Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Herääminen - Bestlizard
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 307 sanaa, 1873 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2007-12-29 20:31:04
Kansio: Muu - K13-K15

Kuuntelin Shippuuden soundtrackin Shitsui kappaletta ja tuli vain tällainen olo... Jos teillä vain suinkin on ladattuna Shippuudenin soundtrack koneelle, niin suosittelen kuuntelemaan lukiessa.

Voisin kutsua tätä vaikka surullisen haikeaksi ficiksi. Tulikärpäset ovat kauniita. *puhelee hiljaa itsekseen yksinäisyydessään*

Lyhyt

Arvostelu
6
Katsottu 1123 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Kyyneleet eivät lakkaa valumasta. Tukahdutetut parkaisut ja nyyhkytys katoavat pölyisenä seisovaan ilmaan. Katossa, hehkulampun alapuolella pyörii yksinäinen tulikärpänen. Pian se kuolee, mutta sitä ennen laskeutuu sängyllä makaavan kylmenevän kalpean hahmon rinnalle. Hahmon vieressä makaa toinen, lämpimänä, kasvot itkuisina. Tämän pää on vasten kuolevan toverin kylkeä, käsivarsi kierrettynä suojelevasti kehon päälle, joka ei enää nouse eikä laske.

Elämä… On lyhyt kuin uni. Uni, joka aina päättyy siinä parhaassa kohdassa heräämiseen.

”Vietävän Uchiha… Kehtaatkin kuolla nyt, tebayo”, blondin nuoren ääni värisee. Nyrkkiin kiertynyt kämmen lyö voimattomasti mustahiuksisen rintakehää. Tulikärpänen lehahtaa paikaltaan pitkittäen omaa epätoivoisen lyhyttä elämäänsä. Sen aika on pian. Ihan pian.

Onko herääminen niin paha asia?

”Sinun piti palata Konohaan. Piti palata… Pyytää anteeksi Sakuralta”, nuoren miehen ääni käy sana sanalta vaikeammaksi ymmärtää. Mutta kuka sitä siellä tulkitsisi? Huoneessa, talossa ja sen ulkopuolella ei ole ketään.

Kuka tahtoo nukkua ikuisesti?

Äänet huoneessa ovat enää pelkkää surun sekaista mutinaa vasten paljasta, veristä rintaa. Haava on syvä. Hieman vaatteiden kahinaa ja vanhan puun narinaa.

Uni on pelkkää valhetta.

Ruskettunut, haavoja täynnä oleva kämmen aukeaa jännittyneestä puristuksesta. Itsensä tyhjäksi itkenyt mies nousee ja katsoo mustien hiusten peittämiä kasvoja.
”Teme… Tuo hymy ei auta. Olet kylmä.”

Herääminen tuo helpotuksen.

”Sasuke!”
Tulikärpäsen valo sammuu.

Kaikki on selvää. Kerrankin.

Kommentit (Lataa vanhempia)
Fuyu - 2007-12-29 22:06:41
Ihana, se on ainoa sana oikeestaan mikä kuvaa tätä...kuuntelin sitä biisiä samalla ja se todellaki loi tähän sen haikean tunnelman.
En saa nyt tungettua tähän mitään rakentavaa kommenttia, joten annan vaan suosiolla 5 pistettä.

ABeKoBe - 2007-12-30 09:26:26
*kattelee silmät vetistyen* en itke, en, en, en, en... *respassa kaikki tuijottaa* lyhyt, mutta kaunis ja ytimekäs^^ *pidättelee itkua* kökkö, musta ei oikein pidetä täällä... *hotellivirkailja kattelee ikävästi* ^^" Best-Chan (semmonen olo, että pitää kuttuu tuttavallisesti* kamalat nää näppäimet!! raah... ehehe, siis lisää tämmösiä söpöjä onnellisen lopun saamia tarinoita. onnellinenhan tää oli, kaikkien muiden paitti tulikärpäsen osalta ^^' mutta tyksin kovasti<3

Kawamaru - 2008-05-01 14:47:51
Kuuntelin samalla Shitsuita, ja tarina oli hellyttävän surullinen... TTwTT Ei haittaa vaikka olikin lyhyt. Haikeaa... juoni kulki hyvin 4 pojoo ^_^

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste