Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
SasuNaru osa 3: Ensimmäinen - Bestlizard
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 2157 sanaa, 13964 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2007-07-28 07:11:44
Kansio: Paritus (K13-K15) - poikarakkaus

SasuNaru doujinshini kolmas, mutta ei suinkaan viimeinen osa. Tai siis se ei tule olemaan viimeinen osa, jos saan siitä palautetta ^^

Ja kuten lupasin edellisten osien lukijoille, tämä sisältää shounen ain lisäksi myös yaoita ;3

Naruto saattaa sitten vaikuttaa omituiselta session ajan, mutta vetoan hänen käyttäytymistään naiivisuuteen ja höperyyteen. Onhan Narulla iso sydän ^^

Hope you like it ^^

Arvostelu
11
Katsottu 1817 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti


Naruto istui kirjastossa puoliksi maaten puisen puoliympyrän muotoisen pöydän kantta vasten. Tuijottaessaan suoraan eteensä blondi näki valkoisen seinän, jossa pöydän vaakapuoli oli kiinni. Peittäen valtavan haukotuksen kämmeneensä Naruto katsoi ympärilleen hiljaiseen kirjastoon. Luokan äänekkäin oppilasporukka oli siirtynyt suoraan ATK-luokan puolelle Irukan päästettyä heidät lähtemään esitelmän tekoa varten. Arvatenkin työskentelyn sijaan he olivat kuitenkin menneet pelaamaan, Naruto hymähti nojaten oikealla käsivarrellaan tuolin puolikorkeaan selkänojaan huomaten kauempana hyllyjen välissä Nejin, Shinon ja, tietysti, Sasuken.

Luokan eliittioppilaat, niin kuin Naruto heistä ajatteli, keskustelivat lähes aikuismaisella tyyneydellä keskenään puristaen muutamia painavantuntuisia kirjoja syleissään. Naruto räväytti silmiään tuntien jälleen nolostuksen nousevan pintaan. Vaikka Sasuke ei katsonut häneen päinkään ja eroa heidän välillään oli kymmenisen metriä, hänestä tuntui kuin mustahiuksinen poika olisi seissyt aivan hänen takanaan, hengittänyt niskaan, liu’uttanut kielensä blondin kauluksen alle etsimään tummaa omistusmerkkiä…

”Saatana…” Naruto kirosi puoliääneen huomatessaan ajatuksiensa saaneen hänen hengityksensä tihenemään. Tuntiessaan jopa pienen kiihottuneen kireyden muutenkin tiukoissa housuissaan, blondi iski kätensä pöydän pintaan jättäen lukemattomiksi jääneet kirjat avoimiksi pöydälle. Hänen oli pakko päästä vessaan, hän ajatteli yrittäen lähteä kävelemään seinänviertä niin, etteivät muut huomaisi hänen epäilyttävää ja hieman kummallista hiippailuaan.

Blondin onneksi koulukirjaston lähin vessa ei ollut turhan kaukana. Aivan lainaustiskin vieressä oli seinässä lyhyen käytävän tapainen syvennys, mistä Naruto löysi pienen yhden hengen vessan, jonne vain juuri ja juuri mahtuivat vessanpönttö, lavuaari ja vessapaperiteline, joka sekin oli tällä hetkellä vetelemässä viimeisiään. Inhoten kaakeliseiniin tuhrittuja viestejä silmillään selaten, Naruto laski pöntön kannen alas ja istui sille rauhoittamaan kuohuvaa mieltään ja kiristävää alapäätään.

”Ja miten minä oikein kuvittelin, että tämä päivä voisi vielä muuttua paremmaksi aamun jälkeen.” blondi iski takaraivonsa myrtyneenä seinään pöntön takana muutamaan kertaan, kuullen kuinka ontot kopaukset kaikuivat vessassa hänen mutinansa seurana. Naruto nojasi taakseen köyristäen selkäänsä saadakseen sukukalleuksiaan kiihottavasti hiertävät tiukat ja edelleen hieman sateesta kosteat housut hetkeksi pois yltään. Tärisevät sormet avasivat oranssien housujen vetoketjun ja poika huokaisi kevyesti helpotuksesta kiristävän olon helpottaessa tämän herkällä alueella.

Neji ja Shino eivät tahtoneet millään jättää Sasukea rauhaan. Miten he olivatkin keksineet ottaa hänet mukaan kirjaston olematonta epäloogisuutta koskevaan keskusteluunsa, tumma poika manasi hieroen etu- ja keskisormellaan nenäntyveään silmiensä välistä. Hänen oli pitänyt juuri mennä puhumaan Narutolle edellisen päivän välikohtauksesta, kun pojat olivat yllättäneet hänet ja nyt blondi oli kadonnut jonnekin pojan ollessa kääntyneenä hetken muualle. Sasuken hermot alkoivat kiristyä vielä pahemmin Nejin ottaessa uudemman kerran puheeksi virheet kirjojen sijoittelussa.

”Niitä ei saisi työntää kiinni hyllyn takaseinään, vaan asettaa tasaiseksi riviksi eteen, mistä etiketit on helppo lukea ja myöhemmin poimia mukaan.” Mustia aurinkolaseja sisälläkin käyttävä Shino nyökkäsi Sasuken mielestä turhan ylivakavana pitkähiuksisen Nejin sanomalle. Hetken hiljaisuuden vallitessa kolmikon yllä, Sasuke päätti toimia ja poistui joukosta sanoen muille etsivänsä jostakin jonkin kirjan, jonka nimen hän heitti täysin päästään. Pojat nyökkäsivät Sasukelle jatkaen sitten tätä, vain heitä kahta kiinnostavaa keskustelua, keskenään.

Ei hän kaukana voi olla, Sasuke pohti katsahtaen Naruton pöydälle jättämiä kirjoja ja tuolin alle makaamaan unohdettua mauttoman väristä oranssia reppua. Kulmiaan kurtistaen mustahiuksinen poika laski kätensä tyhjän penkin selkänojalle katsoen alas tyhjään istuimeen. Hänen viileät huulensa liikkuivat muodostaen äänen lausumattoman nimen. Sasuken kääntäessä katseensa lainaustiskille päin, tämä näytti äkkäävän jotain.

”Johan helpotti.” Naruto huokaisi nostaen housunsa ylös ja sulkien kiinni kilahtavan vetoketjun. Blondi laski kätensä kraanan alle ja pesi kätensä, vaikkei todella niitä ollutkaan liannut. Narutolla oli vain itsessään likainen olo. Sisällä… Hänen ajatuksissaan. Poika sulki hanan ja laski vettä valuvat kätensä lavuaarin sivuja vasten leuka kiinni rinnassaan hengittäen kerran syvään sisään ja ulos. Hän ei voinut uskoa ajatelleensa jotain sellaista toisesta pojasta.

Hetken siinä seisottuaan Naruto otti vessapaperia ja kuivasi kätensä siihen, koska muutakaan paperia ei vessasta löytynyt, niin kuin ei myöskään roskakoria. Blondi aukaisi pöntön kannen ja sujautti käytetyn paperin sinne mutisten, että koululla olisi kyllä hyvin varaa myös pitämään yksi kirjastonvessa viihtyisämmässä kunnossa. Tarkastettuaan, että mitään ei ollut jäänyt lattialle lojumaan, Naruto avasi lukitun vessan oven. Ovi narahti pienesti ja poika astui oikean jalkansa kynnyksen yli.

”Ei hitto!” Naruto kiljaisi lähes pelästyneenä yrittäen pakittaa samassa nopeasti takaisin vessaan. Mustahiuksinen poika nojasi vessaa vastapäätä olevaan seinään. Huomatessaan Naruton aikovan paeta häntä takaisin huussiin, Sasuke tarttui nopeasti sulkeutuvan oven kahvaan. Blondi kiskoi oven toiselta puolelta ovea kiinni voimiensa takaa, mutta toinen oli voimakkaampi. Vessan ovi sulkeutui ja lukosta kuului kilahtava ääni Sasuken lukitessa itsensä samaan ahtaaseen huoneeseen Naruton kanssa.

”Hitto! Hitto!...” Naruto ei voinut lakata huutamasta ja kiroamasta. Hänen tai Sasuken kyynärpää, tai jokin muu ruumiinosa, oli vahingossa osunut valokatkaisijaan ja vessassa oli nyt täysin pimeää. Hätäisenä Naruto yritti pujottautua toisen pojan ohi ovelle, mutta tie oli totaalisen tukossa. Blondi kuuli kuinka Sasuke yritti saada häntä rauhoittumaan, mutta Naruto oli nyt totisesti valmis kaikkeen muuhun paitsi rauhoittumiseen. Hän pelkäsi pimeää.

”Nyt rauhoitut hyvä mies!” Sasuke ärähti istuttaen sätkivän ja huutavan blondin pöntölle ja etsi sitten vapaalla kädellään, joka ei pidellyt Narutoa aloillaan, valokatkaisijan. Valojen palatessa, tosin alkuun kelmeinä, Naruto hiljeni hämmennyksestä huomatessaan asetelman, joka sai hänen poskensa helottamaan. Sasuke seisoi polvillaan lattialla hänen polviensa välissä jalat lavuaarin alla. Vessassa tosiaan oli ahdasta. Pojan vasen käsivarsi, joka piti Narutoa aloillaan, aiheutti sen, että Sasuken kasvot olivat hyvin lähellä häntä. Oikea käsi oli edelleen kohotettuna ylös valokatkaisijalle, mikä sai pojan laihan vartalon lihaksikkuuden esiin tavalla, jonka varmasti jokainen heidän luokkansa tyttö olisi tahtonut nähdä.

Naruto ei kuitenkaan ollut ainoa, joka sai kokea hämmästyksen. Sasuken mustat silmät levisivät tuskin huomattavasti ja suu loksahti auki. Naruton siniset silmät, jotka hän näki nyt hyvin läheltä, olivat kirkkaat kyynelnesteestä, joka ei vielä ollut päässyt karkaamaan blondin silmäkulmasta. ”Itketkö sinä Naruto?” poika kysyi huolenpoikanen äänessään toivoen, ettei ollut satuttanut blondia pakottaessaan tämän alas. Jälleen Sasuke sai kokea yllätyksen Naruton poskien helahtaessa punaisiksi. Blondi oli niin suloinen, mustahiuksinen poika ajatteli painaen hellän suudelman toisen huulille sitä sen enempää ajattelematta.

Naruto ei saanut enää sanoja ulos suustaan. Sasuken huulet painoivat hänen omiaan niin hellästi, että blondi oli pakahtua. Pelon aikaisemmin silmiin työntäneet kyyneleet putosivat blondin poskille. Tämä oli liian turta ajatellakseen tai liikuttaakseen yhtään jäsenistään. Sasuke oli joka puolella hänen edessään ja sivuillaan. Naruto katsoi mustahiuksisen pojan kiinni painuneisiin silmäluomiin, jotka aukesivat vasta tämän erottaessa huulensa blondista. Naruto räpäytti silmiään täynnä puhdasta ihmetystä. Hänen ensisuudelmansa oli ryöstänyt toinen poika.

”Naruto.” Sasuke sanoi laskien kämmenensä vessanpöntön kannelle Naruton lantion molemmin puolin. Hänen vakavilla kasvoillaan lainehti kevyt peittelemätön ihastus blondia poikaa kohtaan. ”Minun piti tulla puhumaan kanssasi.” mustahiuksinen jatkoi ja huokasi, kun Naruto ei näyttänyt kuulemisen merkkejä. Blondi oli täysin uppoutuneena omien ajatuksiensa sisään. ”Siitä eilisestä nimittäin.” Sasuke puhui kuitenkin. Hän ei halunnut nyt toistaa itseään.

Eilisestä… Naruton sumuinen mieli leikitteli sanalla. Oliko eilen tapahtunut jotain?, Naruton pehmoinen mieli muisteli. Ainakaan se ei voinut olla niin tärkeää, kuin ensisuudelma, poika kikatti mielessään mustahiuksinen pojan yrittäessä parhaansa mukaan selittää käytöstään ja pyydellä anteeksi. ”Se vaan…” Sasuke nielaisi lopun viimeisestä lauseestaan. Että minä pidän sinusta, Sasuke jatkoi sen loppuun päänsä sisällä.

”Aaah…” Naruto nyökkäsi edes tajuamatta toisen keskeyttäneen lauseensa. ”Kuuntelitko edes, Naruto?” Sasuken hieman ärsyyntynyt ääni kysyi. Blondi huomasi, kuinka toisen kasvot hivuttautuivat hieman häntä kohti. ”Totta kai.” Naruto virnisti ja Sasuke tiesi, ettei Naruto ollut. Huokaisten poika laski leuan hetkeksi rintaansa luoden nopean vilkaisun likaiseen kaakeliseinään ennen kuin suuteli Narutoa uudemman kerran.

No lopultakin!, Naruto riemuitsi sulkien silmänsä. Yllätyksekseen Sasuke sai huomata blondin vastaavan suudelmaan pienellä innokkuudella. Eikö tämä ollutkaan vihainen?, mustahiuksinen poika ihmetteli hetken häätäen sitten mokoman ajatuksen kiusaamasta päätään painaessaan suutelukumppaninsa tiukemmin kiinni likaisen istuimen selkämykseen. Naruton kädet kiemurtelivat kiihkeinä Sasuken kainaloiden ali tumman pojan selälle vaatien tätä nousemaan lattialta istuimelle hänen seurakseen. Suudelman syventyessä kielien tanssiksi, Sasuke kipusi hapuilevasti istuimelle kertaakaan päästämättä irti Narutosta. Blondi nousi hänen syliinsä, jolloin tämän kasvot olivat hieman Sasukea ylempänä.

”Naruto…” Sasuke huohotti vetäen henkeä useamman minuutin kestäneen intohimoisen suudelman päätteeksi. Myös blondin hengitys oli tihentynyt. Molempien suupielestä valui pieni kiiltävä kuolavana, joka pian katosi näkyvistä poikien jatkaessa leikkiään, jonka ei olisi pitänyt kuulua vielä 13-vuotiaiden pelilistalle. Eikä etenkään kahden pojan keskenään pelattavaksi.

Naruton keho värisi Sasuken käden liukuessa salaa blondin selältä tämän jalkojen väliin. ”Sas…” Naruton pienen kehon jokainen lihas jännittyi. ”Hmm..?” Sasuke hymähti keskittyen suudelman sijaan hieromaan pojan kovuutta tämän tiukkojen housujen läpi. ”..ke…” Naruton ääni kimeni tämän taivuttaessa nautinnon kielissä kaulaansa taakse. Tuolloin Sasuke huomasi blondin vaalealla iholla tutun merkin, joka sai hänen kiihottuneen mielensä vahvistamaan hieromisliikkeitä vielä nautinnollisemmiksi Narutolle. Blondin selkä notkistui kauniille kaarelle tumman pojan laskiessa huulensa painelemaan ja nuolemaan Naruton pitkää kaulaa.

Sasuken hierottua kumppaninsa kalleuksia kiusoittelevasti pidemmän aikaa ja kasvatettua merkkikokoelmaansa blondin kaulalla, tämä aukaisi Naruton housujen vetoketjun livauttaen kätensä mustien bokserien alle. Tuntiessaan lämpimän käden siittimensä ympärillä, Naruto henkäisi syvään. Nautinto oli liian suurta hänelle. Vain muutaman kokeilevan vedon jälkeen, Sasuke huomasi Naruton tulleen hänen kädelleen vaimentaen suloista nautinnollista huutoaan hihaansa puremalla. Blondi poika lysähti uupuneena Sasuken syliin pystymättä lopettamaan huohottamista, mikä oli Sasuken tummissa silmissä todella suloinen näky. Varovasti mustahiuksinen poika otti valkoiseen nesteeseen tahmaantuneen kätensä pois pojan housuista pesten sen takanaan olevassa lavuaarissa. Naruto, joka yhä istui hänen sylissään, kuunteli toisen sydämen lyöntejä silmät puoliksi auki miettien, mitä hän ja Sasuke olivat juuri tehneet. Ja mitä tämä kaikki tarkoittaisi jatkossa?

Poikien autettua toisensa ulos vessasta kaikessa hiljaisuudessa, nämä pysähtyivät vessakäytävään katsomaan toisiaan. Naruto punasteli ja Sasuke hymyili pienesti yrittäen toimia mahdollisimman aikuismaisesti lupaamalla blondille, että ei sanoisi kenellekään mitään, jos tämä ei sitä tahtonut. Naruto hätkähti hieman pelästyksestä, mutta nyökkäsi sitten. Sasuken ja Naruton välillä tapahtuneesta kertominen toisille oli nyt viimeinen asia, minkä hän toivoi toteutuvan. Mustahiuksinen poika nyökkäsi ymmärtäväisenä kumartuen vielä kerran painamaan suukon blondin poskelle ennen kuin kääntyi lähteäkseen.

”Sasuke!” Naruto huusi pojan perään painaen toisen kätensä sydämensä päälle. Sasuke pysähtyi ja katsoi blondia aito hymy muuten tunteettomissa mustissa silmissään. Naruton sydän tuntui sulavan sen edessä. ”Nähdään huomenna…” blondi kuiskasi katsoen poikaa edessään ujona. ”Koulussa siis.” hän jatkoi vielä tarkennukseksi. Sasuke nyökkäsi. ”Nähdään, Naruto.”


Kommentit (Lataa vanhempia)
mango - 2007-07-28 07:55:54
@u@ *nosebleed* Ihana jatko, Sasunaruaaa...*suli* Minua inhotti ajatus likaisesta vessasta mutta siellä olevat tapahtumat oli kyllä...<3  Jatkoaaa~

Fuyu - 2007-07-28 08:12:05
olen sanaton (kerrankin) sydän hakkaa oikeesti tuhatta ja sataa ;D lisää jatkoa! upeaa työtä *gai pose*

Aish1 - 2007-07-28 09:01:59
Ei usein näe 13 vuotiaiden tekevän jotain tuollaista :O, mutta se oli ihan yli söpöä/hottia! <3<3<3<3<3 Jatkoa ja nopeasti...joohan :D
(ja kiitos kommentista :) )

Suna-onna - 2007-07-29 16:40:04
ooh toi oli ihana en malta oottaa et saan lukee lisää.
4 pistettä

Oni-Chan - 2007-07-30 07:28:33
GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!!! *lentää tuolilta nenäveren vuodon voimasta* Mä oon  okei, oon okei!! ihan okei....... NO VOI *********!!!!!! ONKS KELLÄÄN RÄTTEJÄ??!

Bestlizard - 2007-07-30 12:34:05
Kiitokset kommenteista ihmiset, ikävä kyllä ei nyt ehdi kaikille mennä kiitoksia lähettelemään ^u^

ABeKoBe - 2007-07-31 15:51:46
*Kuivaa kuolavanaa suupielestään* omfg! tää oli kyllä todella, todella, todella hyvä^^

Michiyo - 2007-08-31 15:32:36
Umm... En tiedä mitä sanoa. Naruto kieltämättä oli hyvin outo. Ja sellaista käytöstä tältä en odottaisi, mutta perustelit syyn hyvin. 4p. Sillä siinä mikään ei erityisesti vanginnut mielenkiintoani. Yaoi-pätkä oli sinulle tavallisella joustavuudella ja tasaisuudella kirjoitettu, joka on hyvä. Kuitenkin se oli käsittämättömästi (siis miun mielelleni) kökköä. Heti kun keksin miksi, kerron.

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste