Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
IMPROFIC 1: Esittelyssä Akira Tobikiri - Blue_Hill-san
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 931 sanaa, 6292 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2008-03-15 20:53:11
Kansio: Impro - Impro 1

Noniin sainpas valmiiksi^^ Oma vuoro tuli todella nopeasti, ihan järkytyin. Seuraavaksi sitten SUNABAKEMONON hahmo! Ihan jännittää.
Niin joo se edellinen osa by Saske_95

Niin ja kuten Dark Flame omassa ficissään sanoi, ei homoparituksia myöskään Akirasta tai tapan kaikki. Akira on hetero, jos se nyt pitää erikseen mainita.

Mutta mennäänpäs suoraa Akiran esittelyyn ~~~>

Arvostelu
11
Katsottu 1945 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Nimi: Akira  Tobikiri
Ikä:  23
Sukupuoli: Mies
Siviilisääty: Naimaton
Ninjataso: Chuunin
Työ/ym: Eri tasoisten ninja tehtävien suorittaminen. Ei halunnut opettajaksi Akatemiaan.
Lemmikki/summoni/bijuu: -
Ammatti: ANBU-ryhmän jäsen tällä hetkellä.
Mahdollinen Kekkei Genkai tai erikoiskyky/hyökkäys: Ei varsinaista Kekkei Genkaita mutta erikoistunut katanan käyttämiseen taistelussa. Osaa yhdistää erinnäisiä vesijutsuja miekkatekniikoihinsa.
Ruumiinrakenne: Normaali [184cm pitkä, ei mikään hongankolistelija kuitenkaan. Normaalipainoinen, kohtuullisen lihaksikas]
Hiukset: Mustat, ”puoli pitkät”
Silmät: Tumman vihret
Vaatetus: ANBU-vaatetus tai suhteellisen perinteinen ninja-asuste, pienillä muokkauksilla tietenkin. Hitai-ate solmittu vasempaan käsivarteen jos ei ole ANBU-tehtävissä.
Luonne:  Akira ei ole kovin puhelias, tämä johtuu hänen urastaan ANBU:ssa. Hänelle velvollisuuden, sääntöjen ja oman moraalin seuraaminen ovat tärkeitä asioita.

Historia, elämänkatsomus ja filosofia – Akiran POV:

Kasvoin lapsuuteni varsinaisen Konohan kylän ulkopuolella. Vanhempieni mielestä haaveeni tulla ninjaksi, kuten isoisäni, oli hullutusta. Vaari oli aina ollut minulle ihailun kohde, ihastuin hänen tarinoihinsa ninjoista ja salaisista tehtävistä jo kolme vuotiaana. Vaari kannusti minua tulemaan ninjaksi koska uskoi, että minussa virtasi enemmän hänen vertaan kuin isässäni. Ollessani kuuden vanha vaarini kuoli. Vaikka hänen kuolemansa suretti minua, olin onnellinen siitä, että hän sai kuolla rakkaittensa ympäröimänä. Vaarin lahja minulle oli hänen vanha miekkansa,  Kanenori  oli upein näkemäni katana.

Vaarin hautajaisten jälkeen aloin harjoitella miekkailua erään ystäväni kanssa. En tietenkään käyttänyt Kanenoria, vaan harjoittelimme puisilla aseilla. Tämä ei minua kuitenkaan hyödyttänyt vaan hakeuduin Konohan kylään dojolle harjoittelemaan. Isäni ei tätä hyväksynyt, mutta vaarin takia jatkoin dojolla harjoittelua.

Hyvin pian huomasin, että katanat olivat selvästi minun aseeni. Jo vuoden harjoittleun jälkeen kykenin voittamaan itseäni vanhempia oppilaita. Eräänä iltana dojolle saapui ninja, jonka yskästä ei ollut tulla ikinä loppua. Tämä ninja halusi puhua minun kanssa. Ninjan nimeksi paljastui Hayate, nuori ninja, jonka miekkataidot olivat dojolla olivat kuuluisat. Hän halusi, että treenaisin hänen kanssaan ennen kuin aloittaisin Akatemiassa. Tietenkin suostuin tähän järjestelyyn.

Isäni ei kuitenkaan tästä innostunut. Hän ajoi minut pois kotoa, koska saattaisin koko perheen häpeään sillä, että ryhtyisin ninjaksi. Isääni ajatellen vaihdoin sukunimeni Tobikiriksi, jotta en toisi heille häpeää. Myöhemmin ymmärsin, että isä oli minulle kade, koska minusta oli tulossa ninja, hänestä kun ei sellaista koskaan tullut. Hayaten opissa taitoni lisääntyivät nopeammin kuin dojolla ja opinkin muutamia miekkatekniikoita. Kuitenkin aika Hayaten opissa jäi lyhyeksi, kun aloitin opinnot Akatemiassa. Akatemia ajoilta minulle jäi niin huonoja kuin hyviäkin muistoja. En ollut kovin taitava chakran käsittelijä koulun alussa mutta loppukokeessa olin luokkani paras. Onneksi miekkailu ei päässyt unohtumaan Akatemiassa, sillä Hayate piti huolen siitä, että taitoni eivät päässet ruostumaan.


Hayaten kuoltua olin hetken aikaa ilman miekkailun opettajaa, genin ryhmämme johtaja oli genjutsu mestari. Onneksi löysin itselleni opettajan mutta genin-tehtävät veivät yllättävän paljon aikaa, joten näin häntä harvoin. Silti  opin lisää miekkatekniikoita ja muutaman  erikoisemman jutsun; miekkatekniikka ja ninjutsu yhdessä. Olin ylpeä itsestäni. Onnistuin yhdistämään miekkatekniikan ja selvästi vesityyppiä olevan chakrani. Kuitenkin huomasin pian käytännössä, että tämä taito kulutti paljon chakraa, joten vältin sen käyttämistä genin-tehtävissä.    

Läpäisin chuunin kokeen ollessani 14-vuotias. Ryhmästämme kaikki pääsivät chuunineiksi mutta se merkitsi myös ryhmän hajoamista. Toverini siirtyivät opetustehtäviin Akatemiaan mutta  sellainen ei minua kiinnostanut vaan aloitin harjoittelun toden teolla. Pian sainkin paikan ANBU-ryhmästä. Huomasin ANBU-viran sopivan minulle, vaikka muutamat ystäväni sanoivat se muutti minua hiljaisemmaksi ja vakavemmaksi. Ehkä tämä pitikin paikkansa, koska huomasin miten minua ärsytti, muissa kuin ANBU-tehtävissä, se jos ohjeita ei noudatettu tai otettiin suotta riskejä. Silti minusta ei ole tullut  tunteetonta murhaajaa vaan otan tehtävät vakavasti ja haluan suoriutua niistä mahdollisimman hyvin.

Toimin ANBU:ssa jo Tsunaden aikana, mutta en voi sanoa pettyneeni kun Uzumakista tuli Hokage.  Tehtäviä on tullut paljon ja olen saanut paljon kokemusta erilaisista tehtävistä. Myös taitoni ovat kehittyneet ANBU-aikoina todella paljon. Vesijutsut ovat selvästi minun alaani, olenkin alkanut epäillä, että sukuni on alun perin kotoisin jostain muusta kylästä kuin Konohasta.

Varsinaisia unelmia minulla ei ole, jos ei oteta mukaan unelmaa miekkatekniikka ”Sirppikuun tanssi”:n oppimisesta.  Hokage on useampaan otteeseen kysellyt innokkuuttani ryhtyä erikois-jouniniksi, mutta en ole tähän kysymykseen sanonut vielä mitään. Syy tähän on se, että erikois-  jouninin virka toisi mukanaan opettamistehtäviä, joista en pahemmin välittäisi. Silti odotan sitä,  mitä tulevaisuus tuo tullessaan minulle.

-------------

Apua, tämä on ensimmäinen ficcini ikinä. Noh tuollainen hahmo tuli miun kynästä. Kirjoitusvirheitä voi olla, olen niistä hyvin pahoillani. yritin välttää Akiran kohdalla kaikkia perinteisiä ninja/Naruto-kliseitä, onnistuen omasta mielestäni kohtuullisesti.

EDIT: Niin ja kaikille katana faneille tiedoksi: Akiran katana Kanenori on oikeasti yksi kuulusista Wazamono katanoista (ilmeisesti "alatyyppiä" Owazamono). Tälläinen realistinen pointti tähänkin hommaan ^^

Heittäkää kommenttia :)

Kommentit (Lataa vanhempia)
Shiroi - 2008-03-15 21:05:28
Hienoa työtä, ja jos tämä on ensimmäisesi, niin supermahtavaa!

Miekkoja... miehekästä ♥


Kirjoitusasusta... en ole varma kuuluuko kyseinen hahmon puhetapaan vai ei, mutta selkeästikään tämä ei ole mikään ylivakava. Kirjakieli on hyvä vaihtoehto ja siitä saa selvää, muta eivätpä minua haitanneet pienet yleiskielen sanat tuolla, kuuluivat sinne tai eivät.

Hahmon ulkonäöstä sai monia tulkintoja, muta ehkä vähän yksityiskohtaa olisi kaivannut, sillä naisilla ja miehillä käsitys 'puolipitkistä' hiuksista vaihtelee. :D
Itseäni ihastutti myös Akiran määrätietoinen ja kurinalainen luonne.

Hmm, jos vielä viimeosan linkin laittaisit tuohon niin kaikki on perfect. ^___^

Ino-chan - 2008-03-15 21:18:28
Täydellistä tekstiä.. Oon tosi ylpee tälläsen tekijästä. =) ja ensimmäinen? bravo! Tykkäsin paljon.. annan 5p

BugShino - 2008-03-15 23:18:56
Hyvä Bluekki. Hyvähän tästä tuli ja hahmokin on mielenkiintoinen, ja tämähän on sinulle niin tuttua puuhaa roolipeleistä (hahmoluonti siis). Teksti oli ihan hyvää, kielessä ei ole valittamista, mutta olisi voinut olla hiukan pidempikin.
Huomauttaa haluan kuitenkin samoista virheistä mihin aikaisemmatkin kirjoittajat ovat syyllistyneet; kokotietojen puutteellisuus. Mm. pituus ja paino. Miten hiukset on yleensä laitettu? Ja virheistä pahin, mihin Saske95 ja Sinä syyllistyitte. Sanoitte, että hahmonne ruumiinrakenne on "NORMAALI"! Mikä on normaali ruumiinrakenne? Lihaksikas, hiukan ruipelo, lihava...? Pitääkö minun nyt ymmärtää, että hahmonne ovat ylipainoisia?
Kaikki seuraavat kirjoittajat, jotka lukevat tämän, niin todella toivon, että otatte opiksenne, ettekä laita sitä "normaalia".
Muuten ensimmäiseksi ficiksi onnistuit loistavasti. Jatka samaa mallia ja opi virheistäsi.

Hidefini - 2008-03-16 07:15:39
Hyvin kirjoitettu ensimmäiseski ficiksi ^^ En osaa sanoa mitään järkevää, joten annan 5 pojoa ja saat olla siihen tyytyväinen XD

Shiroi - 2008-03-16 07:35:04
BugShinolle, että uskon 'normaalin' tarkoittavan suurinpiirtein sellaista ruumiinrakennetta kuin monella hahmolla on sarjassa :P Kishimoto kun ei piirrä täysin anorektikkoja.

Shiroi - 2008-03-16 08:06:31
Kommentoin kolmannen kerran lol.

Luin EDITIn ja mieleeni tuli, että itselläni on tuolla huoneeni nurkassa ukin perintönä saatu (isäni tekemä tosin) samuraimiekka. Mikä sattuma! :D

Blue_Hill-san - 2008-03-16 08:20:07
Kiitoksia kaikille kommenteista. Odotan innolla, että 1)oma vuoro tulee taas ^^ 2)muiden tyyppiä hahmoja valmistuu 3)Improfic 2 käynnistyy :)

DarkFlame - 2008-03-16 08:35:52
äääääh...hyvin tehty saat 5p

Mutta rusensit mun hahmosuunnitelmat...Mä en voi laittaa sitä käyttään sitä katanaa...vesijutsujen kans...Mä oon kato jo kirjottanu sen pitää kirjoittaa uusiksi...

amadare - 2008-03-16 13:36:22
HOI! BUGSHINO PUHUU ASIAA!

Käsitettä NORMAALI ei ole olemassakaan, koska mikä muka on ihmisessä kun kaikki ovat erilaisia? Miten käsite "normaali" pitäisi muka ymmärtää? Vihaan aina jos joku sanoo esim. "se on ihan normaali tyyppi". HAHA, ei mitään normaalia ole!

Mutta, tämä oli hyvä, varsinkin ensimmäiseksi ficiksi ^^ Tykkään Akirasta. :D

EgyLynx - 2008-03-17 13:51:10
Ehkä liian hyvä hahmo... (taistelemaan)

mutta muuten ihan ok... mies?

Akira... hmm...
4 pojoa...

xenophile - 2008-05-27 11:33:28
Mukavan vakavahkon oloinen ja tosiaankin miehekäs. Aiempi sanoi, että ehkä liiankin hyvä hahmo. Itse en oikein osannut sisäisää Akiran taitoja, mutta hiukan särähti korvaan tuo "luokkansa paras". Mutta ei se oikeastaan haittaa, onhan minunkin Sui taitava tulijutsuissa, vaikka ei paras. En tiedä. Kuitenkin mukava hahmo. Tykkäsin. :3

warson - 2008-06-26 07:35:43
No niin, tulin nyt sitten lukemaan tämänkin läpi kun minun Sachini ja Akira ovat näköjään samassa ryhmässä. ^^' Tykkäsin vakavuudesta, hiljaisuudesta. Akira vaikuttaa ihmiseltä, joka hyvinkin saattaa ärsyttää Sachia. :D Loistava taistelemaan ja vielä kunniallinen mies. Ei, siinä yhdistelmä jota Sachi ei voi sietää. *-* Mutta no joo, annan nyt neljä pojoa, ja tämä oli loistava ekaksi ficiksi. =)

Blue_Hill-san - 2008-11-24 17:37:54
Heitin vähän päivitystä kohtaan "ruumiinrakenne" kun oli vähän epäselvä kuvaus tuo "normaali".

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste