Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Angst - Bestlizard
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 418 sanaa, 2645 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2007-07-31 18:54:33
Kansio: Muu - K13-K15

Ei mitään suunnittelua, ei mitään ajatusta. Ja se on lyhyt. Tahdon vain purkaa näitä pahuksen masentuneita tunteitani johonkin. Adminit saakoot poistaa tämän, jos he eivät sitä siedä. Tuskin kukaan muukaan sietää... Olen niin surkea.... *angst*

Gaaraa tässä ajattelin, kun kirjoitin...

Arvostelu
5
Katsottu 1132 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Pimeän huoneen pimein nurkka... Siellä minä kyyhötin. Istuin kyykyssä. Eikä ympärilläni ollut lainkaan valoa. Valoa, joka olisi pyyhkinyt pois pelkoni.

Minua pelotti. Pelotti niin paljon, että käteni tärisivät, jalkani tärisivät... Koko kehoni tärisi. Lihasjännitys ei suostunut hellittämään.

Olisin tahtonut huutaa, mutta ääni oli juuttunut kurkkuuni. Kurkkuun, joka oli kuiva, käheä... Ahdas. Niin ahdas, että siitä pääsi tuskin hengitykseni kulkemaan. Rahiseva hengitykseni...

Puinen lattia kolahti vartaloni alla. En kestänyt enää kyykkyistuntaa. Voimani paloivat kohti loppuaan. Eikä kukaan ollut tullut. Kukaan ei ollut kiinnostunut.

Kyyneleet, joita en ollut uskonut pystyväni enää kuivasta kehostani erittämään, pyyhkivät verisiä poskiani. Olin kauhuni hetkellä raapinut kasvojani. Kasvoja, joita kukaan ei varmasti tulisi näkemään. Kukaan ei tahtonut nähdä niitä.

Jos olemassa olisi ollut sosiaalityöntekijöitä... ajattelin antaen hämyisen, mustan, katkeran, vihaisen mieleni huutaa ja puhua mitä halusi. Olin jo valmis luovuttamaan.

Luopumaan tästä elämästäni, jossa en saanut kokea mitään muuta kuin tätä yhtä ja samaa roolia. Aina, ikuisesti, päivästä seuraavaan! Ihmisten inhon, näiden katsoessa minuun ja helpotuksen, kulkiessani heidän ohitseen.

Hitot minä heistä välitä! He eivät välitä minusta! Puhuvat läheisien rakkaudesta! Mitä se on? Jos sellainen olisi todellista, olisinko tässä ja nyt? Pimeydessä, tuhansien ovien takana.

Mikä on elämäni tarkoitus? Vai oliko se jo mennyt? Oliko elämäni tarkoitus karannut sormieni lävitse ilman, että olin sitä huomannut? Miksi siis ylipäätään olin elossa?

Kapusin kontalleni lattialle pyyhkien kyyneleet kyyneleiden perästä. Vain lattia kielsi ratinallaan minua nousemasta seisomaan. Seisomaan kahdelle jalalleni. En ollut eläin! Mutta en varmasti täysin ihminenkään, huomautin itselleni.

Tarvitsin tarkoituksen elämälleni. Ja se ei voinut olla tämän huoneen sisällä. Eikä menneisyydessäni, joka ei ollut kokenut muutoksia syntymäni jälkeen.

Iskeydyin pimeässä päin ovea. Munalukko kilahti, mutta mitään ei tapahtunut. Ovi ei auennut. Kukaan ei kysynyt mitään oven takaa. He... olivat unohtaneet.

Olin siis todella yksin. Loppuni koittaisi pian. Kummallista, ajattelin kaatuessani selälleni pimeyteen. Ehkä elämäni tosiaan oli alusta lähtien ollut vailla merkitystä. Päämääränä... Yksinäinen kuolema.

Kommentit (Lataa vanhempia)
Aish1 - 2007-07-31 19:18:40
Jos sinä kutsut itseäsi huonoksi kirjoittajaksi, niin mua voi kutsua jeesukseksi! Sä olet yksi parhaimmista kirjoittajista mitä mä olen nähnyt ja olen lukenut ainakin 150 erilaista ficciä, osa englantia osa suomea, mutta sinä kuulut parhaimpiin!

Sori...mua vain alkoi häiritsee kun sanoit itseäsi surkeaksi, oli pakko sanoa jotain siihen :) tämä ficci oli surullinen ja agsti, niin kuin sanoit, mutta kyllä sitä kesti lukea. Annan sinulle 4 pistettä tästä :D


Suna-onna - 2007-07-31 19:24:13
Oho. No johan on.
Teksti imi mut totaallisesti mukaansa vaik oliki nii lyhyt. Jäi jotenki tyhjä olo. Mahtavaa tekstiä niin totaallisen angstaavaa, tälläst oon kaivannu luettavakseni jo jonki aikaa. 5 pistettä

warson - 2007-07-31 19:39:58
tää on jotenkin niin... tuttua. siis, mulla on ollut / oli pitkään saman suuntaisia ajatuksia.. niin kuin tässä lopussa. Yksinäinen kuolema. Joo, gaaraa ajattelin koko ajan. LOISTAVAA tekstiä. <3 mun on pakko antaa... pisteitä. XD no siis. tykkäsin tosi kovasti.

AnsQ - 2007-08-01 07:53:24
Tämä oli hyvin kuvailtu tarina, melkein pystyin kuvittelemaan tapahtumat silmieni edessä, eikä virheitä löytynyt. Kyllä tästä 5 pinnaa rapsahtaa.^.~

ABeKoBe - 2007-08-01 09:03:04
Tässä on yksi huono juttu. Nimittäin se, että sinä kutsut itseäsi huonoksi kirjoittajaksi. Ei millään pahalla, mutta mua ärsyttää tommonen! Älä ota ittees^^ tää oli hyvä x)

Cresta - 2007-08-01 15:23:01
Mun mielestä tämä ei ole surkea, vaikka onkin lyhyt ja perin angsti. Tämä saa jäädä, koska pidin tästä, eikä kirjoitusvirheitäkään ollut. ^^ Lyhyt ja ytimekäs, sanoisin. ^^

Fuyu - 2007-08-01 18:26:36
Jotenkin alkoi itkettää tää fic. Ehkä johtuu äskösistä pakesita... joo mutta tarpeeks siitä. Niin kaunista jälkeä =)
Sun kirjotus jälkeä on aina mukava lukea

Yuno - 2007-08-02 10:27:50
liian hyvä! Kadehdin sinua :) jos sinä olet surkea kirjoittaja, minä olen... ööm... no joo, varastan team7n idean, jeesus! Ei yhtään virhettä, ja tuo kuvailu... *muuttuu pian siniseksi kateudesta, koska vihreä meni ohi jo ajat sitten* Janoan lisää. *halaa* toivottavasti piristyt vielä ;) Viisi pistettä minulta!

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste