Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Chuuninin yö - Dokuritsuno
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 5635 sanaa, 34068 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2008-07-01 20:52:48
Kansio: Paritus (K13-K15) - hetero

Naruton viimein valmistuttua Chuuniniksi, hänen ja Hinatan on tarkoitus nauttia yöstä kahdestaan, mutta Sakuran sydänsurut ja omantunnon tuskat muuttavat suunnitelmia. K-18. NaruHinaSaku. Viimeinen kappale on taas sikapitkä. Muistakaa kommentoida...

Arvostelu
10
Katsottu 1877 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
”Vielä yksi kierros sakea!” Kiba huusi baarimikolle.
Tämä kiirehti paikalle mukanaan tusina valkoisia pulloja.
Paikalla olivat kaikki Konohan nuorimmat Chuuninit – mukaan lukien Naruto Uzumaki! Vasta edellisenä iltana hän oli lopulta läpäissyt Chuunin-kokeen, ja nyt oli aihetta juhlintaan. Kiba oli kutsunut kaikki muut paikalle, jotta he voisivat yhdessä juhlia Naruton onnistumista. Juhlaa oli kestänyt vasta jokunen minuutti, mutta tunnelma näkyi jo. Vain Neji, Shikamaru, Shino ja Lee olivat yhä selvin päin.
”Humalassa kaikki on liian vaivalloista.” Shikamaru totesi laiskasti ja kulautti kurkkuunsa kivennäisvettä.
Naruto istui koko porukan keskellä ja oli saanut jo monia taputuksia selkäänsä ja kätellyt jokaista varmaan kuusi kertaa. Mutta lasiinsa hän ei ollut vielä koskenutkaan. Hän vain tuijotti keskittyneesti saken pintaa ja naputteli sormiaan pöydän puupintaa vasten. Jotain puuttui….
”Hän lupasi tulla….”
Samassa baarin ovelta kuului kilahdus. Naruto oli välittömästi pystyssä eikä edes huomannut vahingossa kaataneensa oman lasinsa. Ovella seisoi nuori tyttö , jonka pitkät ja syvänsiniset hiukset kiilsivät baarin kirkkaissa valoissa lähes yhtä kirkkaasti, kuin Naruton hopeinen ranneketju.
”Hinata!”
”Naruto!”
Tyttö riensi pojan luokse ja heittäytyi tämän kaulaan. Naruto pyörähti pari kertaa ennen kuin laski Hinatan alas. He tuijottivat toistensa silmiä hartaasti ja pitkään hymyillen lämpimästi. Sitten täysin varoittamatta Hinata kohosi varpailleen ja painoi huulensa suoraan Naruton suulle. Tämä sulki silmänsä ja vastasi tunteenpurkaukseen samalla tavalla vetäen tytön itseensä kiinni ja kauhoen tämän silkkisiä hiuksia. Lopulta huulet irtautuivat toisistaan ja nuoret tuijottivat toisiaan.
”Kaipasin sinua…” Naruto kuiskasi.
”Näköjään…” Hinata vastasi.
Kun he kääntyivät muiden puoleen, nämä virnistivät oikein leveästi. Olivathan he kaikki tietoisia Naruton ja Hinatan suhteesta, mutta tämä oli ensimmäinen kerta, kun he antoivat sen näkyä kaikkien edessä. Naruto vain katsoi jokaista vuoron perään.
”Mitä?” hän lopulta kysäisi.
Pöytäseurue hurrasi villisti ja kohotti sakelasinsa uudelleen. Myös selväpäisten ryhmä yhtyi mukaan.
”Noin sitä pitää Hinata!” Kiba iloitsi. ”Tiesinhän minä, että jonain päivänä tuo tapahtuu!”
Hinata meni hämilleen ja punastui. Naruto nosti kätensä hänen harteilleen ja talutti pöydän ääreen.
Nyt oli aika juhlia!


Kello oli reilusti yli puolen yön ja suurin osa juhlijoista oli jo simahtanut pöydän ääreen. Vain selväpäisten ryhmä oli täysin virkeä. Shikamaru nousi ylös ja asteli Choujin luo.
”Hei! Aika mennä Chouji!”
Chouji kuitenkin vain örisi hiukan unissaan, eikä liikahtanutkaan. Neji puolestaan yritti ravistaa Ten-Teniä hereille.
”No, hän on niin kevyt, että voin kantaa hänet.”
Silloin Naruto, joka oli vielä nipin napin hereillä asteli heidän luokseen.
”Varjokloonini voivat auttaa.” hän sanoi. ”Kage Bunshin no Jutsu!”
Muutama klooni pöllähti esiin ja nosti lukuisia tajuttomia Chuunineja olalleen. Lopulta kaikki tajuttomat olivat kannossa ja kloonit astelivat ovesta ulos. Myös selväpäisten ryhmä asteli oven suuntaan tukien muutamaa tajutonta ninjaa.
”Me poistumme tästä. Onnittelut vielä kerran Naruto.” Neji sanoi ja puristi Naruton kättä.
”Kiitos vain.” Naruto vastasi virnistäen.
Sitten he olivat poissa. Baarissa olivat jäljellä enää Naruto ja Hinata. Naruto kääntyi ympäri ja asteli takaisin takahuoneen suuntaan. Hinata seisoi oviaukossa ja tuijotti häntä hymyillen ja posket punasta hehkuen. Hinata oli kylän ehdottomasti raikkaimpia tyttöjä, mutta tällaisina erityisinä juhlapäivinä hän uskalsi poiketa hivenen tottumuksestaan. Nyt hänen valkeissa silmissään paloi selvä intohimo. Naruto asteli tytön luo ja kiersi kätensä tämän ympärille. Hinata vastasi kiertämällä omansa Naruton niskan taakse. He painoivat otsansa vastakkain ja sulkivat silmänsä. Juuri sellaisista hetkistä he nauttivat todella. Täydellinen rauha, täydellinen hiljaisuus ja täydellinen kontakti. He olivat kuin sulautuneet toisiinsa. Tuntien toistensa pehmeän kosketuksen ja miten intohimo kuumotti heidän poskiaan….
”Vihdoinkin kahden…” Naruto kuiskasi ja näykkäisi hellästi Hinatan ylähuulta.
”Minun Chuunini…” tyttö vastasi ja veti keuhkonsa täyteen Naruton kaulan tuoksua.
Nopealla liikkeellä Naruto nosti Hinatan syliinsä ja istuutui viereiselle sohvalle pidellen tyttöä kuin kukkaa kämmenellä.
”Taidamme joutua lähtemään…” Naruto huokaisi. ”On sulkemisaika.”
Hinata painautui Narutoon kiinni kuin vauva ja hymisi: ”Sinun asuntosihan on aina tyhjä? Emmekö voisi…?”
Naruto virnisti silmät puoliksi auki ja kulmakarvat koholla.
”Kieltämättä se on nykyisin paljon siistimpi……..sopii minulle.”
Hinata hymyili yhä leveämmin ja kurkotti painamaan huulensa Naruton omille.
”Mennään sitten.”
He aikoivat juuri nousta, kun takahuoneesta kuului liikettä. Molemmat nuorukaiset katsahtivat huoneen ovelle. He eivät olleetkaan kaksin. Hetken kuluttua alkoi kuulua askeleita ja niiden välillä kuului selvää…
”Nyyhkytystä?” Naruto ihmetteli samalla kun nousi seisomaan.
Kohta oviaukkoon ilmaantui hahmo, joka oli haudannut kasvonsa käsiinsä ja nyyhki hiljaa niiden takana. Useimmat valot oli jo sammutettu, mutta kuunvalo tulvi ikkunasta ja valaisi pinkkitukkaisen ja punamekkoisen tytön, joka itki.
”Sakura?!” sekä Naruto, että Hinata ällistyivät.
Se todellakin oli Sakura. Mutta hänen silmänsä olivat täynnä pulleita kyyneleitä, jotka valuivat hänen poskillaan ja putosivat kuin helmet hiljaa pisaroiden. Tytön silmät punersivat aika pahasti. Naruto tajusi heti, että Sakura oli itkenyt jo jonkin aikaa. Hinata riensi kiireesti hänen luokseen.
”Sakura, mikä hätänä?”
Sakura kuitenkin pudisti päätään ja kyyneliä putoili jälleen lattialle. Nyt Narutokin siirsi kasvonsa Sakuran kasvojen eteen ja laski kätensä tämän hartialle.
”Kerro meille, niin voimme auttaa.” hän sanoi rauhallisesti.
Lopulta Sakura rauhoittui sen verran että pystyi laskemaan kätensä ja paljasti märät kasvonsa. Hän katsahti Narutoon jolloin hänen huulensa alkoivat väristä. Sitten hän heittäytyi vasten Naruton rintaa ja nyyhki hillittömästi tämän takkia vasten. Itkun seasta Naruto ja Hinata erottivat kuitenkin selvästi Sakuran sanat.
”Anteeksi…..mutta tämä kaikki……juhlat…..te….saavat minut ajattelemaan……häntä…”
Sen kuultuaan Naruto tiesi tarkalleen, mitä Sakura tarkoitti.
”Sasuke…”
Sakura kohotti vetisen katseensa Narutoon.
”Minä rakastan häntä…..ja…….nyt…..hän on……poissa…”
Sen sanottuaan hän hautasi uudelleen kasvonsa Naruton takkiin. Naruto nosti kätensä Sakuran ympärille lohduttavaan halaukseen ja katsoi Hinataan, joka pyyhkäisi omia silmäkulmiaan. Naruto katsoi taas Sakuraan, joka itki yhä. Naruto silitti hetken tämän päätä ja avasi sitten suunsa.
”Sakura….” hän kuiskasi. ”Muistatko mitä minä sanoin, kun lähdin ensimmäisen kerran etsimään Sasukea?”
Sakura lakkasi nyyhkimästä ja hengitti pari kertaa syvään.
”Sinä…..lupasit tuoda hänet takaisin.” hän supisi ääni väristen.
Naruto nyökkäsi.
”Epäonnistuin sillä kertaa, mutta mitä sanoin sinulle sairaalassa?”
Sakuran katse palasi takaisin Naruton silmiin.
”Ettet ikinä petä lupauksiasi.”
Naruto nyökkäsi uudelleen.
”Enkä aio aloittaa nyt, enkä koskaan.”
Sakuran huulet värisivät taas. Mutta sitten hänen suunsa vääntyi hymyyn vaikkakin hänen silmistään valusi yhä kyyneliä.
”Kyllä minä sen tiedän…”
Silloin Hinata liittyi keskusteluun.
”Jospa menisimme kaikki Naruton luokse?”
Naruto katsahti Hinataan.
”Se voisi olla hyvä.”
Hän nosti kätensä Sakuran olalle ja talutti hänet ulos baarista viileään ulkoilmaan. Hinata seurasi Naruton toisella puolella.
”Sinä se osaat sanoa lohduttavia sanoja.” Hinata hymyili ja suuteli Narutoa poskelle.
”Se on lahja.”


Kymmenen minuuttia myöhemmin Naruto käänsi avainta asuntonsa lukossa ja avasi oven. Aluksi oli täysin pimeää, mutta Naruto napsautti katkaisijaa ja hetkessä koko asunto kylpi kirkkaassa valossa. Hinata, joka kannatteli Sakuraa vuorostaan talutti tämän olohuoneen sohvalle. Hetken kuluttua Naruto tuli keittiöstä pidellen kolmea lasillista jääkylmää kivennäisvettä käsissään.
”Juo tämä Sakura. Olosi kohenee.” hän kehotti.
Sakura otti lasista kaksin käsin kiinni ja kallisti kirkasta nestettä kurkkuunsa monta kulausta. Hän vaikutti täysin turralta, mutta ainakin punerrus oli hävinnyt silmiltä.
”Helpottaako?” Hinata kysyi.
Sakura nyökkäsi.
”Joo….hiukan.”
Naruto rojahti pulleaan nojatuoliin ja kilisteli lasinsa jääpaloja miettien samalla, mitä nyt tulisi tehdä. Samassa Sakura haukotteli kovaan ääneen.
”Mene nukkumaan jos siltä tuntuu.” Naruto kehotti. ”Lakanat ovat uunituoreita.”
Sakura laski lasinsa syliinsä ja näytti nololta.
”En minä voi vaivata teitä enempää…”
”Ei. Sinä jäät tänne. Minulla on paljon tilaa. Hinata voi nukkua vierasvuoteessa samassa huoneessa.”
Hinata näytti hivenen huolestuneelta.
”Entä sinä?”
Naruto viittasi sohvaan.
”Minä koisaan täällä.”
Molemmat tytöt vastustelivat ensin, mutta Naruto piti päänsä.
”Alkakaa mennä, ennen kuin muutan mieleni. Jos muut saisivat tietää, että panin tytön nukkumaan sohvalle, menettäisin enemmänkin kuin henkeni.”
Tytöt kikattivat hiljaa. Hetken kuluttua he nousivat ylös ja suuntasivat kohti Naruton makuuhuonetta. Hinata suuteli vielä kerran Narutoa, mutta siten ettei Sakura nähnyt mitään.
”Hyvää yötä Naruto.”
”Hyvää yötä Hinata ja Sakura.”
”Hyvää yötä.”


Sakura makasi hiljaa vuoteessa ja tuijotti huoneen kattoa. Uni ei tullut silmään. Hän ei saanut ajatuksiaan irti Sasukesta. Siitä oli jo pitkä aika, kun Sasuke oli jättänyt Konohan taakseen saadakseen voimaa, mutta ei ollut silti kulunut päivääkään ilman, että Sakura olisi ajatellut häntä. Ja nyt hän makasi Naruton huoneessa tämän omassa sängyssä. Taas kerran hän oli turvautunut Naruton tukeen ja se kirveli mieltä. Sakura käänsi kylkeä ja huokaisi syvään.
”Etkö saa unta?”
Sakuran silmät kohdistuivat huoneen vastaiseen puoliskoon, jossa Hinata oli noussut istumaan vuoteeseensa ja katsoi Sakuraa tutkivasti. Myös Sakura nousi istumaan ja nyökkäsi masentuneena.
”En ole nukkunut pitkään aikaan oikein hyvin.”
”Sasukenko vuoksi?”
Sakura nyökkäsi uudelleen.
”Eikä vain hänen vuoksi, vaan myös Naruton vuoksi. Minä olen ollut täysin hyödytön ja voimaton Sasuken löytämisen tai edes etsimisen suhteen. Mutta Naruto on riskeerannut henkensä jo useaan kertaan saadakseen edes pienen vihjeen Sasuken olinpaikasta tai tilanteesta. Hän menee niin pitkälle vain sen lupauksen vuoksi, minkä antoi minulle aikoinaan.”
Hinata vain kuunteli lempeä ilme kasvoillaan.
”Sinähän tunnet Naruton. Kun hän antaa lupauksen, hän ei ikinä vedä sitä takaisin.”
Sakura tiesi liiankin hyvin, mitä Hinata tarkoitti. Mutta hän tiesi osoittaneensa liian vähäistä kiitollisuutta poikaa kohtaan. Ja se painoi mieltä.
”Hinata, voisinko pyytää sinulta tosi isoa palvelusta?”
”Mitä?”


”Saamari miten kuuma täällä on!”
Naruto kieriskeli sohvalla ja yritti löytää mukavaa asentoa. Mutta asunnossa oli tukahduttavan kuuma, eikä sohva tuntunut pehmenevän ollenkaan Naruton takomisesta huolimatta. Hän oli puoli tuntia kieriskellyt paikallaan, mutta tuloksetta. Lopulta hän oli riisuutunut mustiin boksereihinsa asti, mutta kuumuus ei lievittänyt ollenkaan. Hetken kuluttua hän nousi istumaan sohvan reunalle pyyhkäisten samalla hikistä otsaansa ja hautasi kasvonsa käsiinsä.
”No, tämän siitä saa, kun ottaa toisenkin tytön vieraakseen.” hän totesi.
”Kadutko päätöstäsi?” kuului hänen takaansa.
Naruto kääntyi ympäri. Sekä Sakura, että Hinata seisoivat hänen takanaan. Molemmilla oli yllään vaaleat alusvaatteet. Naruto oli nähnyt Hinatan usean kerran alasti, mutta Sakuran kohdalla se hämmästytti häntä.
”Miten muka voisin?”
Tytöt kiersivät hitaasti sohvan ympäri ja istuutuivat Naruton molemmille puolille. Tämä tuijotti heitä vuoron perään. Kylmät väreet lähtivät kulkemaan pitkin hänen selkäänsä ja hänen sisuksiaan kihelmöi, kun kaksi kaunista ja seksikästä tyttöä istui hänen kyljissään. Hänen suutaan kuivasi, joten hänen oli nielaistava kovaan ääneen, ennen kuin kykeni sanomaan mitään.
”Mistäs tässä on kyse?” hän kysäisi olevinaan ällistyneeltä.
Hinata kiersi kätensä pojan kaulaan ja veti itsensä kiinni tähän.
”Eikös meidän pitänyt vähän…” hän supisi Naruton korvaan.
”Niin piti, mutta Sakura on täällä ja…”
Hän ei ehtinyt sanoa lausettaan loppuun, kun sormipari sulki hänen huulensa. Mutta sormet kuuluivatkin Sakuralle. Nyt Naruto melkein hätkähti. Varsinkin kun pinkkitukkainen tyttö oli myös painautunut hänen kehoonsa kiinni. Naruto tunsi, miten pinkit rintaliivit hankasivat hänen rintaansa.
”Minä liityn seuraan.” Sakura hymyili. ”Älä huoli, Hinata antoi luvan.”
Naruton katse siirtyi takaisin Hinataan ja muuttui kysyväksi. Hinata hymyili ja nyökkäsi.
”Hän kaipaa piristystä.”
Naruto tiesi Hinatan olevan oikeassa.
”No, jos vain voin auttaa…”
”Tietysti voit.” Sakura kuiskasi.
Sitten ilman varoituksen sanaakaan hän painoi intohimoisen suudelman Naruton huulille. Koska Naruto tiesi Hinatan suostuneen tähän, hän ei epäröinyt ollenkaan vastata suudelmaan. Naruto huomasi välittömästi, että Sakura oli halunnut tätä jo jonkin aikaa. Sakuran kieli työntyi hänen suuhunsa ilman epäilyksen häivääkään hyväillen hänen omaansa. Tuttu sumea tunne alkoi kerääntyä Naruton päähän. Hän oli tuntenut sen aina Hinatan kanssa. Tunne, joka sai kaiken muun unohtumaan paitsi vastapuolen ja mielihyvän. Vain oikea rakastelua saattoi aiheuttaa sen. Hitaasti Naruto kohotti oikean kätensä ja laski sen Sakuran oikealle rinnalle. Sakura inahti hieman, mutta ei irrottanut huuliaan pojan huulista. Lopulta Sakuran oli pakko vetää henkeä ja hän vapautti Naruton suudelmastaan.
”Sa….kura…..” Naruto värähti, mutta tyttö hyssytteli ja painoi sormensa jälleen hänen huulilleen.
”Älä huoli, me jatkamme tästä.”
Eikä hän ehtinyt liikahtaakaan, kun hänen näkyviinsä tulvi tummansinistä tukkaa ja uudet huulet lukittuivat hänen suulleen. Nyt Naruto nosti vasemman kätensä ja painoi sen Hinatan hivenen pienemmälle vasemmalle rinnalle. Myös Hinata inahti mielihyvästä, mutta herkempänä tyttönä hän irrotti huulensa ja haukkoi henkeä.
”Odota hetki…”
Hinata nousi seisomaan ja laski rintaliiviensä olkaimet alas. Lopuksi hän siirsi kätensä selkänsä taakse. Saman tien kuului vaimea napsahdus, kun haka irtosi ja seuraavaksi lysähtävä ääni, kun rintaliivit läpsähtivät lattialle. Naruton lipaisi kuivia huuliaan, kun Hinatan nuori, mutta erittäin kiihottava vartalo hohti hänen edessään valkeanpuhtaana. Tyttö asteli Naruton eteen ja asettui tämän syliin kietoen samalla kätensä tämän pään ympärille ja vetäen sen rintaansa kiinni. Naruton kasvot hautautuivat pehmeisiin rintoihin ja koko maailma tuntui peittyneen sumuun. Hän haistoi Hinatan rinnoissa miedon ja makean tuoksun, mikä sai hänen silmänsä sulkeutumaan.
”Pidätkö niistä?” Hinata kuiskasi halaten hieman kovemmin.
”Taivaalliset…”
Naruto livautti hitaasti kielensä ulos ja kosketti sillä Hinatan rintojen väliä. Hän maistoi aluksi hien aiheuttaman lievän suolaisuuden, mutta sitten makean ihon mieto maku kihelmöi hänen kielessään. Hinatan pää kallistui nautinnosta taaksepäin ja voihkaisun ääni purkautui hänen suustaan. Naruto huomasi tämän ja antoi kielensä liikkua yhä vapaammin valkeilla rinnoilla. Hyväillen aluksi nännin ympäriltä hän lopulta puristi hellästi huulillaan keskikohtaa. Hinata voihkaisi niin, että se kuulosti melkein kiljahdukselta. Väreet kulkivat pitkin hänen selkärankaansa ja päätyivät lopulta alapäähän, joka kostui saman tien. Naruto tunsi märkyyden ja irrotti varovasti huulensa makeasta nännistä.
”Eihän sattunut?”
”Ei….se oli ihanaa…”
”Jätä vähän minullekin.”
Sekä Naruto että Hinata eivät olleet huomanneet, että myös Sakura oli riisunut vaaleanpunaiset rintaliivinsä. Hän seisoi hento puna poskillaan heidän takanaan ja katsoi melkein anellen heitä vuoron perään.
”Tietysti.”
Hinata siirtyi Naruton viereen ja Sakura nousi vuorostaan pojan syliin painaen rintansa tämän kasvoille. Naruto tunsi kasvojensa uppoavan hiukan enemmän pehmeään lihaan. Hitaasti hän alkoi liikuttaa huuliaan ympäri Sakuran rintoja ja pysähtyi nännin kohdalla. Myös Sakura alkoi tuntea nautinnon sykäyksiä, kun märkä kieli hyväili hänen lihaansa. Hän puristi Naruton päätä yhä tiukemmin itseään vasten ja huokaili äänekkäästi. Viimein Naruto irrotti huulensa Sakuran ihosta ja kohotti katseensa tämän vihreisiin silmiin.
”Miten voit?” Naruto kysyi.
”Paljon paremmin….” Sakura vastasi ja suuteli poikaa suulle.
Samassa Sakura henkäisi kovaan ääneen. Ja Naruto tajusi syynkin: käsipari oli ilmestynyt Sakuran selän takaa ja puristi hellästi tämän molempia rintoja.
”Hinata?”
Hinata vain hymyili vastaukseksi ja jatkoi hyväileviä liikkeitään. Sakura haukkoi henkeä suurina annoksina Hinatan pyöritellessä ja puristellessa hänen rintojaan.
”Mitä sinä teet?” Narutokin kysyi.
”Yritän piristää Sakuraa.” Hinata vastasi. ”Toimiiko se?”
Sakura huokaili nautinnosta, eikä vastustellut yhtään.
”Näköjään……”
Hetken kuluttua Sakura käänsi kasvonsa Hintatan kasvojen suuntaan ja painoi huulensa tämän omille. Hinata sulki silmänsä, muttei irrottanut otettaan Sakurasta ja antautui täysin tämän huulikontaktiin. Naruto tuijotti heitä hivenen hämillään, muttei tehnyt muuta kuin hymyillyt entistä enemmän. Lopulta tytöt irtautuivat toisistaan ja katsoivat toisiaan silmiin.
”Olet hyvä…” Sakura totesi ovela hymy huulillaan.
Hinata vastasi nostamalla hitaasti kätensä Sakuran niskan taakse ja veti heidän kasvonsa vain sentin päähän toisistaan.
”Niin sinäkin…”
Hän lipaisi kielellään Sakuran poskea. Yllyke selvästi tehosi, koska Sakura kellahti vaimealla tömähdyksellä lattialle vetäen Hinatan mukanaan. Sakura kierähti Hinatan ylle ja silitti tämän pitkiä, yön sinisiä hiuksia.
”Olen palveluksen velkaa.” hän kuiskasi.
”Mistä hyvästä?”
”Tiedät kyllä.”
Sen sanottuaan Sakura laskeutui Hinatan vatsan päälle ja painoi huulensa jälleen tämän omille. Hinata sulki silmänsä, eikä liikauttanut ainoatakaan lihaksistaan huuliaan ja kieltään lukuun ottamatta. Sakura livautti kielensä taas esiin ja kosketti sen kärjellä Hinatan kaulaa. Tämä inahti hiljaa, muttei liikahtanutkaan. Sakura liu’utti itsensä alemmas Hinatan kehoa irrottamatta kieltään ihon pinnasta. Hinta kohotti päätään ja katsoi märkää, kiiltävää vanaa, mikä jäi jälkeen märästä kosketuksesta. Samassa hän tunsi märän kosketuksen oikeassa nännissään ja haukkoi mielihyvän henkeä. Kun märkä kieli pyöri hänen rinnallaan, myös hänen päässään pyöri. Hän rakasteli toisen tytön kanssa. Oliko se väärin? Kaiken sen Naruton kanssa rakastelun jälkeen? Miten nyt tulisi tuntea? Samassa hän tunsi käsiparin poskillaan ja avasi silmänsä. Naruto oli laskeutunut lattialle tyttöjen seuraksi ja tuijotti nyt Hinatan valkeita silmiä hymyillen lempeästi.
”Onko kaikki hyvin?” Naruto kuiskasi.
”On…minä…vain….” Hinata aloitti epäröiden.
”Johtuuko se Sakurasta?”
Hinata ei voinut muuta kuin nyökätä.
”En ole ennen tehnyt tätä….tytön kanssa.”
Naruto silitti tytön poskea ja hymyili.
”Et tee mitään väärää tai outoa. Luota minuun. Sakura tarvitsee apua ja me autamme häntä.”
Silloin Hinata muisti Sakuran sanat: ”Voisinko pyytää tosi isoa palvelusta?” Kaikki epäily ja pelko hävisivät yhtä nopeasti, kuin olivat alkaneet. Hinata hymyili ensin, mutta samassa hän henkäisi lujaan ääneen. Hän tunsi märän kielen edenneen lopulta hänen herkimpäänsä. Sähköiset mielihyvän impulssit etenivät hänen kehossaan viestittäen hänen aivoilleen hyvän olon tunteesta. Inahdukset ja voihkaisut purkautuivat aina vain kuuluvammin Sakuran toistaessa kielensä liikkeitä.
Sakura itse oli jo unohtanut melkein kaiken muun. Hän vain keskittyi hyväileviin liikkeisiinsä ilman pienintäkään epäilystä. Hän oli viimeisen puolen tunnin aikana kokenut pitkästä aikaa sitä, mitä hän oli kokenut viimeksi hyvin kauan aikaa sitten. Nyt hän ei pidättelisi yhtään. Hän antautuisi totaalisesti siihen mitä oli tulossa.
”Ette kai ole väsyneitä?” Sakura kysyi.
Sekä Naruto, että Hinata pudistivat päätään.
”Vastahan me aloitimme…” Hinata sopersi.
Sakura hymyili ja kääntyi siten, että hän oli kontillaan Hinatan päällä, jalat tytön molemmilla puolilla. Hinatan katsoi miten Sakuran herkimmästä valui nestettä pitkin tämän reisiä.
”Olet märkä…”
Sakuran posket hehkuivat, mutta hän naurahti.
”Älä viitsi…”
Hinata nosti kätensä Sakuran kiinteille pakaroille ottaen niistä tukevan otteen.
”Oletko valmis?”
Sakura nyökkäsi ja kääntyi Hinatan herkän alueen puoleen, josta myös valui kirkasta nestettä. Sanomatta enää sanaakaan tai odottamatta enää sekuntiakaan, Sakura laski huulensa suoraan Hinatan nupulle. Koko valkea keho vavahti, kun Sakuran kieli kosketti huulia. Hinatan suusta purkautui pieni kirkaisu ja hänen silmistään kihosivat mielihyvän kyyneleet.
”S-Sa-Sakura….”
Hinata silmät avautuivat hivenen ja hän huomasi miten Sakuran herkimmästä valui yhä kirkasta nestettä tasaisena norona. Hitaasti Hinata kohotti päätään kohti Sakuran pakaroita ja lipaisi kielellään Sakuran herkimpiä huulia, kuin pitkään janoa kärsinyt. Nyt Sakuran suusta purkautui mielihyvän voihkaisu.
”Älä lopeta!” hän aneli.
”Ei ole aikomustakaan.”
Molemmat tytöt jatkoivat lipovia liikkeitään. Vastaavaa ei kumpikaan ollut vielä koskaan tuntenut. Sietämätön mielihyvä. Vain nainen pystyi aiheuttamaan sen toiselle naiselle. Kun mielihyvän sähköiset sykäykset etenivät tyttöjen kehoissa, kuului vain voihkintaa ja huokailua. Lopulta Hinata alkoi tuntea kerääntyvän tunteen alapäässään ja hänen koko kehonsa alkoi väristä. Mutta hän aikoi pidätellä purkausta mahdollisimman pitkään. Hän ei halunnut sen vielä loppuvan. Sakura tunsi värähtelyn, muttei lopettanut lipomistaan. Hänkin alkoi tuntea miten jokin kerääntyi hänen sisälleen valmiina laukeamaan.
”En kestä enää kauan…” hän sopersi.
”En minäkään…” Hinata vastasi.
Tytöt kiihdyttivät tahtiaan. Molemmat hyväilivät toista kielellään, kuin janoiset koirat. Heidän kehonsa tärisivät entistä voimakkaammin. Lopulta kumpikin tuntui pidättelevän vesiputousta sisällään.
”En…..pysty…enää…..!” Sakura sanoi vapisevalla äänellä.
”Tehdään…..se….yhdessä!” Hinata parkaisi.
Molemmat nuolaisivat vielä kerran, sitten asunto kaikui mielihyvän kirkaisusta.
”HINATA!”
”SAKURA!”
Purkaukset tapahtuivat sekunnilleen yhtä aikaa. Sekä Hinatasta, että Sakurasta tulvi tasaisina sykäyksinä kirkasta nestettä, joka valui lattialle. Sakura kierähti voipuneena pois Hinatan päältä lattialle sohvan juureen. Molemmat haukkoivat henkeään suurina annoksina ja hiki kiilsi heidän alastomilla vartaloillaan. Sakuran toivuttua hetken ajan, hän ryömi hitaasti Hinatan luo, joka vielä lojui puoliksi tajuttomana lattialla. Tyttöjen katseet kohtasivat ja he hymyilivät.
”Se oli…..” Sakura aloitti. ”…uskomatonta.”
Hinata nosti kätensä Sakuran poskelle.
”En ole ennen kokenut tällaista.”
Sakura laski huulensa Hinatan suulle ja antoi lyhyen, äänettömän suudelman. Sitten oli täysin hiljaista.
”Tuota….”
Tytöt katsahtivat sohvalle. Naruto istui hiljaa kädet ristissä ja nolostumisen puna kasvoillaan ja tuijotti tyttöjä hiukan häpeillen. Hinata henkäisi kovaan ääneen. Hän oli ollut niin mielihyvän kourissa, että kaikki muu oli unohtunut. Hän nousi ylös nopeasti, mutta yhä voimaton keho ei pysynyt pystyssä ja hän kaatui suoraan Naruton syliin. Naruto otin tytön kevyesti vastaan ja nosti hänet käsilleen, kuin vauvan. Tytön alaston ja puhtaanvalkoinen keho tuntui niin hauraalta, että Naruto ei edes tohtinut hengittää tytön suuntaan.
”Oletko kunnossa?” Naruto kysyi lempeästi.
Sinitukkainen tyttö nojasi hänen rintaansa vasten ja hymyili.
”Olen. Väsyttää vain vähän.”
Naruto hymyili ymmärtäväisesti. Silloin Sakura ryömi ylös lattialta ja asettui nojaamaan hänen polviensa päälle. Hiki kiilsi yhä hänen ihollaan ja hän hengitti tiheään tahtiin, mutta kasvoilla loisti lämmin hymy.
”Hinata.”
Tytöt tuijottivat toisiaan sekunnin, katsahtivat sitten Narutoa ja nyökkäsivät sitten toisilleen. Hinata suuteli pikaisesti Narutoa ja irtautui sitten tämän käsistä. Sitten hän siirtyi lattialle Sakuran viereen. Molemmat tytöt nojasivat pojan polviin ja hymyilivät tämän noloudesta punastuneille kasvoille.
”Mitä te nyt…?” Naruto kysäisi ja värisi jännityksestä. Jotenkin hän aavisti mitä oli tulossa.
Hinata teki aloittavan liikkeen ja siirsi kätensä Naruton boksereiden päälle. Tuttu kumpu tuntui sekä kovalta, että pehmeältä hänen kämmentään vasten. Myös Naruton värinä tuntui.
”Älä jännitä.” Hinata yritti rohkaista. ”Olemme tehneet tämän jo muutaman kerran.”
”Niin, mutta kun Sakura on täällä…” Naruto sanoi toisen kerran.
Silloin toinen käsi tarttui kiinni boksereihin ja alkoi vetää niitä alaspäin. Naruton sydän tykytti kuin kone. Lopulta erektio tuli näkyviin ja kaksi silmäparia tuijotti sitä ahnaasti. Silmät kimaltaen Sakura kohotti kätensä ja tarttui erektioon. Naruton kulmat kurtistuivat hivenen ja hän hymisi mielihyvästä. Sakura katsoi poikaa silmiin ja hymyili.
”Nojaa taaksepäin ja rentoudu.”
Naruto punastui, mutta teki työtä käskettyä. Hän kallistui nahkansohvan selkänojaa vasten ja sulki silmänsä. Ilman pientäkään epäilyä Sakura otti erektion suuhunsa ja alkoi posket lommolla imeä voimakkaasti. Naruton suusta pääsi karahtava ääni, kun hän tunsi tytön kielen hyväilevän erektionsa pintaa. Hän myös tunsi selvän eron Hinataan verrattuna. Mielihyvän määrä ei ollut muuttunut ollenkaan, mutta Sakuran imussa oli enemmän intohimoa. Naruto tajusi Sakuran olleen vailla tätä jo pitemmän aikaa. Hinatan otteissa sen sijaan edettiin hiukan rauhallisemmin, jokaisesta sekunnista nautiskellen. Mutta ajatukset katkesivat melkein heti, kun mielihyvän tunne kulkeutui erektiosta kaikkialle hänen kehoonsa. Narutosta tuntui kuin hänen päähänsä olisi puhallettu ilmaa. Hän raotti sumeita silmiään ja katsoi tytön voimakasta ja kiihottavaa imemistä. Silloin Hinatan kädet nousivat pojan hartioille ja nostivat tytön jälleen tämän syliin.
”Hinata…” Naruto aloitti tuntien lievää syyllisyyttä, mutta Hinata painoi sormen pojan huulille.
”Nautitaan nyt tästä hetkestä…”
Hinata painoi jälleen intohimoisen suudelman Naruton huulille. Asento oli kuitenkin epämukava joten Naruto siirsi kätensä sohvan selkänojan taakse ja käänsi pientä vipua. Sohvan selkänoja putosi vaaka-asentoon. Sekä Naruto, että Hinata kaatuivat selälleen ja Hinata melkein lensi Naruton yli.
”Olisit voinut varoittaa…” Hinata moitti leikkisästi.
Vastaukseksi kuului tukahtunutta muminaa. Hinata avasi silmänsä. Naruton kasvot olivat kaatumisen vuoksi uppoutuneet lähes kokonaan Hinatan rintoihin. Hinata kikatti huvittuneena ja kohottautui istumaan Naruton rintakehän päälle.
”Anteeksi.”
Naruto vain hymyili.
”Ei haittaa, se oli ihan……”
Samassa Naruton kasvot puristuivat irveeseen ja hän henkäisi kuuluvasti. Hinata katsoi taakseen. Sakura oli kavunnut sohvalle ja istuutunut suoraan Naruton erektion ylle. Äänekäs voihkaisu kertoi erektion uponneen tytön sisään. Sakura silmät olivat surulliset, mutta hän hymyili posket hehkuen punaisina ja kuumina.
”A-a-anteeksi….mutta…en voinut vastustaa….”
Hän alkoi liikuttaa lantiotaan edestakaisin ja jokaisella liikkeellä hän päästi inahduksen tai voihkaisun. Hän kiihdytti tahtiaan ja alkoi hyväillä omia rintojaan käsillään.
”Se….on…niin….iso…..ja….hyvä…..”
Tahti koveni ja Sakuran pää kallistui nautinnosta taaksepäin.
”Kovemmin….kovemmin…KOVEMMIN!!!” Sakura melkein huusi.
Naruton hampaat puristuivat yhteen ja hiki valui hänen kasvoillaan. Sakuran rakastelu oli täynnä intohimoa ja voimaa. Aivan kuin Hinatalla heidän ensimmäisillä kerroillaan.
Ja Hinatasta puheen ollen….
”Naruto…”
Hinata kohottautui paikaltaan ja asettui istumaan siten, että hänen herkimpänsä oli aivan Naruton kasvojen yläpuolella. Naruto tajusi mitä Hinata toivoi.
”Minäkin haluaisin niin…..”
Naruto nyökkäsi ennen kuin Hinata ehti lopettaa lauseensa.
”Tietysti.”
Naruto livautti kielensä hitaasti esiin ja hipaisi sillä Hinatan huulia. Tyttö voihkaisi lievästi ja sulki silmänsä nautinnosta. Naruto kuuli sen ja hymyili itsekseen. Odottamatta kauempaa hän painoi kielensä tytön sisään. Hinata melkein kirkaisi, kun hän tunsi voimakkaan mielihyvän iskevän kehoonsa. Jokainen liike lähetti kihelmöivän aallon, kuin sähkövirran kehon joka kolkkaan. Hinata ei kyennyt pysymään paikallaan, kun Naruton kieli liikkui hänen sisällään ja alkoi hytkyä samaan tahtiin toisessa päässä olevan Sakuran kanssa. Hinata avasi silmänsä ja katsoi Sakuraa, jonka poskilla kiilsivät helmeilevät ilonkyyneleet.
”Sakura…..voitko hyvin?”
Sakura avasi myös vetiset silmänsä ja hymyili kuumanhehkuisten poskiensa alta.
”Olen….niin…..onnellinen….”
Ja Sakura oli tosissaan. Hän ei vain ollut iloinen Naruton ja Hinatan lempeydestä. Nyt hänen sisuksiaan polttelevat omantunnon tuskatkin olivat hävinneet, joita hän oli tuntenut Narutoa kohtaan.
”Naruto, olet minulle niin hyvä. Kiitos.” hän ajatteli.
Jokainen rakastelija tunsi suuren mielihyvän tunteen omalla tavallaan. Tasainen liikerytmi sai koko sohvan narisemaan, kun nuoret rakastelijat keinuivat ja tärisivät. Liikettä jatkui jonkin aikaa, mutta lopulta Hinatan herkkä keho alkoi väristä tiheämmin.
”Naruto, Sakura….” hän kuiskasi. ”Se tulee pian…”
Myös Naruto ja Sakura tunsivat tutun tunteen sisällään.
”Tehdään se yhdessä.” Naruto sanoi.
Molemmat tytöt nyökkäsivät.
Hyväily jatkui enää hetken. Mutta lopulta kukaan ei enää kestänyt sietämättömän nautinnollista seksiä. Naruton kädet puristuivat nyrkkiin ja hänen rystysensä raksuivat äänekkäästi. Tytöt painuivat ensin kasaan, sitten heidän kehonsa jännittyivät ja heidän päänsä kallistuivat taaksepäin nopeilla liikkeillä. Huudot purkautuivat täsmälleen yhtä aikaa, kun nuoret laukesivat. Nesteet purkautuivat kehoista äänettömästi, mutta voimakkaasti. Sekä Sakura, että Hinata rojahtivat sohvalle Naruton molemmille puolille ja haukkoivat henkeä suurina annoksina. Hiki kiilteli jokaisen keholla ja asunnon lämpötila tuntui nousseen kaksikertaiseksi. Lopulta tytöt jaksoivat liikkua sen verran, että pääsivät ryömimään Naruton kasvojen tasalle. Poika oli kuitenkin sammunut sohvalle täysin uupuneena, eikä päästänyt ääntäkään hengityksen lisäksi. Tytöt hymyilivät.
”Vaikka kyuubi antaakin hänelle lisää voimia, sekään ei kestä kahden naisen kosketusta.” Hinata kuiskasi.
Sakura nyökkäsi.
”Kiitos Hinata.” hän supisi. ”Annoitte minulle elämänhaluni takaisin.”
Hinata vain hymyili ja painautui sitten kiinni Naruton kylkeen.
”Se on Naruton vahvin kyky: hän saa toiset uskomaan hyviin asioihin.”
Myös Sakura painautui Narutoon.
”Tiedän mitä tarkoitat….”
Sitten tytöt sulkivat silmänsä ja tuli täysin hiljaista.

Kommentit (Lataa vanhempia)
Daligar - 2008-07-02 12:50:34
Tämähän oli hyvä ^^
Vaikkakin ensin epäröin parituksien takia, mutta luinpas kuitenkin!
Sujuvaa tekstiä oli ja taisin löytää 2 tai 3 hyvin minimaalista virhettä, mutta mitäpä niistä välittämään. Saat 5p :D

No-chan - 2010-04-29 15:10:23
W-wow--- O____O
Täähän niiku oli todella hyvä. -sanaton-
Ensin epäröin hiukan parituksen takia, mutta en yhtään pettynyt ficciin. Parituksesta huolimatta ihan älyttömän hyvä.
5p~

Raw - 2010-07-18 15:00:48
Ohm. Pervoa.  Mutta pirun hyvää tekstiä! Teksti ei tökköillyt enkä bongannut kirjoitusvirheitäkään. Juonikin oli mukavan uusi. :D Täydet.

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste