Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Improfic 2 - Esittelyssä Kawahana Satsuki - Ninsu
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 1024 sanaa, 6331 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2008-05-18 17:29:00
Kansio: Impro - Impro 2

Esittelyssä siis nyt oma hahmoni Improficissä. Olkaa hyvät ja lukekaa rauhassa. Pahoittelen virheitä ^^'

Arvostelu
3
Katsottu 1894 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Nimi: Satsuki Kawahana (okei. En keksinyt parempaa sukunimeä. Kawa=joki. Hana=kukka)
Ikä: 18
Sukupuoli: nainen
Siviilisääty: Seurustelee. Poikaystävä on Akaken Hyuuga
Ninjataso: Anbu
Työ: Salamurhat ja palkkamurhat
Lemmikki/summon/bijuu: Kolme lemmikki sutta
Ammatti: ei ole kuin vain Ninja. ANBUN tehtävät

Mahdollinen Kekkei Genkai tai erikoiskyky/hyökkäys: Erityisaseenaan hän pitää suvussaan kulkenutta fuuma shurikenia. Hän osaa erottaa sen jopa lennosta muiden samanlaisten fuuma shurinkenien joukosta. On aika taitava vastaavien shurinkenien käyttäjä.

Ruumiinrakenne: hiukan hoikka, mutta sitäkin vahva persoona. Pituus on 166cm

Hiukset: Mustat ja olkapäille ylettyvät aika ohuet hiukset. Otsahiukset on vasemmalla puolella sivuilla

Silmät: Tumman violetit

Vaatetus: Anbujen yleiset vaatteet. Vapaa-ajoillaan pitää Anbun liivejä, repaleista pitkähihaista vihreää paitaa, joista toinen hiha on lyhyempi kuin toinen, tumman siniä housuja, jotka on myös Anbu housunsa sekä vasemmassa kädessä pitkää mustaa käsinettä, jossa on Konohan merkki. Hänen hitai-atensa on normaalisti otsalla

Luonne: Liian itsevarma ja joskus aina kauhean luottavainen. Mutta yleensä silti varoo mitä lupaa. Hätäisenä joskus huoleton sanoissaan. Kauhean kärsimätön ja malttamaton, sekä koko ajan menossa. Täytyy olla joko tehtäviä tai viettää aikaa läheisten kanssa. Hän ei järin pidä paikallaan olemisesta. Vihaa ruoan laittoa, koska jopa pienetkin epäonnistumiset on haitaksi. Kuitenkaan kaiken ei tarvitse olla niin kuin hän haluaa, mutta silti räjähtää, jos joutuu värkkäilemään kauhean kauan pienten asioiden kanssa. Kuitenkin pitää että asiat on järjestyksessä. Siisti ihminen. Hänellä on hellät ja hyvät tunteet ja ei tule mustasukkaiseksi tai kateelliseksi helposti. Satsuki on myös kauhean huolehtivainen, varsinkin läheisten suhteen.

Ihmissuhteet: Hyvät suhteet poikaystäväänsä Akakeniin ja veljeensä Reniin. Äitiinsä ei kauhean hyvät. Isäänsä sitäkin paremmat

Muuta: Rakastaa erilaisia koiraeläimia, erityisesti susia. Satsuki kantaa mukanaan omaa bingo bookia.


Menneisyys - Satsukin POV

Minä kävin ihan normaalisti ninja koulut. Geniniksi pääsin ongelmitta, samoin chuunin aika tuli vietettyä hyvin. Jounin aikani kesti vähän, kun minusta tuli Anbu. Minä olinkin kauan halunnut Anbuksi. Monet halusivat Hokageksi. Minä en sillä turhaan siitä haaveilisin. Se olisi minulle liian vaikeaa ja rankkaa. Anbu vain kiinnosti minua. Siitä asti kun minun isoveljestä tuli Anbu ja sain kuulla millaista se oli. No rankkaahan sekin kyllä on, mutta kuitenkin se innosti minua paljon. Veljeni silti varoitti aina minua kaikesta siinä. Kuuntelin aina tarkasti.

Äitini ei pitänyt ideastani unelmoida Anbuksi. Hän myös sanoi, ettei minulla olisi mahdollisuuksia. En ollut kauhean etevä ninja lapsena, mutta pääsin hyvin ninjan tien eteenpäin. Joskus kuitenkin genjutsut tuotti ongelmia. Veljeni osasi neuvoa minua.

Minulla on vain yksi sisar ja sen on viisi vuotta vanhempi veli. Äitini on lääkärinä sairaalassa töissä ja isäni Sunan kylästä kotoisin oleva Jounin. Kuulemma jokin Kazekagen apulainen. Hänellä koti täällä Konohagakuressa, sekä Sunagakuressa. En ole kauhean paljon väleissä vanhempieni kanssa. Enemmän isäni. Äitini kanssa olen useimmin joutunut erimielisyyksiin.

Minun jounin hetkeni vietin vain vähän alle 9 kuukautta. Minusta tuli vähän jälkeen 17-vuotis synttäreideni jälkeen Anbu. Kun musta tuli Anbu minä löysin ihastukseni, Akakenin. Me rakastuttiin ja kun ruvettiin seurustelemaan, noin 5 kuukauden päästä me asuttiin jo yhdessä.

Joudun kyllä paljon viettämään aikaani tehtävien parissa, mutta silti käytän monet vapaa-aikani poikaystäväni seurassa. Häntä joskus häiritsee se, etten paljoa saa olla hänen kanssaan. Minulla on paljon enemmän tehtävään kuin hänellä. Hän on jounin ja hänellä on oma kolmen hengen tiimi. Toki vietän aikojani ystävieni kanssa. Ystävät ovat myös minulle kaikki kaikessa. Sekä lemmikkini vanhempien luona. Vanhemmillani on lemmikkeinä kolme sutta. Tavallaan ne ovat minunkin. Minäkin hoidan niitä paljon. Käyn katsomassa usein niitä, kun vanhemmillani on niin paljon töitä, etteivät he jouda hoitamaan. Isäni käy paljon siellä Sunassa, sillä siellä hänellä niitä töitä on. Äidillänikin on aika paljon töitä hoitaa sairaita.

Silloin kun minulla lapsena ei vielä ollut ystäviä, veljeni oli paras ystäväni. Hän puolusti minua aina, jos riitelin vanhempieni kanssa tai tuli ongelmia kyläläisten kanssa. Mutta sitten eräänä päivänä veljeni oli niin paljon poissa, ettei hänellä jäänyt aikaa kanssani.
Ninjan kiireet veivät hänen vapaa-aikansa minulta. Sitten kun häneltä ne alkoivat loppua, minä olin chuunin. Niihinkään aikoihin hän ei enää viettänyt kanssani paljon aikaa. Ei sen takia että olimme jo niin isoja, vaan koska hän muutti jo omaan asuntoonsa ja hänen perustamansa perhe vei hänet ikään kuin minulta.
Onneksi olin myös löytänyt jo genin aikoihin paljon ystäviä.

Nyt asun itsekin omassa asunnossani, aika lähellä veljeäni, poikaystäväni kanssa. Emme ole suunnitelleet minkäänlaisia suunnitelmia tulevaisuudessa. Annamme vain asioiden tapahtua aikanaan. Minullakaan ei ole mitään erityisiä toiveita, muuta kuin elää hyvää elämää Akakenin kanssa. Vaikka ehkä vähän paremmat välit kelpaisi äitini kanssa. On ne välit sentään vähän parantuneet sitten lapsuusaikani.

____________________________________________

Möm…mömmömmöömömö. Et tällainen mun esittely. Mielestäni, ehkä vähän lyhyt. Pidempi olisi sittenkin saanut olla. Annoin silti jäädä nyt tuollaiseksi. Kuiteskin ne vähän tärkeimmät asiat on kuitenkin tuossa.
Osaa olen aika vasta keksinyt ja osa oon jo vaikka kuinka kauan päättänyt, millainen heebo tää ois. Virheitä voi löytyä paljokin ^^’. Olen pahoillani niistä vielä kerran.

Kommentit (Lataa vanhempia)
Shiroi - 2008-05-22 10:30:26
8)

Sympaattinen hahmo. ja me ollaan samiksia, rakastetaan susia. ^.^

Toivottavasti hänellä on hyvä osuus tarinassa.

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste