Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Sydäntä Särkevää - Oni-Chan
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 1000 sanaa, 6413 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2007-08-07 09:31:41
Kansio: Paritus (K13-K15) - poikarakkaus

5. SasuNaru, (SaiNaru???)

Arvostelu
11
Katsottu 1346 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
"Naruto, älä hidastele!"
"Mutta kun väsyttäää!! Ollaan kävelty tuntikausia."
"Vasta vaivaiset 30 minuuttia"
"!!!"

Sakura kääntyi ja käveli häntänä maleksivan blondin luo. "Tahdotko, että kannan sinut?!" tyttö kysyi ilkikurisesti. "JUU EI!!!! On minullakin itsekunnioitus! Kanna Uchiha.."
Sasuke olisi antanut mitä tahansa, jotta kettupojan suu saataisiin tukittua. "Naruto, jos sinä vielä pälpätät, niin käsken ensimmäisen vastaan tulijan tappaa sinut."
"Mikset tee sitä itse.. Alkaako vanhuus ottaa voimille?" Naruto kysyi tirskahdellen. "Suu kiinni, molemmat! Tai mitä kannan teidät molemmat!" Sakura karjaisi. Naruto vikisi ja Sasuke ollut ottanut uhkausta kuuleviin korviinsa.
--
"Sää näyttää aika pahalta. Pitäisiköhän pysähtyä?" Sasuke katsoi toisia. Sakura nyökkäsi. Naruto kohautti vain olkiaan. 'Mokomakin mahtailija..'
Äkkinäinen kipu sai hänet jähmettymään. Hän ei tiennyt mistä se tarkalleen tuli, koska kipuaalto tuntui tulevan kaikkialta. Naruto puri huultaan. Ihoa vasten painautuneet kynnet saivat kämmenen vuotamaan verta. Huulikin vuoti. Blondi putosi polvilleen ja haukkoi henkeään, kuin viimeistä päivää.
"Naruto, oletko kunnossa?!"
"Älä viitsi, et sinä noin lyhyestä matkasta voi hengästyä." Sasuke hymähti. "Ol-ole..hiljaa..." Naruto sai sanottua. Maailma sumeni hänen silmissään. Kivunhuudon hän sai juuri ja juuri estämään. Ei, hän ei näyttäisi kuinka heikko hän olisi. Ei Sasuken edessä. Ei kenenkään edessä!
"Naruto! Vastaa!" Sakura huusi miltein pojan korvan vieressä. Sasukekin alkoi jo huolestua. Naruto kohotti kasvojaan ystäviinsä. Hän katsoi heitä hetken aikaa, alkaen sitten vajota tajuttomuuteen. Kaatuen samalla eteenpäin.
"NARUTO!"

---

"Siis, kerrataas nyt uudestaan mitä tapahtui. Olitte patikoimassa, olitte 30 minuutin matkan päässä metsänrajasta, kun Naruto lyyhistyi ja kaatui tajuttomana maahan?" Kakashi katsoi kahta oppilastaan maskinsa takaa. "Aivan!" Sasuke sanoi.
"Voi Sensei, olisittepa nähneet Naruton kasvot. Ne olivat vääristyneet kivusta! Silmät olivat suuret ja sumeat. Kyyneleet-siis tuskan kyyneleet valuivat hän silmistään ulos!!" Sakura parkui. Sasuke nyökkäsi.
Kakashi loi huolestuneen katseen sairaalavuoteella makaavaan blondiin. 'Arvasin, että näin kävisi.'
"Sasuke. Sakura. Haluan puhua teille."

"NARUTOLLA ON MIKÄ!!!?" Sakura huusi. "Sakura, puhu hiljempaa! Haluatko, että koko kylä saa tietää?!" Sakura mumisi jotain anteeksi pyynnöstä. "Naruto ei halunnut, että kukaan saa tietää. Ettei häntä kohdeltaisi, kuin.... NO, mikä se sana nyt on?" Kakashi selasi sanakirjaa. "Kuin lasta? Lasia?" Sasuke mumisi. "Niin juuri! Lasia-Sasuke, tiedän kyllä sinun heikkoutesi.." Sasuke kirosi päänsä sisällä Kakashia.
"Siis syöpä aiheutti sen kohtauksen Narutolle?"
"Aivan."
"Miksei Naruto kertonut tästä meille!?"
"Juurihan minä sen teille kerroin. Hän ei halua että häntä säälitään. Ainoastaan minä, Jiraiya ja Tsunade tiedämme."
"Ja minä." kuului ääni ovelta.
"SAI!!?" Sakura kirkaisi. Sakura näytti olevan vähän säikky tänään.
Sai seisoi oven luona ruusupuska toisessa kädessään. "Vai on Naruto-kun joutunut jälleen vuoteen omaksi." poika asetti ruusut maljakkoon sängyn vieressä. Jossa oli vettä?!
"Miten niin 'jälleen'?!" Sai katsahti Sasukea. "Olen luvannut olla kertomatta." Sasuken sappi kiehui. Kohta tulisi ruumiita.

"Sai? Miten sinä tiedät syövästä?" Sakura katsoi kysyvästi vuoteen vieressä istuvalta pojalta. "Hmm...Satuin juuri sinä päivänä olemaan tirkistelemässä Naruto-kunia, kun tämä sai kohtauksen." Sai muisteli.
"Missä sinä häntä tirkistelit." Sasuke tuijotti toista poikaa lieskuvin silmin. "Jaajaa, Sasuke-kun on kiinnostunut.<3"
"Yh.."
"Tirkistelin samaan aikaan kun Naruto-kun sai kohtauksen...Suihkussa. On sillä pojalla muodot.." Sai kyherteli kuolan valuessa.
"SINÄ MOKOMA-!!!!!"
"Sasuke-kun! Jätä Sai rauhaan! Emme me voi sille mitään, että hän on pervo!" Sakura yritti rauhoitella Sasukea, joka aikoi juuri kuristaa tirkistelijän hengiltä. "PÄÄSTÄ IRTI!! MINÄ TAPAN TUON PERVERSSIN!!!"
"Ai jai.. Taitaa Uchiha olla vähän mustis!" Sai virnuili. "Mitä?! NYT SINÄ KUOLET!!"
"SASUKE-KUN!!"
"Mitäs täällä tapahtuu!!?" Tsunade oli ilmestynyt oven suuhun. "TÄMÄ ON SAIRAALA!!!" Kakashi yritti pidätellä vaaleahiuksista naista hyökkäämästä kolmen nuoren kimppuun.

"SAI SINÄ PERVERSSI!!! SINÄ KUOLET!!"
"SASUKE-KUN! LOPETA!"
"Anna tulla vaan."

"Hn???" siniset silmät aukenivat. 'Jo on kumma, ei voi edes silmiään sulkea, kun on kauhea tappelu menossa.' Naruto nousi vaikean oloisesti istumaan. "Mitä helv-?!" hän tuijotti sairaalahuonettaan suurin silmin. Sasuke yritti kuristaa Saita. Sakura yritti saada Sasuken irti toisesta pojasta. Tsunade yritti päästä Kakashin otteesta irti antamaan sairaalahäiriköille opetuksen. "Ja kun minä luulin, että nämä ovat tuttujani.."

Sasuke oli saanut otteen Saista. Sain naama oli muuttumassa siniseksi. Äkkiä, Sakura sai tönäistyä Sasukea niin, että tämä irrotti otteensa Saista ja potkaisi pojan sänkyä kohti. Naruto kirkaisi. Sillä hetkellä kaikki pysähtyi. Kaikki neljä kääntyivät kohti Narutoa.
Sai makasi Naruton päällä. Lento oli päättynyt noiden kahden pojan suudelmaan. 'Tämä..Ei ole..TOTTA!!!?'
----------------------------------------------------------------------

Yeah....VIIDENNEN OSAN LOPPU!? yay... Sai raiskaa Naruton.. ^///^ no ei nyt sentään. Kuitenkin, kommentteja..

Kommentit (Lataa vanhempia)
Fuyu - 2007-08-07 10:30:02
:O loppu hyvään kohtaan!! jatkoa odotellessa....
*lähtee kauppaan*

Suna-onna - 2007-08-07 11:44:17
En malta oottaa jatkoa. Sai on kyl nii pervo ja Sasuke on ilmiselvästi mustis. Mä haluun tietää mitä tapahtuu kirjota äkkii lisää. 4 pistettä.

fumajime - 2007-08-07 12:03:24
saiii~~~<3<3<33 aishiteru~~<3<3<3 *halii saita* ähem.. en ole sai fani, enkä etenkään samanlainen perverssi. olen nimittäin pahempi *the evilllll grin* joo mut tää on raju 8D narska paralla syöpä ;__; kamala tauti se -mm *fanittaa saita taas* sasse on söpö mustasukkaisena ^^ mahtavaa huumoria taasen -mm *hali* jatka samaan malliin! *gai pose* Zettai5pojoo!

Bestlizard - 2007-08-07 12:36:20
Yay! Antaa palaa Sai! No, ei vaan.. XD
Sasuke on kyllä tavattoman söötti, kun suuttui noin pienestä ^^ Hauskaa luettavaa, vaikka Naruton tila onkin oikeasti vakava. Jatkoja odotellessa... *painaa 4 pistettä* Tahtoo enemmän luettavaa kerralla ^^

ABeKoBe - 2007-08-07 15:41:27
Raiskaus kohatus kiitos*kuola valuu* siis *köh köh* nyt vähän vakavampiin aiheisiin..*hihitys* en minä osaa olla vakava *virn* joka tapauksessa, minun mielestäni tässä ficsissä on välillä vaikea seurata kuka puhuu..mutta muuten minä pisin ihan superhyperextra-paljon^^ *ihqtus*

ABeKoBe - 2007-08-07 15:49:39
raiskaus kohtaus^^" osaankirjoittaa.com...

ABeKoBe - 2007-08-07 15:50:24
raiskaus kohtaus^^" osaankirjoittaa.com... ja pisin.. tarkoitin pidin.. ^3^

Shiroi - 2007-08-07 17:29:44
...eiks Sasuke vois tappaa Saita? <== ehdotus
No ei sentään... ^^
Täydet 5 p, tottakai!

SaNzU - 2007-08-26 13:56:24
ääääh! XDDD
tämä hihittelee täällä XD tuli ihan outo energinen olo kun tän luin >8D höhöö!!hahaa!! apua...puuh...pitää rauhoittua..
..joo mahtavaa oli jälleen! :) sä oot vain niin hyvä kirjoittaja..en niinku oo yhtään kade..*hiljaista mutinaa* ...en yhtään...
5.p! tässä kun oli aivan mahtavaa toimintaa :D hyvin kuvailet asiat! ^__^ 5.p!

Jing-chan - 2008-12-13 18:05:49
SAIIII!!!! NYTTE IRTI SIITÄ NARUTOSTA KUIN OLIS JO! >8(

mutta... tää oli todella hyvä. :D *paitsi petyyn sitä ettei sasse potkassukkaa saita haarojen väliin niin lujaa kun sielu sietää. x'D läis sailta lapsien teko muutamaksi vuosimiljoonaksi. >8D x'D*

viis pointsia. x'D

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste