Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Pitkä kuuma kesä|osa 2 - AnsQ
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 989 sanaa, 6253 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2007-07-27 10:05:52
Kansio: Paritus (K13-K15) - poikarakkaus

Sitä samaa KakaIra ja tässä osassa juopottelua. Ficci betattu, jos on virheitä en ota vastaan se on Betan syy..*pahisnaurua*

Arvostelu
2
Katsottu 1213 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Iruka keräsi tämän omia ja Kakashin likaisia ruokailuvälineitä. Kakashi oli taas piiloutunut samalle vihreälle retkituolille ja jatkoi lehden lukemista. ’Monestikohan hän on lukenut tuon saman lehden jo läpi tänään?’ Iruka ajatteli ja huokaisi.
”Lähden tiskipaikalle”, tämä sanoi nosti korin, jossa oli aamiaiselta ja lounaalta jääneitä likaisia astioita sekä tiskiharja ja Fairy.
”Mm…”, Kakashi sanoi nostamatta katsetta lehdestään. Todellisuudessa Kakashin silmät eivät liikkuneet lehden rivejä pitkin, vain tuijottivat yhtä kohta lehdestä, ajattelematta edes mitä siinä luki. Kakashin mielessä pyöri vain tämän telttakaveri. Hän oli aina pitänyt Irukaa hyvänä ystävänä. Vasta viimeisen vuoden aikana Kakashi oli tajunnut että halusi Irukalta enemmänkin kuin hyvänä ystävänä olemista. Hän oli siitä varma.

Kakashi laski juuri lehtensä maahan ja laittoi radion päälle, kun Iruka tuli ja laski maahan korin täynnä puhtaita astioita. Iruka meni istumaan Kakashin tuolin viereen olevalle toiselle tuolille samalla kun toinen nousi tuolistaan ja haki heille molemmille omat oluet. Kakashi antoi toisen oluen Irukalle joka avasi pullon, nosti sen suulleen ja otti hörpyt.

Älä puhu huomisesta nyt
Hiljaisuus kauneinta musiikkii on
Kun me rakastelemme
Jumalatkin vaikenee

Tahdon rakastella sinua
tahdon rakastella sinua
tahdotko sinä minua?
Tahdon rakastella sinua
tahdon rakastella sinua
tahdotko sinä minua?


Iruka kuunteli vain puolella korvalla laulua siemaillessaan juomaansa. Pian laulu loppui ja radiosta naisääni ilmoitti:
”Ja äskeinen kappale oli Ripsipiirakan Tahdon rakastella sinua. Seuraavaksi Radio Novan kello 20 uutiset jotka toimittavat…” Iruka hätkähti. Kello oli jo 20. Nyt alkaisi seuraava keikka, jonka Iruka haluaisi kuulla. Hän oli unohtanut jo ajankulun kuunnellessaan festareiden ääniä ja radion soittoja. Iruka nakkasi tyhjän pullon kassiin jossa oli jo muutama edellisen päivän pullo.
”Kakashi, minä lähden tuonne kuuntelemaan seuraavaa bändiä. Sitä vartenhan me täällä olemmekin. Tuletko mukaan?”
”Totta kai. Mikä bändi seuraavaksi esiintyy?” Kakashi kysyi ja sammutti radion joka oli alkanut paasaamaan huomisen säätilasta.
”Apulanta(K: Anteeksi kaikille, jotka bändistä eivät pidä, mutta se on hyvä:’D )”, Iruka sanoi ja noukki kaksi pullo siideriä ja ojensi toisen Kakashille. Kun he viimein saapuivat ihmismassaan takalaidalle ja tunkivat itsensä läpi Apulannan mukana fiilistelevää festariyleisöä. Kaverukset viimein pääsivät hieman lähemmäs lavaa, ja jäivät sille sijoille kuuntelemaan tällä hetkellä soitettavaa biisiä ja juomaan juomiansa.

Maanantai
taas saapuu aivan liian kai
on liian helppoo olla onnellinen
minä tiedän kyllä sen
minä tiedän kyllä sen
miltä tuntuu.


Iruka kuunteli laulua. Hän itse piti laulusta paljon, mutta Kakashi näytti tylsistyneeltä.
”Iruka, milloin ne soittaa hieman enemmän tempoa sisältävän biisin?” ”Mistä minä sellaisia tietäisin?”, Iruka kysyi ja harmikseen kuuli laulun loppuvan.
”Kiitooos! Miten menee, Sunaa?”, Apulannan laulaja huusi ja suurin osa yleisöstä näytti jo hevimerkkiä. Seuraavan biisin alkusoinnut alkoivat ja yleisö kiljui jo innostuksesta.

Koneeseen kadonnutta
ei voi takasin saada
kulutettu, käytetty ruokkimaan ympyrää
Luotettu ehkä liikaa
siihen että aika korjaa

Se minkä vuoksi nähtiin
niin kovin paljon vaivaa
Että hajalle saatiin
Se mitä kauniiksi tarkoitettiin

Kipu kuolee huutamalla
Alastomana lattialla
Miten kauan sitä kestää


Keneen sattuu ja kuinka paljon
Siitä kysymys elämässä kai on
Kun on saavuttu siihen pisteeseen
Eikä mikään oo varmaa  

Keikat alkoivat jo lähestyä loppuuaan, olihan kello jo yli puolenyön. Suurin osa festarikansasta oli jo melkoisessa humalassa. Iruka oli vielä melko selvinpäin, toisin kuin Kakashi. Viimeinen keikka, joka oli ollut Children of Bodomin keikka, loppui.
”Kiitoos! Ensi vuonna uudestaan!” Bändin kitaristi huusi ja yleisö huusi kovaan ääneen hevimerkkiä näyttäen bändin poistuessa lavalta. ”Irukah kultah<3, lähdemmeköh me?” Kakashi mongersi ja horjahti. ”Joo, nukkumaan, ettei aamulla ole kauheaa krapulaa”, Iruka vastasi punastellen Kakashin äskeisille sanoille ja nakkasi Kakashin vasemman käden omalle olalleen ja lähti raivaamaan tietä kahdelle ihmismassan läpi.

Kun Kakashi ja Iruka saapuivat telttansa luo, Iruka asetti Kakashin retkituoliin jo otti tämän kädestä puoliksi juodun kaljapullon ja kaatoi loput aineet maahan.
”Kakashi, ryhdistäydy nyt vähän”, Iruka ähisi kun raahasi Kakashin tämän makuupussiin.
”Eih minuah väshytä yhtään!” Kakashi huusi ja Iruka meni omaan makuupussiinsa ja laski kätensä Kakashin rintakehälle ettei tämä pääsisi liikkumaan sen enempää ajattelematta omaa tekemistään. Pian Kakashi simahti ja Iruka nosti kätensä Kakashin rintakehän päältä pois ja vasta nyt tajusi punastuvansa yhtäkkisestä liikkestä. Hän laski kätensä takaisin tämän rintakehälle hetken mielijohteesta. Kakashin rintakehä oli melko lihaksikas ja niin kutsuva. Iruka punastui jälleen ajatuksilleen ja kuuli paljonkin huutoa leirintäalueelta, mutta ei jaksanut välittää. Hän painoi päänsä Kakashin rintakehän päälle ja haistoi niin kakashimaisen hajun viinaan sekoittuneena. Hän ei välittänyt viinan hajusta vaan nukahti Kakashin rintakehän päälle. Aamulla hän voisi syyttää humalaa tempauksesta.

-----------------------------------------
1. biisi Ripsipiirakka - Tahdon rakastella sinua
2. biisi Apulanta - Maanantai
3. biisi Apulanta - Koneeseen kadonnut
Juu ja Kakashi ja Iruka eivät ole tässä ninjoja jos Sunassa kerran soi Radio Nova ja Apulanta keikkailee.

Kommentit (Lataa vanhempia)
Bestlizard - 2007-07-27 11:25:35
Anteeksi, mutta sain pienen naurukohtauksen (en tiedä miksi) kun Iruka sanoi "Apulanta". Se vaan tuntui niin epäirukamaiselta x3 Mutta bändi on hyvä ja tekee hyvää musiikkia ^^

Mutta koska emme tulleet tänne arvostelemaan Apulantaa, vaan kirjoitusta niin tämä osa oli yhä lyhyt, niin kuin myös edeltäjänsä. Laulujen sanat vain saivat sen tuntumaan pidemmältä. Tarinassa ei kuitenkaan mitään häikkää ja ansaitsee miiltä pisteitä 4 kipaletta ^^

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste