovasti pehmeälle joustinpatjalle. Iruka jäi tietenkin alimmaiseksi. Häntä hermostutti. Tämä oli hänen ensimmäinen kertansa, eikä hän osannut tehdä mitään. Kakashi tuntui kuitenkin lukevan hänen ajatuksiaan.
”Ei hätää rakas. Minä hoidan tämän”, miehen äänessä oli seksikästä käheyttä. Iruka nielaisi. Hän ei voinut enää perääntyä, eikä olisi edes tahtonut.

Kakashi alkoi näykkiä varovasti Irukan korvaa. Tämä sai aikaan Irukassa pientä väreilyä ympäri kehoa. Kakashi tuntui niin hyvältä. Vanhempi mies siirtyi suutelemaan Irukan kaulaa, työntäen samalla käsiään tämän paidan alle. Kädet hyväilivät jokaista lihasta. Iruka oli alkanut vetää Kakashin paitaa ylöspäin, nautinnolliset huokaukset karkasivat väkisin nuoremman huulilta vanhemman miehen suudellessa hänen kaulaansa ahnaasti.

Saatuaan Kakashin paidan pois Iruka kietoi kätensä tämän ympärille. Hyväillen Kakashin selkää Iruka siirtyi vatsan puolelle. Hänelläkään ei enää ollut paitaa riesanaan. Kaikki tuntui tapahtuvan kuin luonnostaan. Iruka oli rentoutunut täysin.

Kakashin huulilta karkasi muutama huokaus, aina kun Iruka kosketti huulillaan hänen kaulaansa. Kakashi oli yllättynyt positiivisesti. Vaikka tämä oli Irukan ensimmäinen kerta, tämä oli täysillä mukana ja osasi koskettaa juuri oikeista kohdista.
”Olet luonnonlahjakkuus”, Kakashi mumisi Irukan kaulaa vasten. Tämä punastui miehen kommentista.
”Kiitos, kai”, Iruka mumisi ja keskittyi taas suutelemaan Kakashin kaulaa ja näykkimään välillä myös tämän korvaa. Vanhemman miehen huulilta karkasi lisää nautinnollisia huokauksia. Hitaasti hän alkoi näprätä Irukan housunnappia auki. Nuorempi mies lopetti hetkeksi Kakashin kaulan syömisen ja punastui hennosti. Nyt se siis alkaisi.

Housut olivat jossain sängyn vieressä. Kakashi oli nyt päättänyt miten asia hoidettaisiin. Hän oli Irukan selän takana ja kiersi nyt kätensä tämän vyötärölle. Iruka säpsähti tuntiessaan kylmät kädet erektionsa ympärillä. Kakashi alkoi hieroa sitä. Iruka huokaili. Kakashi nopeutti liikettä vielä vähän ja sai Irukan laukeamaan. Valkoinen aine levisi puhtaalle lakanalle. Kakashi irrotti kätensä ja nosti Irukan lantiota ylemmäs. Kaikki tapahtuisi takaapäin.

Pian Kakashi jo kostutti sormiaan ja työnsi toisen varovasti Irukan sisään. Tämä vinkaisi pienesti ja yritti pidätellä kyyneliä. Kakashi liikutti sormeaan hitaasti nuoremman sisällä, Seuraavaksi hän lisäsi toisen sormen ja liikutteli molempia ensin varovasti ja nopeutti asteittain liikettä. Iruka huokaili syvään. Kakashi veti sormensa ulos ja nuoremman miehen suusta kuului pettynyt huokaisu. Kakashi ei antanut sen häiritä, vaan hieroi omaa erektiotaan. Iruka alkoi ärsyyntyä, eihän tässä ollut kyse itsetyydytyksestä. Pian Kakashi kuitenkin laukesi ja hieroi omaa eritettään erektioonsa. Iruka alkoi ymmärtää, Kakashi oli vain halunnut vähän liukastetta.

Hitaasti Kakashi otti Irukaa vyötäisiltä ja työntyi puoliksi Irukan sisään. Tämä inahti. mutta ei valittanut sen enempää joten Kakashi päätti jatkaa. Hän työnsi erektionsa kokonaan sisään. Nyt Iruka jo melkein huusi. Kakashi alkoi hitaasti liikkua Irukan sisällä ja huokaili itsekin raskaasti. Iruka inahteli välillä, mutta pian sekin vaihtui nautinnolliseen huokailuun. Molemmat miehet melkein huusivat Kakashin nopeuttaessa tahtia. Iruka huokaili rakkaansa nimeä yhä uudelleen ja uudelleen. Pian molemmat laukesivat huutaen.

Kakashi lysähti makaamaan hikisenä Irukan viereen. Tämä painoi päänsä rakkaansa vahvoja rintalihaksia vasten.
”Rakastan sinua”, Iruka kuiskasi.
”Niin minäkin sinua”, Kakashi kuiskasi ja kohotti Irukan leukaa hiukan suudellakseen tätä.
Kaksi miestä oli löytänyt toisensa.

The end! Tässä tämä… ihan surkeeta yaoita.. en osaa kirjottaa, mutta älkää alentako pisteitänne sen takia^^” kiltiiit! se oli kokeilu ja jos se oli mielestänne oksettavaa, en enää kirjoita riviäkään yaoita!
lupaus pitää hautaan saakka!
*tekee kunniaa* =^^= kommenttia siis tulemaan<3

Kommentit (Lataa vanhempia)
Spica - 2007-06-17 20:23:14
"’Ei! Taas minä kuvittelen tuollaisia!’ Irukan kasvoille levisi puna. Milloin hänestä oli tullut tuollainen? Tuo oli Kakashin ajattelutyyli, ei hänen." - repesin tuolle. Voin kuvitella Irukan ilmeen :D

Olin positiivisesti yllättynyt, että Kakashi oli niin maltillinen, kun ottaa huomioon aiemman "hyökkäilyn". Ja 1. yaoi kohtaukseksi tuo oli oikein hyvä, vähän nopea vain.

Olin huomaavinani jonkun lauseen keskellä pisteen, ilmeisesti pilkun paikalla, muttei osunut enää silmiin, kun äsken yritin kohtaa metsästää. Varmaan tullut virhelyönti pilkun sijasta.
Ja toinen oli tuo: "Iruka oli odottanut jo puolituntia" - luulisin, että "puoli tuntia" kirjoitetaan erikseen (korjaa jos olen väärässä). Muita virheitä en sitten huomannutkaan.

Ihan vielä sivukommenttina, niin tähänhän saisi vaikka kuinka monta jatkotarinaa, jos joskus innostut. Oli nimittäin ilo lukea :)

izumoampkotetsu - 2007-06-18 17:07:58
Kakashi näytti niin haukalta punastuessaan. Tuon virheen huomasin. Tosi hyvä yaoi ekaksi (minun ei ollut läheskään näin hyvä^^') Irukan ajatuksille tuli naureskeltua ;) jatkoa voisit kirjoittaa

fumajime - 2007-06-19 06:39:22
hyvähän tästä yaoi kohdasta tuli -mm tämä oli hyvä lopetus fiksille ^^ 5pojoo

amadare - 2007-06-24 17:55:59
cool man *gai-pose*
OHI ON! T-T Min tahtoa lisää!
5 pojoa, kuten aina ;D

Hime-Chan - 2010-08-06 08:38:33
tämähän oli k-15 mutta mitäpä siitä;DD kun on kerran aloittanut, niin ei jätetä kesken!!!! >DDD oli hienohienohieno :DD  5 pojoa, onnittelen sywästi 8DD

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste