Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
The Call - amadare
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 663 sanaa, 3764 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2008-08-30 11:48:49
Kansio: Paritus (S-K13) - hetero

Löytyi jostain vanhalta muistitikulta. Kirjotettu joskus viime kesänä, laatu sen mukaista, mutta jollain tavalla pidän tästä itse.

Songficci Regina Spektorin uskomattomasta biisistä The Call. Suosittelen kuuntelemaan vaikkapa youtubesta lukiessa, niin fiilis ehkä kasvaa.

Tämä voisi olla tarina kenestä tahansa, mutta itse ajattelin tähän kaksi tiettyä henkilöä. En paljasta keitä he ovat, joten tämä voi olla jokaisen kuvitelmissa mikä tahansa paritus - vaikka juuri se mistä haluatte just nyt lukea :D

pelasta maailma, tee se jo tänään, tee - jotakin mahdotonta
CMX:ää tähän väliin.

Arvostelu
2
Katsottu 988 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Arvaa mitä. En mä rakastanut koskaan sun hymyäsi, käsiesi asentoa tai olkisia hiuksiasi. Mä rakastin sua itsenäsi, sun omaa erityistä omituisuuttasi ja sun sielua ja mieltä ja kaikkea sellaista syvällistä.

It started out as a feeling
Which then grew into a hope
Which then turned into a quiet thought
Which then turned into a quiet word


Säkin rakastit mua. Mun omituisia tapojani, kuten purkan mässytystä ennen aamiaista ja kummaa tarvetta nähdä kaikki huonoimmat leffat. Vielä nelikymppisenäkin mä pidin piirretyistä ja mansikkajäätelöstä.

And then that word grew louder and louder
‘Til it was a battle cry


Meillä oli talo. Kaunis, pieni, täydellinen talo. Ja meillä oli lapsia, ihania lapsia. Me rakastettiin niitä ja niiden juttuja ja koulunäytelmiä. Sota tuli liian aikaisin, me ei oltu ehditty olla onnellinen perhe tarpeeksi kauan.

I'll come back
When you call me
No need to say goodbye


Mä olin eturintamalla. Aivan edessä. Mä näin kun ruumiinosat lensi ja toivot hukkui. Sä olit vähän kaikkialla. Mulle sanottiin että sä olit turvassa lasten kanssa, mutta mun mielestä sä olit jossain aivan muualla. Jotenkin aina ihan mun vieressä niinä pitkinä öinä kun pommitus ei nähnyt loppuaan.

Just because everything's changing
Doesn't mean it's never
Been this way before


Eikä se sota loppunut. Se kesti liian monta päivää ja jossain vaiheessa mä menin sekaisin vuosiluvuista ja meidän lapsien nimistä. Jokainen aamu oli sama homeinen leipä ja vesitilkka ja sitten aseiden jylinää ja taas uusi kaatunut ystävä. Mä odotin, että koska mä näkisin sut. Osa meistä halusi kuolla, mutta mä en. Mä halusin nähdä sut taas.

All you can do is try to know
Who your friends are
As you head off to the war


Mun ystävät katosi. Ne olivat ensin mun vieressä, mutta sitten ne oli joko toisella puolella maata tai sen alla. Ei mitään elämää.

Pick a star on the dark horizon
And follow the light


Mä en uskonut sen koskaan loppuvan. Kunnes – yksi samanlainen pommitus. Ja yhtäkkiä, olikin monta miestä. Ja yksi ainut valkoinen lippu, jolla oli maailman suurin merkitys. Me oltiin hävitty. Mutta mä olin silti voittanut. Mä näkisin sut taas.

You'll come back
When it's over
No need to say good bye


Sä olit niin kaunis kuin mä muistinkin. Meillä ei enää ollut lapsia, ne oli aikuisia. Ne oli kauniita. Ne ei muistaneet mua, mutta mä en välittänyt. Enhän mäkään niitä.

Now we're back to the beginning
It's just a feeling and no one knows yet
But just because they can't feel it too
Doesn't mean that you have to forget


Meiltä vietiin aika paljon. Multa jalka, sulta talo, lapsilta mahdollisuus. Kaikilta jotain joka merkitsi vähän liikaa. Mutta me ei oltu yksin. Meillä oli aivan pieni takka siinä uudessa talossa johon meidät määrättiin – me istuttiin sen ympärillä ja mun nuorin tytär lauloi kuin enkeli.

Let your memories grow stronger and stronger
Til they're before your eyes


Mä en uskonut Jumalaan. Enkä usko vieläkään. Mutta mä uskon, että joku, joku suojeli mua niin monelta luodilta ja toi mut takaisin. Sun hautajaisissasi mä ymmärsin sen ensi kertaa.

You'll come back
When they call you
No need to say good bye


Ja säkin odotat vielä mua. Kuinka mä kutsunkaan sua unissani – kuinka mä rakastankaan sua.

Kommentit (Lataa vanhempia)
Daligar - 2008-08-31 09:01:16
Olipas tämä surullinen.. ja silti niin ihana. En oikein osannu kuvitella ketään tuohon, ensin aattelin et SasuNarua, mut sitte ku luin että niillä on lapsia niin tilanne muuttu. Kai se sitte oli Minato ja Kushina xD

Mahtavaa teksiä, ei voi muuta sanoa. Ihan muutaman virheen löysin:

maata tai se alla (sen)
oli mailman suurin merkitys (maailman)

Mut tykkäsin kyllä tästä, saat 4p ^^

Kawamaru - 2010-03-20 07:34:22
Todella kaunista... Siis, hyvänen aika, saako itkeä?

Olit osannut kuvailla tätä järjettömän kauniisti. Pystyin kuvittelemaan kaiken sieluni silmin: kuinka mies rintamalla toivoo pääsevänsä kotiin perheensä luo... Tuo on myös hyvin todentuntuista, sillä tällaisia ajatuksia monella sotamiehellä on varmasti ollutkin rintamalla.

Olit osannut käyttää laulun pätkiä hyvin kappalejakona ja sommitellut ne sopivasti noihin väleihin. Tällä kertaa vaan en kappaletta kuunnellut. Isin kone on hidas äähähää juutube ei toimi. Mutta ehkä sitten kun pääsen takaisin äidin luokse ja omalle koneelle =3

Pakko antaa 5 pojoa!! x3

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste