Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Pikku Kinastelua IV - Michiyo
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K7- - Kieli: Suomi - Osia: 6 - Pituus: 1626 sanaa, 10732 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2007-08-29 17:09:05 - Sarja kesken
Kansio: Muu - S-K13

Jatkoa pitkästä aikaa. Nauttikaa. Kirjoitusvihrevaroitus!

Tarinan osat

Arvostelu
6
Katsottu 1342 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Tässä olisi Pikku kinastelun neljäs osa. Kiitän kärsivällisyydestänne. Kiitos seitsemänvuotiaasta sappiaivosta kuuluu Agonian pikkusiskolle. Viides osa ja shounen-ai pätkä ovat jo luontivaiheessa, joten niissä tuskin kestää läheskään yhtä kauan.
Ja vielä muistuttaen YUMI on Naruto ja YUKI on Sasuke. kiitos ja kumarrus.
--------------------------------------------------------------------
- Naruto! Mikä sinulla oikein kestää? Olet ollut siellä jo puoli tuntia. Koeta nyt, herranen aika, pitää hieman kiirettä. Kello on jo puoli kuusi ja et ole edes muuttunut vielä! Sasuke karjui Narutolle toisesta huoneesta.

Naruto asteli kylpyhuoneesta pyyhe rennosti vyötäisille sidottuna: - Äh, Sasuke. Älä viitsi nalkuttaa. Muutan jo.

Samaan aikaa Gaara oli astumassa ovesta sisään ja oli mielessään ärtynyt, kun hänen koputuksiinsa ei kerran vastattu. Ensimmäinen asia mitä hän näki ei mitenkään kerrottuna ollut kovin miellyttävää. Tokihan nuorelle miehelle olisi ja onkin terveellistä nähdä naisen vartalo, mutta sitä ei voi kutsua kovin miellyttäväksi, jos tietää tämän naisenvartaloisen olevan oikeasti mies.

Se mitä Gaara näki, oli oven ohitse kävelevä Naruto, joka pyyhe lantiollaan, teki muutamia käsimerkkejä ja muuttui Yumiksi.

- Naruto! Katso nyt mitä sait aikaan?! Mitä jos se olisi ollut vaikka Shikamaru? Sasuke, tai itse asiassa Yuki, käveli paikalle. Onneksi jo pukeutuneena ja pyörteilevä chakrakoru kaulassa: - Ala mennä pukeutumaan siitä! - Oi! Gaara, oletko kunnossa? Meillä, tai ehkä pikemminkin Narutolla kestää vielä hetki. Tule olohuoneeseen odottamaan.

Tuohon Gaara ei voinut kuin nyökätä. Hän asteli Sasuken perässä olohuoneeseen ja istuutui sohvalle katselemaan edessään käyvää saippuaoopperaa.

- Senkin 7-vuotias sappiaivo! Minne sinä sen meikkilaukun oikein laitot?! Oletko sinä muka jo 16-vuotias? Pikku pentukin pitää parempaa huolta tavaroistaan..! Gaara oli hämmästynyt Sasuken taidosta tunkea niin monta ikään liittyvää solvausta samaan henkäykseen, että melkein taputti suoritukselle.

- Hei likat! Teidän pitäisi olla kohta jo valmii-... Ovikello keskeytti Gaaran lauseen ja esti samalla Sasukea käymästä Hiekkakyläläisen kimppuun. Sen sijasta Sasuke vain mulkaisi poikaa murhaavasti. Yumi tuli juuri parahiksi kuulemaan Gaaran viimeisimmän huomautuksen ja heitti tätä sandaalillaan ja jatkoi matkaansa makuuhuoneeseen viimeistelemään meikkinsä. Yuki meni ovelle tulijoita vastaan. Ovella olivat Neji ja Shikamaru, jolla kumpaisellakin oli yllään heidän normaalit vaatteensa. Tosin paljon normaalia siistimmät.

- Oletteko jo valmiita lähtemään juhliin? Olemme kylläkin hieman ajoissa. Neji tervehti Yukia harvinainen hymy huulillaan, ei kuitenkaan ivallinen. Shikamaru vain heilautti kättään toisen pojan takaa ja näytti mutisevan jotain, joka ainakin muistutti kovasti Shikamarun tuotemerkkitoteamusta 'vaivalloista'.

- Olemme pian valmiina. Sasuke sanoi ja väläytti kaksikolle hymyn ja osoitti eleellä, että heidän tulisi astua sisään.

Gaara pyrki huomaamattomasti hautaamaan päänsä tyynyyn, jottei olisi purskahtanut nauruun. Siitä oli aikaa, kauan aikaa, kun Gaara oli viimeksi edes hymyillyt aidosti. Mutta nyt hänellä oli vaikeuksia jopa pitää pokkansa, kun pyrki olemaan purskahtamatta nauramaan edessään käyvälle draamalle, jossa näyttelivät vain pojat. Kuitenkaan kaikkien sitä tietämättä ja juuri se teki tilanteesta niin hassunkurisen.

Sasuke katsoi Gaaraa murhaavan varoittavasti, mutta ei ilmaissut paheksuntaansa sen enempää. Samassa Yumi pölähti paikalle punaisessa hameessa, koru kaulassa heilahtaen ja ilmaisi olevansa valmis lähtemään.

Gaara nousi sohvalta hieman venytellen ja ojensi toisen kätensä Yukille, joka oli hetki sitten istahtanut sohvalle hänen viereensä. Yuki pyyhkäisi roskan siniseltä hameeltaan, tarttui Gaaran käteen ja antoi tämän auttaa hänet ylös. Hän nappasi sivupöydältä laukkunsa ja hymyili Yumille ojentaen toisen laukun tälle.
-------------------------------------------------------------------
Gaara ei pitänyt tilanteesta. Kerta kaikkiaan hän ei pitänyt siitä. Sasuke ja Naruto olivat jälleen estäneet hienot pakosuunnitelmat, joita hän oli laatinut odotellessaan iltaa. Yuki oli tarttunut hänen oikeaan ja Yumi vasempaan käteen. Lisäksi puristus oli sen verran tiukka, että Gaara päätti olla kokeilematta sen kestävyyttä.

- Tervetuloa Yuki, Yumi, Gaara, Neji ja Shikamaru! Tulkaa sisään. Muut ovatkin jo paikalla. Päätimme aloittaa pullonpyörityksellä, joten toivottavasti teillä ei ole mitään sitä vastaan..? Ino tuli tervehtimään ovelle.

- Ei ole. Ja kiitos että viitsitte järjestää tällaisen meidän vuoksemme, Yuki kiitti hymyillen.

- Hienoa! Muut ovatkin jo tulleet, Ino johdatti tytöt tyynyistä tehtyyn piiriin ja liittyi itsekin seuraan. Keitä he oikein kuvittelevat olevansa!? Astelevat Konohaan NIIN muka itsetietoisina ja valloittavat vielä kaiken kukkuraksi minun Sasukeni! Tälle on tehtävä jotain!! Ino nyökkäsi Sakuralle merkiksi suunnitelman A aloittamisesta.

Sakura pyöräytti ringin keskellä olevaa pulloa ja se pysähtyi osoittamaan Yukia.

- Totuus vai tehtävä? Sakura kysyi huolettomasti. TOTUUS! SANO TOTUUS!!!

- Totuus, Yuki sanoi ja väläytti hurmaavan hymyn.

- Hmm... Mitäköhän kysyisin? Onpa vaikea keksiä sopivaa näin aluksi, Sakura esitti, vaikka tiesi varsin hyvin mitä aikoi kysyä.

- Kunhan et mitään kovin vaikeaa Kura-chan. Ki-chan kun aina haluaa vastata mahdollisimman todenmukaisesti, Yumi heitti viattomasti syötin veteen ja hymyili lempinimen kirvoittamille nauruntyrskähdyksille.

- Sanohan, mistä tunnet Sasuken? Sakura kysyi sormi poskella, kuin kysymys olisi vasta pälkähtänyt hänen päähänsä. Myös Ino käänsi katseensa Yukiin vastausta odottaen. Rehellistä sellaista.

Yumi hymähti tyytyväisenä syöttinsä tuottamasta tuloksesta ja Yuki oli mielissään asian helpottuessa. Tarkoittaen, että ei tarvinnut nähdä niin suurta vaivaa selitystä keksiessä. Yuki selitti levollisesti jostain turnajaisista, jotka oli pidetty Hiekkakylässä ja he olivat tutustuneet siellä toimiessaan oppaina vierailijoille ja niin edelleen.

Ilta kului, pullo pyörähti ja päätyi osoittamaan Shikamarua. Tämä valitsi tehtävän.

- T-teidän o-on laulettava S-shanghai Honey vieraillemme, viimeksi vuorossa ollut Hinata sopersi; - H-helpotukseksi saat p-pyytää jotakuta la-laulamaan k-kanssasi.

- Nee, Neji. Voitko sä laulaa mun kanssa? Shikamaru huikkasi mustahiuksiselle pojalle, joka kohautti olkapäitään ja nousi paikaltaan.

Pojat asettuvat karaokelaitteiden luo ja esittivät näyttävästi (heidän mittapuullaan) kappaleen. (ei sanoja, ei löytynyt ja itseeni en luota tarpeeksi. Löytyy kuitenkin Youtubesta hakusanalla Orange Range – Shanghai Honey) Ja pojat palasivat paikoilleen.

- Hei, kun nyt aloitettiin laulamaan, niin minä ja Yumi voitaisiin esittää jotain kiitokseksi tästä tervetuliaisjuhlasta, Sasuke (Yuki) esitti huomattuaan pianon vähän matkan päässä sivussa. Ehdotus otettiin vastaan myöntävästi mumisten.

- Kai osaat laulaa, dobe? Minä hoidan kyllä säestyksen, Sasuke irvaili Narutolle heidän suunnistaessa kohti pianoa ja sen viereen asetettua baarijakkaraa.

- Muistan kahden kappaleen sanat ulkoa ja ne taitavat sopia juuri mukavasti. Siitä laulutaidosta en sitten olisi niin varma, Naruto virnisteli takaisin ja kertoi vielä kappaleiden nimet, joille Sasuke nyökkäsi hyväksyvän miettiväisesti (tarkoittaen hänen muistelevan säveltä.)

Sasuke koetti pianon koskettimia ja tapaili säveltä, kun Naruto kiipesi jakkaralle ja asettui mukavasti istumaan. Ollessaan valmis tämä kääntyi hieman ja nyökkäsi Sasukelle.

Right Now
(SR-71)

She clings to me like sellofane,
Fake plastic submarine.
Slowly she’s driving me insane,
But now that’s over.
So what if the sex was great,
Just a temporary escape.
Another thing I grew to hate,
But now that’s over!

WHY-Y
Why do you always kick me when I’m
HI-IGH
Knock me down till we see eye to
EYE-E
Figured her out, I know she may not beat miss right, but she’ll do right now
She’ll do right now!

I used to hang on every word,
Each was like more absured.
Kept me so insecure,
But now that’s over.
She taught me how to trust
And to believe in us.
And then she taught me how to cuss,
That bitch it’s over!
You know I used to be such a nice girl.

(kerto)

She clings to me like sellofane,
Fake plastic submarine.
She’s driving me insane,
But now that’s over!

(kerto)

Naruto huohotti hieman vauhdikkaan kappaleen jäljiltä, mutta samalla valmistautui jo seuraavaan kappaleeseen. Sasuke haki sävelkorkeuden ja soitti alun.

Wind
(Akeboshi)

Cultivate your hunger before you idealize
Motivate your anger to make them realize
Climbing to mountaing
Never coming down?
Breaking into contents. Never falling down.

My knees still shaking like I was twelve
Sneaking out the classroom by the back door
A man railed me twice but I didn’t care
Wating is waisting for people like me

Don’t try to live so wise
Don’t cry coz you’re so right
Don’t dry with fakes or fears
Coz you will hate yourself in the end (x2)

You say ”dreams are dreams”
I ain’t gonna play the fool, anymore
You say ”coz you’re still on my soul”
Take your time, baby, your blood needs to slow down

”Breach your soul”
”Reach yourself before you gloom”
Reflection of fears makes shadows of nothing
You still are blind if you see the winding road
Coz there’s always a straight way to the point you see

Don’t try to live so wise
Don’t cry coz you’re so right
Don’t dry with fakes or fears
Coz you will hate yourself in the end (x3)
-------------------------------------------------------------
Ja luulen, että tähän on hyvä lopettaa (sikäli mikäli aion saada tämän vielä tämän viikon aikana esille) Lopun jätän mielikuvituksienne varaan. Jos loppuun toivotaan vielä jotain kunnollista pientä pätkää, voin sellaisen sille kirjoittaa. Mutta mikäli tarvetta ei ole, en sellaista kirjoita. SR-71:en kappaleen sanat ovat minun kaivamiani (kappaletta kuunnellessa), joten siellä saattaa olla kirjoitusvirheitä. Akeboshin Windin sanat ovat kuitenkin luotettavasta lähteestä, joten ei nalkutusta. Idea seuraavasta kappaleesta on jo vireillä ja voi ilmaantua hieman aikaisemmin kuin mitä tämä (nopeammin). Mitään en kuitenkaan mene lupaamaan. Palaute arvostettua ja kiitettyä.

Kommentit (Lataa vanhempia)
Bestlizard - 2007-08-29 20:23:12
Aika mielenkiintoinen fic... Lukaisin nyt kerralla kaikki osat ja kyllä tässä nyt ollaan koukussa, että kiitosta vaan. Osaat kirjoittaa virheettömästi ja pidät juonen kasassa. Tosin itse toivoisin vielä enemmän kuvailua. Siihen mieltyy niin helposti ^^

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste