Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Ninja Mask - Oni-Chan
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 851 sanaa, 5451 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2007-10-22 05:10:06
Kansio: Paritus (K13-K15) - poikarakkaus

...saattaa olla jatko-osa ficci, en tiiä..... *masentaa vaan niin hirveest*
Paring; SasuNaru (ettekai te luulleet mun jotain muuta paritusta laittavan tänne!?) nojoo..... =_=" masentavaa....

Arvostelu
13
Katsottu 1791 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Jokaisen Ninjan tärkein väline on maski. Se tuo kunniaa sekä peittää olemattomat kyyneleet. Maski, on tärkeä suurimmalle osalle ninjoista, mutta joillekin se on vain Vappu-naamari. Konoha, siellä maski on erittäin tärkeä. Mutta eräälle 'Mustan voiman' kannattajille se on yksi ja sama. Tämä tarina kertoo näiden kahden joukon kohtaamisesta.... Taistelu alkakoon.
---

"Hei! Jätkä, tappele reilusti!" nuori ninja huusi maskittomalle ninjalle. Maskiton hymyili ja heitti shurinkenin maskikasvoista kohti, joka väisti sen täpärästi. "Niinhän minä teenkin..."

Maskikasvoisen nimi oli Uzumaki Naruto, hän oli Konohan eliitti ninjoja. Ja hänen tehtävänään oli kantaa maskia. Toisin kuin häntä vastassa taistelevan Uchiha Sasuken. Jonka tehtävä oli eliminoida kaikki tunkeutujat. Heidän taistelunsa oli alkanut, kun Naruto oli vahingossa poikennut polulta, joka vei Sunaan. 'Hemmetti... Miksi aina minä?!' poika oli ähkäissyt kunain lentäessä häntä kohti.

Sasuke virnisiti, huomatessaan maskikasvoisen ninjan epähuomion. 'Tsh.. Idiootti.. Pitää nyt huomionsa jossain muussa kuin vastustajassa.. Oppiipahan läksynsä.' Sasuke katosi varjoihin.
Samaan aikaan Naruto, jolla oli ongelmia maskinsa nauhan kanssa, ei huomannut Sasuken katoamista. Mutta yläpuolelta tuleva kunai sade sai hänet valppaaksi. "Ei saat-".

Sasuke hyppäsi viereisestä puusta ja seurasi tyytyväisenä maskikasvoisen vaikeantuntuista nousua. Naruto tärisi, vaatteet olivat repeytyneet ja haavoja oli ympäri kroppaa. "Niin, mites se valppaus?"
'Ei jumalauta.. kulutin kaiken chakran olemattomaan suojakilpeen...PERHANA!' Narutolta jäi huomaamatta maskin nauha, joka löysistyi löysistymistään.

"Ja nyt, kultapoju.." Sasuke nosti Narutoa rinnuksista ja heitti korkealle puuhun. Naruto ähkäisi tuntiessaan kovan kivun selässään. 'Tähän se sitten kai päättyy..'
Sasuke oli yhdellä loikalle hänen vieressään, tämä tarttui häntä kaulasta. "Olet kuollutta miestä!" Sasuke nosti nyrkkinsä ja valmistautui lyöntiin.
Juuri silloin Naruton maskin nauha antoi periksi ja maski tippui äänettömästi pojan kasvoilta, paljastaen suuren siniset silmät, kultaiset etuhiukset ja kauniit kasvot, joita koristivat viirut.

Naruto ei edes näyttänyt huomaavan maskinsa puuttumista vaan tuijotti shokissa Sasukea, joka puolestaan häntä aidosti hämmästyneenä. Sasuke laski nyrkkinsä. "Jo on kumma.."
"Täh?!" Naruto nosti toista kulmaansa.
"Jo on kumma, että noin nätti naamainen poika on ninja..?"
'Naama? Mitä se-' "Voi veljet.."
---

Ilta alkoi hämärtyä ja metsässä juuri äsken taistelleet miehenalut istuivat nuotion vierellä.
"Siis, ihan oikeesti.... Anna mun nyt edes pitää kädet vapaina!" kultahiuksinen poika viurasi. Sasuke oli-syystä jota emme tiedä-sitonut Naruton puuhun ranteistaan että nilkoistaan. 'Siis, aivan sika noloa!'

"Älä valita, ole onnellinen, että säästin sut. Jos kerran sulla on noin nätti pärstä, niin eihän sua voi tuhlata tappamalla, mielummin pidän itelläni." Saske nousi ja käveli hiljaisesti Naruton vierelle ja kosketti pojan kasvoja. Poika värähti kylmää kosketusta ja käänsi päänsä poispäin. 'Kaikenlaisia sovinistisikoja täälläkin liikkuu.'

"Sun nimi on siis Uzumaki Naruto, mielenkiintoista."
"Waah! Älä lue sitä paperii! Siellä on... henkilökohtaista!" Naruto kiljui.
"Hmph, sitä suuremmalla syyllä. O-OHOH! Vai tälläisiä, taidan pitää pientä kivaa näillä sinun papereillasi. Fu fu fu..." Sasuke istahti takaisin nuotion viereen. 'Voi apua.' sisäinen Naruto itki nolona. Mutta ulkoinen Naruto päätti pitää päänsä kylmänä.

Koko yö oli ollut yhtä Helvettiä, Sasuke oli istunut nuotion ääressä ja lukenut Naruton henkkareita ja joitain muita lappusia. Naruto oli luonut murhaavia katseita tähän joka kerta kun tämä oli pyyhkinyt suupieltään. "Idiootti perverssi.." blondi oli mutissut. Tuollaisia ne kaikki varmaan olivat.
--
"Hei, perverssi, mitä sä aiot.." Naruton kulma nyki. Sasuke nosti pojan olalleen. "Vien sut tukikohtaan, minnekäs muualle." Naruto tunsi punan nousevan kasvoilleen. Hänen takalistonsa oli menosuuntaan päin, ja kasvot.. Sinne toiseen suuntaan. Sasuke todellakin OLI perverssi.
"Saske, kuinka vanha sää oot?"
"25, sä?" Naruto hymyili.
"18", Sasuke näki hetken ajan tyhjää. Oliko hän napannut pennun?

Naruto käytti tilaisuutta hyväkseen ja iski pienen linkkuveitsen Sasuken olkaan. Sasuke karjaisi ja pudotti Naruton olaltaan. "Mitä hem- JA MUA SÄ SAARNAAT EPÄREILUSTA PELISTÄ!"
"Kaikki on hyväksyttyä sodassa." Naruto hymyili kettumaisesti ja loikkasi ylös puuhun. "Nähdään joskus. Saske-san. <3"
------------------------------------------------------------------------
.....aika outo... MUTKU MUA MASENTAA!!! >_< älkää tappako.. vaikka mä en enää kirjota ku ennen.... Kommentteja? *odottaa haarniska päällään miekkoja*

Kommentit (Lataa vanhempia)
xenophile - 2007-10-22 05:20:39
Aww~ Kirjoita pian jatkoo x33 nuorempi Naruto x vanhempi Sasuke on aika hotti paritus~ <3 Tykkään. =*3*= Tekstiä oli kiva lukee ja se oli sujuvaa. Haluan lisää~~

Kabi - 2007-10-22 05:39:20
*tyrkkää oni-chanin käsiin ruusupuskan*
jatkoa pian, kiitos~<33
niin joo ja 5p 8D
tässä ficissä oli kaikki liian hyvää..<3

Shiroi - 2007-10-22 07:41:43
"Saske, kuinka vana sää oot?"

Tohon varmaan kuuluisi "vanha", vai? :D Hiukan lyhyt, mutta mitä minä siitä moittimaan. Oikein hyvää tekstiä taas. Jatkoo kiitos kyllä ja neljä pojoa~<3

Fuyu - 2007-10-22 08:16:03
lyhyt, mutta ketä se kiinnostaa ku haluu vaan lisää tätä! kerronta oli sujuvaa ja helppoa ymmärtää (varsinki ku just on heränny)
todellaki vanhempi Sasuke x nuorempi Naruto on niin nannaa luettavaa.
4 pistettä antaisin ja tikkareita *ojentaa karkit oni-chanille*

fumajime - 2007-10-22 18:18:41
8D~ Uuuu~♥ Mielenkiintoinen idea jälleen! :D Jatka ihmeessä äkkiä! ^^ Janoan saada lukea enemmän! xD ZETTAI5POJOO!!

SaNzU - 2007-10-23 12:36:55
oho! :D loppuko se tohon? tee ihmeessä jatkoo! tosta sais kehiteltyä jotain ^__^ pidin todella paljon! siis kun tässä he eivät tunteneet toisiaan ja sillein. + toi maski keksintö oli hyvä! \^3^/ ja mikä ikä ero! wuhuu! oikeesti jaaatkaah!!
<3<3<3<3<3<3<3<3<3 PLIIIIIIS! KETTUSEEIN!! T__T
\>o</ 4.p!

EgyLynx - 2008-02-15 15:34:11
aikas lyhyt... nooh prologi..
3/5

Jing-chan - 2008-12-16 15:30:58
heh heh! :D pidin tästä... :'D sasuke, the perverssi. x'D ihana idea! :D
viis pojoa taas lähti. x'D

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste