Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Kuinkas sitten kävikään? - Shibya
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 1844 sanaa, 11096 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2008-01-10 18:09:39
Kansio: Paritus (K13-K15) - poikarakkaus

DeiTobia, yaoita!!!! <3<3<3
noo, siinä olikin jo tavallaan kaikki ^^'
tätä kirjoitellessa oli hauskaa, ja toivon myönteisiä ja rakentavia kommentteja!
Ja juu, lisään vielä että eka ficsi ikinä <3


Arvostelu
14
Katsottu 1776 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
- Tobi! jostain kuului huuto.
- Mihin sinä minun housut olet piilottanut?
Deidara seisoi vessan ulkopuolella kädet lantiosta pitäen. Vessasta kuului ähkimistä, ja sitten vessaa vedettiin. Deidara kohotti toista kulmakarvaansa.
- Tullaan! Tobi huudahti. Vessan ovi avautui. Tobi kurkisti oven raosta viattoman näköisenä. Tobi katsahti alaspäin, ja näki että Deidaralla oli pelkät kalsarit päällään.
- No oli jo aikakin! Tarvitsen housuni nyt heti. Kerrohan, Tobi, missä ne ovat?! Deidara ärähti. Tobi siirtyi Deidaran eteen katsoen tätä ja otti askeleita nopeasti taaksepäin, katse edelleen Deidarassa. - Hei! Älä livistä!
Tobi pinkaisi juoksuun. Deidara äimistyi, mutta kohta hän käveli rauhallisesti Tobin pakoreittiä.

- Tolla jätkällä on jotain salattavaa... Deidara mumisi. Käytävä johti Tobin huoneeseen. Deidara pysähtyi oven eteen. - En tiennytkään, että tässä on lukko, mutta se ei minua pidättele! Deidara räjäytti oven tuosta vaan - Tobi maksakoon oven korjauksen... Deidara astui puusäpäleiden ylitse ja vilkaisi ympärilleen. Huone oli melko tylsän yksinkertainen. Pieni hylly seisoi oven vieressä, sänky jonka peitossa oli hassuja kuvioita ja kirjoituspöytä. Deidara kierteli huoneessa penkoen Tobin vaatekaappia, etsiskeli sängyn alta, mutta hänen housujaan ei löytynyt. - Kai Tobi on piilottanut sen muualle, Dei ajatteli. Hän oli poistumassa huoneesta, mutta katsoi vielä pöydälle... siiinä oli iso läjä valokuvia. - Mitä ihmettä? Deidara kummasteli, ei tätä kasaa äsken tässä ollut! Deidara nosti käteensä yhden kuvista, mutta sitten yhtäkkiä iso osa valokuvista rojahti lattialle Deidaran jalkojen juurelle.
- Uah! Perhanan epäsiisti Tobi! Deidara polvistui ja keräsi kuvat yhdeksi pinoksi. Hän ei vilkaissutkaan niitä, mutta yhdessä kuvassa oli jotakin, joka sai Dein katsomaan tarkemmin. Deidara punastui. Hän nosti kuvat lopulta pöydälle. Deidara katsoi vielä kerran kädessään olevaa valokuvaa ja punastui taas. Sitten hän pisti sen muiden joukkoon. Deidara kääntyi poistuakseen huoneesta, eihän hän löytänyt etsimäänsä. Housujaansa.

- Tobi, Tobi, Tobi, voi minua sen kanssa... minun housut TÄNNE JA HETI!
Jostain kuului rysähdys, ja Deidara ampaisi salamana äänen suuntaan. Rysähdys oli kuulunut vessan lähistöltä. Deidara pysähtyi, katsoi hetken maassa ryömivää Tobia. Mutta sitten Deidara rupesi nauramaan, hänen omat housunsa olivat jostain kumman syystä sotkeutuneet Tobin jalkoihin, niin että Tobi oli kaatunut.
- Auta, senpai! Tobi vaikeroi. Tobi yritti kiskoa Deidaran housuja pois.
- Hei, älä nyt niitä riko! Deidara meni apuun. Housut olivat takertuneet kummallisesti, ihan kuin Tobi olisi laittanut ne tarkoituksella kireästi solmuun.
- Teitkö sinä tämän?? Deidara kysyi.
Tobi sai housut vihdoin pois ja kömpi pystyyn.
- En. Ne olivat maassa, ja minä liukastuin niihin.... Tobi selitti.
Deidara kohautti jälleen kulmakarvojaan. Tobi antoi Deidaralle tämän housut, jota hän kaipasi. Deidara katsoi kovia kokeneita housujaan.
- Myönnä, että pihistit housuni, pakenit minua, ja vieläpä solmit housuni jalkoihisi, Deidara syytteli. - Miksi? Deidara katsoi Tobia. Tobi oli ihan punainen.
- Mit..?! Deidara yllättyi Tobin reaktiosta, mutta se taisikin johtua ihan muusta.
Deidara muisti olevansa kalsareillaan. Deidara katsoi kalsareitaan, kun yhtäkkiä välähti. Tobille oli ilmestynyt käteen kamera. - HEI! Mitä sinä nyt meinaat???
- Aion näyttää muille Akatsukilaisille tämän kuvan! Tobi hihitti.  Deidara lehahti punaiseksi. - Siitä vaan...jos uskallat!! Deidara oli kuin punainen ampiainen, joka oli valmis pistämään. Tai räjäyttämään... Kun Tobi tajusi, että pitäisi jälleen paeta, hän toimi nopeasti. Tobi oli jo hyvän välimatkan päässä, kun Deidara tuli housujaan kiskoen jalkaansa Tobin perään.

Tobi huudahti kauhusta, ja jatkoi matkaansa huoneeseensa.  Voi voi! Paha juttu, ovi on säpäleinä, Tobi tuumasi hädissään. (Ei siis lukkoa, mutta eihän se pidättelisi Deidaraa, kuten on nähty(Muodon vuoksi xD)) Tobi meni huoneeseen ja livahti sängyn peiton alle. Tobi sujautti valokuvan akatsuki takin taskuun. Hän kuunteli hiljaa, kuinka Deidara tuli huoneeseen. Deidara pysähtyi sängyn päädylle. Tobi pidätteli hengitystään.
Tobin helpotukseksi Deidaran askeleiden äänet johtivat pois huoneesta. Tobi heitti peiton syrjään ja nousi ylös sängystä. Tobi nosti katseensa, ja huomasi, että oli ansassa. Ovensuulla oli savesta tehty oven näköinen kasa, joka esti Tobia pääsemästä huoneesta. - Äh, tiesiko se minun olleen sängyn alla, Tobi sanoi hiljaa.
- Tiesin, Deidara sanoi. Tobi käännähti ja näki Dein seisovan hänen edessään kädet puuskassa. Deidara ojensi kätensä Tobia kohti. Tobi laski kätensä taskuihinsa, ja kaiveli vähän aikaa. - En löydä sitä, Tobi sanoi. Deidaran silmät suurenivat, ja he molemmat katsoivat sänkyä kohti. Deidara tönäisi kyynärpäällään Tobia, ja Tobi vastasi samalla mitalla. Tobi pääsi ekana peiton alle etsimään valokuvaansa. Deidara istahti kovalla voimalla Tobin selän päälle, että Tobi inahti. Sitten Deidara kiskoi peiton pois heidän välistään ja tarttui valokuvaan. Valokuva vain oli myös Tobin kädessä.

- Päästä se! Se on minuuuuun! Deidara kirkui ja kiskoi valokuvaa.
- Eipäs! Eipäs! Minunpas! Tobi ja Deidara olivat hetken aikaa kissatappelua, kunnes tippuivat kaikessa tohinassa lattialle. Tobi kierähti Deidaran päälle ja piti Dein ranteista kiinni. - Unh! Pois päältä, Tobi, niin että voin räjäyttää sinut... Deidara ärähti. - Taitaa olla minun terveyteni kannalta parempi, että pysyn tässä, Tobi totesi.
Deidara pisti huulensa tiukasti yhteen. Tobi muutti asentoaan. Deidara ei ehtinyt paeta, kun Tobi tarttui maskiinsa ja heitti sen pois.
Deidara säikähti. - Vautsi, sinähän... Deidara ällisteli ja nappasti Tobin kaulalta kameran. Välähdys osui Tobin silmiin. - Deidara-senpai! Mitä sinä teit?
- Saman kuin sinäkin aikaisemmin, näytän kuvan muille akatsukeille!
- Miten muka? Olet allani, enkä aio päästää sinua, Tobi sanoi. Deidara murahti.
- Mitä sinä sitten teet, un? Deidara yritti kiskoa itseään pois Tobin alta, muttei onnistunut. - Käytän hyväkseni, Tobi virnisti.

Deidara pyristeli edemmän.Tobi kumartui Deidaran kasvojen likelle, ja kuiskasi:
- Senpai...
Sitten Tobi suuteli Deidaraa. Deidaran silmät avautuivat apposen auki.
Tobi käytti Deidaran hämmennystä hyväkseen, ja liu’utti kätensä Deidaran paljasta vatsaa pitkin. Deidara säpsähti ja onnistui jotenkin menemään istuaalleen.
- Mitä luulet tekeväsi?! Tobi vain hymyili, ja Deidaran selkäpiitä kylmäsi.
- Leikin, mitäpä muuta? Tobi vastasi.
Deidara huomasi, että Tobi ei pidellyt hänestä kiinni, ja hän huomasi tilaisuuden koittaneen. Deidara potki Tobin vatsaan saaden Tobin huomion herpantumaan ja juoksi ovelle. Mutta Deidara pysähtyi, kun huomasi savimassan estävän hänen livistämisen...

- Eikä! Mitä oikein ajattelin?! Deidara tiuskasi, ja oli räjäyttämäisillään saven kun Tobi astui hänen eteensä. - Tobi on paha poika, Tobi totesi, ja tönäisi Deidaran sängylle. Kuului inahdus, kun Deidara mätkähti pehmeälle patjalle. Tobi myhäili hiljaa tyytyväisenä katsellessaan valmiiksi puolialastonta Deidaraa, ja riisui akatsukitakin. Deidara mulkoili, muttei voinut tehdä mitään.
Tobi asteli sänkyä kohti ja nousi Deidaran päälle. Tobi aloitti sen, minkä hän oli jo pitkään halunnut.
- Tästä tulee mukavampaa, jos taivut mukaan, Tobi sanoi.
- Niinkö luulet? Deidara punastui.
- Tiedän sen, Tobi kuiskasi. Deidara katsoi Tobia. Tobi näytti odottavan jotakin.
- Se ei tunnu kivalta, jos sinä olet minun päälläni, Deidara tuhahti. Tobi ällistyi, kun
Deidara sai otteen Tobista, ja kiepautti tämän ympäri niin, että Deidara oli nyt nelinkontin Tobin päällä. Deidara tuijotti Tobia punastuneena. Tobi oli otettu. Deidara sulki silmänsä ja kumartui nopeasti suutelemaan Tobia. Tobi rentoutui ja yhtyi suuteluun. Tobi tarttui Deidaran lantioon. Tobi siirtyi ihan vähäsen alemmas, ja osui kalsareiden reunaan. Hän  alkoi vetää niitä pois Deidaran jaloista. Deidara laski päänsä alas ja alkoi nuolla Tobin kaulaa. Myös Deidaran käsien suut nuolivat Tobin vatsaa. Hetken päästä molemmat olivat alasti. Deidara laski kätensä alemmas Tobin vatsaa pitkin, ja yhtäkkiä Tobi tunsi kun Deidaran käsi tarttui hänen penikseensä. Deidara katsoi Tobia pienen sekunnin ajan. Deidaran käsi alkoi nuolla. Deidara liikutti kättäänsä sen ympärillä. Tobi huokaisi ja nautti Deidaran puuhista...

Deidara nuolaisi huuliaan ja veti kätensä pois kun tunsi sen laukeavan. Nestettä meni Deidaran käsivarsille ja vähän muuallekin. Tobi punastui hiukan, mutta ei sen kummempaa, hänhän nautti siitä... Deidara heilautti päätään saadakseen pitkät hiuksensa tieltä ja siirtyi edemmäs istuakseen Tobin päälle.
- Mitäs pidit, un? Deidara uteli. Tobi hymyili, tai oikeastaan virnisti.
- Tobi on oikein mielissään, hän vastasi. Deidara laski päänsä suudellakseen Tobia.
He suutelivat hetken, ennenkuin lopettivat. Deidara taputti Tobia rintaan ja sanoi virnistellen: - Sinun vuorosi.
Tobi hymyili ja tönäisi Deidaraa molemmilla käsillä eteenpäin. Deidara huudahti hämmästyksestä ja kellahti kyljelleen. Deidara oli kääntyä vielä selälleen, mutta Tobi ehti ensin. Tobi tarttui Deidaraan ja kiepautti ympäri. Deidara oli nyt nelinkontin takapuoli Tobiin päin. Tobi otti paremman asennon, ja kuiskasi:
- Tämä saattaa vähän sattua. Tobi laski kätensä Deidaran lantioille, ja jatkoi:
- Mutta kohta alat suorastaan nauttia siitä.

Deidara häkeltyi ja koetti arvata Tobin aikomukset. Yhtäkkiä hän tunsi sen, Tobi oli työntänyt peniksensä Deidaran sisään.
- Nhh! Deidara puristi kädet nyrkkiin ja rutisti peittoa. Tobi laittoi toisen käden peiton päälle, ja toisen Deidaran lantiolle. Tobi alkoi työntää lantiotaan nykivin liikkein. Deidara inahti ja laski päätäänsä alemmas. Lantiontyönnöt alkoivat muuttua rajummaksi. Deidara sai hädin tuskin pysyttyä tahdissa. Hetken kuluttua, Tobi laukesi, ja irrottautui Deidarasta. Deidara helpottui, ja lysähti sängylle. Valkoinen, limainen neste valui hänen takamuksestaan. Molemmat huohottivat. Tobi istui paikallaan hetken, ennenkuin kumartui Deidaran kasvojen ylle ja suukotti tätä poskelle. Sitten Tobi siirsi peiton Deidaran päälle ja myös itse ryömi peiton alle. Deidaran kasvoista saattoi pienen hetken ajan nähdä suupielien kaartuvan ylöspäin, ennenkuin tämä nukahti syvään uneen...

Kommentit (Lataa vanhempia)
EgyLynx - 2008-01-10 18:27:01
kirjamainen puhe ei minua häiritse... käytät sitä oikein...
ja muutenkin hyvä... aikas huumorinen...

mitään puuteita ei ole joten... annan 5/5.


jii - 2008-01-11 05:25:10
Aww, ihana paritus. :3 ensin Tobi oli niin pikku poikamainen ja sit yhtäkkiä, pam, siitä tuli paha poika. >8D Hoo, Tobi on pahis. Mut joo, tää oli hyvä ja jatkoa odottelen! 8DD Ihihihi~ en muuta osaa sanoa. XD

ABeKoBe - 2008-01-11 07:37:28
*tuijottaa suu auki* tähän on pakko saada jatkoa!!!! ellei sitä ole jo tullut, ei kai en oo kattonu kaikkia ficsej läpi, mutta samapa tuo, haluan jatkoa.. tobii on pahapoikaa  x33 en minä keksi mitään valitettavaa. olikohan tuolla virheitä.. en muistaaaaa----------- mutta no joo, jatkoa<33 love this<3

Hen-chan - 2008-01-11 17:07:11
Gaah *lentää seinään nosebleedin voimasta* Nosbleedit kunniaan! *huutaa lattialta* kylläh hyvä ficsi ja jatkoa toivon. Kirjoitusvirheitä en huomannut mut en muutenkaan löytäis :D lisää tällaista kiitos, että voin saada lisää nosebleedejä ja melkein kuolla verenhukkaan xD

Kiseki-chan - 2008-01-22 17:02:34
hehee ^-^ vähänks oli hyvää tekstiä. Minä pidin paljon. :3 Deidaralta varastettiin housut x'D 5 pojooh.

ChaosStar - 2008-02-29 12:38:20
Njähähäää! Täähän oli hyvä! Lisää tätä!
Yaoi rulez!

narusegawa - 2008-03-13 17:15:26
Voithan joskus tehä tähän jatkoa? Huvittava ficci. Kiva kun joku tekee Deitobia... ^^5p.

DarkFlame - 2008-04-13 16:49:26
höhööhöö! Hyvä pari, tottatotisesti! hyvä teksi! 5p tälle

Raw - 2009-07-20 11:34:56
Oiiiii~ Ihanaaaaa.. rakastan tätäää >3<
Ihanaa tekstiä/kuvailua. Huumori d^.^b
5 pojoa! ò.ó/

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste