Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Sydäntä Särkevää - Oni-Chan
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 752 sanaa, 4846 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2007-08-08 08:55:43
Kansio: Paritus (K13-K15) - poikarakkaus

6. en sano mitään.. *tökkii kepillä nurkassa murkkuja*
SasuNaru (SaiNaru????) *kirkuu alkua* <= se on sitten Fanimaista! Rivitys on ihan outo..

Arvostelu
9
Katsottu 1424 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Naruto tuijotti shokissa Saita, jonka aikomuksena ei ollut kyllä nousta hänen päältään. Poika siirtyi huulilta hänen kaulalleen ja liu'utti kättään toisen pojan housuihin. Hänen olisi tehnyt mieli huutaa, mutta hän ei uskaltanut. Ties mitä Sai tekisi.
Naruto punastui, eikä tiennyt mitä tehdä. Kosteus kertyi hänen silmiinsä. Sai siirtyi alemmas hänen kehoaan pitkin ja käsi yritti päästä housuihin. Naruto tunsi itsensä hetki hetkeltä heikommaksi.
"Täällä..On..MUITAKIN!!!" Sasuke karjui ja repäisi Sain pois Naruton kimpusta. Sai näytti pettyneeltä. Naruto kääntyi kyljelleen ja veti peiton päänsä yli. Nyt hän halusi vähiten nähdä ketään.
"Sai, syytämme sinua raiskausyrityksestä. Sasuke saa vastata tuomiostasi." Tsunade sanoi rauhallisesti. "Mielihyvin." Sasuke katosi ovesta raahaten Saita mukanaan.

"Naruto, oletko kunnossa??" Sakura hiippaili sängyn viereen. Olalle laskeutuva käsi sai tytön pysähtymään. "Anna hänen olla. Hän on lievässä shokissa." Kakashi katsoi Sakuraa ja Sakura katsoi häntä. Tyttö nyökkäsi.  
Tsunade jäi vielä huoneeseen tarkastamaan Naruton elintoimet ja sydämen sykkeen.

---

"Sasuke. KILTTI LOPETA!!" Sai huusi jo monetta kertaa. Sasuke virnisti ilkeästi ja lisäsi iskuihinsa voimaa. "Tämän. Saa. Siitä. Kun. Vahingoittaa. NARUTOA!" Sasuke huusi jokaisen iskun välissä. Sai, joka oli verta vuotava ja mustelmilla anoi armoa.


Naruto tunsi hien nousevan iholleen paksun peiton alla. Mitä se äskeinen oli? Mitä se paskiainen oli tekemässä? Miksei hän ollut huutanut Sasukea avuksi?
Kysymykset virtasivat hänen mieleensä, mutta hän päätti sivuttaa ne. Tärkeintä oli nyt se, että hänen entiset tiimiläisensä tiesivät hänestä ja Siitä. Naruto puri huultaan.

Peiton alla alkoi tulla kuuma. Vaatteetkin olivat tarttuneet ihoon. Äkkiä ikkuna auki.
Naruto nousi sängystä ja heitti peiton nurkkaan. Ulkoa virtasi ihanan viileä tuulenvire. Alhaalta kuului outoa ääntä. Aivan kuin jotakuta hakattaisiin.
"Sas-AI! LUPAAN ETTEN TEE SITÄ ENÄÄ TOISTE!!!" Sai huusi. Naruto katseli suurin silmin kuinka Sasuke hoiti Sain sairaalakuntoon. "Et teekkään! Pidän siitä itse huolen!" jälleen lyönti. Naruto puri jälleen huultaan. Miksi Sasuke käyttäytyi noin?

"Sasuke lopeta!" Naruto huusi. Sasuke jähmettyi ja käänsi katseensa kolmannen kerroksen ikkunaan. Naruto?
"Mutta tämä paskiainenhan melkein raiskasi sinut!"
"Niin teki, mutta ei se ole sen arvoinen, että kuluttaisit voimasi siihen!" Naruto huusi takaisin.Sai nyökytteli, mutta huusi sitten jotain närkästyneenä.

--

"Ja TAAS uusi potilas?" vastaanottovirkailija puuskahti. Sasuke seisoi nolona tiskin edessä. Sai makasi mitä kummallisimmassa asennossa paareilla. "Huoneita ei nyt satu olemaan vapaana. Valitan."
"Onpas!" kuului pirteä ääni rappusista. Sasuke katsahti Naruto ihmeissään. Mitä Naruto teki jalkeilla?
"Huoneeni vapautui juuri!" blondi hymyili. Virkailija oli kuin halolla lyöty. "Mutta..Tehän sairastatte sy-" Naruto mulkaisi virkailijaa vihaisena. Ottaen sitten Ei-Sanaakaan-Siitä-Asiasta-ilmeen. Virkailija nielaisi.
"Eli siis, huone 304 vapaana. Kiikuttakaa tuo venyttelijä sinne."

"Voinko saattaa sinut kotiin?" Naruto katsahti Sasukea ihmeissään. Nyökäten sitten varovaisesti. "Sinä.. Siis tiedät." Sasuke nyökkäsi.
"Olen tiennyt jo pidemmän aikaa. Olin Tsunaden luona auttamassa arkistojen siivoamisessa, kun löysin paperin missä luki sinusta ja sairaudestasi. Siksi olin luonasi sinä iltana, tahdoin varmistaa, että kaikki oli hyvin." Naruto punastui. "Ai..Ööh... Anteeksi se..Tiedät kai?!" poika takelteli sanoja suustaan. "Anna olla." Sasuke hymähti.
Molemmat heräsivät mietteistään kuullessaan tutun kellon lyövän. Jossain palaa!?

Ihmisiä juoksenteli sinne tänne. Päätyen sitten samaan paikkaan. Naruton talon luo.
"Mitä tapahtuu?!" Naruto katsoi hätääntyneenä Kibaa.
"Ei näytä hyvältä, sinun talosi ja kaikki muut asunnot. NE PALAVAT!" Naruton silmistä kuvastui selvä järkytys. Sasuke tuijotti liekkejä yhtä järkyttyneenä.
-----------------------------------------------------
end of part 6..... Menkö jännäks, nee? no, nyt jaksatte kai odottaa jatkoa. Huomenna kuitenkin tulee Rokudaimelle jatkoa, ja se onkin ACTION OSA! kommentteja? *piiloutuu SaNzUn taakse*

Kommentit (Lataa vanhempia)
Suna-onna - 2007-08-08 11:11:50
Odotan jatkoa innolla. Voi ei mitä täpahtuu Naruton talolle?
4 pistettä.
Katokki et laitat sitä Rokudaimea ku kerta lupasit.

Shiroi - 2007-08-08 11:19:34
Jännä loppu... 5p, koska sait tän näin nopeesti tänne...
*tökkii Saita kepillä*

fumajime - 2007-08-09 05:49:09
O_O *tuijotus~~~* perhana ko menee jännäks 8D jatkoo ja äkkiä^^ tähä on jo kummasti koukussa xD 5pojoo *silittelee sain hiuksia* poika parka joutuu hakatuksi pervoutensa takia miltein joka fiksissä ;___;

ABeKoBe - 2007-08-09 16:09:12
lyhyt, aivan liian lyhyt ;( mutta hyvä.. *ristiriitaisia tuntemuksia* en osaa päätää minkä annan tälle, lyhyyden takia vois antaa 3-4 ja hyvyyden takia 5... vaikeeta.. mutta koska taidan olla aika hyvällä tuulella annan 5 sillä ehdolla että pidempää ficsiä ens kerralla^^

SaNzU - 2007-08-26 14:02:16
älä huoli kettuseni! MINÄ suojaan sinua kaikenlaisilta kommenteilta sun muilta ahhahhaa
.. ;3 öh..joo UPEAA! oli jälleen ja jäi tosi jänskään kohtaan!
vielä olis kaks fictii luettavana :P lurps! NIIDEN KIMPPUUN TÄSSÄ KÄYN! <3 5.p!

Jing-chan - 2008-12-13 18:10:16
AAAAKK!!! EI NARUN TALOA! :D siellä on se koiramyssy! se ei ainakaan saa palaa tai tulee ruumiita! x'D

viis pointsia jällee kerra. x'D <3

Jing-chan - 2008-12-13 18:13:27
missäs seittemäs osa? O_o tahtoo lisää!!!!! :'D

kagome-chan - 2009-01-12 20:25:40
Jatkooooo!!! Mä vaadin jatkooooooooooooooooo!!!!!
this is awesome  story!!! ^.^
Then what happens? I want to know!
oh...melkein unohdin...5pistettä^^

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste