Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Rakkauttako? Seitsemäs luku - ABeKoBe
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 1866 sanaa, 11662 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2007-10-20 16:25:12
Kansio: Paritus (S-K13) - poikarakkaus

Mä laitoin sen tänne! Otin itseäni vihdoin niskasta kiinni ja lisäsin tän^^" Gomennasai kun kesti niin pitkään! on ollut ideakatkoksia, eikä tästäkään tullu mikään hirveen hyvä mun omasta mielestä.. mutta tehän sen päätätte! siis kommatkaa ja antakaa pisteitä<33 tässä osassa sasunarua ja  höm<3yaoita<3hömm, en tiiä miten kirjoitin, joten kommatkaa ja kertokaa jos on valittamista^^ ja eikun lukemaan xD

Arvostelu
10
Katsottu 1549 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
”Repliikki”
’Ajatus’
**Takauma**

Tosta alusta halusin vaan sanoa, että kun tossa on toi ”kaksi miestä”-juttu, niin ei kai se niin vakavaa ole, jos 15-vuotiasta sanotaan mieheksi? ^^”
                                

  Seitsemäs luku

Aurinko nousi puiden takaa aloittaakseen uuden päivän, josta tulisivat nauttimaan ainakin kaksi, sammaleella nukkuvaa miestä.

Vanhempi miehistä avasi hitaasti silmiään auringonvalon osuessa niihin. Äkkinäinen valonsäde sai aikaan sen, että Sasuke näki edessään punaisia ja vihreitä palloja.
”Ai perhana, silmiin sattuu…” mies kirosi auringon kauas hieroen samalla aristavia silmiään kyynelten pyrkiessä niihin.
”Itketkö sinä?” kuului Sasuken sylissä makaavan blondin suusta. Kysymys sai Sasuken naaman vaihtamaan väriä ja tämä pyyhkäisi kyyneleen äkkiä silmäkulmastaan.
”En. Minä vain sain tarpeekseni auringosta”, mies vastaisi ja sai Narutolta suloisen  katseen. Pojan suupielet olivat korvissa ja silmät suloisesti puoliksi auki.
”Ai jaa, minä jo luulin, että sinä et ole kunnossa”, Naruto sanoi ja hymyili suloisesti. Sasuke hymähti ja siirtyi istumaan, blondia edelleen sylissään pidellen. Hänen kasvonsa olivat vakavat.
”Entä sinä? Oletko sinä kunnossa?” Sasuke sanoi ja sai hymyn haihtumaan Naruton kasvoilta.

Tuli syvä hiljaisuus, niin syvä, että sitä olisi voinut leikata veitsellä. Lopulta Naruto huokasi.
”En kai minä ihan kunnossa ole, mutta kyllä se tästä”, blondi sanoi ja painautui aivan kiinni Sasuken rintakehään.
”Ainakin jos sinä pysyt kanssani”, Naruto vielä huokasi ja sai sanoillaan vanhemman miehen kietomaan kätensä vielä tiukemmin hänen ympärilleen.
”Tulen aina olemaan rinnallasi”, Sasuke sanoi, jolloin blondin sydämeltä vierähti suuri kivi jonnekin kauas. Naruto ei tiennyt minne, mutta hän toivoi, että se kivi ei enää häiritsisi häntä.  

”Sasuke!” Naruto huusi miestä kukkulan laelta, mikä kohosi pienen järven vierellä.
”Mitä nyt Naru-chan?” Sasuke kysyi saavuttuaan pojan vierelle, mutta kysymys osoittautui turhaksi miehen katsottua Naruton käden osoittamaan suuntaan.
”Vau..” oli ainut sana, minkä mies pystyi sanomaan, kun hänen silmiensä eteen avautui uskomattoman kaunis maisema metsineen, joiden puita aurinko valaisi säteillään saaden ne kiiltelemään.
”Eikös olekin uskomatonta?” Naruto sanoi ja otti aivan huomaamattaan vanhempaa miestä kädestä kiinni. Sasuke hätkähti ja epäröi hiukan, mutta päätti sitten puristaa blondin kättä.

Naruto tunsi kädessään pientä puristusta ja kääntyi katsomaan Sasukea.
’Hän otti minua kädestä!’ poika tunsi, kuinka hän olisi voinut hyppiä onnesta vaikka kuuhun. (kirjoittajalla taas hiukan turhaa asiaa: Naruto Baka! Ei se huomaa edes omia kädenliikkeitään!) Vanhempi mies hymyili suloiselle blondille, jonka posket punoittivat lievästi.

”Olen asunut tässä metsässä monta vuotta, enkä ole vielä kertaakaan älynnyt katsoa tätä maisemaa”, Sasuke sanoi enemmän itselleen kuin Narutolle, mutta tämä päätti silti hymähtää ja mennä hiukan lähemmäs miestä.
Sasuken sydän jätti yhden lyönnin väliin ja hengitys muuttui hiukan raskaammaksi. Otsalle ilmestyi kuin tyhjästä muutama hikipisara. Hän halusi halata blondia, pitää tätä sylissään ja ehkä sitten vielä kaatua aamuhuurteiselle ruoholle suutelemaan Narutoa intohimoisesti. Sen jälkeen he voisivat lämmittää ruohoa allaan ja saada toisensa huokailemaan ja pyytämään lisää ja aina vain lisää.  
’Saisin hänet huutamaan nimeäni yhä aina vain, vaikeroimaan nautinnosta ja mielihyvän tunteesta’, Sasuken ajatukset risteilivät ja hiki valui hiljalleen hänen nenänvarttaan pitkin kuiville huulille. Hänen halunsa koskettaa Narutoa kasvoi aina vain suuremmaksi ja suuremmaksi.  

Sasuke antoi kätensä pikkuhiljaa luikerrella kohti poikaa ja tämän kaunista kehoa. Käsi jatkoi matkaansa aina... *tittiritttirii!*… Naruton hartialle saakka! Blondi tunsi kosketuksen ja käänsi päänsä Sasukea päin. Tämä hymyili hänelle painaen kylkensä kiinni toisen kylkeen.
’En voi uskoa, että edes ajattelin tekeväni hänelle niin!’ Sasuke moitti itseään. Onneksi hän oli oppinut hillitsemään itsensä.
”Parasta jatkaa, meillä on vielä matkaa jäljellä ennen kuin saavumme Konohaan”, Sasuke sanoi ja oli jo irrottamassa otettaan Narutosta, mutta tämä halasikin miestä hellästi, mutta silti ilmaisten selvästi, ettei mies saanut vielä mennä.
”Ollaan tässä vielä ihan pieni hetki”, Naruto kuiskasi ja painautui aivan kiinni Sasukeen, jolloin miehellä ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin jäädä siihen.
”Mm.. Hyvä on”, Sasuke sanoi ja halasi blondia takaisin auringon noustessa taustalla entistä korkeammalle.

Hetken kuluttua miehet lähtivät jatkamaan matkaa Sasuke edellä.
”Minun on parempi kulkea edellä, jos vaikka kohtaamme jotain vaarallista”, mies selitti käytännön Naruton tuijottaessa häntä.
”Vaarallista?” poika kuiskasi ja kallisti kysyvästi päätään. Sasuke hätkähti.
”Niin.. Tarkoitan siis rosvoja, villieläimiä ja sen semmoisia petoja”, mies raaputti päätään. Naruto ei tuntunut tietävän metsässä liikkumisesta mitään. Poika vain nyökkäsi ja haroi sotkuisia hiuksiaan pois kasvoilta.
”Toivotaan, että ei törmätä Itachiin”, hän sanoi äänellä, josta oli erotettavissa pelko ja suru.
”Enpä usko, että törmäämme ja jos niin käy, niin minä nirhaan sen nilkin”, Naruto vilkaisi Sasukea tuntien puoliksi pelkoa ja puoliksi turvallisuutta. Miehen katse oli kylmä ja äänessä erottui vihaa, niin käsittämätöntä vihaa, että blondia aivan ihmetytti voiko kukaan puhua niin.
”Sasuke…”, Naruto kuiskasi niin hiljaa, että tuuli vei sanat mennessään. Vanhempi mies jatkoi matkaa eikä blondin auttanut kuin seurata perässä.

Pian he saapuivat aukealle, jossa kasvoi suuri tammi. Sen oksilla roikkui kymmeniä tammenterhoja, jotka näyttivät olevan valmiina tippumaan maahan koska tahansa. Naruto katsoi puuta, yrittäen arvioida sen ikää, mutta turhaan.
Muutama orava vilisti puun runkoa pitkin ja pysähtyi silloin tällöin syömään terhon. Sasuke vilkaisi takanaan olevaa blondia, joka vain jatkoi tammen tuijottamista suu hiukan auki.
’Niin suloinen’, miehen naamalle levisi pieni virnistys, ja hän tuhahti huvittuneesti.
”Eiköhän jatketa matkaa, vai?” Sasuke kysyi ja sai Narutolta nolon hymyn. Blondi nyökkäsi ja sanaakaan sanomatta tarttui miehen käteen, jolloin tämä hätkähti ja punastui.
”Jatketaan vaan”, poika sanoi ja hymyili suloisesti itseään noin kymmenisen senttiä pidemmälle miehelle.
”Odota”, Sasuke sanoi, kun Naruto oli ottamassa askeleen eteenpäin. Miehen äänestä kuulsi päättävyys ja niinpä blondi pysähtyi sanomatta mitään vastaan.

Naruto odotti, että Sasuke saisi sanottua sanottavansa, mutta heidän välilleen oli syntynyt hiljaisuus.
”Sasuke?”, blondi kokeili varovasti avata keskustelua, mutta mies pysyi edelleen hiljaa ja tuijotti apaattisesti puuta edessään. Sitten, sanaakaan sanomatta hän kääntyi ja suuteli blondia. Naruton pupillit suurenivat ja posket saivat tomaattisen värin. Sasuken kieli pyysi päästä temmeltämään pojan suuhun, jolloin Naruto raotti hiukan suutaan antaen miehen tunnustella tiensä sisälle.

Naruto kiersi kätensä Sasuken kaulan ympärille suudelman vaihtuessa yhä intohimoisemmaksi. Pian molempien piti haukata happea, joten he irrottautuivat vastentahtoisesti toisistaan.
”Minä..”, Sasuke aloitti, mutta ei päässyt lauseensa kanssa loppuun, kun Naruto jo suuteli häntä entistä himokkaammin.
”Mmm! Hei, Naru…!” mies yritti saada sanoja suustaan uudelleen ja uudelleen, mutta se osoittautui täysin mahdottomaksi, joten hän vain vastasi pojan suudelmiin kietoen samalla kätensä tämän selän taakse.
---------------YAOI ALKAA----------------- tämä oli sitten todella, todella vaikeaa mulle, siis tämän kirjoittaminen^^” en oo mitenkään hyvä näissä jutuissa… Pyydän anteeksi jos tää meni överiksi joidenkin ilmausten takia^^”

He suutelivat toisiaan vielä hetken, kunnes Sasuke livautti kätensä Naruton paidanhelmasta tämän vatsalle. Poika värähti kylmän käden koskettaessa hänen napaansa ympäröivää ihoa, mutta ei pannut vastaan vaan siirtyi suutelemaan miehen kaulaa.
Hiljalleen miehet kaatuivat kylmälle ruoholle Sasuke päällimmäisenä.
”Naruto, oletko sinä varma tästä?” mies kysyi ja sai blondilta nyökkäyksen.
”Kun se olet sinä, minä en halua perääntyä”, tämä sanoi ja antoi nautinnollisen huokauksen päästä huuliltaan Sasuken koskettaessa hänen erektiotaan. Mies riisui Naruton housut toisella kädellään samalla kun hieroi toisella pojan penistä hitain, pyörivin liikkein. Pian blondin housut olivat unohdettuina ja Sasukekin oli heittänyt omansa pois. Hän jatkoi liikettään Naruton erektion ympärillä nopeuttaen sitä hiljalleen. Tämä sai pojan huokailemaan nautinnollisesti ja Sasukenkin oli vaikea hillitä ääntään, sillä Naruto liikkui hänen allaan mahdottoman seksikkäästi. Pelkkä katselu sai miehen peniksen kohoamaan. Sasuke nopeutti liikkeitään vielä hieman saaden blondin laukeamaan ja päästämään äännähdyksen, joka oli jotain huokauksen ja huudon väliltä.

Sasuke antoi Naruton tasata hengitystään hiukan, ennen kuin vei sormensa pojan pienelle aukolle. Blondi värähti hiukan, mutta ei sanonut mitään vastaan, joten Sasuke työnsi sormensa kokeilevasti sisään. Naruto vinkaisi hiljaa huokaisten perään Sasuken löytäessä juuri sen oikean kohdan. Mies nielaisi kuuluvasti ja työnsi toisenkin sormen sisään ja alkoi liikutella molempia sormia pojan sisällä varmistaen tämän tulevaan.
Juuri ennen Naruton laukeamista Sasuke veti sormensa ulos saaden palkakseen pettyneen huokauksen.
”Hei, kohta tulee parempaa”, mies sanoi pienen virnistyksen levitessä hänen kasvoilleen. Sanojensa seurauksena hän lipui sulavasti blondin aukolle ja työnsi erektionsa hitaasti pojan sisään saaden tämän huokaisemaan.
”Ah, Sasuke<3 Lisää..”, Naruto vaikersi ja nosti anovasti lantiotaan. Mies nuolaisi kuivi huuliaan, ja alkoi liikkua pojan sisällä, suudellen samalla tämän kaulaa.  Hän liikutteli käsiään hierovasti pitkin blondin kroppaa. Naruto huokaili ja siveli käsillään Sasuken hikistä rintakehää. Jalat hän oli laittanut lähestulkoon miehen selän ympäri. Intohimoiset kosketukset ja huokaukset jatkuivat Sasuken liikuttaessa penistään eteen ja taaksepäin pojan sisällä. Hetken päästä Naruto päästi nautinnollisen huokauksen ja heti sen jälkeen pienen huudon, kun hän laukesi suoraan Sasuken vatsalle. Sasukekaan ei enää pystynyt pidättelemään, vaan tuli pojan sisään karjaisten hiukan hillitysti.
Mies lyyhistyi Naruton päälle vetäytyessään ulos. He jäivät siihen makaamaan oravien katsellessa terhoja syöden.


Ja minä viimein sain tämän tänne!! JES! kommentoikaa<33 *heittää karkkia*              

Kommentit (Lataa vanhempia)
ABeKoBe - 2007-10-20 16:25:43
Taas tuli lyhyt, mutta musta tuntu että se piti lopettaa tohon^^"

fumajime - 2007-10-20 16:35:28
YATTA! 8D~ Jatkoa viimein!!♥ Tää oli hyvä ^^ Pitempää odotin, mutta tohon se tosiaan oli parempi jättää. ZETTAI5POJOO!!!!

Fuyu - 2007-10-20 16:36:58
eimitäänjärkevääsanottavaa..... *nappaa karkin ja syö* -----------
sokeri voimaa!!! okei okei eli siis okei!!!! mä tykkäsin varmaan eniten tosta yaoi kohdasta (lukenut SasuNaru yaoita koko päivän)
yhden vaivaisen kirjotusvirheen mä huomasin, mutta ei se siellä ainakaan minua haittaa.
jatkoa vaan tulemaan että mä pääsen sekoilemaan kommentteineni siihenki osaan xP

Shiroi - 2007-10-20 16:50:29
Tätä on odotettu kuin kuuta nousevaa! :D

"Käsi jatkoi matkaansa aina... *tittiritttirii!*… Naruton hartialle saakka!"

*repeilyä ja hykerrystä* 5 pistettä!!

Nouhime - 2007-10-20 21:08:59
No oli jo aikakin! Oot pitäny mua tuskissa! (älä ajattele kaksimielisesti >.<)
Saat anteeksi tän kerran.
No, olihan tämä aika lyhyt, mut parempi ku ei mitää.
Yaoi... Interesting >.<
Joomutta en jaksa kommentoida paremmin, ku oon kännis, SE OLI VITSI, oon vaan väsyny. Mul on outo huumori..
Jatkoo tai tulee ruumiita. Seki oli vitsi. 5p.

Oni-Chan - 2007-10-22 04:19:12
...öm.. Iru... totaa, kun puhutaan 15-vuotiaasta pojasta, niin se on yleensä 'nuorukainen', ei mies, mies-homma alkaa vasta siinä 18-21 välillääh... siinä vaan ihan pikkupikku neuvo, jonka minä olen oppinut ficcieni aikana.... *masentaa* Hyvä ficc.. ja yaoita..... kuolaisin jos jaksaisin, mutku masentaa ni ei pysty... -_-"

Suna-onna - 2007-10-25 21:37:12
Vihdoinkin tää tuli ja viimeinkin mä sen luen. Aivan mahtavaa tekstiä jälleen ja vihdoinki Naruton ja Sasuken välillä tapahtu jes. Toi yaoi kohta oli kans tosi hyvä joksenkin ehkä hieman konemainen (itekki sorrun siihen). Pidin tosi paljon. 4 pistettä

Shiroi - 2007-11-04 16:39:56
Luin tän pitkästä aikaa uudelleen, ja unohdin mainita, että olisi aika mukavaa olla orava nyt XD Oli vaan pakko sanoo vielä noin... *syö käpyjä*

jesu-chan - 2009-02-23 18:10:40
XD

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste