Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Uusia tuttavuuksia osa 6 - Daligar
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 2317 sanaa, 14185 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2008-08-25 14:36:13
Kansio: Paritus (S-K13) - poikarakkaus

Vihdoinkin sain tähän jatkoa, pyydän anteeksi niiltä jotka tätä ovat odotelleet ^^
Oli tiukalla, että sain kirjotettua tämän, sillä oon sairaana =/

Mutta tässä osassa Sasuke ja Naruto päättävät syventää ystävyyssuhdettaan, ja Iruka ja Kakashikin ovat päässeet mukaan pitkästä aikaa.

Lukuiloa :D

Arvostelu
14
Katsottu 1778 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti


Uusia tuttavuuksia osa 6


Naruto ja Sasuke istuivat blondin sängyllä vieretysten ja tuijottivat kauhuelokuvaa. Sasuke oli valinnut sen lukuisien muiden elokuvien joukosta, koska ei ollut vielä tätä nähnyt. Kaikkein parasta tässä tilanteessa kuitenkin oli se, että hän sai olla ihastuksensa lähellä ja tämä aina säikähtäessään tarrasi korpista kiinni. Aina kun blondi teki niin, Sasuke hymyili tyytyväisen oloisena.

Naruto melkein kiljaisi säikähdyksestä oven paukahtaessa auki. Blondi oli kietonut molemmat kätensä korpin ympärille ja katsoi pelokkailla silmillään ovelle. Tunnistaessaan äitinsä, Naruto päästi nolona irti ystävästään.

Miksi hänen oli pitänyt tarrata kiinni Sasukesta? Mitähän tämä hänestä nyt mahtoi ajatella.. Jos Sasuke piti häntä ihan outona? Toivottavasti ei sentään..

“Naruto, sauna on lämmin. Me olemme jo käyneet, joten voitte mennä nyt”, Kushina sanoi hymyillen ja napsautti huoneeseen valot.

“Saunaan? Et puhunut mitään siitä, että tänään lämmitettäisiin sauna..”

“No se oli jo tunnin päällä, ennen kuin Sasuke päätti jäädä tänne yöksi. Ja vaikka nyt onkin jo aika myöhä, voisitte silti käydä siellä.”

“No kai se käy.. halutko sä mennä ensin?” Naruto kysyi lievästi punastellen.

“Ihan miten vain.. voit säkin mennä ensin”, Sasuke vastasi vaivautuneena.

Kushina harppoi muutamalla askeleella poikien luo, ja nappasi molempien ranteista kiinni, raahaten nämä mukanaan alakertaan. Alhaalla hän vei nämä kylpyhuoneen ovelle ja aukaisi sen.

“Äiti, mitä sä nyt teet?”

“Samaa sukupuoltahan te olette, joten voitte aivan hyvin mennä yhtä aikaa saunaan”, Kushina sanoi tyrkäten molemmat ovesta sisään.

Kumpikaan pojista ei ehtinyt sanoa mitään, kun he jo huomasivat olevansa kylpyhuoneessa. Pojat katsoivat toisiaan ja käänsivät nopeasti heloittavat kasvonsa poispäin.

Sasuke oli samaan aikaan innoissaan tilaisuudesta olla kahden Naruton kanssa ja nähdä tämä alasti, mutta häntä myös jännitti tilanne ja punastus hiipi jatkuvasti hänen kasvoilleen. Korppi rohkaisi mielensä ja alkoi riisumaan vaatteitaan. Hän tunsi Naruton katseen itsessään, ennen kuin blondi alkoi myös vähentää vaatteitaan. Sasuke ei vilkaissut Naruton suuntaan, vaan suuntasi suoraan suihkun alle. Avattuaan hanan, hän vilkuili salaa blondia.

Naruto oli saanut melkein kaikki vaatteensa pois. Blondi veti juuri sukkansa pois ja siirtyi boksereiden kimppuun. Sasuke ei voinut olla tuijottamatta kaunista näkyä edessään. Narutolla oli pehmeän ja virheettömän näköinen iho ja reidet olivat juuri täydellisesti muotoutuneet. Viimeisen vaatekappaleen pudotessa siroihin nilkkoihin Sasuke oli pyörtyä jumalaisesta näystä. Hänen edessään komeili Naruton varustus, ja hän löi vetoa että oli ensimmäinen joka sen näki. Ja hän tulisi olemaan myös ensimmäinen joka sitä koskisi. Hän olisi se joka veisi Naruton neitsyyden.

Sasuken raollaan olevasta suusta valui pieni kuolavana, mutta vesi vei sen mennessään. Sasuke havahtui unelmistaan kuullessaan toisen puhuvan.

“Sa-sasuke, onko jokin hä-hätänä”, blondi takelteli kauttaaltaan täysin punaisena, ja kasvoillaan hyvin nolo ilme.

Sasuke tajusi tuijottavansa hyvin avoimesti blondin vartaloa. Kauhukseen hän myös huomasi paineen kasvavan nivusissaan.

‘Voi vittu, ei nyt!’

Sasuke lähti kävelemään saunaa kohti ja mennessään huikkasi:

“Kaikki on ihan hyvin, menen jo edeltä.”

Naruto katsoi Sasuken häviämistä saunaan, tai oikeastaan, hän katseli korpin kiinteää takamusta. Naruto siirtyi suihkun alle haihduttaakseen punan kasvoiltaan ja estäen pikku ystäväänsä innostumasta liikaa. Voi luoja, miksi hänen äitinsä piti pakottaa heidät yhtä aikaa saunaan? Miten hän muka pystyisi pitämään tunteensa piilossa ja olla vilkuilematta Sasukea? Tosin.. mahtoikohan Sasukella olla samoja ongelmia kuin hänellä? Tämä oli kyllä aika tiiviisti tuijottanut hänen riisuessa vaatteitaan. Tosin hän saattoi vain kuvitella, koska toivoi asian olevan niin.

Naruto väänsi hanan kiinni ja asteli lasioven tykö avaten sen ja mennen sisään siitä. Hän oli saman tien saada nenänsä vuotamaan verta nähdessään Sasuken edestäpäin. Korpilla oli hyvin treenatut lihakset, mutta ei liian täyteen pumpatut. Ja tämän reidet ja haarusväli.. Voi luoja.

Naruto repäisi katseensa irti korpista ja istui tämän viereen. Oli hyvin harmillista, että sauna oli pieni, ja siksi hän ei voinut mennä kovin kauas toisesta. Sasuke heitti lisää löylyä ja kuuma aalto pyyhkäisi molempien yli.

Heidän välillään lepäsi kiusallinen hiljaisuus, jostain syystä kumpikaan ei oikein keksinyt mitä voisi toiselle sanoa. Sasuke vilkuili vähän väliä blondia, ja mietti kannattaisiko hänen tehdä siirtonsa nyt. Ei hän kyllä jaksaisi odottaa enää kauempaa, mutta entä jos Naruto pelästyisi? Aina oli se riski olemassa, mutta ehkä olisi parempi tehdä se kuitenkin nyt..

Sasuke laski hellästi kätensä blondin reidelle. Hän tunsi värähdyksen kättään vasten ja nosti katseensa sinisiin silmiin ja rusottaviin poskiin edessään. Naruto näytti hyvin hämmentyneeltä tapahtuneesta ja aukoi suutaan päästämättä ilmoille kuitenkaan ääntäkään. Sasuke puristi sisäreittä kokeilevasti ja sai Naruton henkäisemään.

Naruto oli yllättynyt todella paljon Sasuken koskiessa häntä. Ja vieläpä tuollaiseen paikkaan! Nyt hän oli ainakin varma siitä että korppi oli kiinnostunut hänestä. Todella kiinnostunut. Naruto ei pystynyt estämään pieniä äännähdyksiä, jotka karkasivat hänen huuliltaan Sasuken hellästi hieroessa reittä. Naruto huomasi toivovansa, että Sasuke menisi jo itse asiaan. Hän halusi olla lähempänä toista.

Naruto liikahti ihan kiinni kalpeaan poikaan ja tuijotti tiiviisti mustiin silmiin edessään. Hän odotti mustahiuksisen pojan tekevän jotakin. Hän itse oli kuitenkin aika ujo tällaisten asioiden suhteen. Ei mennyt kauan kun Sasuke kietoi vapaana olevan kätensä blondin ympärille. Toisen kätensä hän antoi vielä levätä reidellä.

Sasuke kuroi huulten välissä olevan matkan umpeen ja tunsi lämpöiset ja pehmeät huulet omiaan vasten. Hitaasti hän suuteli Narutoa, maistellen tämän mansikkaista makua. Sasuke tunsi Naruton vastaavan suudelmaan, ja tunsi syttyvänsä tuleen sisältäpäin valtavan lämmön ja hyvänolon tunteen levitessä itseensä. Hän veti blondin niin kiinni itseensä kuin oli mahdollista ja pyysi kielellään lupaa päästä tutkimusmatkalle toisen suuhun. Suun avautuessa hän livautti kielensä sisään ja syvensi suudelmaa entisestään.

Naruto tunsi itsensä huumatuksi, niin hyvältä suudelma tuntui. Hän oli kietonut omat kätensä korpin ympärille ja hän toivoi ettei tämä hetki loppuisi koskaan. Kuitenkin hapen puute alkoi olla jo liian suuri, ja he joutuivat erkanemaan toisistaan. He hymyilivät toisilleen ja molempien kasvoja koristi puna äskeisestä ja muutenkin tukahduttavan kuuman ilman vuoksi.

“Mennäänkö suihkuun?”

“Mennään vaan”, Sasuke vastasi.

Molemmat puikkelehtivat ulos saunasta ja Naruto kerkesi ensin suihkuun. Yllättäen hän tunsi korpin kädet lantiollaan.

“Ei tänne mahdu kuin yksi”, blondi sanoi naurahtaen.

“Kyllä mahtuu, ja tarvitset selän pesijän”, Sasuke kehräsi blondin korvaan ja puristi toista pakaraa.

“Sasuke!” Naruto kiljaisi.

“Mitä?”

“Älä puristele mua, eihän tässä vielä edes seurustella”, Naruto sanoi nauraen.

“Miten niin ei seurustella? Sehän alkoi jo saunassa.”

Naruto käänsi päätään ja näki korpin kasvoilla itsevarman virnistyksen. Hän ihmetteli miksi toinen virnisteli noin, mutta ymmärsi kyllä syyn tuntiessaan puristuksen molemmissa pakaroissaan.

“Olet ihan mahdoton.”

“Saahan sitä arvokasta omaisuuttaan koskea.”

Naruto punastui jälleen, varmasti tuhannen kerran saman päivän aikana. Naruto tarttui shampoo purkkiin ja levitti ainetta hiuksiinsa. Tosin hänen kätensä työnnettiin hellästi sivuun ja Sasuken kädet aloittivat rauhallisen hieronnan vaaleissa hiuksissa. Naruto ummisti silmänsä ja nautti hierovasta liikkeestä hiuksissaan. Hetken aikaa sormien työskenneltyä, blondi tunsi päätään kallistettavan takaisin veden alle. Hetkessä vaalea hiuspehko oli puhdas pesuaineesta.

Sasuke otti käteensä pesusienen ja purskautti siihen suihkugeeliä. Hän asetti sienen sopivasti ruskettuneelle selälle ja aloitti selän pesun. Hän pyöritteli sientä ensin hartioilla, ja siirtyen koko ajan alemmaksi. Ristiselän kohdalla Naruto köyristi selkäänsä ja inisi tyytyväisenä.

‘Että tuo on suloinen.’

Sasuke jatkoi sienen kanssa alaselälle ja lopulta pakaroille. Naruto värähti kosketuksesta, mutta ei laittanut vastaankaan. Sasuke kuitenkin ryhtyi huuhtelemaan vaahdosta valkeaa selkää. Näin alkuvaiheessa oli parempi edetä hitaasti.

Huuhdeltuaan selän, Sasuke hieroi shampoota omiin mustiin hiuksiinsa. Korppi päätti olla ilkeä ja pestä itse hiuksensa. Vaikka Naruto kuinka yritti tunkea omia käsiään Sasuken hiuksiin, kädet torjuttiin yhä uudelleen.
Närkästyneenä Naruto marssi pois suihkun alta ja alkoi kuivaamaan itseään. Sasuke sulki suihkun ja tarttui itsekin pyyhkeeseen vilkuillen Naruton murjottavaa olemusta.

“Et kai sä nyt mulle suuttunu?”

Naruto ei vastannut mitään kietoessaan pyyhkeen lantiolleen ja kävellessään ulos suihkutiloista. Ollessaan selin korppiin, blondin huulille kohosi väkisinkin hymy. Hän kuuli askeleet perässään, mutta ei kääntynyt katsomaan. Hänen pitäisi saada hymynsä kuriin ennen sitä.

Naruto livahti huoneeseensa ja ryhtyi penkomaan vaatekaappiaan. Varsin pian hän tunsi kädet ympärillään ja hymähti.

“Et vastannut kysymykseeni”, Sasuke henkäisi blondin korvaan.

“Entä jos suutuinkin?”

“Sitten mun pitää lepyttää sut.”

Naruto irrottautui ympärillään olevista käsistä ja veti bokserit jalkaansa ja hihattoman paidan päälleen. Hän myös ojensi Sasukelle vaatekasan. Sasuken vielä pukiessa, Naruto pujahti sänkyyn peittonsa alle katsellen komistusta edessään. Tosin sitä iloa ei kestänyt kauan Sasuken tunkiessa itsensä blondin viereen saman peiton alle.

“Sullahan oli peti tuossa lattialla.”

“En taho nukkua yksin, pimeässä asustaa pelottavia mörköjä”, Sasuke sanoi virnistellen.

Naruto naurahti ja painoi päänsä korpin rintakehää vasten ja sulki silmänsä. Hän tunsi lämpimät kädet ympärillään ja pehmeän suukon otsassaan vielä ennen nukahtamistaan.

----------------------

Iruka seisoskeli hermostuneena pienen kahvilan edessä. Hän naputti jatkuvasti jalallaan asfalttia ja piti käsiään ristissä rintakehänsä kohdalla. Sormet naputtivat puolestaan toista käsivartta. Hän jännitti kovasti tätä iltaa. Tai kohta voisi sanoa jo että yötä, kello lähenteli jo yhtätoista. Hän oli viimeisen viikon vältellyt koulussa Kakashia, miettien omia tunteitaan. Kakashi oli kuitenkin eilen saanut hänet kiinni ja pyytänyt häntä ulos.

Nyt Iruka odotteli malttamattomana herraa saapuvaksi paikalle. Kakashi oli tunnettu siitä, että oli aina myöhässä, mutta silti Iruka pelkäsi, että tämä ei tulisi ollenkaan. Jos Kakashi ei ollut hänestä kuitenkaan kiinnostunut? Iruka pudisti päätään raivokkaasti. Totta kai tämä oli kiinnostunut, miksi muuten tämä olisi vakoillut häntä iät ajat?

‘Jos hän onkin sairas pedofiili, joka vain haluaa käyttää sinua hyväkseen.’ Iruka työnsi sisäiset ajatuksensa takaisin mielensä perukoille. Hänellä oli paha tapa hermostuksissaan puhua itsensä kanssa. Se jos mikä oli rasittavaa.

Iruka kohotti katseensa kuullessaan tutunoloista puhetta kauempaa. Ilosena hän tiiraili vastakkaiselle kadulle ja huomasi tutun henkilön katulampun valossa. Kakashi tosiaan käveli siellä, mutta.. tämän kaulassa roikkui toinen harmaahiuksinen mies. Mustasukkaisuus roihahti liekkeihin Irukan sisällä ja raivoissaan hän seurasi kaksikkoa katsellaan yrittäen kuulla heidän keskustelustaan edes jotakin.

“Mä todella pidän sustah, ethän sä hylkää mua koskhaan. Sä oot kaikkein tärkein…”

“Kyllä mä tiedän, ja sä olet myös mulle tärkeä, ja mä en tietenkään hylkää sua Kabuto”, Kakashi vastasi hymyillen toiselle.

Iruka tunsi sydämensä hajoavan pirstaleiksi. Hänen rakastamallaan miehellä oli joku toinen. Ja silti tämä liehitteli häntä! Iruka odotti kaksikon katoavan kulman taakse, ennen kuin säntäsi juoksuun siihen suuntaan, josta miehet olivat tulleet. Valtava kipu puristi sydäntä ja jalat tuntuivat heikoilta. Silti Iruka juoksi niin kovaa kuin pääsi kotiinsa.

Sisälle päästyään Iruka heittäytyi suoraa päätä sängylleen, ja antoi katkerien kyynelten valua poskiaan pitkin. Vaikka hän kuinka itki, hänen olonsa ei parantunut yhtään.

‘Kakashi, mä vihaan sua.’

'Mitä mä sanoin', Iruka kuuli alitajuntansa sanovan, ennen kuin hän tunsi pimeyden vievän itsensä mukanaan.

---------------

Sellasta tällä kertaa. Toivottavasti ei ollu tylsä osa, ens osassa pitäis sitte tapahtua monenmoista ;)
Arvon lukijat, kommentteja olisi jälleen mukavaa saada ^^

Kommentit (Lataa vanhempia)
Daikon - 2008-08-25 14:55:44
Ei yhtäkään kirjoitusvirhettä osunnut ainakaan mun silmiin. Pituutta oli sopivasti ja muutenkin kaikki osui nappiin. Iruka parka varmaan käsitti väärin tuon tilanteen.. Saa nähdä mitä tapahtuu Sasuken ja Naruton välillä ensi jaksossa : DD Niin täydet pisteet multa!

Sid - 2008-08-25 15:13:27
AAARGGH!!! Vitsit et oli kiva lukea vaikka en aluks meinannu muistaa mikä tää ficci oli kun noi kansiot on hieman hämääviä. Itseasiassa en tykkää yhtään noista kansioista, mutta kai se on vaan totuteltava... Nopeesti lisää!!!

Fuyu - 2008-08-25 16:15:46
pelottavat möröt O.O minulla on sellaisia sängyn alla *lepertelee möröille* tui tui tui....
eksyimme aiheesta jo ennen kuin olimme edes aloittaneet XD tämänkin voi tehdä vain taidolla xD

Naruto on luv~ ihana ^w^ voi kun minäkin saisin pestä sen hiukset >w< voih Iruka!! O.O mitä sille nyt kävi!!!! kerro se meille!! nyt! heti! tällä sekunnilla!!

Vai olet kipeenä ;;___;; eikö sedän parannushalilla ole enää voimia TT.TT no parane kuitenkin pian ^^
ja heitän sinua neljällä pisteellä :D

SabakuNoGaara - 2008-08-25 16:18:38
*Suusta valuu kuolaa ja nenästä verta...* jatkoa!!!!! :D tuleeko yaoita ollenkaa?? :D millekkää paritukselle?

BlackRoze - 2008-08-25 16:56:05
OMG?!?! Mä rakastan näitääääh!!!<3<3<3<3~~~iha oikeesti siis <3<3<3 Täs oli sopivasti kaikkea ja Iruka... voi raukkaa :'<  ja Sasse ja Narska *nosebleed* Oujee :3 jatkoa! ja sitä nopeesti ;D 5... eiku 6 pojoo x3

Niki-chan - 2008-08-25 17:09:58
ihana <3! kiitos myös mun ficin kommentoimisesta....
niin ja joo 5 pojoo!!! :DDDD
olen lukenut pitkään jo sun ficcejä mutta aikasempia en oo voinu kommentoida ku en ollu sillo vielä jäsenenä täällä.

mutta nyt olen ja toivon pian jatkoa!!! *hyppii innoissaan* :DDDDD

Nouhime - 2008-08-25 18:12:42
Hmm... Narska ja Sasse ei meinannu mennä samaan aikaan saunaan.. :D
Naruto on söpö, ku se on nii ujo! kjaaaW! ^^

Ja sitten... Daligar, sinä senkin. Ei Irukaa saa tappaa henkisesti! *ärrin murrin :D* Käy sääliksi.. :'(
Mutta siitä huolimatta saatpi femman ja odottelen jatkoa! ^^ ♥

Oni-Chan - 2008-08-29 04:56:17
AAAH!! AAH!!! AAH!!! IHANAA!!!! JUURI SOPIVA TARINA JA JA MAHTAVAA!!! *haluutko liittyy mun ja snizerin yhteisöön?!* >w< jatkoo!! nopsaan!!! *pyörtyi*

bloodred247 - 2008-09-01 16:54:40
uiuiuiiii, naruto ja sasuke ♥
voi iruka parkaa, toivotaan että se on vain väärinkäsitys.

ihana, 5 pojoa ^^

Jing-chan - 2008-11-23 19:43:18
KAKASHIIIII!!!!!!!!!!! >.<
tykkäsin tosta sassen melkein turhankin vihjailevasta asenteesta saunassa. x'D ja kushina... sinä pikku piru... :'D

viis taass. x'D

Scrimshaw - 2009-03-23 20:11:41
Tykkäsin ja tykkään myös aijemmista osita ^^. Ihanasti laitettu kaikenlaisia parituksia samaan ficciin <3

Tosin välillä asiat etenevät hieman nopiasti, mutta tasaantuvat sitten toisaalla. Annan tästä 4 pointsia :)

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste