Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Piraatin elämää viides luku. UUDELLEEN laitettu - ABeKoBe
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 1129 sanaa, 6945 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2007-11-08 14:25:04
Kansio: Paritus (S-K13) - poikarakkaus

Tää siis on täällä, koska vanha versio on poistunut tuntemattomasta syystä^^" Tässä on jotain pieniä muutoksia, mutta nekin on vaan jotain kieliopillisia korjauksia ym. pientä xD Joten jos joku haluaa lukea niin siitä vaan! Tää on omistettu Rafaelin Enkelin kaverille(joka paljastui tapiksi), joka kaipasi tätä osaa luettavakseen<3 Eli hyvää lukunautintoa ainakin sinulle XD

Arvostelu
6
Katsottu 1439 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Piraatin Elämää Viides Luku

Äkkiä hänen olkapäähänsä tartuttiin takaapäin ja hän kuuli äänen aivan korvansa vierestä. (pätkä edellistä)

Iruka säpsähti miesäänen hipoessa hänen tärykalvoaan.
”Sinä siis olet kapteenin uusi herkkupeppu”, äänestä pystyi erottamaan hiukan irstasta ja nuoleskelevaa sävyä.
”Herkku mikä?” Iruka melkein huusi. Kukaan ei välittänyt miehen kysymyksestä. Mizuki siirtyi Irukan eteen Kakashin vierelle.
”No, Mizuki. Älä säikyttele uutta tulokasta hengiltä”, tuo ääni kuului Genmalle, joka käveli miesten luokse katsoen samalla sivusilmällä Irukaa lempeästi. Iruka katsoi takaisin niihin lämpimiin silmiin. Mizuki oli taas siirtynyt nuolemaan katseellaan brunettia.

Iruka tunsi itsensä ahdistuneeksi miehen katseen alla. Hän harkitsi jo hyppäämistä mereen. Päättyisipä hänenkin surkeaksi muuttunut elämänsä.

Kakashi kuitenkin aisti Irukassa tapahtuneen muutoksen Mizukin tultua paikalle.
”Mitäpä jos minä ja Iruka lähtisimme takaisin hyttiin?” hän kysyi ystävällisesti hymyillen näkyvällä silmällään. Nuorempi mies hätkähti Kakashin tarttuessa hänen tärisevään käteensä kuljettaen häntä hyttiä kohti. Iruka ei tiennyt kumpaa piti parempana vaihtoehtona: jäämistä ällöttävän Mizukin luokse vai jäämistä kahden kesken kapteenin kanssa hämärästi valaistuun hyttiin. Kumpikaan vaihtoehdoista ei kuulostanut kovinkaan houkuttelevalta, mutta Irukalla ei ollut enää aikaa vaihtaa paikkaa. Kakashi ja hän olivat jo hytin ovella ja pian sen sisäpuolella.

Kakashi sulki hyttinsä oven.
’Vihdoinkin kahden’, kapteeni ajatteli tyytyväisenä irstaan hymyn piirtyessä maskin taakse. Hän kääntyi hitaasti Irukaa päin, saaden tämän sydämen jättämään yhden lyönnin väliin. Huolimatta siitä, että Kakashi oli kaapannut bruneten orjakseen, Iruka ei voinut olla ihailematta miehen komeita kasvoja, jotka paljastuivat maskin alta.
’Hänellä on niin komeat kasvot, miksi hän ylipäätään käyttää maskia?’ hän ei voinut lopettaa tuijottamistaan.

Kakashi asteli hiukka huojuvin askelin kohti Irukaa. Tämä tajusi viimein lopettaa tuijottamisen ja siirtyi askeleen kerrallaan kohti hytin toista puolta.
”Tätä hetkeä olen joutunut odottamaan liian kauan”, Kakashi sanoi hiljaisella äänellä astuen askel askeleelta lähemmäs Irukaa. Mies perääntyi taas muutamaan askeleen, mutta huomasi pian hytin seinän olevan aivan selkänsä takana.
’Mitä minä nyt teen?’ Iruka ajatteli paniikissa.

Irstas hymy vain leveni Kakashin kasvoilla, kun hän astui aivan Irukan eteen painaen tämän kädet seinää vasten.
”Rakas, on aika saattaa tämä ilta sen ansaitsemaan päätökseen”, hänen äänensä huokui seksikkyyttä, jonka kuullakseen kuka tahansa muu olisi vaikka tappanut. Iruka ei kuulunut noihin ihmisiin. Hän halusi äkkiä pois seinän ja miehen välistä.
”No mutta kultaseni. Pysy aloillasi”, Kakashi sanoi Irukan yrittäessä rimpuilla pois tämän otteesta.
”Yömme tulee olemaan täydellinen”, kuiskaus hiveli Irukan jokaista solua yksitellen. Kakashin ääni oli niin ihana.

Iruka harkitsi jo antavansa periksi vanhemmalle miehelle, mutta lokin kimakka rääkäisy havahdutti nuorukaisen taas maan pinnalle.
”Ei!” hän huusi niin kovaa kuin pystyi Kakashin näykkäistessä Irukan korvaa hellästi. Kakashi ei ottanut huutoa kuuleviin korviinsa vaan siirtyi suutelemaan intohimoisesti miehen kaulaa.
”Shh..” kuului hiljainen ääni Irukan kaulaa vasten painettujen huulten välistä. Irukan kaulaa kihelmöi ja vinkaisu pääsi karkaamaan miehen huulilta.

Kakashi hymyili ja kädet siirtyivät Irukan housunkaulukselle hiplaten sen nappeja auki. Nuorukainen rimpuili nyt entistä tarmokkaammin, mutta Kakashi oli liian vahva.

Iruka ehti jo ajatella loppunsa (lue: poikuutensa lopun) tulleen, mutta huomasi sitten rommipullon vieressään yöpöydällä.
’Jos vain yletän pulloon… Jes!’ ja näin Kakashi silmissä pimeni.

****Aamu****

”Mitä ihmettä?” Kakashi mumisi maatessaan lattialla rommilammikossa. Aamu sarasti päästäen hyttiin muutaman valonsäteen.

Iruka seisoi Kakashin vieressä ja tuijotti miestä ilkeästi.
”Heräsithän sinäkin lopulta”, nuorukainen sanoi auttaen samalla hämmästyneen miehen ylös.
”Mitä sinä oikein teit?” Kakashi kysyi esitellen rommista märkiä vaatteitaan Irukan edessä. Tämä näytti erittäin tyytyväiseltä.
”Ihan oikein sinulle! Mitäs menit liian pitkälle!”
”Liian pitkälle?! Enhän minä edes kerinnyt ottaa sinulta housuja pois!” Kakashi huusi, tarttui Irukaa ranteista ja painoi tämän seinää vasten. Mies ähkäisi selän osuessa kipeästi puuhun.
’Kakashi taisi suuttua, ehkä se rommi oli liikaa’, Iruka ajatukset olivat yhtä sekasortoa Kakashin katsoessa häntä terävästi.

Silloin Iruka huomasi sen. Silmälappu vasemman silmän päällä. Kakashi ei ollut ottanut sitä edes eilisen …*Kröh*.. leikin takia.
”Miksi sinä pidät tuota silmälappua?” Iruka sai viimein äänensä kuuluviin. Kakashin ilme synkkeni tämän vastatessa.
”Se on kapteenille luonnollista”, vastaus oli kaikkea muuta kuin tyydyttävä.
”Miksi et ottanut sitä pois eilen?” uusi kysymys sai Kakashin tiukentamaan otetta Irukan ranteista. Mies vinkaisi kivusta, kun vanhemman miehen kynnet pureutuivat kiinni ihoon. Mutta Kakashi vähät välitti.

”Miksi haluat tietää sen, miksi pidän silmälappua?” Kakashi kysyi hiljaa, hiukan utuisella äänellä. Iruka yllättyi kysymyksestä. Niin, miksi? Eihän asia kuulunut hänelle millään tavalla.
”En tiedä, minä vain… Minulle vain tuli mieleen, kun näin silmäsi, että miksi…” Iruka aloitti, mutta Kakashi keskeytti hänet.
”Miksi sitten kysyt?! Jos sinua ei oikeasti kiinnosta niin pidä suusi kiinni!!” hän huusi kohottaen katseensa Irukaan, joka pelästyi miehen äkkinäistä reaktiota. Kaiken lisäksi Kakashi puristi Irukan aina vain lujempaa.
”Anteek.. Aih!” nuorempi mies älähti kivusta. Ranteet olivat alkaneet vuotaa verta. Kakashikin huomasi sen ja löysäsi otettaan, mutta ei päästänyt kokonaan irti.
”Sinun ei kuulu kysellä minun yksityisasioitani. Olet orja, et mitään muuta”, ote Irukan ranteista ja Kakashi lähti kannelle laittauduttuaan ensin kapteeni-kuosiin. (Eli siis hattu, maski, takki jne..) Iruka lysähti lattialle sitomaan haavojaan. Kyyneleet kirvelivät miehen silmäkulmissa ja kysymys kaiveli hänen mieltään. Mikä on Kakashin silmän salaisuus?    

Kommentit (Lataa vanhempia)
Kingis - 2007-11-08 14:29:46
Oi että. Sinä lisäsit sen taas. Ihmettelin vähän sitä, ettei vitososaa ollut siellä sinun fanficlistallasi, mutta nyt sain lukea senkin.

Hime-Chan - 2010-08-06 08:04:55
voivoivoivoivoivoivovoi!!!!!! >DD ihana taaaaaaasssss.... 5pojjooo ehottomasti!!!! :DDD

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste