Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Rakkauttako? Kuudes luku - ABeKoBe
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 1895 sanaa, 11613 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2007-09-08 14:09:00
Kansio: Paritus (S-K13) - poikarakkaus

Ja hellou taas^^ 200 vuotta on kulunut ja minä olen kirjoittanut uuden osan xD Joten alkakaas vaan lukea tätä lievää sasunarua ja yhden takauman sisältävää ficsiä<33

Arvostelu
7
Katsottu 1295 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
”Repliikki”
’Ajatus’
**Takauma**

                                                     Kuudes luku

”Sasuke! Minä löysin sen!” kirkas pojan ääni kuului metsän keskeltä ja sai Sasuken hätkähtämään unestaan. Hän nousi venytellen ylös ja lähti kävelemään iloisten kiljahdusten suuntaan.

Hetken käveltyään mies näki edessään Naruton, joka hyppi lähteen reunalla ja vilkutti hänelle.
”Minä löysin lähteen, aivan niin kuin sanoin!” blondi huusi niin, että muutama orava pyörtyi ja tippui puusta hänen eteensä.
”Loistavaa, eikä se vienyt kuin kaksi tuntia…” Sasuke virnisti ja sai pojan punastumaan ja lopettamaan hyppimisen.
”Mutta minä Sentään LÖYSIN sen”, Naruto sanoi päättäväisellä äänellä, painottaen erästä sanaa lauseessaan. Sasuke huokasi ja otti vesileilit olaltaan täyttääkseen ne. Hän ja Naruto olivat lyöneet aamulla vetoa siitä, että löytäisikö blondi lähteen vai ei.

** ”Etkö sinä luota suuntavaistooni?!” Naruto kiljui lapsellisella äänellä, laittaen kätensä puuskaan. Sasuke huokasi.
”Ei se sitä ole. Sinähän haluat mahdollisimman pian Konohaan, eikös? Jos sinä alat etsiä sitä lähdettä, siihen menee puolipäivää”, mies sanoi ja istahti maahan kohentaakseen nuotiota. Naruton kasvoilla käväisi ärtymys ja hän kääntyi kannoillaan lähteäkseen. Sasuke pomppasi nopeasti ylös napatakseen kiinni toisen kädestä.
”IRTI!” Naruto kiljaisi ja sai Sasuken pelästymään entistä enemmän.
”Anteeksi.. Ei ollut tarkoitus”, mies mumisi, kun Naruton kasvoilla näkyi selvä pelästys. Pian se kuitenkin oli kaikonnut ja tämän kasvoilla oli sama, iloinen hymy kuin yleensäkin.
”Anteeksi Sasse-chan. Minä etsin sen lähteen niin saat niellä sanasi!” blondi lähti hyppelemään eteenpäin jättäen huolestuneen miehen taakseen.
’Hän ei ole vielä kunnossa…’ Sasuke huokasi ja kävi makaamaan sammaleelle.**

Sasuke hätkähti Naruton ottaessa hänen olaltaan vesileilin.
”Nämä pitää täyttää, ennen kuin lähdemme jatkamaan”, blondi poika sanoi lempeästi ja Sasuke nyökkäsi turtana.

Vesileilien täyttö tapahtui syvän hiljaisuuden vallitessa heidän välillään. Kumpikin mietti omiaan, jokseenkin erilaisia asioita.
’Itachi.. Jos törmään häneen vielä, taitan siltä niskat nurin!’ Sasuken ajatukset olivat väkivaltaisia ja raakoja, toisin kuin Naruton. Ne olivat helliä, ainakin juuri nyt.
’Mitä jos Sasuke ei jääkään Konohaan? Minä vain haluan, että hän on kanssani.. Ehkä huolehdin turhaan. Sasukehan lupasi’, blondi mietti ja vilkuili huomaamattaan miestä, joka käänsi päänsä huomattuaan häneen kohdistetun katseen. Naruto hätkähti ja käänsi punoittavat kasvonsa takaisin lähteeseen.

Sasuke hymyili. Hän ei ollut hymyillyt aidosti moneen vuoteen. Mutta heti kun Naruto oli astunut hänen elämäänsä, hän oli oppinut hymyilemään jälleen.
”Kiitos Naruto”, blondi kääntyi katsomaan hymyilevää miestä ja häkeltyi entisestään.
”Mistä hyvästä sinä minua kiittelet?” hän kysyi ja kallisti kysyvästi päätään. Sasuke hymyili vielä enemmän ja otti toisen leuasta kiinni.
”Siitä, että olet siinä”, hän kuiskasi ja katsoi pojan sinisiin silmiin, joista näkyi hämmennys.

Sasuken huulet lähestyivät Naruton omia, mutta pysähtyivät juuri ennen kuin saavuttivat päänmääränsä. Sasuke irrotti otteensa pojan leuasta, vetäytyen samalla kauemmas Narutosta, jonka naama alkoi epäilyttävästi muistuttaa grillattua porsasta.
”Anteeksi, minun ei olisi pitänyt. Olet vasta neljätoista”, Sasuke sanoi hämillään ja otti vesileilit käsiinsä.
”Lähdetään”, hän sanoi, nousten paikaltaan ja viittoen Narutoa seuraamaan. Tämä kuitenkin istui maassa, pää alas painettuna.
”Viisitoista”, hän sanoi hiljaa ja sai Sasukelta hämmästyneen mulkaisun.
”Mitä sanoit?” mies kysyi ja kumartui pojan viereen, laskien vesileilit maahan odottamaan.
”Minulla oli syntymäpäivät eilen”, Naruto sanoi ja äänestä oli kuultavissa väsymys ja suru. Eihän se mikään ihme ollut, olihan poika viettänyt kaikki muut syntymäpäivänsä perheensä kanssa.

Sasuken silmät pyöristyivät. Naruto nyyhkytti nyt hiljaa ja niinpä toinen kietoi kätensä tämän hartioiden ympäri ja rutisti lempeästi. Blondi nyyhkäisi vielä kerran, ennen kuin nukahti lämpöiseen syliin. Sasuke huokasi.
’Olen minäkin yksi pedofiili. Se, että Naruto on viidentoista, ei tee hänestä aikuista’, mies katseli sylissään tuhisevaa poikaa ja kohotti tämän kasvoja varovaisesti nähdäkseen tämän piirteet paremmin.

Siniset silmät olivat painautuneet kiinni ja suu oli hiukan auki päästäen ilmoille rauhallista hengitystä. Hiukset olivat valahtaneet otsalle ja kutittivat nyt pojan silmäkulmaa, saaden tämän niiskauttamaan unissaan. Sasuke säikähti äkkinäistä ääntä, mutta uskalsi pian hengähtää, kun huomasi pojan nukkuvan edelleen.
”Kuin pienoinen enkeli”, mies kuiskasi ja sipaisi auringon raidoittamat hiukset pojan otsalta.
”Ai minä vai?” Sasuke säpsähti Naruton raottaessa silmiään. Tämä hymyili ja tapitti Sasukea taivaansinisillä silmillään. Kyseisen katseen kohde punastui ja käänsi päänsä äkkiä poispäin blondista, joka huomasi toisen nolostuneen ja virnisti nyt pirullisesti.
”Mikä pedofiili sinä oikein olet? Odotitko, että rupean nukkumaan ja käyt sitten kiinni?” Naruto elämöi kovalla äänellä käsiään huitoen. Sasuke virnisti pojan dramaattiselle esitykselle ja päätti ottaa kaiken ilon irti.
”Arvasit aivan oikein, pikku enkelini”, mies käänsi päänsä takaisin blondiin ja hymyili pedofiilimäisesti mustat silmät kiiluen. Tämä sai Naruton kikattamaan tyttömäisesti käsi suun edessä.

Sasuke kaappasi pojan syliinsä, saaden tältä palkakseen yllättyneen kiljaisun. Naruto tarrasi nopeasti kiinni miehen valkoiseen paitaan, jossa oli suuri v-kaula-aukko. (Sassen asu on tässä aikalailla samanlainen kuin Shippuudenissa, eli <3Grau<3)
”Varo vähän!” blondi huusi, mutta virne paljasti, ettei tämä ollut tosissaan vihainen. Sasuke lähti käppäilemään kohti Konohaa, ottaen ensin maassa lojuneet vesileilit ja antaen ne Narutolle, joka yritti epätoivoisesti päästä alas miehen otteesta.
”Osaan minä itsekin kävellä!” blondin naama oli punehtunut, mutta ei siksi, ettei hän ei olisi pitänyt tilanteesta vaan siksi, että häntä nolotti olla Sasuken sylissä kuin mikäkin pikkutyttö.
”Älä luulekaan, minähän se tässä olen se pedofiili”, mies ohitti Naruton anelut virnistyksillä ja pienillä kommenteilla.

Lopulta Naruto ei enää jaksanut väitellä, vaan nojasi onnellinen ilme kasvoillaan toisen lämmintä rintamusta vasten. Sasuke katsahti poikaa pienoinen hymy kasvoillaan.
’Olin pedofiili tai en, minä pidän hänestä”, mies suukotti nopeasti pojan otsaa, saaden tämän punastumaan korviaan myöten. Hän vilkaisi suu raollaan ylös, mutta Sasuke oli kääntänyt päänsä takaisin meno suuntaan. Hymy valaisi Naruton kasvot, tämän painaessa päänsä takaisin miehen lihaksien lomaan.

Muutaman tunnin käveltyään, matkamiehemme huomasivat, kuinka taivas alkoi pimetä tuoden yön mukanaan.
”Parasta leiriytyä tähän”, Sasuke sanoi ja laski Naruton varovasti mättäälle, kuin tämä olisi ollut lasia. Blondi käpertyi kerälle samalla, kun Sasuke kyhäsi nuotiota pitääkseen heidät molemmat lämpiminä.

Pian punaoranssi tuli leimusi tuoden yön viileyteen mukavasti lämpöä ja väriä. Vaikka tuli lämmitti, Narutolla oli silti kylmä. Hän tärisi kauttaaltaan kyynelten valuessa pitkin poskia, kastellen paidan kauluksen, jonka poika oli vetänyt kasvojensa peitoksi. Naruto itki tuskan viiltäessä häntä sisältä. Se oli tuska, jonka Itachi oli pakottanut hänet kokemaan.
--------------------------------------------------------------------------------------
**Blondin aikaisemmin tuntema nautinto oli poistunut ja tilalla oli pelkkä tuska. Pojan silmät kostuivat kyynelistä ja huulet puristuivat yhteen kivun liekin leimutessa Naruton sisällä.
”Lopeta, pyydän..”, blondin ääni värisi kyynelten virratessa silmistä poskille, mistä ne jatkoivat matkaansa pojan paljaalle kaulalle.

Itachi tuhahti ja käänsi sormiaan Naruton sisällä entistä väkivaltaisemmin.
’Tuo kai tarkoittaa ”Ei, en missään nimessä lopeta”…’, blondi kiljaisi taas tuntiessaan tuskan korventavan hänen sisuksiaan yhä kivuliaammin.

Itachi teki vielä muutaman kivuliaan liikkeen pojan sisällä ja vetäisi sitten sormensa pois, saaden Naruton laukeamaan uudestaan.
”Sinähän oletkin helppo tapaus”, mies mutisi pienen virnistyksen muodostuessa hänen kasvoilleen. Naruto tyytyi vain huohottamaan Itachin alla.

Itachi silmäili hetken hikistä blondia allaan. Hän katsoi tämän kiivaasti kohoilevaa rintakehää ja pieniä lihaksia, joita koristivat useat hikipisarat.
Mies kumartui nuolaisemaan blondin nänniä ja sai tämän ihon värähtämään kosketuksesta.

Naruton silmät täyttyivät kyynelistä, kun hän tunsi jonkin kuuman ja kovan työntyvän sisäänsä jättäen jälkeensä kivun, joka hukkui blondin huutoon.
Itachi virnisti blondin tuskalle ja alkoi liikkua pojan sisällä, saaden tämän inahtelemaan kivusta aina vain uudelleen.

Hidastaen hiukan tahtia Itachi kumartui blondin ylle ja suuteli tämän kaulaa intohimoisesti. Naruto vinkaisi ja luuli jo revenneensä kivun aallon sokaistessa hänet.
”Itachi.. Tuo sattuu.. Lopeta..” poika inisi ja sai Itachin virnistämään likaisesti. Hän nopeutti liikkeitään blondin sisällä ja nautti jokaisesta Naruton huudosta ja kyyneleestä.

Nopeuttaen vielä vähän tahtiaan, mies sai pojan laukeamaan vatsalleen huutaen kuin viimeistä päivää. Itachi tuli itse pian perässä ärähtäen hillitysti.**
-----------------------------------------------------------------------------------------
Kaikki ne karmeat muistot palasivat pojan mieleen satuttaen yhä enemmän ja enemmän.

Sasuke heräsi nyyhkytykseen ja näki toisella puolella nuotiota tärisevän mytyn.
’Naruto..’ miehen kasvoille nousi huolestunut, mutta ymmärtäväinen ilme. Tuollaisia hänenkin ensimmäiset yönsä olivat olleet Itachin raiskattua hänet.

Hiljaa Sasuke nousi ja meni blondin viereen, saaden tämän hätkähtämään. Mies kosketti Naruton olkapäätä hellästi ja sai kiitokseksi lämpimän käden omansa päälle.

Sanaakaan sanomatta Sasuke oikaisi itsensä blondin eteen, ottaen tämän syliinsä rauhoittavasti. Naruto sulki silmänsä, hengittäen sisäänsä toisen tuoksua. Pian molempien suusta kuului vain rauhallista tuhinaa. Ja niin yö sulki syliinsä nämä kaksi, kietoen heidät yhteen, mutta silti erilleen.


DADAA! Valmista tuli! kuudes luku on viimein täällä, lyhyenä, mutta silti täällä^^ Kommentoikaa ihmeessä ja antakaa pisteenne, risut ja ruusut kunniaan xD

Kommentit (Lataa vanhempia)
Nouhime - 2007-09-08 16:51:08
Uiiih~ Pedofiili-sassee! Ihunaa.
Tätä oltiin jo kaipailtu, ja se oli kaipaamisen arvoinen, nimittän tää oli aivan best :)

Virheitä en löytäny, hyvä nii:)

jooh 5 pojoo ja äkkii tai.. *heiluu viikkateen kans Iruka_93:sen perässä* kjeh

Bestlizard - 2007-09-08 18:22:44
Aww~ Aivan ihana osa ;__;; Rakastan kuvailua ja tapahtumien kulkua. Otat huomioon niin monia yksityiskohtia, että... AAAHK! Sanotaan vaan, että rakastan tyyliäsi ^^
Odotan jo seuraavaa saa innolla. Toivottavasti Saske ja Naru eivät ihan pian palaa Konohaan, vaikka sekin kaiketi on edessä päin.. ^^

fumajime - 2007-09-09 04:15:52
*murmurmur* ita-sama ei oo pahis. eiku onha se mut ei pedofiili! tai en tiiä. O_O mut ei kai julma?
Kumminkin minä valitan sulle aina tosta, mut se ei tarkota sitä ettenkö fanittais tätä fiksiä! :D Sassssse on söpis pedofiili!<3 ZETTAI5POJOO!

Oni-Chan - 2007-09-09 09:19:27
"Sasuke kaappasi pojan syliinsä, saaden tältä palkakseen yllättyneen kiljaisun. Naruto tarrasi nopeasti kiinni miehen valkoiseen paitaan, jossa oli suuri v-kaula-aukko. (Sassen asu on tässä aikalailla samanlainen kuin Shippuudenissa, eli <3Grau<3)"
SIIS KUINKA VANHA SE FRIIKKI-EMO-ANGSTAAJA OIKEEN ON!!!!!!????

Fuyu - 2007-09-09 12:35:09
ihanaa luettavaa jälleen kerran =)
niin sulonen ficci ja tykkään Sasukesta taas enemmän xD
Jatkoa ennen ku kuollaan (mikä tapahtuu pian ellei jatkoa tule)
5p

Suna-onna - 2007-09-11 04:30:38
APUAA MÄ HALUUN LISÄÄ!! No mitään moitittavaa en löytäny oli kerrassaan ihanaa tekstii, jote koetappa kirjottaa lisää.
4 pistettä

jesu-chan - 2009-02-23 17:59:21
Itachi on mennyttä ja nuo kaksi saavat jatkaa elämää;)

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste