Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Hymynaama tikkari - Sid
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 257 sanaa, 1769 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2008-08-07 00:52:06
Kansio: Paritus (S-K13) - hetero

tämän on sitten tarkoitus olla lyhyt se kuvaa pientä söpöä hetkeä jonka olen omistanut omalle rakkaalleni. Ja tämä on mun ensimmäinen hettitarinani IKINÄ. joten kaikki te heterokammoset, niin kuin minä, kääntykää pois.

Olen saanut monta valitusta siitä (kaksi) että ei saa selvää keitä tarinan päähenkilöt on. Minun mielestäni saa. SINIHIUKSINEN TYTTÖ JA PUNAHIUKSINEN POIKA JOLLA ON KAJAALIA JA MERKKI OTSASSA. ketkähän ois kyseessä?
Hitata ja Gaara.

Arvostelu
6
Katsottu 1183 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Kuuma ja kesäinen auringonpaiste valaisi kirkkaasti konohan leikkipuiston. Pieni sinihiuksinen tyttö käveli iloisena äitinsä ja isänsä välissä, pitäen samalla äitiään kädestä. Toisessa kädessä oli hieno, keltainen hymynaama-tikkari.


Tyttö näki hiekkalaatikon ja juoksi lempipaikalleen niin kovaa kun jaloistaan pääsi. Hän kumminkin kompastui hiekkalaatikon reunaan ja kaatui. Tyttö nosti päätään, siniset hiukset hiekkaisina, ja näki kuinka hänen hymynaama-tikkarinsa lojui hiekassa. Ei sitä enää voinut syödä. Sinihiuksinen tyttö katsoi tikkukaramellia surullisena ja alkoi nyyhkimään.


Kyyneleet tulvivat tytön, valkoisista, silmistä surren tikkukaramellin saamaa traagista kohtaloa. Vanhemmat katsoivat tyttäreensä hekin hieman onnettomina, säälien pikku tyttörukkaa.


"Öhm... tuota...", tyttö kuuli jonkun sanovan ja nosti katseensa. Punahiuksinen poika, jolla oli kajaalia ja outo merkki otsassa ojensi hymyillen tytölle jotain. Tyttö katsoi tarkemmin pojalta saanutta lahjaansa ja näki pussissa olevan kolme isoa hymynaama-tikkaria. Tyttö nosti taas katseensa, mutta poika oli poissa.


Tyttö katsoi hiekkalaatikon hiekkaa ja näki että siihen oli piirtynyt hymynaaman kuva. Tuon tapauksen jälkeen, tyttö aina hiekkalaatikolle tullessaan tiputti tikkarin hiekkaan ja odotteli että voisi nähdä tuon salaperäisen pojan uudestaan.

-------------

Mulla oli hieman lapsellinen olo tätä kirjoittaessani ja omistan tämän häpeilemättä tyttöystävälleni joka cosplayaa ja ropettaa Hinataa.  Commatkaa jookos? *toivekkaita katseita satelee suuntaan jos toiseenkin*




Kommentit (Lataa vanhempia)
Daligar - 2008-08-07 09:08:02
Vaikka tämän oli tarkoituskin olla lyhyt, niin se oli silti aivan liian lyhyt.
Mutta virheitä ei ollut ja teksti oli sujuvaa.
Ihan kiva tämä oli ja annan 3p ^^

Mido - 2008-08-07 09:51:31
Aww~ oikein suloinen. :D Minäkin taidan pistää 3p

Kawamaru - 2008-08-07 15:03:10
Tosi ihana tarina! :D Ja hellyttävä! Vaikka olikin lyhyt, siitä sai paljon irti. Juoni oli tosi ihana ^_^ En saanut henkilöistä oikein selvää, se jäi häiritsemään... mutta muuten tosi mahtava! 3,5 pistän 4 pojoa :)

Kisu92 - 2008-08-27 18:30:48
tää on kyl suloinen.. heterokammoinen? >_>'' jos alat viel dissaa shoujo-aita niin voi voi; seme tulee ja näyttää pari temppua niin etköhän ala tykkäämään ^^ <- juu, se tälli oli _kunnon_ tälli..

Kisu92 - 2008-08-27 18:32:58
ohoh, mulle ihan omistettu? O//O kiitti.. ja kyl mä ropetan/cossaan myös muitakin hahamoja.. mutta kiitti ^^ mulle ei oo oikein ficcejä omisteltu~

ai niin, 4 p

Karkki - 2009-01-11 17:13:29
söpö<3 Gaara oli niin kiltti; ) 5 pojoo

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste