Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Pikku Kinastelua V - Michiyo
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K7- - Kieli: Suomi - Osia: 6 - Pituus: 653 sanaa, 4651 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2007-12-01 12:26:26 - Sarja kesken
Kansio: Muu - S-K13

Se Sai jatkoa. Wow (word of warcraft). Se on hieman lyhkänen, mutta lopussa on polli. Jäin jumiin. Huumoria. Traumavaroitus. Viides osa sarjaa.

Tarinan osat

Arvostelu
5
Katsottu 1379 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Heij! Mä sain tähänkin väännettyä jatkoa, vaikka vähän vastahakoisesti. Siksi siittä tuli niin sukka. Anyways, Have fun. AND VOTE!
____________________________________________________________________________________________________________

PIKKU KINASTELUA V

Konohan kesätaisto
Osallistujia Konohasta ja Hiekkakylästä
Ottelijat jaettu sukupuolen mukaan, tytöt ja pojat, kuitenkin ottelevat sekaparein.
Yumi ja Yuki osallistuvat (eivät Naruto ja Sasuke)
Taistojen jälkeen illalla tanssit (pakollinen osallistuminen).

Tytöt talsivat pitkin konohan katuja. Gaara ei ollut tullut aamulla, olipa kuitenkin huomaavaisesti jättänyt hiekkaan kirjoitetun viestin, jossa selitti Hokagen vaatineen pojan pakeilleen.
Yumin ja Yukin ikäväksi viesti löytyi eteisen matolta ja heillä meni mukavasti aikaa sen siivoamisessa. Kaiken kukkuraksi Hokagen viestilintu oli tullut ja tipauttanut juuri kootun hiekkakasan päälle viestin, jossa esitettiin enemmän tai vähemmän kohtelias kutsu vierailla Tsunaden toimistossa puolenpäivän aikoihin.
Naruto oli olllut jo valmis kuristamaan linnun, kun huomasi levinneen hiekan. Huomattuaan ystävänsä lievän hermostumisen Sasuke ei nähnyt muuta mahdollisuutta, joten lupasi tarjota Ramenia, mikäli he saisivat sotkun siivotuksi ennen määrättyä aikaa. Sen jälkeen hiekka oli lentänyt kaaressa ikkunasta ulos, hieman epäonnistuneen jutsun johdosta, ja epäonninen ohikulkija sai ne niskaansa.
Palaten takaisin nykyhetkeen, jossa likat olivat ehtineet jo Hokagen ovelle asti ja odottivat sisäänkutsua. Pian heidät kutsuttiinkin Hokagen eteen (-HYMYÄ! *räpsis*) ja Tsunade esitti asiansa.
-Konohassa järjestetään kesäottelu, johon saavat osallistua sekä konohalaiset että hiekkakyläläiset. TE saatte osallistua noissa hahmoissa, Tsunade sanoi osoittaen Yumia ja Yukia.
- Mitääh!? Oletko nyt aivan tosissasi Tsunade-(o)baachan, Naruto huudahti ja muuttui järkytyksestä omaksi itsekseen. Hän kuitenkin korjasi jutsun pian ,sillä hänellä oli kovin tyttömäiset vaatteet (hame, toppi, korkokengät, joilla hän oli jo oppinut kävelemään*awe*.)
- Naruto! Ryhdistäydy! Yuki karjaisi ja porukka joutui läheltäpiti-tilanteeseen, sillä Neji ja Shikamaru astuivat sisään. He vuorostaan kuulivat kesätaistosta ja vaikuttivat kiinnostuneilta, sillä taistelujen jälkeen oli luvassa kesätanssit (nopeat vilkaisut Yumin ja Yukin suuntaan).
- Oletan teidän pitävän seuraa Hiekkakyläläisille ystävillemme. Gaaran oli, ikävä kyllä, lähdettävä hoitamaan tehtävää, eikä siksi voi olla kummankaan parina (viittaus Yumiin ja Yukiin.) tanssiaisissa. Siispä jätän sen teidän hoidettavaksenne, Tsunade huomatti valitellen Nejille ja Shikamarulle: - Toivottavasti siitä ei ole vaivaa.
Muutama kiivas vastalause:- ei, ei heille olisi siitä vaivaa, ja asia oli sovittu. Tytöt onnistuivat kuitenkin muuttamaan sääntöä niin, että poikien olisi voitettava heidät ennen kuin tytöt suostuisivat poikien pareiksi. Jos kuitenkin pojat häviäisivät, heidän pareiksensa tulisivat ne jotka voittavat tytöt taistelussa. (toisin sanoen Sasuke ja Naruto pääsisivät livahtamaan tansseista kuin koirat veräjästä. Tai niin he luulivat.).
Hokage kuuli nuorien suunnitelmat ja lähetti samoin tein Hatake Kakashille käskyn etsiä kaksi Narutoa ja Sasukea vahvempaa poikaa taisteluun. Ja tämä virnisti demonimaisesti ja hyvin tyytyväisenä itseensä. Kakashilta tuli pian kuittaus, että Gaara kannattaisi kutsua pois tehtävästä ja toiseksi voisi ryhtyä Kakashi itse.

Samaan aikaan Yumi ja Yuki valmistautuivat taisteluihin. Molemmat pukivat tunikat ja polven alle ylettyvät trikoot. He kiinnittivät reisiinsä asekotelot ja ripustivat Chakrakorut kaulaansa. Yumi sitoi pantansa otsalle ja Yuki kaulaan.

Taistelukentillä kävi jo kova kuhina kun ihmiset hakeutuvat istumapaikoille kentän reunoille korkeammalle rakennetuille paikoille. Konohamaru corps:kin oli etsinyt itselleen paikat, koska he olivat vielä liian kokemattomia taistelemaan.

Sillävälin Gaara-raukka oli kiskottu pois tehtävästä ja Tsunade oli saanut värvättyä toisenkin pojan taisteluihin.
----------------------------------------------------------
Siihen se sitten tällä kertaa jäi. Nyt äänestäkää seuraavista henkilöistä toista jätkää Gaaran kaveriksi.
1. Shinsei Haku
2. Sabaku no Kankuro
3. Uchiha Itachi (kyulla vain, hänkin on ehdoilla)
4. Rock Lee
5. Akimitchi Chouji (sp?)
6. Inuzuka Kiba
Huom. valittu henkilö tulee sitten voittamaan toisen kahdesta likasta. Saa tehdä ehdotuksia myös vastakkain asettelusta.

Kommentit (Lataa vanhempia)
temnota - 2008-01-11 13:22:56
Minusta on kehityt piku hiljaa sinun ficiesi fani.
Asiaan: aikaisempiin osiin verratuna tässä on makuuni liian nopea keronta.
Polliin: Gaara Narutoa vastaan ja Itachi Sasukea.

narusegawa - 2008-01-17 14:38:44
3. Uchiha Itachi
äänestän tota *pirullinen ilme naamalla*
5 pistettä siis jatka ehdottomasti.

sinulla on hyviä fickejä. joten jatkaaaaa.........

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste