Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Afeni ja yönritari (Kilpailu) - Deathwolf
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 1406 sanaa, 8919 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2008-08-18 12:51:50
Kansio: Paritus (K13-K15) - hetero

Rating: K-18 Genre:romance, sex

Arvostelu
21
Katsottu 3098 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
A/N:
Tämä on tehty omaksi iloksi ja ehken myös Afenin ^^, mutta jos muutkin pitävät niin se on hyvä se. Kieliopissa en ole ikinä ollut erityisen hyvä joten antakaa armoa. Pyrin myös pitämään vuoropuhelun vähissä sillä tarina olisi kärsinyt jos hahmon luonne ei täsmäisi esikuvaansa.


Afeni ja yönritari

Usvaa, sumua ja tähtiä, yö oli laskenut viittansa Konohaan.


”Uummph” Kuului Afenin äännähdys, kun käsi ilmestyi pimeydestä äänettömästi laskeutuen suun eteen. Afeni pyristeli kauhuissaan tätä uutta, tuntematonta uhkaa vastaan. Toinen käsi ilmestyi kuin tyhjästä ja oli hetkessä kietoutunut Afenin ympärille, tehden käsien liikuttamisesta liki mahdotonta. Afenin pupillit laajenivat aavistuksen, hyökkääjän kielen lipaistessa korvanlehdykkää. Alkujärkytyksestä toivuttuaan hän ehti pohtia kuinka ahdistelijan kieli oli yltänyt korvalle, vaikka hän ei tuntenut päätä niskaansa vasten. Afenin pohdinnat kuitenkin keskeytyivät kun synkällä ja pahaenteisellä äänellä kuiskattiin Afenin korvaan ”Pidätkö käärmeistä?”

Tämä lause sai Afenin vaipumaan takaisin nuoruuteen, jolloin hän oli kuullut tämän samaisen lauseen ensimmäisen kerran.

Oli lämmin kesäpäivä ja Afeni pääsi juuri koulusta, matkalla kotiin hänellä oli aavistus, että joku tai jokin seuraa häntä. Silmäkulmastaan hän huomasikin pitkän ja tumman hahmon, joka katseli häntä koulun vieressä sijaitsevien puiden varjoista. Kiihdyttäen askellustaan hän kiirehti kohti opiskelija-asuntoonsa, joka sijaitsi onneksi vain muutaman sadan metrin päässä koulusta. Sujahdettuaan asuntolan ulko-ovesta sisään ja kiirehdittyään omaan asuntoonsa, hän sai viimein huokaistua helpotuksesta painaessaan ovensa säppiin.
”Pidätkö käärmeistä?” ääni Afenin takana sanoi. Afenin sydän jätti yhden lyönnin välistä.....

Afenin havahtuessa oli hänen ennestään tuttu ahdistelijansa laittanut toisen kätensä paidan alle, hyväilemään hänen täyteläisiä rintojaan. Afeni huomasi suunsa olevan nyt vapaa ja onnistui voihkaisemaan ”Miksi Orochimaru?”
”Koska sanoit pitäväsi käärmeistä” kuiskasi Orochimaru Afenin korvaan ja sai tämän värisemään.

Afeni rauhoittui silminnähden selvästi, sillä olihan Orochimaru ollut ensimmäinen mies, jonka kanssa hän oli ollut sängyssä. Orochimaru tarttui Afenia kädestä ja johdatteli hänet syvemmälle puistoon, jossa he tällä hetkellä olivat. Löydettyään suojaisan alueen joka oli tiheiden pusikoiden ympäröimä, Orochimaru kaatoi Afenin hellästi mutta itsevarmasti viileälle nurmikolle. Orochimaru suuteli Afenia hellästi, kiusaten kielellään huulia. Orochimarun nähdessä tutun punan nousevan allaan makaavan tytön poskille, hän siirsi varovasti kätensä paidan alle ja puristi hellästi nänniä, joka kovettuikin välittömästi kiihotuksen ja kosketuksen vaikutuksesta. Orochimaru suuteli vuorostaan Afenin niskaa, joka sai kylmät väreet kiipimään salaman nopeudella pitkin alaselkää. Orochimaru keskitti chakraa käteensä ja halkaisi siististi paidan keskeltä halki, tämä paljasti isohkot rinnat, jotka suorastaan vaativat huomiota. Sitä Orochimaru myös antoi. Hitaasti hän nuoli nännipihaa, välillä kuin vahingossa hän nuolaisi nänniä, joka sai jokaisella kerralla Afenista vienon ynähdyksen aikaiseksi. Samanaikaisesti Orochimarun käsi vaelteli pitkin reisiä vain tullakseen takaisin hyväilemään rintoja, jotka juuri mahtuivat käteen.

Afeni mietti Orochimarun motiiveja, miksi Orocimaru on niin kiinnostunut hänestä? Oliko se rakkautta? Läheisyyden kaipuuta? Himoa? Afeni ei paljoa saanut pohdituksi, sillä Orochimarun kokeneet otteet saivat hänet unohtamaan kaiken, menneen sekä tulevan. Sillä nyt oli aika keskittyä hetkeen ja se hetki oli NYT!

Afenin lopetettua ajattelunsa, hän huomasi Orochimarun olevan hänen tiukkojen farkkujensa vetoketjun parissa. Orochimaru aukaisi vetoketjun ja repäisi housut Afenin jalasta yhdellä voimakkaalla riuhtaisulla. Se sai Afenin alkukantaiset vaistot heräämään, kiihkoa ja silkkaa puhdasta halua. Orochimaru jatkoi Afenin suukottelua ja rintojen kiusoittelua, Orochimaru siirsi kätensä rinnan päältä ja hipaisi sinne missä suloinen kosteus tuntui jo mustien pikkuhousujen läpi. Afenin ynähti yllättyneenä äskeisestä kosketuksesta mutta ei laittanut sitä pahakseen, päin vastoin Afeni suorastaan vaati sitä. Afeni otti Orochimarun käden omaansa juuri kun hän oli siirtämässä kättään pois.
”Jatka” Kuiskasi Afeni ja siirsi Orochimarun käden takaisin. Orochimaru teki työtä käskettyä ja jatkoi housujen läpi hieromista, hän laskeutui alemmaksi ja nuolaisi.
”Aaaaah” sai Afeni ähistyä jumalaiselta tuntuvan kielen sivellessä klitorista housujen läpi.

Orochimaru ei malttanut enää odottaa pidempään, vaan otti kiinni Afenin pikkuhousujen reunoista ja liu’utti ne hitaasti pois. Orochimaru ei ollut uskoa silmiään vaan älähti ”Mitäh?” huomattuaan Afenin vihreän karvoituksen. Afeni huomasi Orochimarun ilmeen ja tiesi mistä oli kyse, hän yritti sopertaa jonkinlaista vastausta.
”No kun viime vappuna kävi mieles...” Vastaus katosi epämääräiseen mutinaan. Orochimaru vastasi silmät kiiluen ”Pidän siitä”. Afeni huokaisi helpotuksesta ja kiljahti yllätettynä Orochimarun luonnottoman pitkän kielen tunkeutuessa hänen sisälleen. Tuntemus oli jotain aivan uutta. Orochimaru liu’utti kieltään edestakaisin suloisessa kosteudessa, Afeni voihki mielihyvästä ja rutisti ruohotupsuja käsillään. Orochimaru liu’utti kielensä pois ja aloitti hienovaraisemman toiminnan. Hän levitti sormillaan Afenin häpyhuulia ja alkoi hitaasti hivelemään niitä kielellään. Hän pyöritti kieltään klitoriksen päällä, tehden välillä pidempiä nuolaisuja. Jokaisella lipaisulla Afeni voihkaisi ja hänen hengityksensä alkoi kiihtyä hitaasti, mutta varmasti. Orochimaru imaisi hellästi klitorista, saaden Afenissa aikaiseksi selvästi havaittavan värinän. Orochimarun huomatessa kosteuden lisääntyneen, hän sujautti kaksi sormeaan Afenin sisään, Afeni ei havainnut tätä huomaamatonta liikettä ennen kuin Orochimaru koukisti sormiaan hieman ylöspäin, tällöin ne hieroivat juuri Afenin herkkää pistettä. Yhdistettynä tämä ja nuoleminen saivat Afenin värisemään ja hengityksen kiihtymään, pienen hetken päästä Afenin selkä köyristyi ylös päin ja Afeni lysähti maahan värisevän hengityksen saattelemana.

Afeni hengitti raskaasti ja yritti toipua äskeisestä koettelemuksesta. Hän huomasi Orochimarun riisuvan vaatteitaan ja hetken päästä asettuvan viereensä. Afeni oli juuri saanut palauduttua, kun Orochimaru kierähti hänen ylleen ja alkoi vaativasti suudella tätä. Afeni vastasi nälkäisesti Orochimarun suudelmiin ja hyväilyihin.

Hetken päästä Afeni oli kontallaan nurmikolla, kun Orochimaru hääri hänen takanaan ja sormeili Afenin pyhintä. Hetken päästä Orochimaru työnsi miehuutensa Afenin pyhäkköön märän litinän saattelemana.
”Tuo tuntuu niin hyvältä” voihkaisi Afeni, Orochimarun aloittaessa hitaan työntelyn. Orochimaru kurottui hieman Afenin selän päälle, että pääsisi hyväilemään valtoimenaan hyppiviä rintoja. Afeni oli onnensa kukkuloilla ja ei uskonut voivan minkään tuntuvan paremmalta, kunnes...

Afeni tunsi paineen kasvavan myös toisella reiällä.
'Eihän Orochimaru ottanut kaluaan välillä pois?' mietti Afeni. Totuus paljastui Afenille hänen saadessaan sisälleen myös toisen elimen. Orochimaru oli tosiaan samaistunut käärmeisiin, sillä kuten esikuvallaan, myös hänellä oli kaksi penistä. Orochimaru aloitti hitaan työntelyn, kunnes luistoa tuli enemmän Afenin lemmenmehujen valuessa pitkin reisien sisäpintaa. Orochimaru aloitti nopeamman työntelyn. Afenista tuntui, kuin hän olisi ollut räjähtämässä, tuntiessaan Orochimarun elinten paksuuntuvan. Orochimarukin tunsi mitä parhaiten Afenin pehmeyden, eikä Orochimaru uskonut kestävänsä enää kauan. Afenikin tunsi olevansa finaalissa, jo kolmannen orgasmin järisyttävän ruumistaan. Hän oli juuri pyytämässä Orochimarua lopettamaan, kun hän tunsi liikkeen loppuvan ja lämpimän nesteen täyttävän hänet sisältä päin.

Molemmat lysähtivät voimattomina nurmikolle, huohottaen ja märkänä hiestä.
Afeni ei ollut enää kiinnostunut Orochimarun motiiveista, sillä maailmassa olivat enää vain he kaksi....


Orochimaru oli havaittu vielä samana yönä hiippailemassa talojen katoilla, perseettömässä batman nahka-asussaan.

Kommentit (Lataa vanhempia)
Juuki - 2008-08-18 13:05:46
Ayrrr.. Ihan himo hyvä ;D Alappas kirjottelemaan lisää ficcejä niin niitä hän voisi lukea.. Vaikka oliskin tähän suuntaavaa matskua ^^

Makai - 2008-08-18 13:26:29
:DDDDD ok, oisin oottanut että siellä olisi ollut Ita, mutta se olikin orochimaru, pidin tästä kyllä....ehkä hiukan oudohko, repesin parikertaa täysin, esim tuohon vihreä karvoitus juttuun...annan nyt vaikkaah...jääköön se salaisuudeks >8D

Afeni - 2008-08-18 13:37:57
Eh.. pitäisikö tässä vielä sanoakin jotain? Minulla ei ole varmaan koskaan mennyt näin pitkään tämän pituisen ficin lukemiseen. Piti välillä poistua jopa koneelta.

Hyvin kirjoitettua tekstiä, eikä siellä mitään isompia virheitä ollut tai sitten en ainakaan huomannut. Taidan olla hieman jäävi tätä kommentoimaan, mutta kun oli periaatepäätöksenä lukea ja kommentoida kaikki kilpailun ficit.

Olihan se melkoista tekstiä x)

Fuyu - 2008-08-18 14:48:41
....tämä jätti oikeasti aika sanattomaksi XD piti poistua koneelta välillä ja käydä vähän kävelemässä jotta ajatukset selvenee :D
mutta ei se estä tätä olemasta hyvä >D
ala todella kirjustamaan enemmänkin ficcejä kun tuntuu sinulta tämä ihan hyvin sujuvan ^^ onnea kisaan ja 4 pistettä tälle

Daligar - 2008-08-18 15:56:01
Mitä tässä sanoisi O_o
Tää oli todella hyvä ja repesin totaalisesti kaksi kertaa, toi vappu juttu ja Oron batman seikkailut xD

Oikein sujuvaa tekstiä ja mahtavaa kuvailua, toivottavasti joskus kirjoittelet lisää ficcejä ^^

Päätin olla ilkeä, ja tuoda esille muutaman minivirheen:

Kuiskasi Afeni ja siirsi Orochimarun käden takasin (takaisin)

..housujen läpi hieromista, Hän laskeutui alemmaksi ja nuolaisi. (eikös tuo 'hän' tule pienellä)

Eli pisteet: *tattadadaa, 5p* ^__^

Deathwolf - 2008-08-18 16:03:35
korjaillaan

Whaitti - 2008-08-18 16:34:29
tää oli mahtava!! OroxAfe.. mielenkiintoista ;D osaat kirjottaa näitä k-18 tarinoita, joita en saisi lukea vielä kolmeen vuoteen xD mutta luen silti... O_o alku ja loppu oli ihan parhaat o/ en havainnu virheitä xD joten... 5p ^^

EgyLynx - 2008-09-01 08:58:30
4. pojoa.
"Pidätkö käärmeistä?" =O)!!
uhuh...

Sanzen - 2008-09-07 20:46:02
WOLFI >8o kiitos vaan tästä ilta lukemisesta... Grrr oli muuten ihan hemmetin hyvä 8D Mukavan yksityis kohtaisesti kerrottu eikä säästelty mitään 8)) Kyl tää saa täydet kuus pinnaa!

-SasukeUchiha- - 2010-09-15 12:12:27
arvaa nauroinko parissa kolmessa kohdassa..*reps*
loppu oli mainio..
5pojoa naurujen takia <33

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste