Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Niin mäkin sua. - Aqua
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 483 sanaa, 3086 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2007-12-26 10:01:21
Kansio: Paritus (S-K13) - poikarakkaus

SasuNaru ficci. Eka ficcini täällä, joten olkaa armollisia <: Ikärajaa ei ole, ellei suudelma häiritse. Oneshot.

Arvostelu
5
Katsottu 1099 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Sasuke asteli suutuspäissään nurmista niittyä rysähtäen istumaan läheisen tammen alle. Pieni tuulenvire heilutti pojan mustia hiuksia. Sasuke oli taas riidellyt isoveljensä Itachin kanssa. Riidan aihe oli ollut jokin mitätön asia kuten “miten vaatteet viikataan.”

Itachi ja Sasuke olivat ajautuneet erilleen. Pieninä he olivat viettäneet paljon aikaa yhdessä. Vanhetessaan Itachista oli tullut etääntynyt ja sulkeutunut ja töykeä, ainakin Sasukelle. Tähän saattoi vaikuttaa sekin että heidän vanhempansa olivat kuolleet viisi vuotta sitten. Itachi ei ollut usein kotona, vaan oleskeli kaupungilla, kuka ties kenen kanssa. Ne harvat kerrat kun Itachi oli kotona hän vietti omassa huoneessaan ja melkein aina hän sai pikkuveljensä kanssa riidan aikaan.

Sasuke havahtui kuullessaan askeleita takaansa. Sasuke kääntyi ja huusi:
“PITÄÄKÖ SINUN TULLA TÄN-”
Sasuke katsasti tarkemmin tulijaan, se ei ollutkaan Itachi, kuten Sasuke oli luullut, vaan Naruto. Blondi poika katsoi Sasukea kysyvä ja hämmentynyt ilme kasvoillaan.

Tump. Tump. Tump.

Sasuken sydän hakkasi nopeampaa tahtia kuin äsken.
“Riitelitte taas Itachin kanssa vai?” Naruto kysyi ja istui Sasuken viereen. Sasuke katsoi pojan sinisiin silmiin ja nyökkäsi pienesti.

Naruto käänsi katseensa taivaalle katsellen heidän yläpuolella lenteleviä lintuja. Naruto oli laittanut silmänsä kiinni tuulenvireen heilutellessa poikien hiuksia. Sasuke huomasi tuijottavansa vierellään istuvaa blondia.
“Mitä tuijotat?” Naruto kysyi. Tämä oli kääntänyt katseensa ja tuijotti nyt Sasukeen. Sasuke käänsi katseensa nopeasti pois. Sasuken poskia kuumotti.
“En mitään”, Sasuke mutisi.

Vähään aikaan kumpikaan heistä ei sanonut mitään.
Kunnes Sasuke katkaisi hiljaisuuden.
“Naruto”, Sasuken ääni kuulosti hitusen verran hätääntyneeltä. Sasuke oli kääntynyt Narutoon päin ja katseli syvälle pojan sinisiin silmiin. Naruto kallisti itseään Sasuken puoleen. Sasuken sydän hakkasi hulluna. Sasuke avasi suunsa sanoakseen asiansa, mutta Naruto laittoi käden hänen suunsa eteen ja kuiskasi hämmentyneen pojan korvaan.
“Minä rakastan sinua.”

Sasuke näytti entistä hämmentyneemmältä ja hänen sydämensä oli jättänyt ainakin yhden lyönnin väliin. Sasuke aikoi sanoa jotain, muttei ehtinyt edes aloittaa, ennen kuin tunsi pehmeät huulet omillaan.

Sasuke avasi silmänsä Naruton huulien kaikotessa omiltaan. Sasuke nuolaisi kevyesti huuliaan. Niissä maistui mansikka. Naruto hymyili hänen edessään. Sasuke loi huulilleen pienen hymyn. Mustahiuksinen nojautui lähelle Naruton kasvoja ja kuiskasi.
“Niin mäkin sua.”
Sasuke painoi huulensa Naruton huulia vasten antaen tälle suudelman.
--------------------
Kommentteja on aina mukava saada :D Kirjoitusvirheitä saattoi olla.
Jos piditte voin ehkä kehitellä, tälle jatko-osaa.. *pakenee*

Kommentit (Lataa vanhempia)
ABeKoBe - 2007-12-26 12:32:36
no awww~~~~ mitään järkevää et minusta saa irti^^ aika lyhkänen oli, tapahtumat ois voinu mennä hitaampaakin mutta no ei se minua juuri haitannu X) hyvä ekaks ficsiks<3

xenophile - 2007-12-26 12:45:19
No juu. Kirjoitusasu oli kivaa luettavaa eikä kirjoitusvirheitä ollut, joten siitä plussaa. Ficci oli kuitenkin inhottavan lyhyt ja kaikki tuntui tapahtuvan kovin nopeasti. Tosin en käytännössä vois käyttää sanaa "kaikki", koska oikeastaan tämän ficin ainoa tapahtuma oli tuo suudelma. Maistoin myös jotain kliseisyyttä tässä, mikä ei ole kovin hyvä asia. Ja edukseen tämä ficci ei erotu muista ficeistä, koska tässä ei ollut mitään erikoista. Mut enivei. Kirjoitustyylisi oli mukavaa luettavaa ja toivon, että kirjoitat lisääkin. :> Ekaksi ficiksi tää oli ok. o/ Ja peukut sille, että et tehnyt eka ficcisi ei ollut samanlainen kuin mun. :'D (joka oli samaan aikaan eka yaoi ficci köhköh) Tällä nyt en välttis sitä jatko-osaa perusta, vaan pikemminkin kaipaisin uutta oneshottia (tai jatkotarinaa) sinulta. n__n~

Shiroi - 2007-12-26 14:09:39
Alku oli hyvä, mutta loppu sortui ikävästi kliseisiin... Jos olisit upottanut sinne vielä jotain muuta kuin pelkästään tuon suudelman, esimerkiksi pidemmän keskustelun, niin ficcikin olisi saanut pituutta lisää. Kaikki kohdallaan muuten, mutta tuntui ettei tässä ollut mitään uutta. Ekaksi ficiksi aivan loistava silti, teitä lahjakkuuksia taitaa syntyä tänne koko ajan enemmän... sellanen kutina, että sulta on tulossa tänne vielä paljon hyviä ficcejä ;D

Nostan peukun ylös jatkoa varten ja annan kolme pistettä.

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste