Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Koulut, kaverit ja rakkaus - Miyuki-chan
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 1764 sanaa, 11073 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2008-03-21 20:31:43
Kansio: Paritus (S-K13) - tyttörakkaus

Kaikessa tylsyydessäni päätin aloittaa aivan randomisti ficin. Sitten kun tahdoin siihen yhden tietyn kohtauksen (joka muuten perustuu tositarinaan ;D) ni siit tuli AU.
Parituksia tarinaan tulee paljon isolla p:llä. So far on InoSaku ja KakaIru ainakin. :3 (Whoopsie, tos tulikin jo spoileri Kaksun rakkaasta. :o Oh well...)
Parituksia saa ehdottaa, yritän parhaani mukaan niitä toteuttaa.
Lyhyt on. Sori. ;_____;
Pitäisiköhän hankkia beta...? :--D Nojaa. Eli virheitä saattaa olla, vaikka olenkin niitä sieltä yrittäny metsästää. :3
Kommenttia pyydän. Jos ihmiset tykkää, niin saatan jatkaakkin tätä. Muuten varmaan jää koko homma tähän.

Arvostelu
4
Katsottu 1672 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Oli kaunis ja aurinkoinen kevätpäivä. Ilmojen lämpeneminen sai linnut palaamaan etelästä ja sirkuttamaan ärsyttävästi kaikkialla. Jos luuli syksyn masentaneen ihmisiä, niin sellaista luulevan ihmisen olisi pitänyt nähdä Konohan yläasteen oppilaat. Kaikista tuntui kurjalta kun he joutuivat opiskelemaan, vaikka sää ulkona oli pitkästä aikaa lämmin. Vain harvempi oppilas hymyili leveästi sellaisina aikoina.
Yksi näistä hymyilijöistä oli Naruto. Hän oli yhdeksännellä luokalla ja varsinainen pelle. Jos jostain kuului naurua, niin se oli Naruton ansiota. Nauroivat sitten ihmiset hänelle tai hänen kanssaan. Hän ei ollut luokan suosituimpia oppilaita, mutta kaikki kyllä tunsivat hänet. Maailman älyvapaimpana pellenä jollei sitten muuten.
Naruto oli ehkä suosituin kumminkin tyttöjen seurassa. Häntä harvoin nähtiin ilman hyvää ystäväänsä, pinkin tukan omaavaa Sakuraa. Ja Sakuran mukaan yleensä taas oli tarttunut hänen tyttöystävänsä Ino, joka oli harvoin ilman ystäväänsä, Teneniä, joka puolestaan useimmiten raahasi mukanaan ujoa ystäväänsä, Hinataa.



Jälleen kerran tuo pieni ryhmä oli käytävällä keskustelemassa enemmän tai vähemmän syvällisiä. Tai no itse keskusteluun osallistui vain Tenten, Naruto ja Hinata, kun Ino ja Sakura olivat päättäneet aloittaa julkiset hellyydenosoitukset.

"Minua kyllä kaduttaa, että puin tämän mekon aamulla", Hinata huokaisi ja nojasi TenTeniin. Pienoinen puna koristi tytön poskia.
"Miksi et? Tuo mekkohan on kertakaikkisen suloinen ylläsi", Naruto sanoi ja vinkkasi Hinatalle. Hinata punastui korviaan myöten ja käänsi katseensa maahan.
Tenten tirskahti ja sai siitä Hinatalta ilkeän mulkaisun.

Kuten tavallista, luokka oli jakaantunut käytäville omiin ryhmiinsä. Luokan loput tytöistä olivat joko muiden luokkien luona tai Naruton ja kumppanien takana ikkunoiden luona.
Pojat taas olivat ahtautuneet käytävän syrjäisempään osaan keskustelemaan kaikesta mopon virittelystä kesäloman viettoon.

"Hei Uzumaki!" luokan toisiksi äänekkäin poika, Kiba huusi Narutolle ja astui poikajoukon eteen. Hänen naamallaan loisti tuttu ilkikurinen virne. Hän teki käsillään ilmaan viivan käsillään ja sanoi: "Tässä menee heteroiden raja." Koko poikajoukko Kiban takana rävähti nauruun.

Narutoa moinen ei hätkäyttänyt, tai siltä hän ainakin näytti. Kouluvuosiensa aikana Naruto oli oppinut kaksi asiaa: Vastaa nopeasti ja nokkelasti.

Jospa hän olisikin vain ehtinyt.

"Ai niin? Mitäs sinä ja Sasuke teette sitten viivan sillä puolella?" Ino tokaisi ja Sakura hänen vieressään näytti kieltä pojille. Sasuke ei ehkä ollut tehnyt heille mitään, mutta oli koko luokan yleinen vitsi että Sasuke oli homo. Siksi se tuli Inolta ihan ajattelematta sen enempää.

Koko luokka repesi vielä enemmän. Kiba punastui hieman ja näytti hetken yllättyneeltä, ennen kuin se vaihtui vihaksi. Hänen kätensä puristuivat tiukasti nyrkkiin ja näytti aivan siltä kuin hän löisi vielä Narutoa tai Inoa päin näköä. Nähtävästi kumminkin jokin ylempi voima sai hänet pitämään vihansa hallinnassa.
Tässä tapauksessa ohi kulkenut opettaja.

"Kuolet vielä, ellet opi pitämään näsäviisasta suutasi kiinni", Kiba tiuskaisi ennen kuin kääntyi ja katosi poikien sekaan.

Ino näytti kaunista keskisormeaan toisen perään ja hymähti. Sakura halasi Inoa ja kehui koko poppoolle, kuinka hänen tyttöystävänsä oli niin rohkea, että uskalsi nousta poikiakin vatsaan.

"I-ino", Hinata mutisi Tentenin takaa, "miksi sinä oikein pilkkasit Sasukea? Se oli aika tarpeetonta."
"No olen pahoillani", Ino tuhahti ja heilutti vasenta kättään. Sitä, jossa Sakura ei roikkunut. "Se tyyppi tarvitseee kyllä näpäytyksen pystylle nokalleen välillä. En kestä sitä ylimielistä hymyä."
"Ja mistä lähtien sinä olet oikein välittänyt meidän pienestä angstipallerostamme?" Naruto uteli pilke silmäkulmassa.
"Minä... en... siiis...." Hinata parka oli kasvoiltaan aivan punainen.
"Voisiko olla että meidän pienellä Hinatallamme on ihastus~?" Sakura hihkaisi.

Hinata sen kun punastui enemmän ja näytti siltä, että ellei hän onnistuisi kaivautumaan maan alle, niin hän hyppäisi ulos ikkunasta.

"Ette viitsisi kiusata jotakuta toista", Tenten huokaisi.
"Puhutko nyt Sasukesta vai Hinatasta?" Ino kysyi.
"Sekä että", Tenten vastasi hetken mietintätauon jälkeen.

Kello aloitti pärinän tuntien alkamisen merkiksi ja oppilaat laahustivat luokkaan vastahakoisesti.


"Tämä on ehkä perjanatai ja viimeinen tuntinne, mutta kaikki, jotka käyttäytyvät levottomasti, saavat rangaistuksen niin tuntuvan että itkette äitiänne", Hatake Kakashi, matematiikan opettaja, ilmoitti luokan edessä kuuluvalla äänellä. Mies oli yleensä rauhallinen ja omasi hyvän huumorintajun, mutta tarvittaessa hän osasi pelotella kovimmallekkin kovikselle kuset housuihin.

"Ja nyt kun tämä on selvä, voitte jatkaa tehtäviä siitä, mihin eilen jäitte. Jos on kysyttävää tai tarvitsette apua, niin viittaatte", hopeatukkainen mies sanoi sitten hilpeämänä.
Maristen ja mutisten luokka kaivoi kirjansa esille ja kuiskailivat toisilleen kysymyksiä kuten 'mikä sivu oli' ja 'muistitko tuoda vihkosi' sekä 'lentikö lintu juuri äsken ikkunaan'. Ehkä kumminkin kysytyin kysymys eturivissä oli: "Hyräileekö opettaja jotain biisiä?!"

"Tiedän tuon laulun! Se soi tänäaamunakin radiosta", aivan eturivissä istuva Sakura kuiskasi takanaan istuvalle Tentenille.
"Niinkö?" Tenten tuhahti ja esitti ettei asia enempää kiinnostanut. Tyttö kumminkin höristi korviaan ja yritti kuunnella tarkemmin.
"Tiedätkö, mitä mietin", Sakura kuiskasi naamallaan leveä virne.
"No? Kerro toki", Tenten kaiskasi takaisin. Sakura ei huomannut selvää sarkastista sävyä toisen äänessä.
"Sensei on ihan selväsi rakastunut", pinkkipää hihkaisi hiljaa ja virne leveni.
"Mistäs olet niin mennyt päättelemään?" Tenten ihmetteli, mutta katui heti tajuttuaan kysymyksensä vielä aiheuttvan pitkän keskustelun, josta he sitten saisvat jälki-istuntoa.
"Ensinnäkin hän on aivan omissa maailmoissaan", Sakura sanoi ja osoitti sormellaan pöytänsä ääressä istuvaa hopeahiuksista miestä, joka naamallaan typerän leveä virne piirusteli jotain paperille.
"Ja laulukin jota hän hyräili äsken oli todella herkkä rakkauslaulu", Sakura selitti innoissaan.
"Entä sitten? Väliäkö sillä on minulle vaikka hän olisikin rakastunut", Tenten sanoi hiljaa ja yritti taas aloittaa tehtävien tekemiseen.
"Äläs nyt, Ten-chan!" Sakura päästi valittavan äänen. "Et voi väittää, ettei sinua muka kiinnostaisi, kuka olisi tarpeeksi hullu ottaakseen tuon miehen poikaystäväkseen."
"Nyt hiljaa, Sakura", Tenten tiuskaisi ja painoi päänsä alas.
"Älä sinä siinä komentele! Minä-" Sakura oli tuiskimassa takaisin, kun kuuli askeleet takanaan.

"Jos te neidit olette nyt saaneet keskusteltua tarpeeksi rakkauselämästäni, niin olisi todella mukavaa, jos jatkaisitte hommianne", Kakashi sanoi viileällä äänellä.
Sakura päästi pienen vinkaisun ja kääntyi nopeasti takaisin oikein päin.
"Sumimasen, sensei", Sakura sanoi nolona ja jatkoi tehtäviään.

Kakashi olisi varmaan läksyttänyt tyttöä oikein kunnolla, ellei silloin olisi luokan nurkasta noussut kalpea käsi ylös.
Kakashi loi Sakuraan uhkaavan katseen ennen kuin lähti viittaavan oppilaan luokse.

"No mutta Sasuke-kun, onko sinulla muka jokin kohta jota et ymmärrä?" Kakashi kysyi epäuskoisella äänellä.
"Ei", poika tokaisi kylmällä äänellä, "kysyn vain, mitä tehdä kun tehtävät on tehty?"
"Istut hiljaa ja hymyilet ylimielisesti", Kakashi käski ja laahusti sitten takaisin oman pöytänsä luokse.

Tunti kului madellen koko luokan Sasukea lukuun ottamatta pakertaessa vaikeita tehtäviä. Opettaja taas kirjoitteli pöytänsä luona jotain ja välillä meni auttamaan oppilasta. Kun kello viimein pärähti soimaan välitunnin merkiksi, luokka valui nopeasti ulos luokasta.
Vain hitaimmat olivat vielä viiden sekunnin jälkeen pakkaamassa laukkujaan.

Sakura sulki kirjansa ja pisti kynän ja kumin penaaliin. Hän piti katseensa tiukasti pöydässä ja varoi katsomasta vasemmalle, sillä luokan siinä päädyssä seisoi Sasuke tuijottamassa häntä tummilla silmillään. Sakura tunsi punastuvansa toisen katseen alla. Tosin häntä hieman ihmetytti, miksi poika tuijotti häntä.
Kun hän nousi ylös ja otti laukkunsa, Sasuke lähti kävelemään ulos. Hän kulki aivan Sakuran vierestä ja kuiskasi: "Saat olla kiitollinen, kun pelastin sinut."

Ensin Sakura oli aivan ihmeissään, mutta sitten hän tajusi Sasuken puhuvan siitä nolosta kohtauksesta.
Poika olikin siis viitannut pelastaakseen hänet täydelliseltä nolaukselta koko luokan edessä?  

"Huhuu! Maa kutsuu Sakuraa!" Ino huhuili ja heilutti kättään toisen naamaväskin edessä. Tämä sai Sakuran säpsähtämään takaisin siihen hetkeen.
"Sasuke on oikeastaan aika kiva", Sakura totesi samalla kun he lähtivät kävelemään ulos luokasta.
"Puhummekohan nyt samasta Sasukesta?" Ino naurahti. "Poikahan on ylimielinen ja kylmä kuin jääkalikka."
Sakura ei sanonut siihen mitään. Hiljaisuudessa he matkasivat muiden luokse ulos.

"Tiedättekös mitä? Sakura juuri sanoi että Sasuke olisi kiva", Ino sanoi ja naurahti pilkallisesti. "Se tyyppi on täysi ääliö!"
"Eikä ole!" Sakura kivahti.
"E-eikä ole", Hinata sopersi.
"Enpä tiedä", Tenten hymähti ja kohautti olkiaan.
"Niin on!" Naruto huudahti.

Sen jälkeen oli hetken hiljaisuus. Ensimmäisenä hiljaisuuden rikkoi Tenten, joka alkoi nauraa.
"Nyt kun ajattelee, niin tuo oli aika hölmön kuuloista!" tyttö onnistui sanomaan kikatusten välistä.
Muutkin alkoivat tajusta tilanteen huvittavuuden ja yksi toisensa jälkeen repesivät tälle.

Kukaan ei enään naurun loputtua muistanut koko Sasukea.

Kommentit (Lataa vanhempia)
Spica - 2008-03-22 11:13:07
Tämän ansiosta sain päivän naurukiintiön täyteen, kiitos siitä. Huumorilla varustetut ficit ovat aina ilo silmille ja tässä oli monta nokkelaa sananpartta :)
Ja tuo opettajan rakkauselämän puiminen kesken tunnin toi omat yläasteen muistot mieleen. Voi niitä aikoja.

Selkeä ja eheä rakenne, kappaleen jako kunnossa ja vuorosanat aloittivat uuden rivin, paria poikkeusta lukuunottamatta, hyvä.
Pari kirjoitusvirhettä bongasin. Esimerkiksi Tenten oli aivan alussa kirjoitettu "Tenen" ja "toisiksi äänekkäin" kuuluisi olla toiseksi äänekkäin. Muutama muukin oli, muttei mitään hirveän suuria.

Tälle toivoisi pikaista jatkoa, mukavaa luettavaa näin pääsiäiseksi :)

Spica - 2008-03-22 11:14:23
Ai niin, kannattaa muuten hankkia beta, jos tuntuu epävarmalata omien virheiden metsästämisestä. Ulkopuolinen yleensä huomaa ne helpommin :)

celebfalas - 2008-03-29 16:22:29
no ihan kiva... muuta nyt en osaa ramenin syönnin jäljiltä sanoa :P

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste