Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Not ready make it nice - Naru-Hime
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 1725 sanaa, 9737 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2008-04-26 09:47:59
Kansio: Paritus (K13-K15) - poikarakkaus

Jotenkin näitä sonficcejä vain sattuu tuppaa syntymään mulla...SasuNarua...ylläripylläri.
  Tämä aika paljon käsittelee omia tunteitani ja kokemuksiani, joten varautukaa angstiin.
   Lauluna toimii Dixie Chicksin Not ready make it nice. Kuunelkaa biisiä samaan aikaan, kun luette..Ehkä pääsette jyvälle, mitä oikein haen tällä.
http://www.youtube.com/watch?v=ucGPGGB9zRA

Arvostelu
5
Katsottu 1302 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Jokainen hetki, jonka vietän täällä muistuttaa sinusta vaikket ole enää täällä… Et tässä kaupungissa, etkä tässä maailmassa. Jokainen päivä saa minut miettimään teinkö sittenkään oikean ratkaisun, kun päästin sinut niin helposti menemään. Katsoin aina vierestä, kun sinä menit menojasi ja minä jäin paikalleni odottamaan, että huomaisit minut. Sinä rakastuit aina yhä uudelleen ja löysit aina jonkun toisen, kun minä taas… Rakastin ainoastaan sinua… Sinua ….
   Tänäänkin olen tullut tälle paikalle, jos meillä oli aina tapana tavata. Muistikuvani ovat jo haalistuneet muistoiksi ja sinä olet mennyt eteenpäin… Minä yhä seison paikallani… Todellisuudessa haluisin sanoa olevani pahoillani, mutta en pysty… En vain pysty….

Forgive, sounds good
Forget, I'm not sure I could
They say time heals everything
But I'm still waiting


Se päivä, jolloin lähdit oli… En edes enää muista sitä. Ehkä en halua… Tälläkin hetkellä aurinko paistaa ja taivas on sininen, mutta silti maailmani on musta ja synkkä. Edes tuuli ei saa minua hymyilemään. Sinulla oli aina tapana sanoa, että  hymy sopii paremmin kasvoilleni kuin kyyneleet. Kohotan katseeni taivaalle jälleen minusta, tuntuu, että olet kaukana… Kaukana tavoittamattomissani.
Haluaisin niin kovasti pitää kiinni kädestäsi, mutta sinä päästät aina irti ja jälleen minä jään paikoilleni… Itkemään… Suremaan… Etten ollut tarpeeksi vahva. Sinä unohdit… Sinä pystyit päästämään irti menneistä toisin kuin minä. Milloin on minun vuoroni? Milloin minä saan päästää irti menneistä ja jatkaa elämääni, jonka ajanratas on pysäyttänyt.

'm through with doubt
There's nothing left for me to figure out
I've paid a price
And I'll keep paying


“ Miksen voi päästää irti!! Minä olen jo maksanut kalliin hinnan!! Sinä veit tunteeni mukanani!!” Vaikka kuinka huudan pahaa oloani pois, se ei katoa. Jälleen kerran vajoan polvilleni… Itken…
Kohotan katseeni ja näen tummat silmäsi, jotka katsovat minua lempeästi, mutta samalla niin vakavana.
  “ Koska sinä olet… Täällä vielä. “  Näen sinut ja kuulen äänesi, mutta se ei riitä. Haluan nähdä sinut oikeasti. Halata, koskettaa, vetää sinut lähelleni ja itkeä vasten sinua.  Tunnen, kuinka lasket kätesi pääni päälle ja silität vaaleita hiuksiani. “ Älä luovuta. Sanoit aina, ettet koskaan anna periksi.”
  Minun tekisi mieleni pudistaa päätäni ja huutaa, mutta vain tyhjyys täyttää kehoni, koska tämäkään hetki ei ole todellinen vaan silkkaa unta, joka hukuttaa minut.

I'm not ready to make nice
I'm not ready to back down
I'm still mad as hell and
I don't have time to go round and round and round
It's too late to make it right
I probably wouldn't if I could
'Cause I'm mad as hell
Can't bring myself to do what it is you think I should


Nousen seisomaan ja katson suoraan sinun silmiisi. Lyön kätesi pois, kyynelten valuessa pitkin kasvojani.  “ Luuletko muka, että olisin valmis antamaan anteeksi!?  Minä en ole niin hyvä ihminen kuin sinä kuvittelet minun olevan! En voi antaa sinulle anteeksi!  Se on jo liian myöhäistä… Liian myöhäistä…. Jos olisin vain silloin kertonut…”
    Niin… Jos olisin vain silloin kertonut sinulle, että rakastin sinua.. Olisivatko asiat toisin?  Olisitko kanssani? Rakastaisitko minua?
    Et vastaa minulle. Juuri kun olen aikeissa koskettaa sinua hajoat jälleen tuuleksi. Minä en saa niitä hetkiä takaisin, että olisin voinut kertoa sinulle, kuinka paljon oikeasti pidän sinusta. Olimme parhaimpia kavereita. Meitä sanottiin veljeksiksi. Olin niin onnellinen, koska kuvittelin, että minulla oli viimein paikka, jonne kuuluin. Sitten sinä löysit, jonkun toisen ja olit hänen kanssaan unohtaen minut. Sydämeni murtui ja vaikka kuinka yritin tavoittaa sinut, halusit pysyä kaukana minusta. Tyhjyys kasvoi jälleen sisälläni ja minä takerruin niihin hetkiin, jotka oli viettänyt kanssasi. Elättäen toivoa, että näkisin sinut vielä… Vierelläni… Yhdessä… Ikuisesti…

I know you said
Can't you just get over it
It turned my whole world around
And I kind of like it


Silloin, kun lähdit… Kauas  pois… Tiesin, että minun olisi käännettävä maailmani ympäri. Minun olisi päästettävä irti. Jatkoin elämääni, mutta se oli tyhjää ilman sinua. Jokainen päivä tuntui erilaiselta… Niin vieraalta, kun sinä et ollut torumassa minua tai sättimässä etten taas osannut. Haukuit minua, toruit minua lempeällä äänelläsi. Sinä aina sait minut takaisin kokoon, kun olin jälleen hajoamassa käsiin.
   Miksi kohtalo sitten vetää meidät aina erilleen? Missä me menimme vikaan?  Pidänkö tästä?
Ehkä jossain määrin… Olin niin vihainen sinulle, että olisin halunnut sinun jäävän enkä päästä koskaan sinusta irti, mutta kuten sanotaan: tulee aika, jolloin linnut lentävät pois pesästään. Niin teit sinäkin. Sinä lähdit ja minä menin perääsi… Halusin sinun jäävän… Syy, miksi pidän tästä on hyvin yksinkertainen… Nyt minun ei tarvitse pyytää anteeksi…

I made my bed and I sleep like a baby
With no regrets and I don't mind sayin'
It's a sad sad story when a mother will teach her
Daughter that she ought to hate a perfect stranger
And how in the world can the words that I said
Send somebody so over the edge
That they'd write me a letter
Sayin' that I better shut up and sing
Or my life will be over


Kaadun sängylleni makaamaan ja tuijotan kattoa. En haluaisi katua niitä hetkiä, jotka vietin kanssasi, mutta  minun  hankala unohtaa, kuinka sinä valehtelit aina minulle ja  vaikka minä kuinka yritin seisoa tukenasi et halunnut apua minulta. Käännän kylkeäni ja huomaan tutun valokuvani pöydälläni. Kohottaudun istumaan ja otan sen käteeni. Tiedän, että välissämme on syvä kuilu, jonka laidoilla me seisomme katsoen toisiamme.
    Onko elämäni ohi nyt, kun sinua ei enää ole? En tiedä enää, oletko elossa vai et? Puristan valokuvaa kädessäni ja katson sinun tympääntynyttä ilmettäsi. Olit aina niin vakava muiden läsnäollessa, mutta kun olimme kahdestaan.. Olit täynnä iloa ja naurua. En voi kuin naurahtaa ja hymyillä surullisesti. Minä olen edelleen täällä odottamassa sinua, vaikka ajan tuulet veivät jo sinut mukanaan.


I'm not ready to make nice
I'm not ready to back down
I'm still mad as hell and
I don't have time to go round and round and round
It's too late to make it right
I probably wouldn't if I could
'Cause I'm mad as hell
Can't bring myself to do what it is you think I should



Mutta minä olen valmis olemaan mukava sinulle, koska olen edelleen vihainen sinulle siitä mitä teit silloin. Jätit minut, mutta en minäkään kertonut sinulle tunteistani. Ehkä meissä molemmissa on jotain vikaa, kun teemme tätä toisillemme. Laitan kuvan takaisin pöydälle ja kaadun takaisin makaamaan sängylle.
   Jos nyt nukahdan tiedän näkeväni unta sinusta, vaikka olen pyrkinyt unohtamaan sinut. Ehkä jonain päivänä en enää muista sinua ja silloin voin elää taas. Käännän katseeni toiselle pöydälle, jonne olen jättänyt hitai-atesi. En tiedä syytä, miksi jätit sen minulle, mutta ehkä halusit sanoa hyvästi. Sinun oli aina sanottava hyvästi ennen kuin lähdit mihinkään. Nähtävästi et ole vieläkään päässyt irti siitä tavasta.

I'm not ready to make nice
I'm not ready to back down
I'm still mad as hell and
I don't have time to go round and round and round
It's too late to make it right
I probably wouldn't if I could
'Cause I'm mad as hell
Can't bring myself to do what it is you think I should


Ehkä minun olisi aika unohtaa sinut ja päästää sinut elämään omaa elämääsi. Ei tämä voi onnistua enää, kun olemme molemmat liian kaukana. Etkä sinä ole koskaan tuntenut ikävää toisin kuin minä. En tiedä edes, oletko koskaan ollut rakastanut, vaikka niin väitit, että rakastit niitä toisia. Minä olen varma yhdestä asiasta. Sinä tulet aina olemaan minun ainoa rakastettu, sillä kukaan ei voi viedä paikkaasi sydämessäni. Ehkä  minä vain jään odottamaan, kunnes sinä huomaat minut. Ehkä se ei koskaan tapahdu, mutta sitten… Kun saat tämän kirjeen. Tiedän, etten ole edelleen  valmis antamaan anteeksi, joten Sasuke… Älä etsi minua, kun en minäkään enää etsi sinua. Ehkä olisi viisainta viimein unohtaa ja antaa muistikuvien muuttua muistoiksi…


Forgive, sounds good
Forget, I'm not sure I could
They say time heals everything
But I'm still waiting


Mutta älä koskaan unohda… Minä rakastan sinua ikuisesti.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Ehkä tähän mennessä elämäni vaikein kirjoittamani ficci. Itkin kerran sinä aikana, kun kirjoitin tätä sillä se sisälsi niin paljon omia ajatuksiani, joihin tunnuin tukehtuvani.
  Pituus on lyhyt ja anteeksi siitä! Mutta tarkoitukseni ei ollut tehdä pitkää vaan tavoittaa omia tunteitani.
   Risuja ruusuja saa laittaa. Kommentit piristäisivät suuresti päivääni!

Kommentit (Lataa vanhempia)
narusegawa - 2008-04-26 10:08:28
Tuli kylmät väreet selkään kun luin tämän. Hyvin kirjoitettu. 5p.

Hidefini - 2008-04-26 11:13:54
Ihana. Oikeasti surullinen, meikä jopa itki. Ihanasti kirjoitettu ja ihanasti kaikki tunteet tuotu esille *niisk* mutta siis 5 pojoa.

BlackRoze - 2008-06-10 16:38:48
T_T niin koskettavaa tekstiä :'| 5p

kagome-chan - 2008-12-07 19:22:42
sanon yhen jutun sä et kuvaa tässä vaan sun tunteita vaan myös ehkä monen muunkin...tää oli ihana ja sä osaat kirjottaa joten lisää vaan 5 pistettä ^^

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste